Find opskrift

Kogebog fra Les Halles


Strategier, opskrifter og teknikker fra den klassiske bistro

Se Alle kogebøger


Forfatter   Bourdains, Anthony
Sekundære forfattere Meirelles, José
Originaltitel Anthony Bourdain's Les Halles Cookbook
Oprindeligt udgivet i USA
Original udgivet 2004
Oversættelse Susanne Staun
Forlag Gyldendal
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer
Sider 304
ISBN 87-02-03552-0
Bognummer 116
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
194-95 À l'orange
257 Aïoli
209 Aïoli-garniture
194-95 And à l'orange
212-14 Ande-cassoulet
215-16 Ande-choucroute
213-14 Ande-confit
191 Andebryst, tips
74-75 Appetizere : Escargots aux noix
88-89 Appetizere : Foie gras aux pruneaux
82-83 Appetizere : Moules à la basquaise
84 Appetizere : Moules à la grecque
79 Appetizere : Moules à la portugaise
80 Appetizere : Moules marinières
78 Appetizere : Moules normandes
77 Appetizere : Muslinger
69 Appetizere : Oeufs périgourdins
90-92 Appetizere : Pâté de campagne
96-97 Appetizere : Petatou
86-87 Appetizere : Rillettes
68 Appetizere : Selleriremoulade
85 Appetizere : Tartiflette
62 Asparges og haricots verts-salat
261 Bacon: Basilikumolie
121 Bacon: Bavette (flankesteak)
245 Bacon: Pommes sautées au lard
168, 262 Bagte hvidløg
261 Basilikumolie
250 Basisdej til tærte
252-53 Bearnaisesauce
254 Bechamelsauce
258 Beurre blanc
129 Beurre rouge
223-25 Blod og indvolde : Kallun 'Les Halles'
226 Blod og indvolde : Rognons de veau à la moutarde
227 Blod og indvolde : Svinehjerte a l'armagnac
228-29 Blod og indvolde: Boudin noir aux pommes
228-29 Blodpølse med æbler
280 Blåbær med limesukker,
228-29 Boudin noir aux pommes
37 Bouillonterninger, hvor uvelkomne de er
284 Bouquet garni
133 Bøftatar
58-59 Bønner: Salade niçoise
42-43 Bønner: Soupe au pistou
192-93 Canard sauvage
212-14 Cassoulet
79 Chorizopølse: Moules à la portugaise
215-16 Choucroute: Garnie
216 Choucroute: Les Halles
277 Citronclafoutis
171 Côte de porc à la charcutière
273 Deserter: Chokolademousse
279 Deserter: Citrontærte
271 Deserter: Crème brûlée
268-69 Deserter: Îles flottantes
268 Deserter: Marengs
278 Deserter: Pocherede pærer i rødvin
120-21 Entrecôte
73 Escargots, advarsel
48 Fennikel- og tomatsupper
155-56 Figen-confit
109-11 Fisk og skaldyr: Blanquette de homard
209-11 Fisk og skaldyr: Bouillabaisse
114 Fisk og skaldyr: Bourride
106-7 Fisk og skaldyr: Coquilles saint-jacques med champagne
105 Fisk og skaldyr: Friture
103-4 Fisk og skaldyr: Helstegt fisk basquaise
54-55 Fisk og skaldyr: Hummerbisque
112-13 Fisk og skaldyr: Quenelles de brochet
101 Fisk og skaldyr: Skade grenobloise
53 Fisk og skaldyr: Soupe de poisson
53 Fiske-supper
39 Fiskefond (fumet)
37-38 Fond: Demi-glace
39 Fond: Indkogning
38 Fond: Opbevaring
39 Fond: Variationer
119-20 Fransk slagtekunst
119-20 Fransk slagterhåndværk
61 Frisée aux lardons
46 Gasbrænder
112-13 Gedde-quenelles
24-25 Generelle principper: Afsluttende manøvrer
23-24 Generelle principper: Forberedelse
24 Generelle principper: Indledende manøvrer
22-23 Generelle principper: Mise en place ”meez”
27 Generelle principper: Planlægning
24 Generelle principper: Prioritering
240 Gratin dauphinois
161 Grillede lammesteaks
265 Grøntsagspuré
121 Hachis parmentier (shepherd's pie)
274 Hasselnøddetærte
103-4 Havtaske: helstegt fisk basquaise
19-21 Havtaske: Les Halles
39 Hvid fond
168 Hvidløgs-confit
262 Hvidløgsconfit
69 Hårdkogte æg
32 Indkøb af fisk og skaldyr
32-33 Indkøb af grøntsager
32–33 Indkøb af tomat
32–33 Indkøb: Grønt
33 Indkøb: Grøntmarkeder
27 Indkøb: Planlægning
27 Indkøbslister
31 Ingredienser, der er svære at finde
237 Jordnøddeolie, til pomfritter
140-54: Kalvekød
142-43 Kalvekød: Blanquette de veau
144-45 Kalvekød: Braiseret skank
231-32 Kalvekød: Foie de veau lyonnaise
37-38 Kalvekød: Mørk fond
154 Kalvekød: Tendron de veau lemon confit
152-53 Kalvekød: Tournedos de veau au poivre rose
148-49 Kalvekød: Veau viennoise
231–32 Kalvelever
146–47 Kalvemørbrad med vilde svampe
226 Kalvenyrer
230 Kalvetunge i Madeira
196-97 Kanin: Lapin aux olives
94-95 Kanin: Pâté de lapin
243-44 Kartoffelmos
96-97 Kartofler og varm gedeostetærte
236-39 Kartofler: Les Halles pomfritter
241 Kartofler: Pommes fondantes
243-44 Kartofler: Pommes purée
50-51 Kartofler: Vichyssoise
29-32, 288-89 Kilder og leverandører
253 Klaret smør
34 Knive
192-93 Kylling og vildt: Canard sauvage
194-95 Kylling og vildt: Duck à l'orange
181-83 Kylling og vildt: Poulet roti
206-8 Kylling: Coq au vin
178-79 Kylling: Poule au pot
184 Kylling: Poulet basquaise
39 Kyllingefond
255 Kyllingelever-vinaigrette
158-59 Lam: carré d'agneau moutarde
162-63 Lam: Daube provençale
160 Lam: Gigot de sept heures
155-56 Lam: Tournedos d'agneau med figenconfit
39 Lys fond
45–46 Løgsuppe
127 Marv
286 Mirepoix
82-83 Moules à la basquaise
79 Moules à la portugaise
78 Moules normandes
122 Oksekød: Boeuf à la ficelle
202-3 Oksekød: boeuf bourguignon
120-21, 134-35 Oksekød: Côte de boeuf
129 Oksekød: Faux-filet au beurre rouge
136-37 Oksekød: Filet, portosauce med stegte skalotteløg
127-28 Oksekød: Onglet gascon
204-5 Oksekød: Pot-au-feu
123–25 Oksekød: Salade d'onglet
130-31 Oksekød: Steak au poivre
133 Oksekød: Steak tartare
218-19 Oksekød: Tournedos Rossini
120-21 Oksekød: Udskæringer
237 Olie til pomfritter
208 Om at tilsætte blod langsomt
222 Om blod og indvolde
174-75 Palette de porc a la bière
265 Pastinakpuré
130-31 Peberbøf
152-53 Peberkorn, lyserøde, Tournedos de veau
103-4 Pebre: Helstegt fisk basquaise
82-83 Pebre: Hvordan man steger
261 Persilleolie
248-49 Piedej
278 Pocherede pærer i rødvin
112-13 Quenelles de brochet
120-21 Rib eye steak
226 Rognons de veau à la moutarde
101 Rokke grenobloise
260 Rouille
189-91 Roulade af vild fasan
143 Roux
120 Rumsteck (rump steak)
103-4 Rød snapper, helstegt basquaise
256 Rødvinsvinaigrette
58-59 Salade niçoise
264 Saltede citroner
264 Saltet citron
70–71 Saltet torsk, brandade de morue
245 Saltskorpe, pommes en croûte de sel
251 Sauce gribiche
215–16 Sauerkraut, choucroute garnie
148–49 Scaloppine, veau viennoise
175 Sennepsskorpe til svin
121 Shepherd's pie
110 Slagtning af hummer
33 Slow Food-bevægelsen
105 Småsild i friture
72–73 Snegle: escargots
49 Soupe au vin
31-32 Specialforretninger for gourmeter
131 Steak Diane
181-83 Stegt kylling
181–83 Stegt kylling
150 Stegte kalve-short ribs
47 Svampesuppe
171 Svin: Côte de porc à la charcutière
168–69 Svin: Mignons de porc à l'ail
174–75 Svin: Palette de porc à la bière
172 Svin: Rôti de porc au lait
90 Svinenet
131 Svitsning
154 Syltet citron
263 Syltet citronskal
64 Tomatsalat
152-53 Tournedos de veau au poivre rose
69 Trøffel-æg
259 Urtesmør
185-87 Vagtelchartreuse
192-93 Vildand
192-93 Vildand
198-99 Vildsvineragout
256 Vinaigrette
63 Vinaigrette-porrer

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kogebog fra Les Halles (2005)