Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
27 |
|
|
3-kornsdessert med kirsebær |
|
65 |
|
|
Abrikosdessert med hvede |
|
129 |
|
|
Abrikoser: Varekundskab |
|
92 |
|
|
Abrikosfromage |
|
79 |
|
|
Ahorncrème med nødder |
|
132 |
|
|
Ahornsirup: Varekundskab (Maple syrup) |
|
132 |
|
|
Alchermes: Varekundskab |
|
132 |
|
|
Alkohol: Varekundskab |
|
132 |
|
|
Amaretto: Varekundskab |
|
118 |
|
|
Ananas 'Sarah Bernhardt' |
|
125 |
|
|
Ananas med limesorbet |
|
128 |
|
|
Ananas: Varekundskab |
|
128 |
|
|
Ananaskirsebær: Varekundskab |
|
12 |
|
|
Anretning af meloner |
|
130 |
|
|
Appelsiner: Varekundskab |
|
72 |
|
|
Appelsinfromage |
|
94 |
|
|
Appelsingelé med papaya |
|
109 |
|
|
Appelsinis med appelsin-sauce |
|
68 |
|
|
Bananer på marengs?bund |
|
131 |
|
|
Bananer: Varekundskab |
|
102 |
|
|
Belle Hélène |
|
53 |
|
|
Biscuitomeletter med syltetøj |
|
119 |
|
|
Blandet frugtis |
|
61 |
|
|
Blodappelsinsoufflé |
|
25 |
|
|
Blommegrød |
|
33 |
|
|
Blommer med crèmesauce |
|
129 |
|
|
Blommer: Varekundskab |
|
130 |
|
|
Blåbær: Varekundskab |
|
42 |
|
|
Blåbærfløde |
|
42 |
|
|
Bondepige med slør |
|
130 |
|
|
Brombær: Varekundskab |
|
114 |
|
|
Brombæris med hvid chokoladesauce |
|
35 |
|
|
Brombærskum |
|
50 |
|
|
Brødbudding |
|
29 |
|
|
Bær-potpourri med flødeost |
|
63 |
|
|
Bær: Bærgratin |
|
29 |
|
|
Bærfromage |
|
132 |
|
|
Calvados: Varekundskab |
|
113 |
|
|
Cassata |
|
110 |
|
|
Cassis-is |
|
121 |
|
|
Cassis-sorbet i marcipanblomster |
|
132 |
|
|
Cassis: Varekundskab |
|
91 |
|
|
Champagnepærer |
|
123 |
|
|
Champagnesorbet |
|
73 |
|
|
Charlotte royal |
|
64 |
|
|
Chiffon pie |
|
16 |
|
|
Chokolade til pynt |
|
106 |
|
|
Chokolade-nøddeis |
|
107 |
|
|
Chokolade-whisky-parfait |
|
133 |
|
|
Chokolade: Varekundskab |
|
43 |
|
|
Chokoladebudding |
|
99 |
|
|
Chokoladeis |
|
103 |
|
|
Chokoladeis med bananer |
|
111 |
|
|
Chokoladeisroulade |
|
77 |
|
|
Chokolademousse |
|
104 |
|
|
Citron-yoghurt-is |
|
92 |
|
|
Citronfromage |
|
108 |
|
|
Citronis med hybensauce |
|
53 |
|
|
Citronomeletter |
|
126 |
|
|
Citrons givrés |
|
48 |
|
|
Clafoutis |
|
132 |
|
|
Cognac: Varekundskab |
|
132 |
|
|
Cointreau: Varekundskab |
|
84 |
|
|
Crème bavaroise |
|
76 |
|
|
Crème caramel |
|
74 |
|
|
Crème russe |
|
55 |
|
|
Crêpes med jordbærfløde |
|
54 |
|
|
Crêpes med orangemarmelade |
|
54 |
|
|
Crêpes Suzette |
|
129 |
|
|
Daddelblomme (under kakifrugt): Varekundskab |
|
45 |
|
|
Diplomatbudding |
|
102 |
|
|
Fersken Melba |
|
124 |
|
|
Fersken-granita |
|
21 |
|
|
Ferskenrand |
|
116 |
|
|
Ferskner 'Escoffier' |
|
129 |
|
|
Ferskner: Varekundskab |
|
35 |
|
|
Figner i portvinsfløde |
|
129 |
|
|
Figner: Varekundskab |
|
12 |
|
|
Filettering af citrusfrugter |
|
38 |
|
|
Fin vanillebudding med kirsebær |
|
55 |
|
|
Flamberede Calvados?Crêpes |
|
117 |
|
|
Flamberede ispandekager |
|
65 |
|
|
Flamberede stegte æbler |
|
59 |
|
|
Flamberede æblebeignets |
|
14 |
|
|
Flambering |
|
10 |
|
|
Flødeskum |
|
62 |
|
|
Flødevafler med limecrème |
|
10 |
|
|
Fremstilling af karamel |
|
17 |
|
|
Fremstilling af krokant |
|
68 |
|
|
Friterede bananer |
|
59 |
|
|
Friteret ananas |
|
115 |
|
|
Frossen cheesecake |
|
36 |
|
|
Frugtbæger med flødeost |
|
20 |
|
|
Frugtcocktail med vanillecrème |
|
91 |
|
|
Frugtdialog |
|
17 |
|
|
Frugter som garniture |
|
31 |
|
|
Frugtgelé med vanille-crème |
|
41 |
|
|
Frugtkvark |
|
119 |
|
|
Frugtsorbet |
|
9 |
|
|
Fuldkorn |
|
39 |
|
|
Fyldt ananas med yoghurt-sauce |
|
37 |
|
|
Fyldte appelsiner |
|
67 |
|
|
Fyldte ferskner |
|
50 |
|
|
Gammeldags chokoladebudding |
|
16 |
|
|
Garnering og pyntning |
|
10 |
|
|
Gelatine |
|
131 |
|
|
Grand Marnier: Varekundskab |
|
132 |
|
|
Grapefrugt: Varekundskab |
|
36 |
|
|
Gratineret frugtsalat |
|
133 |
|
|
Grenadine: Varekundskab |
|
49 |
|
|
Gulerodspandekager |
|
114 |
|
|
Halvfrossen jordbærcrème |
|
130 |
|
|
Hindbær: Varekundskab |
|
95 |
|
|
Hindbærcharlotte |
|
109 |
|
|
Hindbæris med pistacie-fløde |
|
9 |
|
|
Honning som sødemiddel |
|
132 |
|
|
Honning: Varekundskab |
|
10 |
|
|
Husblas |
|
78 |
|
|
Hvid chokolademousse |
|
116 |
|
|
Indiske ferskner |
|
132 |
|
|
Ingefær: Varekundskab |
|
101 |
|
|
Isbombe med hindbær |
|
135 |
|
|
Ismaskiner |
|
117 |
|
|
Issoufflé |
|
113 |
|
|
Istærte à la Fyrst Pückler |
|
127 |
|
|
Istærte på marengsbund |
|
130 |
|
|
Jordbær: Varekundskab |
|
30 |
|
|
Jordbærmousse |
|
28 |
|
|
Jordbærskum |
|
12 |
|
|
Julienne |
|
77 |
|
|
Kaffecrème med kirsebær |
|
129 |
|
|
Kakifrugt: Varekundskab |
|
133 |
|
|
Kanel: Varekundskab |
|
83 |
|
|
Kanelflans på Armagnac-crème |
|
34 |
|
|
Karamelæbler med Calvados |
|
32 |
|
|
Kirsebær med rugbrødsrasp |
|
130 |
|
|
Kirsebær: Varekundskab |
|
58 |
|
|
Kirsebærbeignets med vanille-sauce |
|
44 |
|
|
Kirsebærfløde |
|
52 |
|
|
Kirsebæromeletter |
|
23 |
|
|
Kiwidessert med grenadinesauce |
|
128 |
|
|
Kiwifrugter: Varekundskab |
|
67 |
|
|
Kiwigratin |
|
105 |
|
|
Kokos-daddel-is |
|
86 |
|
|
Kokosmælkgelé |
|
133 |
|
|
Kryddernelliker: Varekundskab |
|
122 |
|
|
Krydderurtesorbet |
|
56 |
|
|
Kvarkpandekager |
|
69 |
|
|
Kvarksoufflé fra Wachau |
|
37 |
|
|
Kvædeskum |
|
24 |
|
|
Kærnemælksgelé |
|
132 |
|
|
Madeira: Varekundskab |
|
45 |
|
|
Maizenabudding med vinskum |
|
130 |
|
|
Mandariner: Varekundskab |
|
108 |
|
|
Mandelis med abrikos?sauce |
|
107 |
|
|
Mango-blomme-parfait |
|
128 |
|
|
Mangofrugt: Varekundskab |
|
132 |
|
|
Maraschino: Varekundskab |
|
133 |
|
|
Marcipan: Varekundskab |
|
81 |
|
|
Marengstærter med sharonskum |
|
78 |
|
|
Marmoreret chokolademousse |
|
38 |
|
|
Mascarponecrème med hindbær |
|
89 |
|
|
Melon 'bavaroise' |
|
89 |
|
|
Melon med ferskencrème |
|
124 |
|
|
Melon-granita |
|
129 |
|
|
Meloner: Varekundskab |
|
80 |
|
|
Melonfromage |
|
110 |
|
|
Melonis med mandelsauce |
|
34 |
|
|
Melonkoldskål |
|
93 |
|
|
Mini-savarins |
|
82 |
|
|
Mohr im Hemd |
|
72 |
|
|
Mokkafromage |
|
78 |
|
|
Mousse à la marbure |
|
129 |
|
|
Nektariner: Varekundskab |
|
133 |
|
|
Nelliker: Varekundskab |
|
99 |
|
|
Nøddeis |
|
133 |
|
|
Nøddenougat: Varekundskab |
|
40 |
|
|
ufs à la neige |
|
112 |
|
|
Omelette surprise |
|
133 |
|
|
Orangeblomstvand: Varekundskab |
|
56 |
|
|
Pandekager med nødde-fløde |
|
128 |
|
|
Papaya: Varekundskab |
|
75 |
|
|
Paskha |
|
120 |
|
|
Passionsfrugt-kakifrugtsorbet |
|
128 |
|
|
Passionsfrugt, grenadil: Varekundskab |
|
64 |
|
|
Pecan pie |
|
10 |
|
|
Piskning af fløde |
|
85 |
|
|
Profiteroles |
|
79 |
|
|
Pærer med chokoladesauce |
|
131 |
|
|
Pærer: Varekundskab |
|
22 |
|
|
Rabarber med fløde |
|
131 |
|
|
Rabarber: Varekundskab |
|
22 |
|
|
Rabarberdessert |
|
57 |
|
|
Rabarberflans med mangosauce |
|
120 |
|
|
Ribs-kiwi-sorbet |
|
130 |
|
|
Ribs: Varekundskab |
|
30 |
|
|
Risdessert med jordbær |
|
51 |
|
|
Risgratin med æbler |
|
86 |
|
|
Risrand |
|
132 |
|
|
Rom: Varekundskab |
|
33 |
|
|
Rosa skyer |
|
133 |
|
|
Rosenvand: Varekundskab |
|
122 |
|
|
Rødbedesorbet |
|
25 |
|
|
Rødgrød med fløde |
|
100 |
|
|
Rødvinsis |
|
103 |
|
|
Rødvinspærer på vanilleis |
|
41 |
|
|
Sagobudding med blåbær |
|
51 |
|
|
Salzburger Nockerin |
|
133 |
|
|
Sandtornsaft: Varekundskab |
|
16 |
|
|
Saucer med mønster |
|
129 |
|
|
Sharonfrugt: Varekundskab |
|
132 |
|
|
Sherry: Varekundskab |
|
26 |
|
|
Skovjordbærcrème på hirse |
|
40 |
|
|
Skovjordbærcrème på hirse |
|
12 |
|
|
Skrælning af ananas |
|
90 |
|
|
Små ferskentærter med nougatbund |
|
49 |
|
|
Små hirseomeletter |
|
130 |
|
|
Solbær: Varekundskab |
|
14 |
|
|
Souffléforme |
|
128 |
|
|
Stikkelsbær: Varekundskab |
|
104 |
|
|
Stikkelsbæris med mangoskum |
|
80 |
|
|
Stikkelsbærtrifli |
|
9 |
|
|
Sukker |
|
9 |
|
|
Sukkerrørsgranulat som sødemiddel |
|
132 |
|
|
Sukkerrørsgranulat: Varekundskab |
|
87 |
|
|
Syllabub |
|
53 |
|
|
Syltetøj og marmelade: Biscuitomeletter med syltetøj |
|
66 |
|
|
Tarte Tatin |
|
105 |
|
|
Te-is på ananas |
|
74 |
|
|
Tecrème |
|
42 |
|
|
Tilsløret pige |
|
88 |
|
|
Tiramisu |
|
20 |
|
|
Tutti frutti |
|
135 |
|
|
Udstyr til isfremstilling |
|
14 |
|
|
Vandbad |
|
133 |
|
|
Vanille: Varekundskab |
|
21 |
|
|
Vanillebudding med jordbær |
|
98 |
|
|
Vanilleis |
|
63 |
|
|
Vanillesoufflé |
|
14 |
|
|
Vendte desserter |
|
130 |
|
|
Vindruer: Varekundskab |
|
94 |
|
|
Vingelé med ananas-kirsebær |
|
88 |
|
|
Vinskum (Zabaione) |
|
60 |
|
|
Wiener Apfelstrudel |
|
52 |
|
|
Wiener Kaiserschmarrn |
|
24 |
|
|
Yoghurtdessert med blodappelsiner |
|
28 |
|
|
Yoghurtrand med nektariner |
|
82 |
|
|
Zuppa romana |
|
27 |
|
|
Æbler med ingefærris |
|
131 |
|
|
Æbler: Varekundskab |
|
10 |
|
|
Æggehvider |
|
132 |
|
|
Æggelikør: Varekundskab |
|