Find opskrift

Rick Steins fiskeretter


Den bedste og mest omfattende guide til fiskeretter fra The Padstow Seafood School

Se Alle kogebøger


Forfatter   Stein, Rick
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 2001
Oversættelse
Forlag K. E. Mathiasen, Sintrupej 12, 8220 Brabrand
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer James Murphy, Charlotte Knox
Sider 264
ISBN 87-637-1001-3
Bognummer 128
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
148 Aborre: ovnstegt med ristede røde pebre, tomater, ansjoser og kartofler
163 aborrefilet med vaniljesmør vinaigrette
224 Aïoli
148 Ansjoser: med bagt aborre, ristet rød peber, tomater og kartofler
64-5, 151 Arctic char, på åben grill, let røget med purløgs dressing
68, 145 Asparges: med grillet jødefisk og fløde- og kaviarsauce
155 Avocado: med havtaskeceviche
208 Bacon med hjertemuslingecreme, tomater og kartofler
159 Bacon med sild i mel
48-53 Bagning
53 Bagning en papillote
51, 150 Bagning i en skorpe af salt med citron sauce og kartoffel, tomat og basilikum confit
52 Bagning i folie
14-15 Bagning i åben grill
50-1 Bagning pakket ind
223 Béarnaisesauce
57 benene fjernes
94-95, 217-218 Blæksprutte og ærte- og rødvinsstuvning fra La Vela i Napoli
220 Blæksprutte: dampet, fyldt, med sød chilisauce
218 Blæksprutte: fairground
219 Blæksprutte: friturestegt med aïoli
92-3, 96 Blæksprutte: klargøring
94-5 Blæksprutte: klargøring modning
96, 219 Blæksprutte: rå salat med solmodne tomater og natviolblade
220 Blæksprutte: salat med mynte, koriander og ristet ris
92-3, 221, 221 Blæksprutte: wok, salt-og-peber-blæksprutte med rød chili og forårsløg
209 Blåmuslinge: la mouclade
89, 204-5 Blåmuslinger med sauce mignonette
210 Blåmuslinger: en croustade med porrer og hvidvin
212 Blåmuslinger: grillstegt med pesto
208 Blåmuslinger: grillstegt med romescosauce
88 Blåmuslinger: klargøring
103 Blåmuslinger: Masala med blå-, hjerte- og andre muslinger
132 Blåmuslinger: med braiseret kuller, spinat og kørvel
209 Blåmuslinger: med cannellini bønner
205 Blåmuslinger: med linguine, hvidløg, persille og hvidvin
212 Blåmuslinger: moules farcies
88, 213 Blåmuslinger: moules marinière
205 Blåmuslinger: muslinger a la plancha
89, 204 Blåmuslinger: New Englandret med muslinger
223 Blåmuslinger: sauce
211 Blåmuslinger: suppe, med porrer og safran
211 Blåmuslinger: tarte aux moules
89 Blåmuslinger: tilberedning
206 Blåmuslinger: wok-stegte med hvidløg og ingefær
88 Blåmuslinger: åbning
89 Blåmuslinger: åbning/udtagning af kød fra
116 Bonito, pocheret med varme timian- og tomatkartofler
108 Bourride af gulstribet multe, slethvarre og frisksaltet torsk
42-5 Braisering
108 Brasen: bourride med gulstribet multe, frisksaltet torsk og
176-7 Brasen: dampede fileter, med pocherede østers
177 Brasen: en casserole med skallotteløg og vilde svampe
165 Brasen: rød, bagt med fennikel, appelsin og provençaleurter
105 Brasen: sashimi med havørred, kammuslinger
47, 164-5 Brasen: sort, dampet over tang med fennikelsmørsauce
156 Bruschetta, salt pilchard
54-55, 102 Cacciuccio
117 Carpaccio med havtaske med citron og olivenolie
63, 117 Carpaccio med tun, salat og parmesanost
146 Charmoula med grillstegt king snapper, citron og timian
224 Citronmayonnaise
227 Citronmayonnaise i lage
227 Citronmayonnaise olivenolie
127 Coley og røgede lakse fiskekager
108-109 Cotriade
209 Cozze con fagioli
46-7, 84-5, 88 Dampning
17, 20, 22-3, 30 Filetering
127 Fish and chips med tartaresauce
222 fisk
127 Fiskekager
139 Fladhovedulk, friturestegt med svampe og valnødder
179 Flynder: friturestegt med forårsløg og chilikrydderier
18, 34, 36 Flåning
222 Fond: hønse
25, 32-3, 56 Friturestegning
226 Goan masalapasta
66, 143 Gravad laks (gravlax)
31 Grillovn
16-17, 20-21, 24, 30, 57 Grillstegning
173 Grillstegt multe med sauce vierge og ristede fennikelfrø
214 Grillstegte østers med parmesan
185 Gruyère og krabbe-tarteletter
94-95, 217-218 Gryderetter: blæksprutte, ærter og rødvin
54-55, 102 Gryderetter: Caccuccio
106-107 Gryderetter: kikærter, persille og salt torsk
177 Gryderetter: slethvarre en casserole med skallotteløg og vilde svampe
145 Hapuku, grillstegte fileter med ristede vilde svampe, cidervineddike og smørsauce
152-3 Havtaske stegt med mosede kartofler, oliven olie og brøndkarse
117 Havtaske: carpaccio med citron oliven olie
62-63, 155 Havtaske: ceviche med avocado
154 Havtaske: grydestegte fileter med new season's hvidløg og fennikel
154 Havtaske: på åben grill med safran og ristet rød peber dressing
120 Havtaske: vindaloo
44-5, 149 Havørred: braiserede fileter med hvidvin og basilikum
149 Havørred: marineret med lime og røde peberkorn
105 Havørred: sashimi af slethvarre, muslinger og
41, 183 Helleflynder: pocheret i olivenolie med agurk og dild
207 Hjertemuslinge: og tangbrød vol-au-vents med hollandaise sauce
103 Hjertemuslinger masala med blåmuslinger, hjertemuslinger og andre muslinger
208 Hjertemuslinger: fløde med bacon, tomater og kartofler
223 Hollandaisesauce
31, 167 Hornfisk, grillstegte fileter, salat med soltørrede tomater og fennikelfrø
78, 193, 193 Hummer med ingefær, forårsløg og bløde æg og nudler
191 Hummer: Goan med agurk- og limesalat
79, 192 Hummer: grillstegt med fines herbes
78-9 Hummer: klargøring
195 Hummer: pigget, salat med tomat, esdragon og kørvel dressing
76-7, 194 Hummer: Thermidor
76 Hummer: tilberedning
195 Hummer: tyk, vendt, med ingefær og basilikum
192 Hummer: tærte
76-7 Hummer: udtagning af kød fra
194 Hummer: åben ravioli, med tomat- og basilikumsauce
32-3, 166 Hvilling, friturestegt
14, 16 Indvolde, udtagning af
225 Italiensk salsa verde
161 Janssons fristelser
161 Janssons fristelser
68, 145 Jødefisk, grillstegt med asparges og en fløde og caviar sauce
216 Kammuslinger: dampet i skallen med med ingefær, soja, sesamolie og forårsløg
216 Kammuslinger: grillstegt i skallen med ristede hassel-nødder og koriander smør
90 Kammuslinger: klargøring
217 Kammuslinger: med andelever og spaghettini
105 Kammuslinger: sashimi af havørred, slethvarre og
216 Kammuslinger: soya, sesam olie og forårsløg
215 Kammuslinger: stegt, med iberisk skinke
226 Karry-pasta: Thai rød
226 Karry-pasta: vindaloo
120 Karry-retter: haj vindaloo
131 Karry-retter: milde kartofler med røget kuller og pocheret æg
120 Karry-retter: munkefisk vindaloo
162 Karry-retter: sardin og kartoffel i dej
170 Karry-retter: stegt fisk i rød karry
68 Kaviar og flødesauce
121 Kingfish karry-ret
146 Kingsnapper på åben grill med citron, timian og charmoula
87, 104 klaring
174 Knurhane: fileter med kartoffel, hvidløg og safran suppe
32-3, 175 Knurhane: grydestegt med salvie og hvidløgssmør
32-3 Knurhane: klargøring
58-59, 174 Knurhane: pocherede quenelle med reje sauce
137 Krabbekager med porrer og safran
185 Krabber og Gruyère tarteletter
87, 104 Krabber og ingefær suppe med skaldyr
188-189 Krabber: bagte Cromer krabber med Berkswell ost
186-187 Krabber: Betsy Apple's salat med basilikum, persille og purløg i citron vinaigrette
86, 101 Krabber: bisque, kystkrabber
84-5, 184 Krabber: dampet med citrongræs dressing
186 Krabber: ravioli med varm persille- og citron smør
190 Krabber: shangurro (Baskisk fyldt)
185, 185 Krabber: Singapore chilli
83, 188 Krabber: soft-shell sauterede, med hvidløgssmør
189 Krabber: spider, med pasta, persille og chilli
42858 Krabber: tilberedning
80 Krabber: tilberedning
80-1 Krabber: udtagning af kød fra
179 krydrede flynderfileter i varm tortilla med frisk koriander- og tomatsalsa
131 Kuller med karry-kartofler og æg
132 Kuller, braiseret med muslinger, spinat og kørvel
132 Kuller, plukfisk
133 Kuller, røget med æg Benedict
133 Kulleromelet Arnold Bennett
53, 135 Kulmule: en papillote med ovnbagte tomater og tapenade
134 Kulmule: grillstegt med forårsløg mos og morel svampe sauce
135 Kulmule: Simon Hopkinson's varm, med tynd mayonnaise og kapers
140 Laks hel bagt i folie med esdragon
28, 141 Laks med skovsyre sauce
29, 142 Laks pavé med stegte tomater og fennikel
38-9, 144 Laks pocheret med mayonnaise, nye kartofler og agurkesalat
38-9, 144 Laks, kartofler og agurkesalat
50, 140-141 Laks: en croûte med ribs og ingefær
66, 143 Laks: modning
142 Laksesteaks med muscadet, brøndkarse og dild kartofler
136 Lange: braiseret med salat, ærter og sprødt røget pancetta
137 Lange: salt lange, tomat og kartoffelkager
74-5, 190 Langustere: grillstegt med pernod og oliven olie dressing
112-113 Linguine ai frutte di mare
205 Linguine alle vongole
162 Linguine med tomat og ansjossauce og flagede friske sardiner
138 Mahi mahi, festmåltid, tortilla og salsa de tomate verde
156-7 Makrel: djævelsk, med mynte og tomat salat
127 Makrel: fiskekager
160 Makrel: recheado
223 Maltaise-sauce
147 mango-, reje- og chilisalsa
224 Marie Rose-sauce
161 Marinerede ansjoser
70-1 marinerede rejer
171 Marokkansk fiske-tagine
82-3, 187,187 Maryland krabbe-kager med esdragon og smør sauce
224 Mayonnaise
32-3, 166 Merlan frit en colère
66, 143 Modning
196 Moreton Bay bug og fennikel risotto med citronolie
172 Multe en papillote med timian
173 Multe sauteret med persille, hvidløg og spaghettini
46, 171 Multe, grå, dampet med hvidløg, ingefær og forårsløg
42-3, 182 Myrtles
133 Omelet Arnold Bennett
207 Ormers, salat med nudler, shiitake, svampe, ingefær og trøffel olie
188-189 Ost: bagte Cromer krabber med Berkswell
136 Pancetta, sprødt, røget med braiseret lange, salat og ærter
227 Pasta, frisk æg
129 Pie, fisk
183 Pighvarre: braiserede fileter med tomatskiver, svampe og trøffel olie
26-7, 182 Pighvarre: ristede tronçons, med sauce vierge
156 Pilchard, salt, bruschetta
206 Pipis, dampede med ristede mandler, hvidløg og persille
132 Plukfisk, røget kuller
199 Po' Boys
22, 158 Pocherede makrelfileter med varm mynte, sherry vineddike og smørsauce
22, 39-41 Pochering
168 Pompano, grillstegte fileter med Noilly Prat og timiansmørsauce
165 Porgy, Patricia Wells' grillstegt med rød peber, kapers og kommen
218 Pulpo a la Feria
58-59, 174 Quenelles
160 Recheado: makrel
23, 160 Recheado: sild
139 Red Emperor, fileter braiserede med olivenolie, tomater, kapers og oliven
198 Rejer i Marie Rose-sauce med avocado og romainesalat salat
196 Rejer med Pad Thai nudler
203 Rejer og salturterisotto
70-1 Rejer som sommerfugle
72-73, 197 Rejer: caldine
74-5, 190 Rejer: Dublin Bay, grillstegt med Pernod og olivenoliedressing
202 Rejer: flødesuppe
201 Rejer: friturestegte wontoner med chili-syltetøj
198-199 Rejer: gremolata
201 Rejer: jambalaya
70-3 Rejer: klargøring
199 Rejer: Po' Boys
202 Rejer: potted
174 Rejer: sauce, med pocheret knurhane quenelles
225 Rejer: smør
70-71, 200 Rejer: tandoori
196 Risotto: Moreton Bay bug og fennikel med citron olie
219 Risotto: Nero
203 Risotto: rejer og salturt
69 Rogn: sautering
97, 218 Rogn: søpindsvin med pasta, citron og persille
35 Rokke: hvordan kæberne fjernes
122 Rokke: med sort smør
122 Rokke: rokkekæbegratin med Cheddarost og rasp
34 Rokke:flåning
34-5, 123 Rokke:ristede vinger med chilibønner
122 Rokkekæbe-gratin med Cheddar
224-5 Rouille
64-5 Rygning
108 Rød multe, bourride af slethvarre, frisk saltet torsk og
24, 178 Rødspætte: grillstegt, med ristet rød peber, hvidløg og oregano
178 Rødspætte: med porrer, mynte og beaujolais
127 Røget laks med sejfiskekager
157 Røget makrel med varm kartoffelsalat og mælkebøtter
60-9 Rå fisk, klargøring/servering
67 Saltning
162 Sardiner og kartofler i butterdej
163 Sardiner: escabèche af
162 Sardiner: flaget frisk med linguine og tomat- og ansjossauce
223 Sauce messine
224 Sauce verte
190 Shangurro
159 Sild i mel med bacon
16-17, 158 Sild: halve med kapers og frisk tomatsalsa
16-17 Sild: klargøring
159 Sild: marinerede, og kartoffelsalat
69, 159 Sild: milt, grydestegt på ristet brioche med beurre noisette og kapers
23, 160 Sild: recheado med katchumbersalat og pilauris
107 Skaldyr og hvid bønnestuvning med salttorsk, hvidløg og Toulousepølse
222 skaldyr og reduktion
223 Skaldyr: bouillon
222 Skaldyr: fond og reduktion
114-115 Skaldyr: fruits de mer
87, 104 Skaldyr: i en krabbe- og ingefærsuppe
70-97 Skaldyr: klargøring/tilberedning
106 Skaldyr: laksa (nudelsuppe med skaldyr fra Malaysia)
112-113 Skaldyr: linguine ai frutti di mare
114 Skaldyr: med risformet pasta, natviol og stegte grøntsager
113 Skaldyr: paella
110 Skaldyr: ragoût med citron og safran
223 Skaldyr: sauce
57, 160 Smelt, grillstegt med grofthakkede grønne urter
223-4 Smør: beurre blanc
227 Smør: beurre manié
225 Smør: citrongræs
225 Smør: hvidløg
225 Smør: persille
226 Smør: pesto
225 Smør: reje
56, 166 Småsild, friturestegt med citron og persillade
147 Snapper: på åben grill med mango, reje og chilisalsa
168 St. Petersfisk: fileter med varme kartofler, oliven, kapers og rosmarin
30, 169 St. Petersfisk: med grillstegte porrer, blødkogte æg og sennepsvinaigrette
48 Stegning
152 Stegt havtaske fyldt med safran, citron, tomat og kapers
15, 163 stegt hel på åben grill med pernod og fennikel
198 Store kogte rejer i Marie Rose-sauce med avocado og romaine-salat
211 Suppe: blåmuslinger, porrer og safran
102-103 Suppe: bouillabaisse
101 Suppe: brandade og bønner med trøffelolie
202 Suppe: cremet rejesuppe
87 Suppe: klaring
100 Suppe: klassisk fisk med rouille og croutoner
87, 104 Suppe: krabbe- og ingefærsuppe
86, 101 Suppe: krabbebisque
106 Suppe: laksa
104-105 Suppe: miso
89, 204 Suppe: New England-muslinger
38-9, 223 Suppe: urtebouillon
60-1, 105-6 Sushi, Nigiri
121 Sværdfisk, kebab, på åben grill med oregano, olivenolie og citronsaft
97 Søpindsvin: klargøring
97, 218 Søpindsvin: rogn med pasta, citron og persille
227 Tamarinevand
226 Tapenade
69, 130 Taramasalat
224 Tartaresauce
49, 144 Tetsuya Wakuda's confit af laks
137 Thai med grønne bønner
137 Tod nom pla
20-1, 126 Torsk med rødvinssauce
67, 130 Torsk: brandade de morue
101 Torsk: brandade med bønnesuppe og trøffelolie
227 Torsk: frisk saltet
128-9 Torsk: grillet med salathjerter og en fyldig kyllinge- og estragondressing
128 Torsk: grillet på forårsløgsmos med sojasmørsauce
106-107 Torsk: salt: kikærter, persille og salt torsk
130-1 Torsk: tortilla med søde løg og kartofler
118-119 Tun med cannellinibønner (Tonno con Fagioli)
119 Tun med risnudler og koriandersalat
63, 117 Tun-carpaccio med salat og parmesan
63, 117 Tun: carpaccio med parmesanost
118 Tun: grillstegt tunsalat med guacamole
119 Tun: hvid, på åben grill med en varm salat af grønne bønner, hvidløg og tomater
180 Tunge, citron: friturestegte fileter med salsa verdemayonnaise
25, 180 Tunge, citron: goujons med parmesanrasp
109 Tunge, citron: meurette med beaujolais
18-19, 181 Tunge, Dover: à la meunière
26-9, 78-9 Udskæring
38-9, 223 Urtebouillon
189 varm salat med salturt, krabbe
189 Varm salat med samphire, asparges og krabber
111 Varme skaldyr med hvidløg og citronsaft
181 Veronique
141 vmørbradfileter med champagne og purløg sauce
37, 84-5, 93 Wok
138 Wolf fish, dampet med soja og sesamolie
214, 215 Østers i tempuradej med sesamfrø og lime
176-7 Østers pocheret med dampede slethvarrefileter
214 Østers: Charentais
214 Østers: grillstegt med parmesanost
91, 213 Østers: varme, med sorte bønner, ingefær og koriander
91 Østers: åbning
124 Ål: anguilles au vert
36 Ål: flåning
124 Ål: gelé
123 Ål: poêle conger
37, 125 Ål: wokbønnesauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Rick Steins fiskeretter (2003)