Find opskrift

ren energi fra et køkken i bevægelse

Se Alle kogebøger


Forfatter   Bruun, Per
Forlag Forlaget Centrum
Udgivet 1997
Udgave 1
Illustrationer Iver Mjell
Sider 192
ISBN 87-583-1057-6
Bognummer 13
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
150 'Brændt' creme af Muscat de Beaumes de Venise, krydret bisquit og frisk sorbet
116 Abrikos
56, 108 Agurk
38 Appetitvækkere
70 Artiskoksalat med letrøget foie gras
104 Australsk inspiration
170 Bageevne
50 Bagte porrer med soltørret tomat og parmesan
180 Basilikumpesto
178 Basis-fond
124 Bifilet
169 Biscotti di prato
154, 182 Blade, krydrede
142 Blød nougatis i chokoladerør
169 Brownies
6, 170 Brød
90, 112 Brøndkarse
154, 158, 164 Bær
90, 126 Bønner, hvide
60, 104 Bønner, sorte
124 Charoláisokse St. Andrews
46, 60 Chili
180 Chilipesto
183 Chocolate chip is
160 Chokolade, hvid
160 Chokoladeblade
152 Chokoladebombe med vanilleis
160 Chokoladefeuilletant med chokoladesorbet
142, 152, 162 Chokoladesauce
169 Chokoladetrøfler
46, 104 Citrongræs
58 Citronmarineret fisk
158 Citronsorbet med basilikumsauce
144 Citrus merengue
62 Danske fisk
46 Danske gulerødder med lime og citrongræs
138 Dessert
140 Dessertbiksemad
48 Dild
114 Duebryst
174 Durumbrød
130 Dådyrburger
120 Fasanbryst i landskinke, sauterede majsflager
78 Fem minutters suppe
52, 96 Fennikel
52 Fennikelsalat med gedefeta og soltørrede oliven
110 Fersk og røget sej i rød bladbede
178 Fiskefond
178 Fjerkræfond
68 Fjerkrærillette på kold pæresalsa
82 Fjærkræbouillon med foie gras og kørvel
124 Flanksteak
4 Fløde
64, 70, 82, 114, 130 Foie gras
178 Fond
170, 174 Fordej
54 Forretter
148 Gratinerede jordbær, rødvinssabayonne og vanilleis
94 gratineret jomfruhummer med krydret hummerbisque
86 Grillet piment på rucola
116 Grillstegt hanebryst med sauté af porre og abrikos
106 Grillstegt helleflynder å¨rucola med to slags pesto
178 Grundfond
176 Grundopskrifter
179 Grundsauce
78 Grøn fiskeessens med rødtunge
85 Grøn mad
118 Gråand i radicchio med rødbedesauté
179 Guldsauce
170 Gær
64, 70, 82, 114, 130 Gåselever
66 Hanelår
66 Haneroulade med oliventapenade
42, 102 Havkat
102 havkatfilet med pesto på rød pimentsauce med linser
104 Havtaske og jomfruhummer ristet med kinakål og citrongræs
122 Hel, braiseret kalvebov med spinat og skinke
114 Hindbæreddike
150 Hindbærsorbet
72, 112 Hummer
94, 104, 179 Hummerbisque
168 Hvid Sarah Bernard
140 Hyldebærkogt pære med nougat, mandelgratin og vanilleis
174 Italiensk brød
94, 104, 179 Jomfruhummer
148, 162 Jordbær
48 Jordskoksalat med æbler og lime
74, 122, 128 Kalv
178 Kalvefond
74 Kalvepastrami med grøntsagatagliatelle
154, 183 Kanelis
72 Kaninsylte med hummer og løvstikke
52 Kartoffelgalette med varm gedeost
181 Kartoffelrösti
96 Kartoffeltortelloni
48, 52, 90, 96, 118, 181 Kartofler
42, 100 Kinaradiser
90, 126 Kocakbønner
184 Kokken
l80 Korianderpesto
182 Krydrede blade
80 Krydret rejebisque med persillepesto
90 Kæmpebønner med tomatsalsa
42, 58, 64 Laks
58 Laks og brosme carpaccio
64 Laksetatar
126, 128 Lam
128 Lam i kalv
178 Lammefond
126 Lammeryg med aubergine og koçakbønner
122 Landkøkken
l66 Lidt til kaffen
46, 48 Lime
182 Linsedej
88, 102 Linser
72, 128 Løvstikke
179 Madeirasauce
120, l8l Majs
136 Manchego med marineret rucola og tørrede figner
112 Mango
162 Marengsbombe med jordbør
144 Merengue
100 Noritang
142, 183 Nougatis
183 Nougatis, blød
44 Nøddeolie
52, 86 Oliven, soltørret
66, l8l Oliventapenade
134 Ost
108 Ovnstegt pighvarfilet med kaviar på agurkebånd
174 Panini
92, 180 Pasta
96 Pasta, hjemmelavet
164 Peanutfudge cake med solbærsorbet
168 Pecan praliné kager
50, 80, 86, 180 Persille pesto
50, 80, 86, 102, 106, 180 Pesto
168, 169 Petits fours
124 Plankebøf
46, 50, 116 Porre
46 Porrer i trøffelolie
64 Prins Ferdinands gourmetsalat
146 Rabarbersorbet vendt i råcreme
100 Ris
44 Ristet rokkevinge i nøddeolie
130 Rosinni
86, 90, 106, 126, 136 Rucóla
88 Rød kartoffel med linsesauce
86, 102 Rød peberfrugt
60 Rødfisk bagt i quesadilla med bønner og chili
78, 100 Rødtunge
100 Rødtunge med basmatiris i havtang med wasabisauce
179 Rødvinssauce
56 Rå asparges med friske fjordrejer og agurk
42 Råmarineret havkat med blegselleri
48, 90 Samsøkartofler
48 Samsøkartofler kogt med krondild
179 Sherrysauce
112 Shrinking lobster
50, 120, 122 Skinke
128 Skorzonerrod
124 Slag
62 Slethvar med citrontimian og blå druer
46 Slikærter med chili
4 Smør
132 Sommerbuk med kirsebær og spidskål
150, 158, 160, 164 Sorbet
50 Sortfodsskinke med selleri og persillepesto
9 Stegetid
42 Stærke kinaradiser med røget laks
76 Supper
170, 172 Surdej
154 Sæsonens bær i champagne, krydrede blade med kanelis
181 Tapenade
156 Tirami sù à la prins Ferdinand
180 Tomatpesio
44, 90 Tomatsalsa
44 Tomatsalsa med friske muslinger
64 Torsk, koldrøget
96 Tortelloni
60 Tortilla
114 Ungdue med foie gras indbagt i savoykål og rispapir, ristede svampe og sauce framboise
64 Vagtelæg
183 Vanillecreme/is
140, 148, 152, 183 Vanilleis
142, 152, 160,183 Vanillesauce
88 Vegatarmad
84 Vegetarretter
130, 132 Vildt
178 Vildtfond
46 Ærter
172 Økologisk landbrød uden gær
40 Østers

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
ren energi fra et køkken i bevægelse (1997)