Find opskrift

Sund mad i WOK

Se Alle kogebøger


Forfatter   Andersen, Lynn
Forlag Komma
Udgivet 1991
Udgave 1
Illustrationer Kenneth Havgaard
Sider 95
ISBN 87-7512385-1
Bognummer 165
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
83 Afghanske nudler
36 Andefilet som salat med valnøddemarinade
54 Asiatisk oksekød med vermicelli
20 Asparges med soyasauce
89 Auberginer med soyasauce og ingefær
64 Barbecued spare ribs
24 Blæksprutter med asparges og svampe
86 Broccoli med rød pebersauce
78 Burmesiske karrynudler med kammuslinger og broccoli
13 Bønnespirer
13 Bønnespirer, porrer og gulerødder
33 California stir-fry
72 Cashew Pilaff
32 Chef's salad
80 Chilikrydrede kinarejer med spaghetti
35 Chow Mein
26 Citron-rejer
44 Coq-au-vin
69 Danablu-svinekød
88 Farserede svampe
14 Fennikel med rød peber og løg
23 Fiskefilet
46 Flamberet kylling i wok
18 Forårsgrønsager
13 Grønsager
15 Grønsager i sur-sød sauce
16 Grønsager med sesamfrø
19 Grønsagsrisotto
30 Haj med kinakål
34 Hakket kylling på salatblad
33 Hawaii kylling
85 Hummer, kammuslinger og æggenudler
79 Hvede-spaghetti med asiatiskstegt lam og forårsløg
22 Hvidkål
27 Hvidvinsdampede muslinger
83 Italiensk peperoni med fettuccine
39 Kalkun med broccoli, røde løg og cashewnødder
40 Kalkun med bønnespirer i pandekager
34 Kalkun med ingefær
44 Kalkun med tranebærgele og gulerødder
45 Kalkun med whisky
26 Kammuslinger i østerssauce
46 Kashmiri kylling
89 Kinakål med grøn peber
16 Kinakål med kastanier
23 Kinarejer i tomatsauce
19 Kinesisk tofu
40 Kinesiske pandekager
77 Kinesiske ægnudler med gulerødder, mange-toutærter og lam
20 Knasende sprøde tofu
15 Kolde soyamarinerede urter
77 Krydrede nudler med svinekød og jordnødder
36 Kylling glaseret i hoisinsauce
38 Kylling med grønsager
38 Kylling med mange-tout ærter
42 Kylling med rødkål og chili
31 Kylling, broccoli og chili med æggenudler
28 Laks med courgetter og broccoli
57 Lam med pitabrød
47 Lam Pilaff
53 Lammekød med grønsager
58 Lever med appelsin og brandy-sauce
93 Mangosauce
42 Moo Goo Gai Pan
13 Okra med tomater
60 Oksekød i ingefær med brøndkarse
61 Oksekød i østerssauce
60 Oksekød med appelsin
52 Oksekød med broccoli og blomkål
48 Oksekød med de fem krydderier
58 Oksekød med grøn og rød peber
49 Oksekød med mandariner
49 Oksekød med mangofrugt
61 Oksekød med rødkål og æbler
48 Oksekød og tomater
50 Oksekød over varm salat
57 Oksekødrisotto
43 Orientalsk and med ananas
80 Orrecchiette baresi med kalkun, mango og rosiner
65 Paella
82 Pancit Guisado
92 Parmaskinke-farseret rødspætte
76 Penne med røget svinekød og champignonsauce
14 Ratatouille
28 Rejer med tofu
64 Røget svinekød med nudler
84 Salat med marinerede rejer og mange-tout ærter
56 Sichuan-kalv og sprøde grønsager
81 Sichuan-nudler Ma Po
75 Sichuan-nudler med krydret oksekød
69 Skinke og peberfrugt
73 Stegt ris
72 Stegt ris med rejer og ærter
52 Stir-fry Stroganoff
62 Sukiyaki
18 Sukkerærter og røde druer
93 Sur-sød sauce
66 Svinekød med broccoli
90 Svinekød og bulgur-frikadeller
70 Svinekød og ingefær på salat
70 Svinekød og æble
68 Svinekød, kogt to gange
66 Svinemørbrad med mange-tout ærter
88 Svineschnitzel med fennikel
45 Tre ingredienser stir-fry
32 Varm bacon- og kyllingesalat
76 Vermicellisalat med svinekød
30 Østerlandske fiskefrikadeller

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Sund mad i WOK (1991)