Find opskrift

Italienske oste

Se Alle kogebøger


Forfatter   Boberg, Rie
Forlag Høst & Søn
Udgivet 2003
Udgave 1
Illustrationer Rie Boberg
Sider 263
ISBN 87-14-29689-6
Bognummer 141
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
121 Asparges med smør og parmesanost
108 Aubergine og squash med mozzarella
90 Bagt kartoffelmos med Gorgonzola
173 Boghvedepasta med savoykål, kartofler og Valtellina Casera
217 Bruss
55 Capellini med Bittosauce og bresaola
119 Carpaccio
145 Cheesecake med appelsin
161 Cikoria med grapefrugt og Taleggio
183 Crêpes (pandekager) med spinat og ricotta
184 Crêpes med forel og ricotta
144 Dessert med honning og figner
82 Falske pizzaer med aubergine og Fontina
91 Farserede forlorne fugle af gris (Asiago) Fondue fra Novara
64 Forlorne fugle af aubergine og ost
172 Friteret Valtellina Casera
74 Gnocchi med Castelmagno
52 Gratinerede blåmuslinger (Asiago)
122 Gratinerede makeroni
172 Grov kartoffelpuré med grønne bønner og Valtellina Casera
65 Græskarblomster med skinke og ost
156 Grøn salat med Robiola
83 Julesalat med Fontina
177 Karljohansvampesuppe med gnocchi og Pecorino di Fossa
109 Klassisk tomatsovs
58 Kongelige æg
91 Kyllingebryst med Gorgonzola
50 Lam farseret med Asiago
120 Leemanns carpaccio med rød salat
140 Marineret rå oksepølse med Provolone Valpadana
108 Mozzarella i vogn
109 Napolitanske kalveescalopes
50 Omelet med Asiago, asparges og estragon
161 Omelet med Taleggio
99 Ostetærte med Montasio
176 Passatelli i suppe med grubeost
167 Pasta fra Macugnaga
217 Pasta med blandede oste
126 Pesto fra Genova
70 Polenta med Canestrato Pugliese
166 Quiche med løg, spegepølse og Toma Piemontese
73 Quiche med peberfrugter, Castelmagno og hvid trøffel
182 Ricottagnocchi med trøffel
100 Risotto med porre og Montasio
96 Risotto med pølse
81 Ristede brød fra Aostadalen
157 Robiola di Roccaverano i grøn lage
182 Røget ricotta
59 Rå kalvefilet med appelsin og Bra duro
153 Salat af tre oste fra Cuneo
129 Sardisk risotto
134 Små frikadeller i sursød sovs
64 Små spyd med Caciocavallo
92 Snegle med Gorgonzola
130 Spaghetti alla romana med 'ost og peber'
133 Spaghetti med Pecorino Siciliano og bladselleri
121 Spinat med smør og parmesanost
92 Sprøde farserede bolde med Gorgonzola
150 Sprøde grønsager med Ragusano-sauce
130 Squash, hvidløg og persille med Pecorino Sardo dolce
99 Suppe med Montasio
121 Tagliolini med friske krydderurter
90 Tagliolini med Gorgonzola og valnødder
162 Taleggiofondu med peberfrugter og sort trøffel
86 Taragna fra Alta Valle Brembana
179 Tiramisu
80 Valle d'Aosta-fondue
82 Vapellentsesuppe
63 Vernicelli for mangiamaccheroni
141 Æg i savoykål på en fondue af Provolone Valpadana med hvid trøffel

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Italienske oste (2003)