Alle kogebøger og madblade
|
|
(klik på en kolonneoverskrift for at sortere)
|
Nr.   |
Forfatter |
Bogtitel |
Udg. |
Sider |
107   |
Adreani, Marina |
Italiensk kogebog |
1980 |
224 |
74   |
Adriansen, Inge |
Sønderjysk kogebog |
1996 |
187 |
140   |
Alexander, Stephanie |
Toscanske kogebog |
2005 |
223 |
87   |
Ali-Bab |
Gastronomisk haandbog |
1944 |
1096 |
229   |
Alsen m.fl., Elke |
Desserter |
1991 |
140 |
257   |
Alstrup, Christa |
Søde sager - desserter og kager |
1991 |
35 |
136   |
Amandonicos, Nikko |
La Pizza |
2001 |
168 |
207   |
Andersen, Jytte Brahe (red.) |
Alt godt fra havet |
1999 |
336 |
209   |
Andersen, Jytte Brahe (red.) |
Kolde forretter |
1999 |
327 |
208   |
Andersen, Jytte Brahe (red.) |
Kød, vildt og fjerkræ |
1999 |
335 |
206   |
Andersen, Jytte Brahe (red.) |
Udsøgt bagværk |
1999 |
305 |
165   |
Andersen, Lynn |
Sund mad i WOK |
1991 |
95 |
326   |
Antoniewicz, Heiko |
Cooking Sous Vide |
2012 |
328 |
139   |
Arnold, Hugo |
Wagamama kogebogen |
2005 |
192 |
108   |
Baines, Ed |
Mad med glæde |
2002 |
256 |
335   |
Baldwin, Douglas E. |
sous vide for the home cook |
2010 |
271 |
281   |
Banks, Mary |
The World Encyclopedia of Coffee |
1999 |
256 |
150   |
Barsewisch, Gisa v. |
Alt om Eksotiske frugter og grønsager |
1984 |
144 |
284   |
Bellahsen, Fabien |
Marokko |
2007 |
192 |
56   |
Bertelsen, Alette |
Kager der smager og andre søde sager |
2003 |
137 |
255   |
Bloch, Hanne |
Ost på 75 måder |
1981 |
48 |
256   |
Bloch, Hanne |
Æg på 75 måder |
1981 |
48 |
20   |
Bloch, Hanne |
Mit køkken i UMBRIEN |
2004 |
289 |
149   |
Blomsterberg, Mette J. |
Politikens bog om dessert |
2005 |
166 |
320   |
Blumenthal, Heston |
Heston Blumenthal at home |
2011 |
408 |
141   |
Boberg, Rie |
Italienske oste |
2003 |
263 |
43   |
Bock, Sonja |
Suveræne salater og brillante buffeter |
1997 |
144 |
169   |
Bock, Sonja |
Geniale gryderetter og superbe supper |
2001 |
119 |
168   |
Bock, Sonja |
Suverænt sundt |
2005 |
173 |
167   |
Bock, Sonja |
Suverænt nemt |
2005 |
284 |
55   |
Bogø, Jette |
KOGEBOGEN for én og alle |
1995 |
266 |
110   |
Bogø, Jette |
Festbogen |
1996 |
172 |
100   |
Bogø, Jette |
WOK |
2000 |
72 |
111   |
Bonar, Ann |
Krydderurter |
1992 |
144 |
248   |
Borssén, Jonas |
Sauce, sovs og dressing |
1995 |
102 |
290   |
Boserup, Henrik |
Vild i varmen |
1991 |
48 |
35   |
Boserup, Henrik |
Boserup's kærlighed |
1994 |
154 |
34   |
Boserup, Henrik |
mad |
2002 |
256 |
18   |
Botorp, Ole |
KOKKEBOGEN |
1999 |
584 |
116   |
Bourdains, Anthony |
Kogebog fra Les Halles |
2005 |
304 |
219   |
Braimbridge, Sophie |
Politikens store italienske kogebog |
2003 |
256 |
134   |
Bredegaard, Karen (red.) |
KOKKEN & GRØNSAGEN |
1996 |
100 |
13   |
Bruun, Per |
ren energi fra et køkken i bevægelse |
1997 |
192 |
151   |
Brødets Bånd |
Bag selv værdigt brød |
2003 |
75 |
124   |
Burgaya, Rosa Sala |
Tapas |
2005 |
192 |
210   |
Burgaya, Rosa Sala |
Rosas spanske køkken |
2007 |
224 |
67   |
Bækgaard, Pernille |
Kokkens kneb |
1999 |
71 |
54   |
Bøgeskov, Pia |
Gyldendals salatbog |
2001 |
152 |
64   |
Carlouccio, Antonio |
Carluccio's italienske køkken |
1997 |
320 |
166   |
Carlouccio, Antonio |
Pasta |
1997 |
192 |
158   |
Carlouccio, Antonio |
Antonio Carluccio's Vegetables |
2000 |
322 |
125   |
Carlouccio, Antonio |
Carluccios Italien |
2006 |
256 |
81   |
Carlsen, Helle Brønnum |
Gør fede tider bedre |
1990 |
126 |
199   |
Carlsen, Helle Brønnum |
Formidable fester |
2007 |
140 |
88   |
Child, Julia |
Det gode køkken |
1991 |
510 |
338   |
Christensen, Bent |
ny nordisk gastronomi |
2012 |
288 |
33   |
Christensen, Claus |
Brøndums fiskekogebog |
1995 |
162 |
66   |
Christensen, Claus |
Porcus sum - jeg et svin |
1996 |
176 |
58   |
Christensen, Claus |
Det flydende univers |
1997 |
211 |
68   |
Christensen, Claus |
Hu-hej, vilde dyr! |
1999 |
182 |
69   |
Christensen, Claus |
Hønen og ægget |
2004 |
128 |
112   |
Christiansen, Rud |
Krydderier |
1996 |
89 |
142   |
Christofferson, Sten |
Vildt- og fiske-kogebogen |
1997 |
191 |
138   |
Clark, Mary Beth |
Trattoria |
1996 |
128 |
200   |
Conran, Terence |
Conrans klassiske køkken |
2004 |
256 |
122   |
Cox, Elisabeth Jo-Anne |
Vegetarretter |
2004 |
384 |
123   |
Cunningham, Paul |
The Paul |
2005 |
272 |
345   |
Cylka, Steve |
The Everything Guide to Cooking Sous Vide, Kindle Edition |
2015 |
0 |
328   |
Damm, Anders |
GASTROMAND |
2015 |
200 |
215   |
Danforth, Randi (red.) |
Culinaria USA |
1999 |
512 |
344   |
Dauphin, Isabelle |
Anova Sous Vide Precision Cooker Cookbook (Kindle Edition) |
2016 |
0 |
346   |
Dauphin, Isabelle |
The FoodSaver Sous-Vide Cookbook (Kindle Edition) |
2016 |
0 |
73   |
David, Elizabeth |
Italiensk køkken |
1966 |
376 |
72   |
David, Elizabeth |
Fransk landkøkken |
1976 |
212 |
92   |
David, Elizabeth |
Sommermad |
1980 |
259 |
62   |
Davidson, Alan |
Alt godt fra havet |
1991 |
207 |
148   |
de'Medici, Lorenza |
Himmelske frugter |
2000 |
160 |
101   |
Dimbleby, Josceline |
Politikens nye kogebog |
2001 |
320 |
222   |
Doesser, Linda |
Italien |
2004 |
256 |
214   |
Dominé, André (red.) |
Organic & Wholefoods |
1997 |
460 |
216   |
Dominé, André (red.) |
Franske specialiteter |
2000 |
468 |
275   |
Downer, Lesley |
Japanese Cooking |
1985 |
192 |
251   |
Duchene, Laurent |
Le Cordon Bleu Dessert-køkkenet |
2000 |
224 |
14   |
Enna, Kille |
BAZAR. En kogebog af Kille Enna |
2002 |
256 |
163   |
Eysteinsson, Úlfar |
Fisk fra et islandsk køkken |
2003 |
152 |
113   |
Ferguson, Clare |
Ris |
1999 |
144 |
348   |
Fetterman, Lisa Q. |
SOUS VIDE AT HOME |
2016 |
285 |
152   |
Fisher, M.F.K. |
Fransk kogekunst |
1940 |
207 |
283   |
Fleetwood, Jenni |
Klassiske Hovedretter |
2005 |
256 |
246   |
Forbes, Leslie |
Et bord i Provence |
1994 |
260 |
293   |
Forbes, Leslie |
Et bord i Toscana |
1996 |
160 |
350   |
forfatter |
|
0 |
0 |
1   |
forfatter |
bogtitel |
0 |
0 |
332   |
Friehling, Peter |
Grundbogen i sous vide |
2016 |
162 |
19   |
Fusager, Arne |
Vores køkken i Provence |
1996 |
199 |
31   |
Fusager, Arne |
Vores køkken i Provence II |
2003 |
224 |
276   |
Garland, Sarah |
Gyldendals store urte- og krydderibog |
1980 |
287 |
218   |
Gergely, Anikó |
Ungarske specialiteter |
2000 |
318 |
7   |
Gericke, Søren |
Det snublende køkken |
1998 |
127 |
6   |
Gericke, Søren |
Forfør din kone med en rejemad |
1998 |
182 |
5   |
Gericke, Søren |
Vandheste fra Rømø |
1999 |
206 |
270   |
Gray, Rose |
River Cafe Cook Book Two |
1997 |
352 |
8   |
Gray, Rose |
Opskrifter fra The River Cafe |
1998 |
160 |
269   |
Gray, Rose |
River Cafe Cook Book Green |
2000 |
464 |
197   |
Grigo, Markus |
Grigos bær og frugter |
2005 |
180 |
288   |
Grumme, Grete |
Eftersmag |
1993 |
152 |
201   |
Grøndahl, Anders |
Livsnyderrejse i Norditalien |
2002 |
136 |
202   |
Grøndahl, Anders |
Fra Barolo til Middelhavet |
2006 |
133 |
334   |
Grøndahl, Anders |
Sous Vide kogebogen |
2015 |
89 |
295   |
Grønlykke, Charlotte |
Aftensmad fra gryde og ovn |
2003 |
69 |
103   |
Grønlykke, Lene |
En omvej værd |
1976 |
115 |
314   |
Hallal, Wassim |
livretter |
2008 |
264 |
331   |
Hamilton, Ben |
Fantastisk madlavning med vakuumering |
2013 |
72 |
244   |
Hansen, Caia |
Kogebog for Grønland |
1997 |
452 |
40   |
Harder, Andreas |
Ikke altid pizza |
1996 |
176 |
41   |
Harder, Andreas |
Spis brød til |
1996 |
208 |
316   |
Harder, Andreas |
Mine italienske køkkener |
2008 |
239 |
28   |
Harder, Thomas |
Mad & mennesker |
2004 |
201 |
226   |
Harpham, Zoë (red.) |
WOK |
2004 |
304 |
237   |
Haveman, Lotte |
Salater |
1976 |
51 |
249   |
Hay, Donna |
Gastronomi og gæster |
2000 |
200 |
53   |
Heiberg, Morten |
Heiberg helt enkelt |
2002 |
194 |
52   |
Heiberg, Morten |
Heibergs chokolade |
2002 |
188 |
45   |
Heiberg, Morten |
Fristelser |
2003 |
288 |
155   |
Heiberg, Morten |
Chokoladefristelser |
2004 |
280 |
302   |
Heiberg, Morten |
Heiberg-San i Asien |
2007 |
164 |
95   |
Henriksen, Helle Suhr |
Hong Kong-køkkenet |
2001 |
141 |
258   |
Herman, Thomas |
Brændende kærlighed |
2007 |
302 |
79   |
Hjernøe, Anne |
Politikens syltebog |
2003 |
185 |
333   |
Holland, Chris |
SOUS VIDE |
2013 |
207 |
164   |
Holt, Geraldene |
Frugter og bær |
1998 |
192 |
114   |
Holt, Geraldene |
Den store bog om krydderurter |
2000 |
222 |
49   |
Holt, Paul |
Grøn Gastronomi |
1978 |
204 |
91   |
Hsiung, Deh-Ta |
Det kinesiske køkken |
2000 |
239 |
236   |
Hsiung, Deh-Ta |
Thai & South-East Asian Coonking & Far Eastern Classics |
2004 |
512 |
266   |
Hurtigkarl & Co., Jan |
Det salte med det søde |
2005 |
42 |
292   |
Hurtigkarl & Co., Jan |
Hvad spiser kokken? |
2005 |
43 |
233   |
Hurtigkarl & Co., Jan |
Mad på åben ild og grill |
2005 |
44 |
234   |
Hurtigkarl & Co., Jan |
Smag på Korsika |
2005 |
44 |
267   |
Hurtigkarl & Co., Jan |
Tre i én |
2005 |
42 |
260   |
Isaksen, Babette Hersant |
Tarteletter |
2007 |
192 |
86   |
Israelson, Lena |
Din orientalske køkkenhave |
2000 |
166 |
224   |
Iuel-Brockdorff, Beagle |
Politikens grillkogebog |
2004 |
169 |
2   |
Jacobsen, Bo |
Maden og vinen |
1996 |
152 |
247   |
Jacobsen, Bo |
Dansk mad derhjemme |
2007 |
169 |
97   |
Jaine, Tom |
Verdens bedste brød |
1996 |
120 |
265   |
Jaros, Patrik |
En verden af Pasta |
2003 |
192 |
262   |
Jensen, Dan |
Dansk Gastronomi |
2007 |
261 |
17   |
Jensen, Frøken |
Kogebog |
1966 |
261 |
305   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken |
1980 |
65 |
306   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 2 |
1983 |
57 |
307   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 3 |
1986 |
57 |
308   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 4 |
1989 |
57 |
309   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 5 |
1992 |
57 |
310   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 6 |
1995 |
73 |
311   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 7 |
1998 |
0 |
312   |
Karolines Køkken |
Karolines Køkken 8 |
2001 |
61 |
279   |
Kazuko, Emi |
Japanse cooking |
2004 |
256 |
319   |
Keller, Thomas |
Under Pressure |
2008 |
296 |
9   |
Kirk, Nikolaj |
Nikolajs Grønne Verden |
1999 |
168 |
30   |
Kirk, Nikolaj |
Fisk |
2000 |
132 |
29   |
Kirk, Nikolaj |
Kirks vildt |
2000 |
179 |
27   |
Kirk, Nikolaj |
Kys maden |
2002 |
149 |
37   |
Kirk, Nikolaj |
Kirk på Tour |
2004 |
44 |
117   |
Kirk, Nikolaj |
Fisk |
2005 |
432 |
315   |
Kirk, Nikolaj |
Grundkøkken |
2008 |
592 |
118   |
Kjeldal, Inge (tilrettelæggelse) |
Spis sundt! |
1975 |
102 |
259   |
Kjær, Rasmus |
Kaffe |
2005 |
145 |
133   |
Kjær, Rasmus |
Tapas & Sherry |
2006 |
216 |
198   |
Klinken, Katrine |
Børnenes koge-bagebog |
2006 |
303 |
143   |
Knudsen, Henning |
Politikens Svampebog |
1990 |
192 |
303   |
Koch, Jesper |
Kocherier |
2007 |
207 |
287   |
Koplev, Kjeld |
Ny nem mad |
1986 |
125 |
106   |
Kreutzmann, Marianne Zenius |
Provencekøkkenet |
2002 |
324 |
291   |
Kringelbach, George |
Forfatterne går til bords |
1971 |
262 |
51   |
Kringelbach, George |
Kringelbachs Postej-bog |
1974 |
111 |
232   |
Kwong, Kylie |
Kylie Kwongs køkken |
2004 |
204 |
46   |
Kyllesbech, Lars |
Politikens fiskekogebog |
1997 |
189 |
161   |
Kyllesbech, Lars |
Politikens fiskekogebog (4. udg) |
2005 |
281 |
84   |
Lander, Lise |
25 middage med Lise Lander |
1973 |
111 |
243   |
Lander, Lise |
Jorden rundt i 80 retter |
1980 |
96 |
98   |
Larsen, Jørgen Ussing |
Fremtidens brød af fortidens korn |
2000 |
140 |
231   |
Larsen, Steen |
Lev stærkt |
1998 |
97 |
82   |
Larsen, Steen |
Eksotisk - en kogebog |
2002 |
251 |
57   |
Larsen, Steen |
Gyldendals wokbog |
2002 |
150 |
159   |
Larsen, Steen |
Grønt på gaflen |
2003 |
246 |
85   |
Lauterbach, Erwin |
Rigtig mad |
1990 |
72 |
93   |
Lawson, Nigella |
Køkkenets gudinde |
2001 |
372 |
4   |
Letz, Daniel |
Daniels kokkeskole |
1994 |
236 |
24   |
Letz, Daniel |
Daniels nye kokkeskole |
2004 |
224 |
289   |
Liddell, Caroline |
ICES The Definitive Guide |
1995 |
192 |
126   |
Lieffroy, Jean-Louis |
Falsled Kro |
2002 |
248 |
343   |
Logsdon, James |
Sous Vide Grilling (eBook) |
2011 |
168 |
341   |
Logsdon, James |
Sous Vide: Help for the Busy Cook (eBook) |
2011 |
174 |
342   |
Logsdon, James |
Modernist Cooking Made Easy: Party Foods (eBook) |
2014 |
268 |
239   |
Lotti, Bente |
Bogen om pasta |
1991 |
96 |
282   |
Lundquist, Annelie |
Maden fra Toscana |
2005 |
95 |
196   |
Lundsgaard, Bente Nissen |
Pasta fra Brugsen |
1990 |
64 |
221   |
Lupi, Italo (red.) |
The Silver Spoon |
2005 |
1263 |
228   |
Lupi, Italo (red.) |
Sølvskeen |
2007 |
1264 |
145   |
Læssøe, Thomas |
Svampe |
1998 |
256 |
297   |
Maccioni, Alvaro |
Alvaro's Mamma Toscana |
1998 |
224 |
47   |
Martinusen, Mette Sia |
Mettes gæstebud |
2001 |
203 |
102   |
Mayr, Barbara |
pasta+nudler |
2003 |
384 |
330   |
McAuley, Jo |
The Complete SousVide SUPREME Cookbook |
2016 |
160 |
115   |
McHoy, Peter |
Bogen om krydderurter |
1998 |
224 |
10   |
Meyer Nielsen, Claus |
Året rundt i Meyers køkken |
1993 |
197 |
32   |
Meyer Nielsen, Claus |
Chokolade |
1995 |
169 |
11   |
Meyer Nielsen, Claus |
mad med meyer |
1995 |
208 |
12   |
Meyer Nielsen, Claus |
Spis igennem |
2002 |
312 |
301   |
Meyer Nielsen, Claus |
Eddike |
2005 |
256 |
129   |
Meyer Nielsen, Claus |
Mange til bords |
2006 |
240 |
3   |
Michaud, Michel |
Mine livretter |
2000 |
175 |
42   |
Mikkelsen, Jan Friis |
Hr. Jensens kogebog |
2004 |
200 |
336   |
Miller, Norma |
The sous vide recipe book |
2015 |
254 |
217   |
Milona, Marianthi (red.) |
Culinaria Greece |
2004 |
459 |
250   |
Monty, Kasper |
Den store bog om kanapeer og snacks |
2000 |
304 |
245   |
Monty, Kasper |
Kyllingretter |
2001 |
256 |
121   |
Mosimann, Anton |
Skaldyrs-kogebogen |
1996 |
208 |
131   |
Mouritsen, Ole G. |
Sushi |
2006 |
332 |
105   |
Murdoch Books |
Den store bog om fisk og skaldyr |
2000 |
304 |
317   |
Myhrvold, Nathan |
Modernist Cuisine - 6 |
2011 |
2440 |
318   |
Myhrvold, Nathan |
Modernist Cuisine - At Home |
2012 |
456 |
120   |
Möller, Lotte |
Citron |
1998 |
192 |
254   |
Nestlé |
Skønne pastaretter |
1995 |
56 |
296   |
Nilsson, Rikard |
mitt i Maten |
1998 |
168 |
23   |
Nimb |
FRU NIMBs kogebog |
1888 |
480 |
78   |
Nørgaard, Klaus |
Køkkenet på Hvidøre |
2001 |
190 |
204   |
Olesen, Anemette |
Køkkenhave-kogebogen |
2004 |
160 |
203   |
Olesen, Anemette |
Mit frugt- og bærkøkken |
2005 |
228 |
271   |
Oliver, Jamie |
The Naked Chef |
1999 |
250 |
272   |
Oliver, Jamie |
the return of the Naked Chef |
2000 |
288 |
273   |
Oliver, Jamie |
Happy Days with the Naked Chef |
2001 |
320 |
274   |
Oliver, Jamie |
jamie's kitchen |
2002 |
336 |
60   |
Oliver, Jamie |
Det er bar' mad |
2004 |
250 |
61   |
Oliver, Jamie |
Det er bare glade dage |
2004 |
320 |
63   |
Oliver, Jamie |
Det er mere bar' mad |
2004 |
288 |
127   |
Oliver, Jamie |
Middag med Jamie |
2004 |
322 |
132   |
Oliver, Jamie |
Jamies Italien |
2005 |
322 |
156   |
Oliver, Jamie |
Cook with Jamie |
2006 |
450 |
286   |
Olney, Richard |
Provence - Den skønne kogebog |
1994 |
256 |
268   |
Olsen, Carsten |
Olsen: Den skaldede kok |
2005 |
200 |
230   |
Panjabi, Camellia |
Fra det indiske køkken |
1997 |
191 |
294   |
Parsons, Russ |
How to Read a French Fry |
2001 |
335 |
99   |
Pedersen, Hans |
Fugl og fisk |
1990 |
76 |
83   |
Pedersen, Jan |
Sommergæster |
1994 |
96 |
65   |
Peterson, James |
Gastronomisk grundbog |
2000 |
299 |
213   |
Piras, Claudia (red.) |
Culinaria Italia |
2000 |
496 |
39   |
Plum, Camilla |
Emma gad - vi gider ikke |
1991 |
176 |
38   |
Plum, Camilla |
Ælle, bælle frikadelle (1. udg.) |
1997 |
248 |
21   |
Plum, Camilla |
SØDT |
1999 |
232 |
26   |
Plum, Camilla |
Et ordentligt brød |
2001 |
212 |
15   |
Plum, Camilla |
mors mad året rundt |
2001 |
472 |
25   |
Plum, Camilla |
dejligt |
2003 |
287 |
16   |
Plum, Camilla |
GRØNT |
2003 |
928 |
22   |
Plum, Camilla |
Umoderne mad |
2004 |
295 |
252   |
Plum, Camilla |
Ælle, bælle frikadelle (3. udg.) |
2005 |
529 |
263   |
Plum, Camilla |
Jul |
2007 |
320 |
50   |
Price, John |
Spise med Price |
1973 |
112 |
90   |
Prunier, Simone |
Madame Pruniers Fiskekogebog |
1999 |
234 |
157   |
Rahbek, Jens |
Japansk mad på dansk |
2005 |
152 |
313   |
Ramsay, Gordon |
MIDDAG med familie og venner |
2008 |
256 |
253   |
Rasmussen, Holger M. |
Brændevins Grisen |
1957 |
267 |
153   |
Rasmusson, Birgitta |
Kogebogen |
1994 |
320 |
261   |
Ravnbøl, Eva |
Romerske Restauranter/Romerske Retter |
2007 |
175 |
146   |
Recke, Gunhild von der |
De bedste lammespecialiteter |
1985 |
71 |
130   |
Redzepi, René |
NOMA |
2006 |
184 |
327   |
Redzepi, René |
NOMA |
2010 |
268 |
329   |
Roca, Joan |
Sous-vide Cuisine |
2014 |
256 |
94   |
Ruggerio, David |
Italiensk køkken |
2001 |
230 |
277   |
Röckenwagner, Hans |
Röckenwagner |
1997 |
208 |
137   |
Salgsforening, Eksport-Svineslagteriernes |
bord dæk dig |
1970 |
253 |
285   |
Scheel, Lars |
Laks |
2004 |
141 |
225   |
Scheftelowitz, Tina |
Kaffeslabberas |
2002 |
216 |
227   |
Schlagenhaufer, Martina (red.) |
Sydøstasiatiske specialiteter |
2000 |
319 |
242   |
Schrader, Vibeke |
Mad fra fjerne gryder |
1996 |
120 |
75   |
Segerros, Henning E. |
Giftfri grønsager i have og køkken |
1976 |
103 |
36   |
Simonsen, Nanna |
Nannas mad |
1998 |
183 |
264   |
Simonsen, Nanna |
Nannas smørrebrød |
2001 |
160 |
44   |
Simonsen, Nanna |
Smag på Danmark |
2003 |
260 |
70   |
Simonsen, Nanna |
Nannas salater |
2004 |
144 |
71   |
Simonsen, Nanna |
Nannas supper |
2004 |
132 |
135   |
Skaarup, Kirsten |
Med vinger til solens køkken |
1988 |
227 |
186   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Grove grønsager fra Brugsen |
1986 |
64 |
187   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Gæstemad fra Brugsen |
1986 |
64 |
189   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Brugsens Børnekogebog |
1987 |
64 |
190   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Brugsens slankebog |
1987 |
64 |
188   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Æg og ost fra Brugsen |
1987 |
64 |
191   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Brugsens syltebog |
1988 |
64 |
192   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Groft gærbrød fra Brugsen |
1988 |
64 |
195   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Brugsens slankebog 2 |
1989 |
64 |
193   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Lam fra Brugsen |
1989 |
64 |
194   |
Skovgaard-Petersen, Anne |
Lette grønsager fra Brugsen |
1989 |
64 |
235   |
Skytte, Nanna |
Ân Viet! |
2004 |
147 |
340   |
Sous Vide Supreme |
Easy Sous Vide Cookbook (eBook) |
2011 |
64 |
128   |
Stein, Rick |
Rick Steins fiskeretter |
2003 |
264 |
119   |
Swahn, Jan Öjvind |
Alverdens krydderier |
1999 |
208 |
278   |
Sälzer, Sabine |
Det italienska köket |
1991 |
320 |
347   |
Tanggaard, Karsten |
SOUS VIDE i dit eget køkken |
2017 |
200 |
349   |
Tanggaard, Karsten |
Sous vide 2.0 |
2019 |
464 |
89   |
Tengby, Tomas |
Klassikere. Retter man mindes |
2003 |
93 |
238   |
Tesio, Alfredo |
Man kan altid skrifte bagefter |
1995 |
111 |
205   |
Tesio, Alfredo |
En duft af Sicilien i danske gryder |
2005 |
138 |
240   |
Tholstrup, Tine |
Den store Pasta Basta |
1995 |
192 |
172   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Gærbrød fra Brugsen |
1978 |
64 |
171   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Kød fra Brugsen |
1978 |
62 |
174   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Frugt fra Brugsen |
1979 |
63 |
173   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Grønsager fra Brugsen |
1979 |
64 |
175   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Kager fra Brugsen |
1979 |
63 |
176   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Hakket kød fra Brugsen |
1980 |
64 |
177   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Forretter & Frokostretter fra Brugsen |
1981 |
64 |
48   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Mad fra Brugsen |
1981 |
264 |
179   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Desserter fra Brugsen |
1982 |
64 |
178   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Fjerkræ fra Brugsen |
1982 |
64 |
181   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Fisk fra Brugsen |
1983 |
62 |
180   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Mad med krydderier fra Brugsen |
1983 |
64 |
183   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Oksekød fra Brugsen |
1984 |
62 |
182   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Spis bedre fra Brugsen |
1984 |
62 |
170   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Svinekød fra Brugsen |
1984 |
62 |
185   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Jul fra Brugsen |
1985 |
64 |
184   |
Thomsen, Hanne Flensborg |
Ung mad fra Brugsen |
1985 |
64 |
109   |
Torstenson, Lars |
Mama Lopez' catalanske kogebog |
2001 |
160 |
211   |
Trutter, Marion (red.) |
Spanske specialiteter |
2000 |
488 |
147   |
Tørsleffs Husmoder Service |
Den blå bagebog, moderne bagning |
0 |
128 |
80   |
Tørsleffs Husmoder Service |
Den grønne syltebog |
0 |
128 |
300   |
Tørsleffs Husmoder Service |
Den hvide frokostbog |
0 |
128 |
304   |
Tørsleffs Husmoder Service |
Den røde Kogebog |
0 |
128 |
76   |
Veirup, Hans |
Til taffel hos Kong Valdemar |
1993 |
123 |
104   |
Vergé, Roger |
Kogebog |
1981 |
241 |
96   |
Veronello, Luigi |
Pasta-bogen |
1986 |
190 |
162   |
Vildgaard, Torsten |
Krydderier & kokkerier |
2006 |
216 |
59   |
Vitagliano, Francesco |
Det venetianske køkken |
1988 |
158 |
339   |
Vladimir, Timm |
Timm Vladimirs køkken |
2013 |
228 |
220   |
Walden, Hilaire |
Lademanns syltebog |
2003 |
160 |
298   |
Walton, Stuart |
Spirits & liqueurs cookbook |
1997 |
256 |
299   |
Ward, Susie |
The Goumet Atlas |
1997 |
224 |
241   |
Wells, Troth |
Fra chili til safran |
2000 |
176 |
280   |
Werner, Joakim |
Fiskekogebogen |
2000 |
261 |
212   |
Westphal, Christine (red.) |
Europæiske specialiteter |
2000 |
640 |
77   |
Willan, Anne |
Den klassiske køkkenskole |
1994 |
526 |
223   |
Williams, Judy |
Thailand |
2004 |
256 |
154   |
Wright, Jeni |
Gyldendals Køkkengrundbog |
1997 |
352 |
337   |
Youssef, Jozef |
det molekylære køkken |
2013 |
239 |
160   |
Zabert Sanmann GmbH, Verlag |
Mad på grillen |
2004 |
96 |
144   |
Zeltner, Renate |
Politikens svampekogebog |
1986 |
144 |
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
|