Find opskrift

Thailand


Mad og kultur

Se Alle kogebøger


Forfatter   Williams, Judy
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 0
Oversættelse Ninna Brenøe
Forlag Parragon
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer David Jordan
Sider 256
ISBN 1-40543-701-4
Bognummer 223
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
145 Alt godt fra havet i kokos (Pok Tak)
243 Ananas- og lime-sorbet (Subparot, Ma-Nau I Tim)
155 And med peberfrugter (Ped Kub Phrik Thai)
90 Auberginer og bønner i rød karry (Kaeng Ped Ma Khure Sai Tua)
250 Bagt ananas og mango (Subparot Ob)
24, 117, 136 Bambusdampindsatser
236 Banan- og kokosis (Tim Ma-Prown Sai Khuay)
69, 160 Basilikum
160 Blandede grøntsager med sprødstegt basilikum (Pud Puk Ruam Ka-Preow Tord Grob)
89 Blandede lynstegte svampe (Pud Hed Ruem)
244 Blandet frugtsalat (Polamai Ruam)
154 Blomkål og bønner med cashewnødder (Daung-Ka-Lum Sai Tao Khiao, Tao Ob)
113, 145, 202 Blæksprutte
167 Blæksprutte med rød peberfrugt (Pud Pla-Muk Sai Phrik-Deang)
103 Broccoli med jordnødder (Pud Thai Broccoli Sai Tua Ob)
90, 154, 163 Bønner
88, 101, 154 Cashewnødder
27, 33 Citrongræs
239 Cremet mango-brûlée (Mamuang)
248 Crepes med bananer (Pang Ho Khuay)
55 Dampede forårsruller (Po Pia Nuag)
201, 206, 210, 214 Dressinger
26-7, 171 Duftris
26-7, 171 Duftris og jasminris
113 Fisk i kokos (Kaeng Ka-Ti Pla)
189 Fiskekarry (Kaeng Ped Pla)
143 Fiskekarry med risnudler (Guay Tiaw Kaeng Pla)
24-5, 108-9, 148-9 Forberedelser
73, 153 Forårsløg
33, 50, 83, 84 Forårsrulledej
50, 55, 180 Forårsruller
235, 236, 239, 243, 244, 248, 250, 251 Frugt
87 Fyldte auberginer (Makuea Yad Sai)
117 Fyldte omeletpakker (Kai Yud Sai)
12, 26, 27, 171 Glutinøs, 'klisterris'
118 Grillet kylling (Gai Yang)
31 Grøn karrypasta
97 Grønne grøntsager i grøn karry (Kaeng Khiao Wan Ruam)
13, 32-3, 82, 199 Grøntsager
104 Grøntsager med tofu og spinat (Pud Puk Sai Tao Hu)
84 Grøntsagspakker (Puk Hao)
93 Gul karrypasta, opskrift på
93 Gulerødder og græskar i gul karry (Kaeng Ped Carrot Kub Phuk)
189, 191 Havtaske
127 Havtaske med lime og chilisauce (Yum Pla)
252 Ingefærcreme med sprøde sesamkager (Ka-Num Rung Ob Yha Rad Na Khing)
157 Ingefærkylling med nudler (Guay Tiaw Gai Sai Khing)
26-7, 74, 171, 175, 186, 187, 189, 195 Jasminris
103, 114 Jordnødder
41, 117 Kai Yud Sai
179 Karrynudler med rejer og straw mushrooms (Guay Tiaw Kung Sai Hed)
27, 31, 32, 93, 114, 124 Karrypastaer
96, 123 Kartofler
63 Kokos og rejesuppe med nudler (laksa) (Khung)
13, 58-9, 183, 189, 195, 219, 240 Kokosmælk
183, 210 Koriander
52 Krabbepakker (Pue Hao)
180 Krydrede nudler og forårsruller med svampe (Guay Tiaw Tom Yam Kub Po Pia Hed)
240 Krydret kokosrisengrød (Kau Mun)
123 Krydret oksefilet med kartofler (Pud Ped Nuea Sai Mun Fa Rung)
110 Kylling i grøn karry (Kaeng Khiao Wan Gai)
162 Kylling i gul karrysauce (Gai Pud Phung Ka-Ri)
114 Kylling i panang-karry med jordnødder (Kaeng Ped Gai Sai Tau Ob)
150 Kylling i trævler med blandede svampe (Gai Sai Hed Ruam)
183 Kylling med grøntsager og korianderris (Khao Man Gai)
45 Kyllingesatay (Satay Gai)
131 Kyllingespid med ingefær (Kebab Gai Khing)
135 Kødboller med svinekød og krabbe (Mu, Pu Pan Kon Thot)
17, 20, 24, 31, 36, 234 Køkkenredskaber
143, 145, 187, 189, 191 Laks
46 Lynstegt oksekød (Pahd Nuea)
101 Lynstegte courgetter med svampe og cashew-nødder (Kaeng Courgette Med Mamuang)
98 Lynstegte grønne grøntsager med tofu (Kaeng Khiao Wan Tao Hu)
175 Lynstegte ris med grønt (Khao Phat Puk)
191 Lynstegte risnudler med marineret fisk (Guay Tiaw Pla)
96 Løg, røde peberfrugter og kartofler i rød karry (Kaeng Ped Mun Fa Rung Sai Hom Yai, Phrik Yhuak)
64 Majs og krabbesuppe (Tom Jood Pu Sai Khow Pod)
124 Mussaman-karrypasta
17 Nedfrysning af retter
25-6, 83, 170-1 Nudler
124 Oksekød i mussaman-karry (Kaeng Ped Ka-Ti Nuea)
192 Oksekød med friske nudler (Guay Tiaw Nuea)
164 Oksekød med løg og broccoli (Pud Nuea Sai Hom-Yai La Thai Broccoli)
139 Oksekød med løg og kartofler i mussaman-karry (Kaeng Mussaman)
41 Omeletruller (Kai Yud Sai)
172 Pad Thai (Phat Thai)
171, 172 Pad Thai
13, 33 Palmesukker
114 Panang-karrypasta
251 Pandegrillede bananer (Khuay Ping)
245, 248 Pandekager
250 Passionsfrugt
31, 32-3 Pastaer
45 Peanutbutter
54, 85 Puk Hao
186 Rejer med kokosris (Khao Ka-Ti Khung)
17, 26-7, 83, 171 Ris
187 Ris med alt godt fra havet (Khao Sai Khung La Pha-Muk)
25-6, 170, 174 Risnudler
31 Rød karrypasta
228 Salat af grøntsager i juliennestrimler (Yum Pak Foi)
205 Salat af lynstegte grøntsager (Pand Puk)
202 Salat med alt godt fra havet (Yum Ta-Le)
201 Salat med and (Yum Ped)
231 Salat med auberginer og løg (Yum Makuea)
219 Salat med havaborre og mango (Yum Mamuang Seabass)
206 Salat med havtaske (Yum Pla)
227 Salat med ingefærkylling og blandede grøntsager (Yum Gai Khing)
210 Salat med krabbe og koriander (Yum Pue)
220 Salat med kylling og rød karry
213 Salat med peberkrydret oksekød (Yum Nuea)
223 Salat med rejer og papaya (Somtam Gung)
209 Salat med tomat og blæksprutte (Yum Pla-Muek)
198-231 Salater
54 Salatruller (Puk Hao)
45 Satay-sauce
245 Små kokospandekager (Kanum Buang Ma-Prow Oon)
132 Spid med hakket kylling (Gal Ping)
97 Spinat
50 Sprøde forårsruller (Po Pia Thot)
136 Sprøde og dampede dumplings med svinekød (Moo Krob)
51 Sprøde rejepakker (Khung Hau Tord Khob)
40 Sprøde sesamrejer (Khung Ob Gha Tord Khob)
42 Stegte fiskekager (Thot Man Pla)
38 Stegte majskager (Khao Ped Chup Pang)
195 Stegte ris med æg og kylling i kokos (Khao Phat Gai Sai Khai)
176 Stegte ris med æg, grøntsager og sprøde løg (Khao-Khai Pak Horm-Tord)
153, 179 Straw Mushrooms
69 Suppe med alt godt fra havet og basilikum (Tom Jood Ta-La Sai Bai Hu La Pa)
73 Suppe med and og forårsløg (Ped Kub Ton Horn)
78 Suppe med grøntsager og nudler (Guay Tiaw Nam Sai Puk)
77 Suppe med krydret oksekød og nudler (Guay Tiaw Tom Yam Nuea)
72 Suppe med risnudler og tofu (Guay Tiaw Tao Hu)
66 Suppe med svampe og kylling (Tom Jood Gai Sai Hed)
74 Suppe med svinekød, ris og æg (Khao Phat Mu Sai Khai)
58-79 Supper
214 Sursød grøntsagssalat (Yum Puk)
88 Sursøde grøntsager med cashewnødder (Preow Wan Puk Sai Tua Ob)
163 Svinekød med blandede bønner (Pud Tua Sai Mu)
174 Svinekød med grøntsager (Pud Puk Sai Moo)
119 Svinekød med peberfrugter (Pud Moo Phrik-Thai)
120 Svinekød med peberfrugter i rød karry (Kaeng Moo)
153 Tigerrejer med forårsløg og strawmushrooms (Kung Sai Tun-Horn La Hed)
140 Tigerrejer med nudler (Guay Tiaw Kung)
33, 72, 82-3, 104-5, 199, 228 Tofu
60 Tom yam-suppe (Tom Yam)
24 Tomater
20, 36, 148-9 Wokker
33, 39, 51, 83 Wontondej
39 Wontoner (Kaeow)
220 Yum Ped Daeng
127, 206 Yum Pla
224 Æggesalat med karry (Yum Khai)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Thailand (2004)