Find opskrift

Skaldyrs-kogebogen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Mosimann, Anton
Sekundære forfattere Hofmann, Holger
Originaltitel Das Grosse Buch der Meeresfrüchte-Spezialitäten von Schal- und Krustentieren
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1985
Oversættelse Vivi Benrendt
Forlag Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Udgivet 1996
Udgave 0
Illustrationer Christian Teuber mfl.
Sider 208
ISBN 87-17-06665-4
Bognummer 121
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
198 Abalone med grøntsager
159 Abalone med shiitakesvampe
99 Beurre blanc
105 Beurre de corail
104 Beurre de crevettes
109 Bisque de homard
128 Bjørnekrebs i pose
128 Bjørnekrebs med pasta og sort sauce
152 Blåmuslinger gratineret med mandelsmør
154 Blåmuslinger på spid
186 Broget salat med scampi
162 Calamares en su tinta
196 Chili crabs
194 Chili prawns
171 Cioppino
168 Clam chowder
168 Clambake
153 Clams
101 Consommé d'écrevisse
108 Consommé d'écrevisse
109 Consommé de poisson
106 Coquilles saint-Jacques au basilic
157 Coquilles saint-Jacques au safran
156 Coquilles saint-jacques en bette bouilliè
154 Coquilles saint-jacques grillés
109 Crème aux huîtres
124 Crevettes au cidre
115 Croustade d'écrevisses
148 Dampede blåmuslinger
149 Dampede hjertemuslinger
199 Dampede uldhåndskrabber
149 Dampede venusmuslinger
116 Écrevisses à la crème
114 Écrevisses à la nage
119 Écrevisses à la sauce papaye
116 Écrevisses au chablis
117 Écrevisses au gratin
118 Écrevisses au ragoût de bucardes
117 Écrevisses au vin rouge
116 Écrevisses et filets de sole
174 Empanada med skaldyr
100 En fond af krebs
124 Filets de sole aux crevettes
97 Fiskefond
127 Flamberede scampi i flødesauce
162 Friteret blæksprutte
190 Fruits de mer en gelee de riesling
100 Fumet d'écrevisse
97 Fumet de poisson
165 Fyldt blæksprutte
121 Fyldt taskekrabbe
152 Gratinerede østers
154 Grillstegte kammuslinger
136 Homard à la crème
137 Homard à la crème poivron
141 Homard à sauce au vin blanc
137 Homard au concombre
140 Homard avec légumes divers
143 Homard newburg
138 Homard poché vivant
142 Homard thermidor
154 Hûitres à la broche
135 Hummer à l'armoricaine
183 Hummer i chablisgelé
136 Hummer i flødesauce
137 Hummer i gul peberfrugtsauce
137 Hummer med agurk og dild
141 Hummer naturel
143 Hummer newburg
185 Hummer på gul peberfrugtsauce
142 Hummer thermidor
109 Hummer-crémesuppe
183 Hummercocktail
140 Hummerragout med grøntsager
102 Hummersauce
107 Hvid grundsauce
99 Hvid smørsauce
106 Hvidvinssauce
173 Jambalaya
156 Kammuslinger
106 Kammuslinger i basilikumsauce
157 Kammuslinger i safran
156 Kammuslinger i sølvbede
156 Kammuslinger med grøntsager på hvidløgssauce
153 Kammuslinger på spinat og champig­noner
111 Kartoffelkarsesuppe med hummer
109 Klar fiskesuppe med kammuslinger
158 Knivmuslinger i vin og skalottesmør
138 Kogt hummer
114 Kogte krebs
105 Koral-smør
197 Krabbekløer i krydret sauce
116 Krebs i dildlage med chablis
119 Krebs i papayasauce
115 Krebs med kalvebrissel i butterdej
116 Krebs og søtungefileter med grøn pasta
116 Krebs på spinatbund med krebse-flødesauce
101 Krebseconsommé
108 Krebseconsommé med grønne asparges og krebsehaler
117 Krebsegratin med agurkestrimler og dild
191 Krebsemousse
127 Langoustines aux fines herbes
127 Langoustines flambées à la crème
180 Languste bellevue
142 Languster med to slags sauce
181 Langustersalat
189 Langustersalat med pasta
117 Marron i rødvinssauce med broccoli
118 Marron med muslingeragout
151 Moules au vin blanc
154 Moules en brochettes
191 Mousse d'écrevisses
151 Muslinger i hvidvin
151 Muslinger med oliven og sardeller
150 Muslingeragout under butterdejslåg
151 Muslingeravioli med tomater og basi­likum
189 Muslingesalat, blandet
110 Muslingesuppe
137 Navarin af hummer
137 Navarin de homard
172 Paella
128 Pates et sauce noir
198 Peberrejer fra wok
111 Potage cressonière
130 Ragout de fruits de mer
150 Ragout de moules
182 Rejecocktail på egebladssalat
124 Rejer i cider
194 Rejer i sherry
104 Rejesmør
187 Romainesalat med hummer
106 Rødvinssauce
184 Salat af hummer, kammuslinger og avocado
185 Salat af kammuslinger og østers
187 Salat af scampi og broccoli
188 Salat af taskekrabber
106 Sauce au vin blanc
106 Sauce au vin rouge
102 Sauce homard
127 Sauterede scampi med krydderurter
186 Scampi-salat med artiskokker
186 Scampi-salat med grønne asparges
175 Seafood gumbo
199 Shanghai Crabs
190 Skaldyr i rieslinggelé
130 Skaldyrsragout med safranrisotto
184 Skaldyrssalat
125 Små langustertærter
124 Små rejetærter
161 Snegle i meursault
161 Snegle provencal
185 Snekrabber på fennikelsalat
123 Softshell crabs med hummersauce
110 Soupe aux moules
194 Stegte rejer
198 Søpølser og rejer i æggehvide
124 Søtunge gratineret med rejer
124 Tartelettes aux crevettes
125 Tartelettes de langouste
158 Tartufi di mare med fennikel og hvidløg
196 Taskekrabber i chilisauce
121 Tourteau farci
159 Trugmuslinger med grøntsagsjulienne og timian
107 Velouté
153 Venusmuslinger og bourgogne-smør
158 Vongole med tomater og persille
170 Zarzuela de mariscos
109 Østerscrémesuppe
184 Østerssalat med spinat
154 Østersspid med bacon

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Skaldyrs-kogebogen (1996)