Find opskrift

Sydøstasiatiske specialiteter


En kulinarisk opdagelsesrejse

Se Alle kogebøger


Forfatter   Schlagenhaufer, Martina (red.)
Originaltitel Südostasiatische Spezialitäten - Eine culinarische Reise durch Singapur, Malaysia und Indonesien
Oprindeligt udgivet i Tyskland
Original udgivet 0
Oversættelse Anne Brasen Keller
Forlag Culinaria Könemann
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer
Sider 319
ISBN 3-8290-4462-3
Bognummer 227
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
148 Agurkesalat (Kerabu timun)
287 Aspargesbønner i skarp sauce (Kacang asam pedas)
158 Aubergine-sambal til fisk, fjerkræ eller kød (Sambal terong)
287 Auberginer i chilisauce (Terung belado)
158 Auberginer i krydret sauce (Terong belado)
158 Auberginer med tamarindesaft (Terong asam)
289 Bagt maniokkage (Kue bingka ubi)
60 Bak kut teh
274 Bananblad med krydrede rejer (Pais udang)
208 Bananblade, makrel stegt i
292 Bananer med reven kokos
293 Bananer med reven kokos (Urap pisang)
78 Berusede rejer (Zui xia)
160 Bitteragurk med rejer (Peria goreng udang)
286 Blade fra søde kartofler i kokosmælk (Gulai daun ubi)
287 Blandede grøntsager i kokosmælk (Sayur lodeh)
123 Blandede grøntsager i kokossauce (Sayur lodeh)
58 Blandede svampe (Chao san gu)
277 Blæksprutter i kokosmælk (Gulai cumi-cumi)
277 Blæksprutter i sojasauce (Cumi-cumi masak kecap)
276, 277 Blæksprutter, fyldte, i krydret sauce
276, 277 Blæksprutter, stegte
60 Braiseret gås (Hong shao e rou)
61 Braiseret kogeflæsk med dampede dejkuverter (Lu zhu rou)
46 Braiseret oksebov (Hong shao niu nan)
44 Braiseret tofu (Hong shao dou fu)
298 Brem Sour
60 Chili-hvidløgs-eddike-dip
164 Chilidip med sort sauce (Sambal chili kecap)
77 Chilikrabber (La jiao pang xie)
266 Chilipasta (Sambal ulek)
69 Chilisauce
114 Cocktails: Banana Delight
298 Cocktails: Brem Sour
298 Cocktails: Sanur Sunrise
109 Cocktails: Singapore Sling
185 Dampede og friterede 'sølvfisk' (Ikan bilis fritters)
78 Dampede rejer (Zheng xia)
45 Dampet blød tofu med hakket svinekød (Sui rou zheng dou fu)
77 Dampet havaborre (Zheng jin mu lu)
289 Dampet maniokkage (Kue talam ubi)
70 Duesuppe dampet i bambusbægre (Zhu teng tang)
131 Durian i kokosmælk og palmesukkersauce (Pengat durian)
131 Duriansauce (Kuah durian)
164 Eddike/chilidip (Sambal cuka)
271 Fisk grillet i bananblad (Pepes Ikan belida)
85 Fisk i lerpotte (Sha bao ju sun ke)
142 Fiskesuppe (Lauk pindang)
60 Flæskesuppe (Rou gu cha)
33 Flæskesuppe med brøndkarse (Xi yang cai zhu gu tang)
145 Friske hvedemelsnudler i fyldig sauce (Mee rebus)
185 Friterede ansjoser med jordnødder (Ikan bilis goreng kacang)
185 Friterede ansjoser med løg, chilier og jordnødder (Ikan bilis goreng bawang)
227 Friterede kartoffelkager (Pergedel goreng)
78 Friterede saltede rejer (Yan ju xia)
61 Friterede slangebønner med hakket svinekød (Gan bian si ji dou)
279 Friteret høne Kalasan (Ayam goreng Kalasan)
279 Friteret høne med krydderier (Ayam goreng bumbu)
229 Friteret tempeh (Tempe goreng)
293 Frugtsalat med pikant dressing (Rujak)
276 Fyldte blæksprutter i krydret sauce (Cumi-cumi isi)
58 Fyldte svampe (Niang bei gu)
44 Fyldte tofulommer (Niang dou fu)
274 Grillede rejer (Udang bakar)
205 Grillet krydret høne (Ayam percik)
85 Grisetæer og abalone i lerpotte (Jiu shou bao fu bao)
59 Gryderet med høne, svampe og kastanier (Xiang gu li zi men ji)
291 Grøntsagssalat med kokosdressing (Urap)
142 Grøntsagssuppe (Sayur bening)
33 Gul agurkesuppe (Huang gua tang)
192 Gule ris (Nasi kuning)
192 Gurkemejeris (Nasi kunyit)
69 Hainanhøne med ris (Hai nan ji fan)
31 Haj ji tang
176 Hjertemuslinger med papayafrugt (Kerang masak papaya)
205 Høne i hvid sauce (Ayam masak putih)
204 Høne i rød sauce (Ayam masak merah)
46 Høne i sojasauce (Jiang you ji)
204 Høne i sojasauce (Ayam gulai kecap)
209 Høne kogt i bambus (Manok pansoh)
72 Høne med buah keluak (frø fra Pangitræet) (Ayam buah keluak)
32 Hønsebouillon (Ji shang tang)
73 Hønsekød: Djævel
143 Hønsekødssuppe (Sop ayam)
268 Hønsekødssuppe (Soto ayam)
142, 269 Hønsekødsuppe
129 Jackfrugt i kokosmælk (Nangka lemak)
290 Java-salat (Gado-gado)
280 Jordnøddesauce (Sambal kacang)
165 Jordnøddesauce til satay (Sambal satay)
158 Karrygryde med fisk og auberginer (Kari ikan dengan terong)
188 Karrygryde med fiskehoved
198 Karrygryde med lammekød (Kari kambing)
205 Karryhøne (Kari ayam)
175 Karrykrabberet (Ketam masak nanas)
99 Kinesiske rundstykker med lotusfyld (Lian rong shao bing)
33 Klar grøntsagssuppe (Cai tang)
267 Kogt chili-tomat-sambal (Sambal bajak)
123 Kokos-sambal (Sambal kelapa)
123 Kokoscreme til fyld
123 Kokosrasp (Tahi minyak)
193 Kokosris (Nasi temak)
126 Kokossauce
176 Krydrede manila muslinger (Sambal kepah)
145 Krydrede stegte hvedemelsnudler (Mee goreng)
269 Krydret fiskesuppe (Sop ikan pedas)
123 Krydret hakket oksekød (Serunding daging)
165 Krydret jordnøddesauce (Sambal jengganan)
280 Krydret oksekød på grillspid (Saté manis)
70 Krydret syrlig suppe (Suan la tang)
198 Lam i sojasauce med løg og tomater (Kambing kecup)
198 Lammekød med linser (Dalca)
198 Lammesuppe (Sop kambing)
44 Lynstegt tofu med kæmperejer (Xia ren dou fu)
214 Lynstegte bladgrøntsager (Lombiding sinayan kenoring giban)
214 Lynstegte bregner (Pakis)
33 Majssuppe (Shu mi tang)
208 Makrel stegt i bananblade (Luang senunuh)
64 Mandarin pandekager
91 Mandelgele med longanfrugter eller blandede frugter (Longyan dou fu)
288 Maniok med palmesukker (Getuk ubi)
160 Marineret rå fisk med bitteragurk (Hinava)
199 Mild karrygryde med oksekød (Kurma)
192, 223 Nasi goreng
34 Nudelsuppe med rejer (Xia mian)
227 Nudler med høne i pikant suppe (Mee soto)
142 Oksehalesuppe (Sop ekor lembu)
199 Oksekød braiseret i kokosmælk (Rendang daging lembu)
199 Oksekød i tamarindesauce (Daging masak asam)
268 Oksekødsuppe (Soto daging)
60 Omelet med syltede majroer til risvælling (Cai pu dan)
131 Palmesukkersauce, durian i kokosmælk og
90 Pandekager med lotuspastafyld (Wo bing)
63 Pekingand (Beijing ya)
38 Pie tee
38, 39 Poh piah
267 Reje-chili-sambal (Sambal trassi)
274 Rejer i kokosmælk (Gulai udang merah)
274 Rejer i tamarindesauce (Udang garam asam)
280 Rendang
85 Ris i lerpotte (Sha bao fan)
192 Ris stegt som i Malaysia (Nasi goreng)
145 Risnudler i skarp sauce (Penang laksa)
204 Rød sauce
126 Sagobudding (Sago gula melaka)
215 Sagopandekage (Pinompoh)
291 Salat af bregnespidser (Anyang pakis)
149 Salat af frugt og grøntsager (Rojak)
149 Salat af kogte og rå grøntsager (Gadoh-gadoh)
213 Salat af palmeskud og tørrede rejer (Nomsom tuhau)
148 Salat af tørrede grøntsager (Jengganan)
290 Salat med grøntsager og frugt (Asinan)
185 Sambal af dampede ansjoser (Sambal ikan bilis kukus)
193 Sambal af tørrede ansjoser til nasi temak (Ikan bilis Sambal)
171 Sambal blacan
273 Sambal med saltet tørfisk (Sambal ikan asin)
267 Sambal med tørrede ansjoser (Sambal lado)
266 Sambal soto
266 Sambal til stegt høne (Sambal ayam goreng Kalasan)
266 Sambal til suppe
199 Sammenkogt ret med oksekød (Semur)
298 Sanur Sunrise
293 Små glutinøse rismelsboller med bønnefyld (Onde-onde)
60 Små lever- og svinekødsboller til risvælling (Zhu gan rou wan)
31 Sort hønsekødsuppe
91 Sort sesamcreme (Zhi ma hu)
268 Spinatsuppe (Sop bayem)
70 Sprød and (Xiang su ya)
204 Stegt høne med krydderier og tamarinde (Ayam sambal asam)
61 Stegt høne med tørrede chilier (Gong bao ji ding)
156 Stegt tofu med bønnespirer (Tahu goreng)
150 Stegt vandspinat med rejepasta (Kangkong goreng blacan)
292 Stegte bananaer (Pisang goreng)
276 Stegte blæksprutter (Cumi-cumi goreng)
156 Stegte bønnespirer med hjertemuslinger (Taugeh masak kerang)
156 Stegte bønnespirer med hvidløgspurløg (Taugeh goreng kucai)
157 Stegte bønnespirer med reven kokos (Urap taugeh)
287 Stegte grønne bønner (Tumis buncis)
226 Stegte nudler (Bakmie goreng)
78 Stegte rejer (Chao xia)
223 Stegte ris
145 Stegte risnudler med oksekød (Kwei teow goreng)
212 Stegte sagolarver (Sago Delight)
45 Stegte tofuruller (Zha fu pi juan)
157 Stegte tynde risnudler (Bihun goreng)
58-59 Svampe
68 Svinekotelet som i kolonitiden
286 Syltede gule grøntsager (Acar kuning)
177 Syrligtstærke pælemuslinger (Kupang masak asam)
91 Sød rød bønnegrød (Hong dou tang)
45 Sød tofudessert (Dou hua)
91 Sød valnøddesuppe (He tao hu)
164 Tamarinde/chilidip (Sambal asam)
199 Tamarindesauce
192 Tomatris (Nasi tomato)
226 Tynde risnudler med høne i kokossauce (Laksa ayam)
122 Tørret fisk med bambusskud (Hobung sinamayan sada kinoring om santan)
177 Vingesnegle i kokossauce (Gonggong masak ubi kledek)
32 Vintermelonsuppe (Dong gua tang)
91 Yamscreme med ginkgonødder (Yin guo yu ni)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Sydøstasiatiske specialiteter (2000)