Find opskrift

De bedste lammespecialiteter


Spændende opskrifter fra hele verden

Se Alle kogebøger


Forfatter   Recke, Gunhild von der
Originaltitel Die besten Lamm-Spezialitäten
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 1985
Oversættelse Vivi Behrendt
Forlag Asschenfeldt
Udgivet 1985
Udgave 1
Illustrationer Gerlind Bruhn og Ingrid Schütz
Sider 71
ISBN 87-7365-026-9
Bognummer 146
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
16 Albansk lammelever
46 Armensk shashlik
43 Bedekølle i sæk
47 Beduin-spid
25 Bulgarske lammekoteletter
50, 56 Couscous
11 Djævlebrød
49 Engelsk lammegryde
66 Farserede auberginer
67 Farserede tomater
31, 38 Farseret lammebov
36 Farseret lammebryst
25 Fyldte bedekoteletter
22, 28 Gratinerede lammekoteletter
32 Græsk lammekølle
10, 15 Græsk lammesuppe
13 Græske lammekødspakker
13 Grøn sauce
13 Hvidløgssauce
65 Hvidvinsgryde
12 Hyrdebrød
64 Indisk lammegryde
40 Indisk lammesteg
66 Indiske kødboller
49 Irish Stew
54 Italiensk lammegryde
26 Kaliforniske lammekoteletter
13 Karrysauce
44 Kebab fra Egypten
67 Keftedes i tomatsauce
11 Kinesisk lammepande
21 Koteletter à la Soubise
14 Krydret festsuppe
63 Lam i karry
63 Lamme-pilaff
57 Lamme-pilaff fra Kroatien
34, 37 Lammebov med sprød skorpe
40 Lammebryst med ostefyld
12 Lammebrød fra Abruzzerne
12 Lammefondue
68 Lammefrikadeller
61 Lammefrikassé fra Toscana
58 Lammegryde chasseur
68 Lammekarbonader
20 Lammekoteletter fra Bologna
18 Lammekoteletter fra Trastevere
19 Lammekoteletter med enebærsauce
29 Lammekoteletter med kantareller
17 Lammekoteletter med myntesmør
23 Lammekoteletter provençale
33 Lammekølle i folie
34 Lammekølle med røn sauce
35 Lammekølle på spid
9, 26 Lammemedaljoner med krydderurter
15 Lammenyrer i krydret flødesauce
16 Lammenyrer med svampe
58 Lammeragout fra Bulgarien
42 Lammeroulade med champignonfyld
39 Lammerullesteg
19 Lammeschnitzler à la crème
24 Lammeschnitzler i portersauce
52 Lammeskank med linser
21 Lammesteaks med hvidløgsjulienne
59 Larrys lammeragout
48 Latiner-spid
23, 27 Marinerede lammekoteletter
30 Marinerede lammeribben
57 Marokkansk lammekød
45 Marokkanske spid
51, 55 Moussaka
60 Navarin printanier
53 Nordtysk vintergryde
18 Panerede pariserkoteletter
31 Portnerkonens lammeryg
30 Portugisiske lammemedaljoner
69 Portugisiske løg
45 Rasnici
36 Romersk lammesteg
51 Rumænsk lammeragout
65 Serbisk bondegryde
64 Serbisk lammegryde
46 Shashlik
44 Shish kebab
50 Skotsk Hotchpotch
41 Stegt lammekrone
61 Sur-sød lammeragout
59 Svensk lammefrikassé
11 Toscanske bondebrød
14 Tyrkisk bryllupssuppe
53 Tyrkisk güvec
58 Tyrkiske hakkebøffer
62 Ungarsk lammegullasch
47 Venezianske lammespid

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
De bedste lammespecialiteter (1985)