Find opskrift

Kylie Kwongs køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kwong, Kylie
Originaltitel Kylie Kwong - Heart and Soul
Oprindeligt udgivet i Australien
Original udgivet 2003
Oversættelse Birgitte Vanges
Forlag Aschehoug Dansk Forlag A/S
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer Ian Wallace, Simon Griffiths
Sider 204
ISBN 87-11-26153-6
Bognummer 232
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
112 abrikos-, mandel- og svampefyld
27 agurkepickles
195 basilikum, sød thailandsk
114 beignetdej
41, 45 billy kwong: kokke
32 billy kwong: specialitet
31 billy kwong: tv-optagelser
186 black cloud ear-svampe
24, 32 blommesauce
23 blæksprutte i sydkinesisk stil
122 braiserede lammeskanke i marokkansk stil
85 braiserede oksehaler med ovnbagte tomater og hvidløg
92 braiserede vagtler med friske figner og grønne druer
186 braiserede, tørrede, kinesiske svampe
166 braiseret blæksprutte i fransk stil
173 braiseret kylling med globale smagsvibrationer
91 braiseret oksebryst med karamelliserede løg og frisk chili
70 braiseret oksetykkam med kinesiske, marmorerede æg
137 carpaccio af udsøgt oksefilet med rucola, kapers og rosiner
186 cassia-kanel (kinesisk kanel)
186 chardonnay-hvidvinseddike
187 chilier
187 cidereddike
187 citrongræs
45 danielles cremede polenta med ansjos, oliven og frisk tomatsauce
132 dressing af soya, ingefær og chili
20 dressing med skalotteløg, kørvel og sennep
117 due med ferskner og endivie
114 dybstegte fiskefileter serveret med livlig tomatsalat
187 eddike
187 enoki-svampe
138 farseret blæksprutte med lime og chili
112 farseret lammebov med abrikos-kastaniesauce
187 fish-sauce
187 forårsløg
68 friske, let ristede, tasmanske kammuslinger, serveret med mynte
132 fuldstændig overdådig sashimi af hiramasa og havørred
188 galanga
188 goong goongs pickles
189 gul kandis
188 gurkemeje
41 hamishs ovnstegte hvilling med kammuslinger og peperoncini
174 havkat og kongerejer med citron- og honningkaramelliserede løg
189 hoisin-sauce
189 hokkien-nudler
58-65 hokkien-nudler på fire måder
189 hvid pocheringsfond
186-195 ingredienser
42 italiensk svamperagout - inspireret af franca og stefano manfredi
62 jamies lynstegte hokkien-nudler
140 japanske auberginer med hvidløg, olivenolie og tomater
50 jodies mandelkage med friske figner og hindbær
89 kanelkrydret, ovnstegt kylling med dressing af citron og cidereddike
117 karamelliserede ferskner
126 karamelliserede figner
126 karamelliserede shiitake-svampe
91 karamelliserede skalotteløg
189 kecap manis
189 kinesisk BBQ-sauce
190 kinesisk purløg
190 kinesisk, sort eddike
192 kogte ris
110 kylies 'radikale', ovnstegte kylling
65 kylies lynstegte hokkien-nudler
190 kylies pocherede kylling
118 kylies vilde lasagne
190-191 kyllingefond
82 langtidsstegt bikage-kallun med friske grønærter
156 les oeufs modestes
48 lynstegt black-lip abalone med ingefær og friske shiitake-svampe
38 lynstegte muslinger med vermicelli og sorte bønner
18 lynstegte pipi-muslinger med chili, ingefær og forårsløg
17 lynstegte, tynde æggenudler med rødløg og bønnespirer
191 lys soyasauce
191 maggi aroma
42, 82, 161 Manfredi, Stefano og Franca
143 marineret lammekam med balsamisk relish af blommer og løg
98 marokkansk inspirerede kødboller med sauce af kirsebær og dadler
150 mayonnaise
74 mors jelly-cakes
58 mors lynstegte hokkien-nudler
11 mrs. jangs dybstegte æg
144 muslinger i hvidvin med fransk smør, appelsin og safran
191 mørk soyasauce
35, 106 Neil Perry
35 neils chili-saltede blæksprutte
191 nye løg
162 omelet med kongerejer og kammuslinger serveret med dressing af tomat og chili
46 ovnbagt snapper med fyld af hummer krydret med citrongræs, serveret med ovnbagte cherrytomater
96 ovnbagte rødløg farseret med kalvekød, estragon og oliven
126 ovnristet and serveret med friske figner, shiitake-svampe og lime
24 ovnstegt oksefilet med sauce af røde blommer
147 ovnstegt oksefilet med sursød radisesalat
192 palmesukker
161 pandestegt havkat med aspargeskartofler og salvie
169 pandestegt havkat med fennikelsalat og tomatsauce med chili og safran
165 pandestegt snapper med salat af tekrydrede syltekirsebær og tomater
61 pauls lynstegte hokkien-nudler
89 pebersmør
132 pickles af gulerødder og løg
190 pickles: kinesisk
73 pocheret due, serveret med salat af kammuslinger og black cloud ear-svampe
150 pocheret hummer med bagte rødbeder, braiserede porrer og fennikelsalat
192 riseddike
192 ristet sichuanpeber og salt
193 risvin (shao hsing)
35, 45, 106 Rockpool
192 rød braiseringsfond
193 rødvinseddike
36 rå hiramasa med syrlig, salt og aromatisk dressing
20 salat af bambuspickles, pocheret kylling og hummer
134 salat af foie gras, hummer og smilende æg
66 salat af frisk krabbe
106 salat af kongerejer og chili serveret med blødkogte æg
27 salat af muslinger, æg, estragon og agurkepickles
95 salat af oksebryst i fransk stil
148 salat af pocheret kylling og kongerejer med sennepssyltet frugt, bladselleri og citron
193 saltede kapers
193 saltede sorte bønner
158 sashimi af gulfinnet tun og tasmanske kammuslinger
101 sauce af kirsebær og dadler
80 sauteret kyllingelever med salat af brøndkarse og radiser
193 sennepssyltede frugter
193 sesamolie
193 shao hsing-risvin
194 sherry-eddike
194 shiitake-svampe
194 sichuanpeber
194 skalotteløg
56 skønne, stegte ris
194 soyasauce
109 sprøde og smilende æg med kammuslinger og kørvel
32 sprødstegt and med rød blommesauce
180-3 steamboat
195 svampe-soyasauce
170 svinekoteletter med braiseret rødkål og grønne æbler
12 svinekød i sursød sauce
14 sydende oksekød (sizzling beef)
195 syltede citroner
86 sødmefyldt, ovnbraiseret baconstykke med rødvin og friske kirsebær
195 østerssauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kylie Kwongs køkken (2004)