Find opskrift

Vildt- og fiske-kogebogen

Se Alle kogebøger


Forfatter   Christofferson, Sten
Sekundære forfattere Cederberg, Göran
Originaltitel Vilt & fisk kokboken
Oprindeligt udgivet i Sverige
Original udgivet 1997
Oversættelse Winnie From Thesbøl
Forlag Gads Forlag
Udgivet 1997
Udgave 1
Illustrationer
Sider 191
ISBN 87-12-03005-8
Bognummer 142
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
109 Aborre - fakta i korthed
111 Aborre: Fisken efter fangsten
111 Aborren som sportsfisk
191 Agurkesalat
190 Almindelig hvid sauce
98 And fyldt med kogte kartofler 148
99 Anderagout 40
107 At filetere fladfisk
105 At filetere rundfisk
103 At flå fladfisk
53 At jage hare
47 At jage vildsvin
12 At plukke og flå vildt
70 Bacon- og salviesvøbt agerhøne på bund af flødekogt hvidkål 147
190 Bearnaisesauce
42 Bidos 149
113 Dildsmørfyldt aborrefileter med mosede kartofler 150
76 Duebryst med rodfrugt- og kartoffelkage 147
75 Duejagt
75 Duer på tallerkenen
15 Eksempel på udskæring af vildt
191 Ekstra gode kartoffelpandekager
33 Elg - fakta i korthed
35 Elg i køkkenet
36 Elgroulader med kantarelfyld 147
69 Fasaner og agerhøns på bordet
100 Fisk: Aflivning og rensning
102 Fisk: Indfrysning
102 Fisk: Opbevaring
106 Fisk: Rygning
104 Fisk: Tilberedning
130 Fiskebudding med knude 148
190 Fiskefond
145 Fjeldørred - fakta i korthed
149 Fjeldørred i ovn 148
148 Fjeldørred med ansjos-cremefraiche 148
147 Fjeldørred som sportsfisk
147 Fjeldørred: Fisken efter fangsten
191 Flødekogt hvidkål
100 Fra fiskevandet til gryden
6 Fra skoven til køkkenet
14 Frysning
191 Fuglefond
77 Fyldt due med morlæer og kartofler 147
175 Fyldt hvillingefilet 149
83 Gammeldags ryper i flødesauce 149
115 Gedde - fakta i korthed
117 Gedde: Fisken efter fangsten
118 Geddefrikadeller og spinat med ostesauce 150
117 Gedden som sportsfisk
118 Gratineret gedde på kartoffelbund 150
125 Gratineret sandart med urter og revet brød 150
42 Gravad renfilet 149
189 Grillstegt laks 149
91 Gryde med marineret canadagås 147
163 Gråsej - fakta i korthed
165 Gråsej: Fisken efter fangsten
165 Gråsejen som sportsfisk
88 Gæs på bordet
37 Hakket elgbøf på bund af tomat og kartoffelgratin med peberfrugtsmør 147
51 Hare - fakta i korthed
54 Harefilet på pasta- og broccolibund 147
191 Harefond
55 Haregryde med ingefær og mørk chokolade 147
55 Haresuppe (klar consommé) 147
30 Helstegt rådyrkølle med kål og skorzonerrødder 40
63 Hjerpebryst i filodej 151
19 Hjort - fakta i korthed
24 Hjorteragout på pastabund med Kar Johansvampe 147
23 Hjortevildt i køkkenet
190 Hollandaisesauce
70 Honning- og hvidløgsmarineret fasanbryst med varm kartoffelsalat 147
49 Honning- og sojamarineret vildsvinesteg i bouillon med nudler 147
154 Høstmakrel med peberrod, æble og persillerod 40
53 Håndtering af jagtbyttet (hare)
188 Indkogt laks 149
143 Indkogt ål med citron og citronmelisse 148
41 Jagt op vildren
35 Jagt på elg
21 Jagt på hjort
67 Jagt på markfugle
29 Jagt på rådyr
59 Jagt på skovfugle
87 Jagt på vildgæs
95 Jagt på ænder
183 Julesalat med urtesauté, grillstegt ørred og skorzonerrodsgratin 32
191 Kartoffelgnocchi
191 Kartoffelsalat
112 Klar aborresuppe 150
127 Knude - fakta i korthed
129 Knude: Fisken efter fangsten
129 Knuden som sportsfisk
125 Kogt sandart med æggesauce 150
185 Laks - fakta i korthed
187 Laks: Håndtering af fangsten
188 Laksecarpaccio med avocado 149
187 Laksen som sportsfisk
189 Laksesommerfugle med persillesmørsauce 149
155 Makrel med balsamicomarinerede perleløg 40
153 Makrel: Fisken efter fangsten
153 Makrellen som sportsfisk
151 Markel - fakta i korthed
65 Markfugle (fasan, agerhøne) - fakta i korthed
62 Multebærsuppe med urfugl eller tjur 151
49 Mælkebraiseret vildsvinekam med kålrabi 147
190 Mørk vildtfond
10 Mørning
8 Når dyret er skudt
113 Ovnstegt aborre med salt 150
25 Ovnstegt hjortekotelet med pærechutney 147
174 Prinsefisk (torsk) 149
175 Provencalsk torsk 149
41 Ren i køkkenet
43 Rensteg 149
73 Ringdue - fakta i korthed
124 Ristet sandart med Karl Johan svampestuvning 150
82 Rosastegt rypebryst med portvinssauce 149
76 Runes duebryst 148
14 Rygning af vildt
79 Rype - fakta i korthed
81 Rypejagt
81 Ryper på bordet
157 Rødspætte - fakta i korthed
159 Rødspætte: Håndtering af fangsten
160 Rødspættefilet bagt i sølvbede 32
159 Rødspætten som sportsfisk
27 Rådyr - fakta i korthed
29 Rådyr i køkkenet
31 Rådyrgryde 148
31 Rådyrragout med æbler og jordskokker 40
90 Salat af sojakogt canadagås 147
83 Salat med rypebryst 149
91 Saltet bryst af canadagås med grønærtesauce og peberrod 147
121 Sandart - fakta i korthed
123 Sandart: Fisken efter fangsten
123 Sandarten som sportsfisk
190 Sauce til gravad laks
166 Sej i cremefraichesauce 149
167 Sej i wok 149
167 Sejfrikadeller med persillesauce 149
166 Sesampaneret gråsej 149
57 Skovfugle (tjur, urfugl, hjerpe) - fakta i korthed
61 Skovfugle på bordet
133 Stalling - fakta i korthed
137 Stalling i enebuske 148
136 Stalling med 'skælven' 148
136 Stalling på fluefiskerens måde 148
135 Stalling: Fisken efter fangsten
137 Stallingedjævle 148
135 Stallingen som sportsfisk
149 Stegt fjeldørred med løjrom-cremefraiche 148
130 Stegt knude på rodfrugtbund med smeltet hvidløgsost 148
161 Stegt rødspætte 148
119 Stegte geddemedaljoner med kartofler og sennepsflødesauce 150
71 Svøbt fasanbryst på en bund af linser 147
37 Sømandsbøf af elg med rodfrugter 147
16 Tilberedning af vildt
62 Tjur på jægervis 151
174 Torsk i citron- og urtesauce 149
169 Torsk, kuller og hvilling - fakta i korthed
171 Torsk, kuller og hvilling som sportsfisk
173 Torsk, kuller og hvilling: Fisken efter fangsten
182 Varmrøget lakseørred med æbler og lakserogn 32
98 Vildand 32
85 Vildgæs - fakta i korthed
39 Vildren - fakta i korthed
45 Vildsvin - fakta i korthed
47 Vildsvin på bordet
48 Vildsvinegryde med gedeost, spinat og pasta 147
161 Vin- og flødekogt rødspætte 148
93 Ænder (gråand, krikand, edderfugl, hvinand) - fakta i korthed
97 Ænder på bordet
177 Ørred - fakta i korthed
180 Ørred: Fisken efter fangsten
179 Ørreden som sportsfisk
183 Ørredtatar 148
139 Ål - fakta i korthed
142 Ål you need 148
141 Ål: Fisken efter fangsten
142 Ålegryde Piri piri 148
141 Ålen som sportsfisk

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Vildt- og fiske-kogebogen (1997)