Find opskrift

Politikens nye kogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Dimbleby, Josceline
Originaltitel The Cooks Companion
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1991
Oversættelse Lilian Kaufmann
Forlag Politikens Forlag A/S
Udgivet 2001
Udgave 1
Illustrationer
Sider 320
ISBN 87-567-6340-9
Bognummer 101
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
29 affedtning at suppe og fond
225 agar-agar
189 agerhøne, tranchering
12 aIlehånde
202 aïoli-sauce
85 al dente
235 almindelig vanilje-is
265 alt-i-én-kage
81 amorini
222, 224 ananas
189 and eller gås, udskæring
175 and, partering
177 and, udbening
98 ande-, kyllinge- og svinekøds-terriner med svesker og pistacier
10 angelica
10 anis
209 appelsin-sauce
241 appelsincoulis
239 appelsindessert med passionsfrugt
222 appelsiner, istandgøring
265, 270 appelsinkage
278 appelsinkage med jordbær
109 arborio-ris
283 arme ridder
191 aromatisk kylling
170 aromatiske kødboller med spinat og champignoner
31 arrowroot
47 artiskokker
65 artiskokker med gul sauce
47, 52 asparges
32 aspic
48, 56 aubergine
62 aubergine- og okragryde med mynte og pinjekerner
97 aubergine-postej
307 aubergine, konservering
97 auberginepaté
48 avocado
112 azukibønne
291 baba
148, 149 bacon
14 bagepensel
20 bageredskaber
56 bagning
233 bagt cheese-cake
135 bagt laks
216 bagt risbudding
56 bagte kartofler
57 bagte spaghettisquash
71 bagte æg i fad
64, 65 balsamicoeddike
241 banan- og pekanpie med tranebær- og appelsincoulis
295 bananbrød
183 barbecue
156 bardering
10 basilikum
114 basmatiris
200 béarnaise-sauce
196 béchamel-sauce
146 beder
74 beignetdej
145 benløse fugle
201 beurre blanc
82 bindspaghetti
267 biskuit-fingre
266 biskuitdeje uden fedtstof
266 biskuitkage uden fedtstof
265 biskuitkager i form
44 bladgrønt
312 blanchering
13 blandede krydderier
55 blandet grønsagsgrill
36 blendet suppe
44 blomkål
305 blomkålsbuketter og løg i saltlage
212 blomme- og chalotteløgs-sauce med frisk mynte
301 blommesyltetøj
126 blæksprutte
93 blæksprutter i grøn tagliatelle med grøn flødesauce
139 blæksprutteringe med porrer og spinat
273 blød chokoladekage
258 blåbærtærte med chokoladebund
110 boghvede
213 bolognese-sauce
10 bouquet (garni)
64 braiserede porrer med tomater og balsamicoeddike
59 braiseret rødkål
58 braisering
290 brioche
151 brisler
44, 52 broccoli
112 broget bønne
112 brun bønne
198-199 brun grundsauce
108 brune ris
240 brændt kvædedessert
216 brødbudding
35 brødcrouton
212 brødsauce
218 budding
10 bukkehornsblad
110, 111 bulgur
153 burger
250 butterdej
250 butterdejs-skaller
107, 112 bælgfrugter
112 bælgfrugter, kogning
112 bælgfrugter: iblødsætning og tilberedning
311 bælgfrugter: mikroovn
114, 115 bælgfrugter: opskrifter
113 bælgfrugter: pureer og dip
112 bælgfrugter: sorter
113 bælgfrugter: tips
44, 107 bønner
113 bønnespirer og frø
10 bønneurt
89 calzone
90 cannelloni med kalkun og fennikel
92 cannelloni med laks og krabbe
107, 114 cassoulet
12 cayennepeber
51 champignon
197 champignon-sauce
197 champignonflødesauce (sauce suprême)
212 champignonsauce med indiske krydderier
293 chapatis
232 cheese-cake
233 cheese-cake, ubagt
232 cheese-cakebunde
12 chili
49 chilipeber
230 chokolade
278, 279 chokolade- og hasselnøddes­nitter
239 chokolade-is med pebermynte
249 chokolade-mørdej
237 chokoladebombe
287 chokoladebrød
231 chokoladedekoration
241 chokoladehjerte ned hindbær
272, 273 chokoladekager
229, 237 chokolademousse
230 chokoladeovertræk
231 chokoladeskal
219 christmas-pudding
304 chutney
308 chutney med appelsin, lime og peberfrugt
50 cikoriesalat
302 citroncreme
10 citrongræs
10 citronmelisse
229 citronmousse
22 citronpresser
237 citronsorbet
229 citronsoufflé
211 citrussauce
209 cognacsmør
209 cognacsmør-sauce
45 coleslaw
28, 32 consommé
206, 241 coulis
208, 241 coulis-sauce
54 courgettefritter
48, 49 courgetter
30 court bouillon
110 couscous
210 creme
240 creme brulée
217 creme caramel
211 crème chantilly-sauce
210-211 cremesaucer
288 croissanter
35 croutoner
206 cumberland-sauce
187 dampede fjerkræstykker
187 dampede vagtler
218 dampet biskuit-budding
190 dampet kylling i gul peber- og dildsauce
130, 131, 186, 187 dampning
14 dejskraber
245 dekorative pie-kanter
215 dessert
10, 12 dild
61 dolmades/kåldolmere
195 dressing
239 dronningebudding med pocherede abrikoser
184 dueragout
277 dybfryser-småkager
312 dybfrysning
155 dyrekød, udskæring
171 dyreryg med spinat og nyrer
154 dyresteg
14 dørslag
14 dåseåbner
255 Éclairs
73 eggah
292 eksotisk brød
279 eksotisk chokoladekage
22 el-mikser
22 elektriske hjælpemidler
202-203 emulgeret, kold sauce
200-201 emulgeret, varm sauce
12 enebær
10 estragon
152 farsbrød
176 farsering
177 farsering af udbenet fjerkræ
251 farspølse i svøb
82 farvet pasta
189 fasan, tranchering
192 fasaner, stegte på indisk maner
296 fedtkage med abrikos og korender
10, 46 fennikel
64 fennikel og tomatpie
12 fennikelfrø
135 ferskrøget laks
81 fettucini
252 fillodej
252 fillopakker og -kurve
10 fines herbes
12 fire krydderier
117 fisk
132 fisk bagt i fad
132 fisk bagt i folie
132 fisk bagt i papir
133 fisk på spid
133 fisk på trækulsgrill
118, 310 fisk, mikroovn
128 fisk, stegning
39 fiskebisque
130 fiskefilet
119 fiskefileter, flåning
31 fiskefond
129 fiskefrikadeller
102 fiskemousseline
14 fiskespade
102 fisketerrine
173 fjerkræ
29 fjerkræ og fjervildtfond
175 fjerkræ og fuglevildt, opbevaring
183 fjerkræ, flækning
182 fjerkræ, marinering
73 flad omelet
120 fladfisk
120 fladfisk, filetering
121 fladfisk, flåning
121 fladfisk, udbening
112, 113 flageoletbønne
14 flaskeåbner
283 fletbrød
183 flækkede og grillede vagtler
183 flækket og grillet perlehøne
148, 159 flæskesteg
219 fløderand
210 flødesauce
27 fond
22 food processor
20 form med løs bund
282 franskbrød
50 frisésalat
304 frisk, grøn æble-chutney
82 frisklavet pasta
54 fritter
54 friturestegning
236 frosne souffleer
236 frossen chokolade-marquise
237 frossen chokolademousse
206-207 frugt- og grønsagssaucer
225 frugt-geleer
235 frugt-marengsis
302 frugtcreme
268, 269 frugtkage
220 frugtpie
224 frugtpuré
208 frugtpuré af rå frugt
222-223 frugtsalat
223 frugtsalat af frisk frugt
223 frugtsalat af tørret frugt
234 frugtsorbet
225 frugtterrine
173 fuglevildt
30 fumét
269 fyldig frugtkage
207 fyldige frugtsaucer
285 fyldt olivenoliebrød
127 fyldt tiarmet blæksprutte
60 fyldt, krydret græskar
49 fyldte græskar
140 fyldte laksefileter med safransauce og gul peber
61 fyldte peberfrugter i olie
79 fyldte rispandekager
60 fyldte svampe
61 fyldte tomater
61 fyldte, bagte grønsager
146 fårekød
12 garam masala
300, 301 gelé
300 geléprøven
279 glaseret kage med citroncreme og blåbær
165 glaseret skinke
105 glaseret terrine indbagt i urtedej
86 gnocchi
87 gnocchi (kartoffel og semulje)
255 goug'ere
228 grand marnier soufflé
234 granita
57 gratineret fennikel
20 gratinfad
135 gravad laks
182 grill
62 grillede courgetter med gedeost og valnødder
183 grillede duer
55 grillede peberfrugter
162 grillering
132 grillet fisk
182 grillet fjerkræbryst
140 grillet fyldt makrel
151 grillet kalvelever
162 grillet kotelet
170 grillet lamme-nakkefilet med mynte og yoghurtsauce
140 grillet multe vendt i krydderier
54 grillning
297 groft brød med kerner og sesamfrø
284 grovbrød
98 grove terriner (svinekød og fjerkræ)
18 gryder
160 gryderetter
160 grydestegning
185 grydestegt fasan
161 grydestegt flæskesteg
184 grydestegte duer
107, 110 gryn
49, 56 græskar
60 græskar med krydderfyld
49 græskarringe
93 grøn tagliatelle med blæksprutte og grøn flødesauce
41 grønsager
53 grønsager, purering
285 grønsags- og ostebrød
270, 271 grønsags-, frugt- og nødde-kager
30 grønsagsfond
55 grønsagsfritter
55 grønsagsgrill
58, 59 grønsagsgryde
58 grønsagskarry
85 grønsagslasagne
34 grønsagssuppe med fløde
103 grønsagsterrine
44 grønærter
38 gulerods- og tranebærsuppe
270 gulerodskage
64 gulerodssalat med appelsin og forårsløg
12 gurkemeje
141 gylden fiskepie
114 gyldne linseruller i baconsvøb
281 gærdej
179 gås, stegning
189 gås, tranchering
152 hakket kød
149 hamburgerryg
169 hamburgerryg med hvidløgskartofler
153 hamburgers
155 hare
171 hareragout med kvæder
112 havebønne
11 havesyre
111 havregrød
311 havregrød i mikroovn
111 havremel
186 hel, pocheret kylling
44, 112 hestebønne
112 hestebønne, storfrøet
240 hindbær- og chokolademarengskage
37 hindbær- og myntesuppe
208 hindbærsauce
309 hindbærsyltetøj
151 hjerte
122, 123 hjertemusling
10 hjulkrone
200 hollandaisesauce
201 hollandaisesauce i mikrobølgeovn
200 hollandaisesauce med appelsinsmag
308 honning med hyldeblomster og hasselnødder
295 honningbrød
235 honningis
125 hummer
96 hurtig postej af kyllingelever
157 hurtig sauce
89 hurtig tomatsauce
276 hurtige småkager
225 husblas
114 husets ande-cassoulet
114 husets cassoulet
78 husets særlige pølseret
278 husets yndlingsfrugtkage med nødder
112 hvid bønne
196-197 hvid grundsauce
201 hvid smørsauce
10 hvidløg
22 hvidløgspresser
10 hyld
304 ideer til chutneyer
235 ideer til is
228 ideer til souffleer
303 ideer til syltetøj
157 indbagt oksefilet
168-169 indbagt, fyldt lammebov
193 indbagte andebrystfileter med porresauce
38 indisk sommersuppe
148, 149, 150 indmad
12 ingefær
269 ingefærkage
234 is
237 isbombe
154 istandgøring af dyrevildt
296 italiensk brød med sorte oliven og rosmarin
227 italiensk marengs
258 jordbær- og limetærte
208 jordbærpuré-sauce
271 jordnøddekage
199 jævning
93, 114 kabano-pølse
211 kagecreme
274 kagedekoration
261 kager
311 kager i mikroovn
274, 275 kager: dekorationer og glasering
262, 263 kager: grundteknikker
14 kagerulle
178 kalkun eller kylling, stegt
183 kalkun-kebab
178-179 kalkun: stegning
188 kalkun: tranchering
149 kalvekød, udskæring
105 kalvekød/opskrifter glaseret terrine i urtedej
168 kalvekødboller med nyre og frisk tomatsauce
162 kalveschnitzel
168 kalvesteg med svesker, ingefær og pistacier
122 kammusling (coquilles saint-jacques)
123 kammuslinger, istandgørelse (coquilles saint-jacques)
12 kanel
288 kanelsmør
155 kanin
171 kanin og græskar med sennep
217 karamel
311 karamel i mikroovn
228 karamelliserede nødder
258 karamelliserede æbler og pinjekerner i fillo-dej
238 karamelliseret appelsintærte
240 karamelliseret kvædedessert
217 karamelrand (crème caramel)
209 karamelsauce
12 kardemomme
58, 79 karry
43 kartoffel
54 kartoffel-latkes
51, 136 kartoffel-salat
87 kartoffelgnocchi
53 kartoffelmos
63 kartofler og fennikel med fløde og ost
311 kartofler, bagte i mikroovn
283 kavring
163, 183 kebab-spid
17 kemehusudstikker
112, 113 kidneybønne
107, 112, 113 kikært
12 kinesisk femkrydderi
33 kinesisk klar suppe
93 kinesiske ægnudler med aromatiske grønsager
136 kippers
307 kirsebær i brandy
224 kiwi
39 klar grønsagssuppe med vagtelæg
104 klar grønsagsterrine
96 klaret smør
33 klaring
72 klassisk fransk omelet
200 klassisk hollandaisesauce
202 klassisk mayonnaise
76 klassisk ostesoufflé
137 klipfisk
16 kniv
46 knoldfennikel
57 knoldfennikelgratin
50 knoldfennikelsalat
224 kogt frugt
226 kogt marengs
165 kogt oksetunge
165 kogt skinke
52 kogte og dampede grønsager
265 kokoskage
241 kokosnøddecreme
213 kokossauce
100 kold agurkemousse
236 kold chokolademarquise
229 kold citronmousse
36 kold suppe
100 kold, krydret mousse
100 kolde og varme mousser
12 kommen
275 kongeglasur
299 konservering
307 konservering/opskrifter: ideer
286 korendebrød
10, 12 koriander
104 koriandersauce
124 krabbe
131 kraftig fiskegryde
124 krebsdyr
305 kryddereddike
12 krydderier
268 krydderkage
36 krydderoliegarniture
10 krydderurter
247 krydrede flan'er
307 krydrede klementiner
287 krydrede korsboller
307 krydrede kumquater
247 krydrede tarteletter
309 krydret abrikos- og tomatrelish
305 krydret vineddike
212 kumquatsauce med dild
10 kvan
190 kylling i mandel- og kokosmælk
176 kylling, fladudbening
174 kylling, opbinding
175 kylling, partering
183 kyllinge-kebabspid
38 kyllinge-suppe med røgede muslinger
85 kyllingelasagne
176 kyllingelår, udbening
190 kyllingeruller med vin- og persillesauce
144 kød og vildt, opbevaring
153 kødbolle
28 kødfond
22 kødhakker
22 kødhammer
152 kødpie
14 køkkenudstyr
22 køkkenvægt
11 kørvel
45, 52 kål
134 laks
138 lakseboller
39 laksesuppe med muslinger og coquilles saint-jacques
135 laksetatar
134 laksørred
147 lam, udskæring
153 lam: kødboller
163 lamme-kebab
170 lamme-nakkefilet med mynte, og yoghurtsauce, grillet
158 lammebov
146 lammebov, udbening
147 lammekrone
146 lammekød
147 lammeryg, istandgørelse
284 landbrød
84 lasagne
54 latkes
11 laurbær
35 legeret suppe
34 legering af suppe med æg og fløde
268 let frugtkage
87 lette gnocchier
151 lever
112 limabønne
107, 112 linse
85 lunette
181 lynstegning
169 lynstegt svinemørbrad med æbler og salat
86 lynstegte nudler
46 løg
305 løg i saltlage
11 løvstikke
81 maccheroni
56 majroer
111 majsmel
222 mango
223 mangosalat
31 marantastivelse (arrowroot)
275 marcipan
226 marengs
227 marengsbunde
235 marengsfrugtis
227 marengskurv
227 marengsskaller
163 marinade
126, 135, 138 marinader til fisk
182, 183, 187, 192 marinader til fjerkræ
158, 163 marinader til kød
99 marinader til terriner
154, 155 marinader til vildt
122 marinerede blåmuslinger (moules marinière)
138 marinerede kammuslinger med avocado og tomat
302 marmelade
202 mayonnaise på food processor
203 mayonnaise uden æg
203 mayonnaise-maskering
202-203 mayonnaise-sauce
208 melbasauce
164 melboller
222 melon
81 meni
11 merian
310 mikroovn
306 mincemeat
209 mokkasauce
22 morter og pistil
95, 100, 228 mousse
95, 101 mousseline
211 mousselinesauce
112 mungbønne
12 muskatblomme
13 muskatnød
122, 123 muslinger
111 müesli
11 mynte
207 myntesauce
216 mælke- og æggedesserter
149 mørbrad
244, 246 mørdej
249 mørdej med smeltet smør
192 mørkglaseret and med frugt
22 målebæger
22 måleske
197 nantuasauce
29 nedkogning
13 nellike
161 nem lammekarry
81 nouil
90-91 nudelpie
86 nudler
150 nyrer
271 nøddekage
15 nøddeknækker
69 oeufs à la florentine
49 okra
144 okse- og kalvekød
32 okseconsommé
160 oksegryde
145 oksekød med oliven
145, 149 oksekød, udskæring
153 oksekød: hamburgers
156 oksekød: højrebsteg
164 oksekødssuppe med melboller
204 olivenolie: dressing
307 olivenolie: krydret med urter
72 omelet
73 omelet: krydring og fyld
72 omelet: pande
72-73 omeletter
311, 313 optøning af frosne fødevarer
314 ordforklaringer
11 oregano
207 orientalsk dip
297 oste- og tomatbrød
284 ostebrød
251 ostedej
205 ostedressing
196 ostesauce
127 ottearmet blæksprutte
20 ovnfaste fade
133 ovngrillet fisk
56 ovnstegning
56 ovnstegt pastinak
57 ovnstegte kartofler
109 paëlla
15 paletkniv
74-75 pandekager
54 pandestegning
293 parathas
235 parfait
81 pasta
126 pasta med blæksprutte
91 pasta med kylling og flødesauce med estragon
93 pasta med pastinak og kabano-pølse
135 pasta med røget laks og flødesauce
83 pasta på pastamaskine
82 pasta, kogning
83 pastasauce
138 pastaskruer med røget torsk
91 pastasløjfer med krydrede kødboller
104 pastinak- og hvidløgsmousse med grøn koriandersauce
99 pastinak- og hvidløgsmousse med grøn paté en croute
95 paté
99 paté en croute
97, 136 Paté: røget fisk
227 pavlova
13 peber
49 peberfrugt
307 peberfrugter i olie
300 pektin
189 perlehøne, tranchering
11 persille
16 persillehakker
196 persillesauce
207 pestosauce
304 pickles
305 pickles: blomkålsbuketter i saltlage
305 pickles: rødkål
305 pickles: saltede løg
309 pickles: saltlagrede svampe
220, 256 pie
257 piedej med nyrefedt
81 pierogi
109 pilaf
62-63, 258 pinjekerner
22 piskeris
292 pitabrød
81, 88 pizza
92 pizza med kikærter, champignoner og porre
86 pizza napoletana
239 pocherede abrikoser til dronninge-budding
69 pocherede æg
78 pocherede æg på grøn pude
224 pocheret frugt
68, 130, 164, 186 pochering
111 polenta
303 pomeransmarmelade
43 pomfritter
65 porre- og selleri-pyt-i-pande
46 porrer
64 porrer med tomater og balsami­coeddike, braiserede
96 postej
191 poussiner med frisk koriander og lime
44, 112 pralbønne
254, 255 profiteroller
115 puré af limabønner med løg og hvidløg under sprød skorpe
53, 207 pureer
34 pureret suppe
11 purløg
101 quenelle
213 ragu
283 rasp
59 ratatouille
81, 85 ravioli
29 reducering
124 reje
129 rejetempura
288 remonce
301 ribsgelé
108 ris: istandgøring og tilberedning
108, 311 ris: mikroovn
109 ris: tips
216 risbudding
109 risotto
109 rispilaf
108 rissorter
42 rodknolde
42 rodurter
141 rokke (kejserens vifte)
291 rom-baba
44 rosenkål
11 rosmarin
77, 267 roulade
78 roulade med varm ost, æg og ansjoser
284 rugbrød med frø
118 runde fisk
119 runde fisk, filetering
118 runde fisk, rensning
119 runde fisk, udbening
185 rype
129 rød djævlefisk
213 rød fløjls-sauce
56 rødbede
59 rødkål
305 rødkål i saltlage
136 røgede sild
136 røgeovne
97, 136 røget fiskepostej
137 røget torskerogn
264 rørte biskuitkager
71 røræg
135 røræg med røget laks
54 rösti
36 rå og blendede supper
135 rå, marineret laks
16 råkost- eller rivejern
211 sabayone
272 sachertorte
13 safran
115 safran- og chiliris kogt i kokosmælk
16 sakse
51 salade niçoise
50 salat
115 salat af kidneybønner og grillede peberfrugter
204 salatdressing
135 salater: fisk-laks
50-51 salater: grønsager
138 salater: marinerede kammuslinger med avocado og tomater
110 salater: tabboulet
309 saltede citroner
11 salvie
10 sar
195, 197 sauce
198 sauce espagnol
197 sauce med skaldyrsmag
208 sauce melba
197 sauce suprême
197, 199-200, 209, 211 sauce: krydring
207 sauce: orientalsk dip
199 saucejævninger
65 sauterede kartofler med hakket ingefær og krydderier
290, 291 savarin
226 schweizisk marengs
294 scones
87 semulje-gnocchi
13 sennep
38 senneps-suppe med chalotteløg og estragon
62 shiitakesvampe
276 shortbread
23 sigter
220 sirupstærte
117, 122 skaldyr
90 skaldyrspasta med torsk, varmrøget laks og broccoli
197 skaldyrssauce (nantuasauce)
112 skalært
15 skeer
148 skinke
149 skinkesteaks
75 skotsk pandekage
157, 199 skysauce
17 skærebræt
16 slibning af knive
79 smilende æg i grønsagskarry
274 smørcreme
265 små bisquitkager
61 små kåldolmere
261, 276 småkage
277 småkager af blød dej
278 snebolde
289 snegle
227 sneæg (oeufs à la neige)
44 snittebønne
144 snøring
296 sodaboller med ost og forårsløg
283 sodabrød
112 sojabønne
136 sol over Gudhjem
234 solbærsorbet
238 sommerbudding
265 sommerfuglekage
133 sommerfuglerejer
234 sorbet
112 sort bønne
73 soufflé-omelet
76-77, 228-229, 238 souffleer
77 souffleer: krydring og fyld
77 souffleer: middagsroulade
77 souffleer: tips
91 spaghetti med valnødder, persille og gorgonzola
289 spandauer
163 spareribs på grill
24 specialudstyr
70 spejlæg
13 spidskommen
45 spinat
63 spinat og peberfrugter i skål med søde kartofler og pastinak
64 spinat- og ærtepuré med kål og parmesanost
21 springform
165 sprængt oksebryst
156 spækning
81 spätzel
163 steak
259 steak and kidney pudding
14 stegegafler
18 stegepander
159 stegetermometer
179 stegt and eller gås
188 stegt kalkun eller kylling, udskæring
180 stegt kylling
158 stegt lammekølle
193 stegt skotsk rype med mørk sauce
13 stjerneanis
289 stjerner
287 stollen
213 stærkt krydret chokoladesauce
274 sukkerglasur
208 sukkerlage
208 sukkerlage til is
47 sukkermajs
27 suppe
39 suppe: fiskebisque
34 suppe: grønsagscreme
257 suppe: Sussex pond pudding
51 svampe
148 svinekam, udbening
170 svinekoteletter med roquefort og bagt med pærer
148 svinekød, udskæring
148 svinekød: flæskerullesteg
105 svinekød: glaseret terrine indbagt i urtedej
169 svinekød: lynstegt mørbrad med frugt og salat
163 svinekød: spareribs
149 svinemørbrad
309 syltede svampe
309 syltede svampe blandede
301 syltetøj: blommesyltetøj
301 syltetøj: grundopskrift
300 syltetøj: grundteknikker
11 syre
248 sød mørdej
209 sød, hvid sauce
254 søde fritter
286 søde gærbrød
208-209 søde saucer og lager
248 søde tarteletter
110 tabboulet
81 tagliatelle
221 tallerkenpie
13 tamarind
50 taramasalat
203 tatarsauce
294 tebrød
297 tebrød med svesker, citron og honning
23 termometre
95, 103 terrine
104 terrine med ande-, kyllinge- og svinekød samt svesker og pistacier
126 tiarmet blæksprutte (squid)
11 timian
81 tira baci
48 tomat
36 tomat- og rød peberfrugtsuppe
304 tomatchutney
51 tomatsalat
89, 206 tomatsauce
206 tomatsauce af friske tomater
235 tomatsorbet
141 torskefileter med rejeflødesauce og dild
81, 85 tortellini
73 tortilla
199 traditionel sauce
235 traditionel vanilje-flødeis
188 tranchering
25 trykkoger
15 tænger
220 tærte
259 tærte med bløde løg, hvidløg og safran
139 tærte med kammusling, krabbe og rejer
146 udbenet og fyldt lammebov
121 udbenet og fyldt søtunge
119 udbenet sild til fyld
145 udbenet, fyldt kalvebryst
81 udon
166, 188 udskæring
221 upside-down kage
75 vafler
192 vagtelragout med pærer
189 vagtler, tranchering
62 valnødder
19, 216 vandbad
255 vandbakkelse
13 vanilje
217 vaniljebudding
210 vaniljecremesauce
235 vaniljeflødeis (parfait)
50 varm bacon-dressing
209 varm chokoladesauce
238 varm citronsoufflé med passionsfrugt
105 varm fisketerrine med muskatblomme og lyserøde peberkorn
62 varm og kold salat
213 varm, krydret chokoladesauce
228 varm, sød soufflé
228 varme souffleer (grand marnier)
197 velouté-sauce
270 vende-ud-kage med pærer
264 victoria-kage
112 vignabønne
154 vildt
155, 161 vildt: krydring
155 vildt: udskæring af kanin og hare
154, 155 vildt: udskæring og istandgøring
155 vildt: udskæring og tilberedningsmetoder
256 vildtpie
199 vildtsauce
204 vinaigrettedressing
205 vineddike til dressinger
250 vol-au-vent
288, 289 wienerbrød
158, 163, 182 yoghurt i marinader
205 yoghurtdressing
170 yoghurtsauce
74 yorkshire pudding
81 ziti
304 æblechutney
308 æblegelé med mynte og dild
251 æblejalousi
271 æblekage
207 æblesauce
253 æblestrudel
67 æg
64 æg-, fennikel- og tomatpie
216 æggedessert
77 æggehvide
73 æggekage
147 æresgarde
112 ærtebønne
123 østers

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Politikens nye kogebog (2001)