Find opskrift

Ris


Fra risotto til sushi

Se Alle kogebøger


Forfatter   Ferguson, Clare
Originaltitel Rice - from risotto to sushi
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1997
Oversættelse Lene Ewald Hesel
Forlag L & R Fakta
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Jeremy Hopley
Sider 144
ISBN 87-614-0089-0
Bognummer 113
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
9 absorberingsmetoden
9 afdrypningsmetoden
83 agurke-raita
82-83 appelsin- og græskarpulao med cashumber og raita
66 baharat (iransk krydderi)
132-33 bananchips
10 bañh pho (nudler)
7, 141 basmatiris
7, 141 basmatiris blandet med vilde ris
86 basmatiris med pistacienødder
42 blinis af ris- og boghvedemel
109 brede risnudler med aromatisk pebersauce og jordnødder
7, 141 brune basmatiris
140 brune langkornede ris
140 brune parboiled naturris
30-33 bønner, ris og bønner med en stærk jamaicansk chilisauce
24-27 cajun gumbo med artiskokker og jordskokker
24-27 cajun gumbo med kylling og jordskokker
24-27 cajun gumbo med okra og jordskokker
6, 140 Calasparra paellaris
38 caldo verde
6. 140 Camargue naturris
52 camargue-ris med grillstegte andebryster
102-03 Cantonesisk risret med krabbe. forårsløg og skinke
7 Carnaroli risottoris
132-33 chili/limedressing
116 chili/sesamdip
116 chili/sesamdip
105 chili/sesamsauce
135 chilipickles
30-32 chilisauce
24-27 chorizo, cajun gumbo med jordskokker
14-15 citronrisotto med hummer på bitre salatblade
9 dampede ris
73 dessertcreme, mandelcreme med granatæblekerner eller bær
45 dolmades
9 elektrisk riskoger
139 feijoa-salsa
46-48 fiskefond
76 fiskekarry fra Tanzania med sennepsris
105 fritter af sødkartofler med melbananer og rejer
37 friturestegte riskugler med basilikum og pinjekerner
68-71 fyldte grøntsager med ris og tørrede bær og surkirsebær
29 grillstegt sværdfisk med vilde ris og sortbønnesalsa
41 græskarchowder med ris og timian
140 Grødris
83 gulerods-ikokoscashumber
3 gulerods/kokos-cashumber
24-27 gumbo, cajun med jordskokker
61 honningis med ris, appelsiner og safran
7, 141 hvide basmatiris
7, 140 hvide langkornede ris
7,141 hvide parboiled basmatiris
7,14 hvide parboiled ris
122 indonesisk risret med oksekød, omeletstrimler og grøntsager (nasi goreng)
122 indonesisk risret med svinekød, omeletstrimler og grøntsager
22 jambalaya med chorizo og rejer
10 japansk risvin
10 japanske harusame-nudler
7, 141 jasminris
36 kedgeree med røget kuller og cremefraiche
95 kheer risdessert med kardemomme og pinjekerner
102-03 klassisk cantonesisk risret med krabbe, forårsløg og skinke
22 klassisk jambalaya med chorizo og rejer
98 kokosbrød med kardemomme og cashewnødder
29 kokosris med røde bær eller tropefrugter
110 konbu-tang
116 koreansk østerspizza med chili/sesamdip
16 krabbekrebinetter med en aromatisk orientalsk sauce
96 krydrede shortbread (småkager) med rosenvand og pistacienødder
52 krydret camargue-ris med grillstegte andebryster
16 krydret orientalsk sauce
85 krydret pilaf med okra og spinat
86 kyllinge-korma og basmatiris med pistacienødder
64 kyllingepalau med mandler og pistacienødder
77 kyllingeret fra Mali med jordnødder og ris i palmeolie
38 kål: caldo verde
56-59 kåldolmere med sauerkraut og rod pebersauce
115 laksa
88-91 lamme-biryani med koriander og kanel
66 lammekødspølser med ris, limefrugt og baharat
83 løg/tomat-cashumber
52 løgconfit
115 malaysisk nudelsuppe (laksa)
73 mandelcreme med granatæblekerner eller bær
78 marokkansk couscous med courgetter, ris og tahini-sauce
92 masala med cashew-ris
106 mee krab
9 mikrobølgeovn
10 mirin
11 mochi-kager
18-21 mulle-tamales med tomat/chili-dip
122 nasi goreng
124 nori-tang
124 norimaki-sushi
109 nudelsalat
136 nudelsalat med aubergine, agurk og pære
10 nudler
110 nytårssuppe med grillstegte mochi-riskager
124 onigiri-sushi med laks
110-13 ozoni, japansk nytårssuppe med daikon og grillstegte mochi-riskager
46-49 paella med kylling, rejer og blæksprutter
6, 7, 140 parboiled ris
65 perledykkernes ris med safran og honning
115 rempah-krydderblanding
30-33 ris og bønner med bacon og en stærk jamaicansk chilisauce
132 ris- og papayasalat med sprødstegte bananchips og chili/limedressing
10 riseddike
11 risflager
11 riskager
11 riskiks
9 riskoger
11 rismel
10 risnudler
51 risotto alla milanese, safranrisotto
51 risotto med vilde svampe
135 risotto-pandekager med grillstegte fisk og chilipickles
7, 140 risottoris
11 rispapir
118-21 rispapirpakker med 2 slags tilbehør
10 rispapirplader
39396 risprodukter
6-7, 140-41 rissorter
139 ristærte med feijoa-salsa
10 risvin, sake
96 rosenvand: krydrede shortbread med rosenvand og pistacienødder
6, 140 røde ris
51 safranrisotto
10 sake
76 sennepsris
124 skaldyrs-sushi
29 sortbønnesalsa
129 sorte kokosris med røde bær eller tropefrugter
140 sorte stivelsesholdige ris
46-47 spansk paella med kylling, rejer og blæksprutter
46-49 spansk paella med muslinger
6. 140 spanske Calasparra-ris
38 spinat, caldo verde
106 sprøde thailandske nudler med kylling, rejer, chili og koriander
55 stegt kalkunbryst med ris- og kastanjefyld
6, 7, 140 stivelsesholdige ris
118-21 stærk chilidip
38 supper, caldo verde
37 suppli, friturestegte riskugler med basilikum og pinjekerner
105,118-21 sursød sauce
124 sushi
6, 141 sushiris
92 svinekødsmasala med ingefær og cashew-ris
136 tahini
136 tahini-dressing
78 tahini-sauce
106 thailandske nudler med kylling, rejer, chili og koriander
18-21 tomat/chili-dip
9 trykkoger
10 vietnamesiske tørrede risplader
6, 141 vilde ris
45 vinblade, dolmades
14 wakame
116 østerspizza med chili/sesamdip

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Ris (1999)