Find opskrift

pasta+nudler

Se Alle kogebøger


Forfatter   Mayr, Barbara
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 2003
Oversættelse Hanne Kruse & co
Forlag Dansk Supermarked Indkøb A/S
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer
Sider 384
Bognummer 102
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
282 Agnolotti med trøffelsauce
34 AI dente
38 Allgäuer Bergkäse
90 Allgäuer Emmentaler
90 Allgäuer Kässpatzen
90 Allgäuer Spätzle
256 And med æggenudler og bambusskud
252 Anderagout med pasta
120 Artiskokker med fettucine
104 Artiskokker og bucatini med tomatsauce
38 Asiago Vecchio
54, 190, 192, 212, 250, 256, 258 Asiatiske æggenudler
174 Asparges og krydderurtepasta med striped bass
354 Auberginegratin med spaghetti
150 Bavette med middelhavskrebs
302 Béchamelsauce til canelones
320 Béchamelsauce til lasagne
324 Béchamelsauce til polentaret
90 Bergkäse
370 Birkes og æblekompot til kartoffelnudler
176 BIæksprutte (calmar) og penne
268 Boghvede-Tascherln
320 Bolognese kødsauce til lasagne
200 Bolognesesauce med tagliatelle
48 Bouillon af kød med tortellini
11 Bucatini
104 Bucatini ai carciofi
152 Bucatini med kaperssauce
94 Båndnudler med svampe
180 Båndpasta med farseret hummer
302 Canelones a la catalana
14, 17, 22, 302 Cannelloni
296 Cannelloni med aspargesfyld
266 Cannelloni med svampefyld
270 Cannelloni med svinekød, lever, svampe og spinat
314 Cannelloni med tofu og grønsager
25 Cantonnudler
10, 154, 298, 348 Capellini
158, 182 Capellini, fideos
64 Carrypasta
98 Chilinudler med courgetter
114 Choisum og sobanudler
376 Chokolade-hasselnøddeblanding i pastagratin
364 Chokoladepasta
366 Chokoladeravioli med syltede kirsebær
88 Comté
15, 19, 23, 252 Conchiglie
116 Corn pasta med grønsagssugo
304, 324, 340 Cornpasta
348 Courgetter i pastagratin
310 Dim sum med svampefyld
17, 19, 210 Ditali
240 Dueragout med courgetter og pasta
9 Durumhvede
224 Dyreragout med gnocchi
39 Emmentaler-ost
180 Farseret hummer med båndpasta
50 Farseret tortelloni med fasan i vildtconsommé
234 Fasanragout med fazzoletti
174 Fazzoletti
202 Fazzoletti med salvie og fyld af kalvebrissel
13, 20, 22 Fettucine
120 Fettucine med artiskokker
84 Fettucine med hvide trøfler
182 Fideos con salsa verde
158 Fideuà de mariscos
39 Filata-ost
158 Fisk og skaldyr med fideos
66 Fisk og svinekød i nudelsuppe
142 Fisk, pesto og pasta
164 Flodkrebs med sort pasta
40 Formaggini
29 Fuldkornspasta
29 Fuldkornspastadej
32 Fusillipasta
300 Fyldt pasta gratineret med ostesauce
366 Ganache-creme til chokoladeravioli med syltede kirsebær
146 Gimelli med sardiner
78 gnocchetti som hos Don Alfonso
344 Gnocchettigratin
18, 228, 346 Gnocchi
340 Gnocchi alle romana
332 Gnocchi i tomatsauce
18, 344 gnochetti
36 Gouda
38 Grana Padano
37 Grana Trentino
348 Gratin af pasta med nye courgetter
336 gratin af pasta og sardiner
324 gratin af vildsvineragout
346 gratinerede gnocchi med to slags ost
330 gratineret grønsagspasta
350 Gratineret makaroni med gedeost
326 Gratineret spinatmakaroni
38 Gruyere
28 Grøn pastadej
206 Grøn tagliatelle med skinkesauce
322 Grønsagsfyld til lasagne
338 Grønsagsgratin med makaroni
336 grønsagssauce til gratin med pasta og sardiner
306 Gåselever med champignon-pierogi
246 Hanekylling med taglierini og sommertrøfler
222 Hareragout med pasta
228 Hareragout med spinatbrødboller
86 Hjemmelavet pasta med trøfler
72 Hokkien nudelsuppe
39 Hot cheese
258 Hønsebouillon med nudler og andelever
70 Hønsekødsgryde med nudler
52 Hønsekødssuppe med pasta og små pølser
38 Idiazabal
302 Indmad i pastaruller
58 Japansk nudelgryde
24, 58, 178 Japanske hvedenudler
288 Kalvekød i ravioli og med asparges
298 Kanin og pasta i små pakker
236 Kaninfyld med tortelli
25, 68, 72, 136, 196, 216, 248 Kantonnudler
18, 78, 332, 344 Kartoffelnudler
370 Kartoffelnudler med birkes og æblekompot
374 Kartoffelnudler med hasselnødder
96 Kartoffelnudler med rørhatte
346 Kartoffelnudler, gratinerede med to slags ost
25, 72 Kinesiske hvedenudler, mee
56, 70, 254 Kinesiske æggenudler
366 Kirsebær, syltede med chokoladeravioli
340 Kryddersmør til gnocchi alle romana
32, 106 Krydderurtepasta
40 Kvark
242 Kylling med pasta
358 Kyllingegratin med pasta
244 Kyllingeragout med bucatini
216 Kød og store rejer med nudler og tofu
204 Kødboller med båndpasta
48 Kødbouillon med tortellini i
324 Kødtomatsauce til polentaret
308 Kålsalat og Pelmeni med svampefyld
316 Lakseroulader
304 Lammefyld til manti
356 Lammekød-auberginefyld til pastagratin
354 Lammekødsfyld i auberginegratin med spaghetti
344 Lammeragout til gnocchettigratin
13, 21, 22 Lasagne
322 Lasagne med bladbede og glaskål
320 Lasagne som i Bologna
13, 358 Lasagnette
90 Limburger
188 Luftige risnudler med pak-choi
106 Lun tomatsalat mellem pastaplader
32 Ma tagliatipasta
180 Maine lobster farseret med båndpasta
12, 19, 21,105, 326, 334, 356 Makaroni
338 Makaroni-grønsagsgratin
23, 18, 352 Malloreddus sardi
38, 204 Manchego
304 Manti
366 Marcipanfyld til chokoladeravioli med syltede kirsebær
40 Mascarpone
292 Maultaschen med blodpølse og surkål
98 Mennonita
17, 300 Millerighe giganti
38 Mimo ette Vieille
300 Mimolette
38 Montasio Vecchio
41 Mornaysauce
39 Mozarella
168 Muslinger og tomater med kartoffelnudler
58 Nudelgryde, japansk
178 Nudelsalat med kammuslinger
60 Nudelsuppe fra Laos
66 Nudelsuppe med fisk og svinekød
54 Nudelsuppe med kød og skaldyr
62 Nudelsuppe med reer
70 Nudler i hønsekødsgryde
110 Nudler med kål
208 Oksekødsragout med pasta
56 Oksekødssuppe med nudler og vandkastanjer
270 Opretstående cannelloni
18, 32 Orecchiette
82 Orecchiette med rucola, oliven og Pecorino
300 Ostesauce og fyldt pasta
330 Ostesauce til gratineret grønsagspasta
338 Ostesauce til makaronigrønsags­gratin
356 Ostesauce til pastagratin med auberginer og lammekød
13,128, 204, 208 Pappardelle
37 Parmesan
38 Parmigiano Reggiano
128 Pasta med citronsauce og asparges
336 Pasta med gratinerede sardiner
118 Pasta med grønne asparges
124 Pasta med grønsager
32 Pasta med krydderurter
172 Pasta med laks som på den amerikanske østkyst
126 Pasta med peberfrugt
184 Pasta med rejesmag og rød chilisauce
210 Pasta med stærk kødsauce
154 Pasta med taskekrabber
88 Pasta med to slags ost
64 Pastacurry
26 Pastadej nr. 1
26 Pastadej nr. 2
29 Pastadej rørhatte
29 Pastadej tomat
348 Pastagratin med nye courgetter
352 Pastagratin med skinke og grønsager
360 Pastagratin med tomater og blæksprutter
342 Pastagratin, krautfleckern
356 Pastagratin, Pastítsio
292 Pastalommer med blodpølse og surkål
278 Pastalommer med rørhatte
308 Pastalommer med svampe
282 Pastalommer med trøffelsauce
294 Pastalommer med vildt og rørhatte
290 Pastalommer, Kärnten
304 Pastalommer, manti
312 Pastalommer, won-ton
334 Pastalåg over vildsvinegratin
44 Pastaredskaber
302 Pastaruller med fyld af indmad
102 Peberfrugt-ansjossauce med tagliatelle
132 Peberfrugter og choisum med risnudler
248 Peberkylling med nudler
37 Pecorino
38 Pecorino Canestrato
38 Pecorino Romano
38, 244 Pecorino Toscano
17, 172 Penne Lisce
17, 20, 88, 328 Penne rigate
17, 162 Pennette
11, 336 Perciatellini
324 Polenta pasticciata
39 Provolone
360 Queso anejo
232 Ragout af fasan med fazzoleiti
246 Ragout af hanekylling med taglierini og sommertrøfler
328 Ragout af hare med sprødt pastalåg
42 Ragù
282, 292, 294 Ravioli
274 Ravioli med fyld af lammekød
278 Ravioli med fyld af rørhatte
284 Ravioli med kalvebrissel
290 Ravioli med kartofler
372 Ravioli med ragout af søde kirsebær
262 Ravioli med salvie
272 Ravioli med spinat
44 Redskaber til pasta
62 Reker i stærk nudelsuppe
226 Rensdyrfilet med sprød pastaskorpe
62, 64, 66,122,138, 188, 214 Rice vermicelli
40 Ricotta de Pecora
108 Rigatoni med broccoli
60 Risnudler i suppe fra Laos
138 Risnudler med bambusgrønsager
134 Risnudler og grønsager
40 Robiola Osella
90 Romadur
88 Roquefort
368 Røde ravioli med ricotta-amarettifyld
254 Røget andebryst med grønsager og nudler
162 Røget fisk med pasta
172 Røget laks med pasta
162 Røget ål med pasta
80 Rørhatte med pappardelee (Pappardelle con funghi)
29, 76 Rørhattepasta
368 Sabayone til røde ravioli med ricotta-amarettifyld
316 Safransauce og små lakseroulader
122 Salat med auberginer, rejer ig risnudler
130 Salat med sobanudler
40 Sauce Mornay
36, 238 Sbrinz
36 Schabziger
272 Schlutzkrapfen
110 Schupfnudeln med bayersk kål
196 Seafood med glasnudler
68 Sichuan-nudelsuppe
54 Skaldyr og kød i nudelsuppe
174 Skaldyrssauce, asparges og krydderurtepasta med striped bass
370 Skubanki med birkes og kompot
214 Små kødboller med risnudler og salat
316 Små lakseroulader
280 Snegle-svampefyld i tortelloni
24, 25, 130 Sobanudler
186 Sobanudler med tunfisk
24, 170 Somen nudler
22, 28 Sort pasta
166 Sort pasta og fiskeboller
28 Sort pastadej
10, 126 Spaghetti
354 Spaghetti i auberginegratin
182 Spaghetti med mexicansk grøn sauce
112 Spaghetti med rødvins-chalotteløgssauce
156 Spaghetti og sardiner i pergamentpakker
160 Spaghettipie med rejer og grønsager
238 Spinatpizokel med kaninryg
18, 92 Spätzle
92 Spätzle med krydderurter og champignoner
92 Spätzle med svampe og krydderurter
194 Stegte nudler (Fried noodles)
250 Stegte nudler - Bami Goreng
192 Stegte nudler - Phad Thai
192 Stegte nudler med muslinge­reje-blanding
40 Stracchino
62 Stærk nudelsuppe med reer
42 Sugo
266 Svampefyld i cannelloni
310 Svampefyld i pastakurve
212 Svinekød med æggenudler
66 Svinekød og fisk i nudelsuppe
348 Svineragout til pastagratin med nye courgetter
12, 13, 22, 172, 180 Tagliatelle
102 Tagliatelle all'acciuga
200 Tagliatelle alla bolognee
144 Tagliatelle med alt godt fra havet: Blæksprutte (calmar), rejer, tomatsauce
12, 20, 22, 246 Taglienni
136 Thailandsk stærkt krydret sauce med stegte grønsager og æggenudler
360 Tomater og blæksprutter i pastagratin
29 Tomatpastadej
264 Tomatsauce med tortellini
276 Tomatsauce og tortelli med hønsefyld
332 Tomatsauce til gnocchi
340 Tomatsauce til gnocchi alle romana
104 Tomatsauce, artiskokker og buccatini
154 Tomme de Brebis
300 Tomme de savoie
16, 264 Torgellini
14 TortelIi
48 Tortellini in brodo
286 Tortelloni med ricotta og krydderurter
280 Tortelloni med rørhatte
282 Trøffelsauce med agnolotti
232 Vagtelragout i pastalomme
230 Vagtler med Bigoli
56 Vandkastanjer og nudler i oksekødssuppe
364 Vaniljeflødeskum til chokoladepasta
372 Vaniljeis til ravioli med ragout af søde kirsebær
366 Vaniljesauce til chokoladeravioli med syltede kirsebær
148 Venusmuslinger og tagliatelle (Tagliatelle alle vongole)
62, 64, 66, 122, 138, 188, 214 Vermicelli
220 Vildsvineragout med gnochhi
334 Vildsvineragout til gratin
50 Vildtconsommé, tortelloni farseret med fasan
294 Wildmaultaschen med rørhatte
11,12 Zite
12 Zitoni
370 Æblekompot og birkes til kartoffelnudler
190 Æggenudler med languster
136 Æggenudler med stegte grønsager
170 Østers og tomatsauce med nudler
232 Åben ravioli, med vagtel

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
pasta+nudler (2003)