Find opskrift

Sushi


Lidenskab, videnskab & sundhed

Se Alle kogebøger


Forfatter   Mouritsen, Ole G.
Forlag Jepsen & Co
Udgivet 2006
Udgave 1
Illustrationer Tove Nyberg
Sider 332
ISBN 87-91770-28-9
Bognummer 131
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
260 Agurk med tang (wakame)
244 Avocado i nori-svøb
242 Avocado med gari
242 Avocado med wasabi
184 Børne-zushi
261 Drueagurker med gari
235 Edamame – soyabønner
237 Fu med avocado
253 Første dashi og anden dashi
265 Is med grøn te
263 Kastanjegelé med grøn te
155 Klassisk sushi-ris
215 Kogning af kæmperejer
216 Kogt ottearmet blæksprutte
225 Kæmpemusling (mirugai)
249 Laks marineret i shoyu
248 Makrel med ristet tang
240 Marinerede shiitake-svampe
207 Marinering af makrel
265 Melon med grøn te
256 Miso-suppe
159 Mørning af fiskeskind
220 Omelet (tamago-yaki)
250 Ovnbagt laks med gari
244 Ovntørrede auberginer
286 Pisket grøn pulverte
251 Risboller med grøn shiso
251 Risboller svøbt i shiso-blade
245 Ristede zucchini sengiri
172 Ristet fiskeskind
236 Ristet tang og alger
134 Saltede grønne shiso-blade
135 Saltede røde shiso-blade
260 Simret hijiki med gulerod
156 Sushi-ris på den nemme måde
224 Søpindsvin (uni)
175 Sådan laver du gunkan-maki
165 Sådan laver du maki-zushi
163 Sådan laver du nigiri-zushi
183 Sådan laver du temaki-zushi
258 Tangsalat
264 Tofu med grøn te
136 Umeboshi – syltede blommer
168 Uramaki – omvendte ruller

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Sushi (2006)