Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
94 |
|
|
Agurkesalat |
|
10 |
|
|
Allehåndesild |
|
21 |
|
|
Andesteg |
|
65 |
|
|
Aspargessuppe med fjordrejer |
|
78 |
|
|
Bagt kokoskage med chokoladeparfait |
|
13 |
|
|
Bagt torsk |
|
29 |
|
|
Bagte klementiner med vaniljeparfait |
|
149 |
|
|
Banancremekage med chokoladeovertræk |
|
11 |
|
|
Beignetdej |
|
30 |
|
|
Blodappelsinrand med flødeskum, makroner og ingefær |
|
112 |
|
|
Blomkålscremesuppe med stegt havkat og løvstikke |
|
145 |
|
|
Braiseret hjortebov med røget spæk pg rødvin |
|
121 |
|
|
Braiseret kalveskank, savojkål, bagt med kartofler og suppeurter, og rysteribs |
|
44 |
|
|
Braiseret oksehjerte med skalotteløg og champignon |
|
22 |
|
|
Braiseret svineskank, grønkål, sauteret med æble og bacon, bouillonkartofler |
|
54 |
|
|
Brødbudding |
|
66 |
|
|
Champignonstuvning |
|
54 |
|
|
Chokoladesauce |
|
80 |
|
|
Citronfromage |
|
72 |
|
|
Dampet poulard med hvide asparges og svampe |
|
86 |
|
|
Dansk hovedsalat med flødedressing, ærter og persille |
|
19 |
|
|
Fasanbryst i rosmarincremesauce og ragout af andelår |
|
13 |
|
|
Fiskebouillon |
|
65, 89 |
|
|
Fjord rejebouillon |
|
89 |
|
|
Fjordrejebouillon med nye grøntsager |
|
65, 89 |
|
|
Fjordrejecremesuppe |
|
68 |
|
|
Geddefarsboller med vårmusseroner |
|
130 |
|
|
Gedeost, gratineret på toast med pæresalat |
|
75 |
|
|
Gratineret kalvespidsbryst med sennep og brødkrumme |
|
84 |
|
|
Gravad lammefilet og italiensk salat |
|
84 |
|
|
Grillering af fisk |
|
112 |
|
|
Grillet rødspætte med selleri, krydderurter og svampe |
|
84 |
|
|
Grillet sommertorsk med salat |
|
13 |
|
|
Grønkålssuppe med bagt torsk |
|
40, 49 |
|
|
Gule ærter |
|
49 |
|
|
Gule ærter med det hele |
|
165 |
|
|
Gåsekrydderfedt |
|
20 |
|
|
Gåsesteg |
|
118 |
|
|
Helleflynder med estragon, spinat og gratineret græskar |
|
54 |
|
|
Henkogte pærer |
|
126 |
|
|
Hindbærfromage |
|
79 |
|
|
Honningsyltede abrikoser |
|
40 |
|
|
Hummer og gule ærter |
|
40 |
|
|
Hummerbouillon |
|
161 |
|
|
Hvedebrød |
|
79 |
|
|
Hvid chokoladefløderand med rabarberkompot |
|
60, 93 |
|
|
Hvide asparges |
|
93 |
|
|
Hvide asparges med hollandaisesauce og grillet laks |
|
159 |
|
|
Hyldeblomstsaft |
|
159 |
|
|
Hyldebærsaft |
|
17 |
|
|
Hønsebouillon |
|
45 |
|
|
Hønsekødssuppe med grøntsager og stegt høne |
|
17,45 |
|
|
Hønsekødsuppe |
|
77 |
|
|
Italiensk marengs |
|
66 |
|
|
Jomfruhummerboullion |
|
66 |
|
|
Jomfruhummerhaler i tartelet med champignon |
|
102 |
|
|
Jordbærgrød med jordbær i mynte |
|
17 |
|
|
Jordskokcremesuppe med hønsekød |
|
9, 60 |
|
|
Julesalat |
|
9 |
|
|
Julesalat med østers og persille |
|
55 |
|
|
Kaffekaramelrand |
|
55 |
|
|
Kaffesirup |
|
100 |
|
|
Kagecreme |
|
50 |
|
|
Kalvelever med syltede grønne tomater og grøntsagsmos |
|
138 |
|
|
Kalvetunge i portvinssauce med glaserede grøntsager |
|
79 |
|
|
Kanelis med abrikoser i honning |
|
42 |
|
|
Kartoffelsuppe med helleflynder og røget hellefisk |
|
89 |
|
|
Kold fjordrejecremesuppe med friterede fjordrejer |
|
108 |
|
|
Kold tomatsuppe med marinerede muslinger |
|
109 |
|
|
Krabbekompot med stuvede sølvbeder |
|
109 |
|
|
Krabber, kogning af |
|
114 |
|
|
Krabbesuppe med tomat og krabbeboller |
|
75 |
|
|
Krydderpose |
|
56 |
|
|
Kræmmerhuse med flødeskum og syltede jordbær |
|
27 |
|
|
Kvædebrød |
|
149 |
|
|
Kvædeis |
|
94 |
|
|
Kylling med kompot og salat |
|
103 |
|
|
Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere |
|
60 |
|
|
Kærnemælksmarineret ising |
|
38 |
|
|
Kørvelsuppe med torsk og porcheret æg |
|
162 |
|
|
Lagkagebunde |
|
73 |
|
|
Lam og saltet flæsk bagt under brød |
|
96 |
|
|
Lammefrikassé med dild |
|
161 |
|
|
Linsedej |
|
146 |
|
|
Linsetærte med pærer |
|
14 |
|
|
Lyssej med grov sennepssauce, braiseret hvidkål og dild |
|
122 |
|
|
Majs-is med arme riddere |
|
156 |
|
|
Majsrelish |
|
113 |
|
|
Makrel i tomatkompot med mayonnaise og krydderurtesalat |
|
66 |
|
|
Makrel, glaseret i eddike og nye løg stuvet med estragon |
|
100 |
|
|
Marengslagkage med jordbær og vaniljecreme |
|
10 |
|
|
Mayonnaise |
|
125 |
|
|
Mazarinkage med hvid chokoladeganache og bær |
|
63 |
|
|
Mousse af røgede sild med radiser, purløg og æg |
|
60 |
|
|
Mousse af røget laks med hvide asparges og krydderurter |
|
108 |
|
|
Muslinger, kogning af |
|
108,132 |
|
|
Muslingesuppe |
|
132 |
|
|
Muslingesuppe med kartoffelmayonnaise |
|
161 |
|
|
Mørdej |
|
135 |
|
|
Oksehalesuppe med grøntsager |
|
140 |
|
|
Oksekotelet med marv, bagte rødløg og stegte kartofler |
|
103 |
|
|
Pandekager med hindbæris |
|
65 |
|
|
Pilning af rejer |
|
136 |
|
|
Pocheret slethvar og stegte skorzonerrødder |
|
122 |
|
|
Pund til pund- kage med æbler, brombær, kanel og perlesukker |
|
126 |
|
|
Pærer i hyldebærsirup med honningis og sukkerristede brødtern |
|
77, 79, 94 |
|
|
Rabarberkompot |
|
104 |
|
|
Rabarbertrifli |
|
77 |
|
|
Rabarbertærte glaseret med marengs |
|
65 |
|
|
Rejebouillon |
|
65 |
|
|
Rejeglace |
|
26 |
|
|
Risengrød eller klatkager med solbærsyltetøj |
|
162 |
|
|
Rugbrød |
|
47 |
|
|
Rullesteg med svesker |
|
130 |
|
|
Rødbedesalat med peberrod, kapers og gravad mørksej |
|
16 |
|
|
Rødbedesuppe på gåse- eller andeskrog |
|
137 |
|
|
Rødspætte med porrer i muslingepure |
|
18 |
|
|
Rødspættefilet med safranglaserede rosenkål og kartoffelragout |
|
150 |
|
|
Rødvinspocherede pærer med vinterkrydderier og råcreme |
|
85 |
|
|
Røget hellefiskkompot med sennep |
|
10 |
|
|
Røget laks med æble-selleri-salat og lakserogn |
|
111 |
|
|
Råmarineret rødspætte med østers i hyldeblomstgele |
|
36 |
|
|
Salat af oksehjerte og skorzonerrødder |
|
63 |
|
|
Sild som ansjoser med stegt marineret julesalat |
|
117 |
|
|
Skovdue, stuvede skovsvampe og aspargeskartofler med skalotteløg |
|
60 |
|
|
Skrælning asparges |
|
99 |
|
|
Sprængt kalvebryst med stuvet spidskål og peberrod |
|
139 |
|
|
Stegt bederyg, bagt kålrabi med ost og laurbærblade |
|
112, 116 |
|
|
Stegt havkat |
|
116 |
|
|
Stegt havkat med selleri glaseret i æblecider |
|
133 |
|
|
Stegt havtaskefilet med kørvel og savojkål med selleri og bacon |
|
71 |
|
|
Stegt hornfisk med persillesauce og spidskål med fåreost og svampe |
|
98 |
|
|
Stegt kalvebrissel med morkelsauce og gulerødder med estragon |
|
136 |
|
|
Stegt pighvar og stuvede æbler med persillerødder og salvie |
|
90 |
|
|
Stegt rokkevinge ned vinaigrette, bønner og merian |
|
64 |
|
|
Stegt sandart med spinat, estragonsauce og panerede og stegte hvidløgsfed |
|
9 |
|
|
Stegt sild i lage |
|
39 |
|
|
Stegt torskerogn med remoulade og marinerede jordskokker |
|
44,14 |
|
|
Stegte kartofler |
|
34 |
|
|
Stenbiderrogn med jordskokkompot med brunet smør |
|
125 |
|
|
Stikkelsbærtærte med kardemommecreme |
|
161 |
|
|
Surdej |
|
26 |
|
|
Svesketærte med flødeskum |
|
97 |
|
|
Svinekotelet med stuvede grøntsager |
|
25 |
|
|
Svinemørbrad stegt i bacon med gratin af pastinak og svineskank |
|
154 |
|
|
Syltede asier |
|
157 |
|
|
Syltede blommer |
|
154 |
|
|
Syltede grønne tomater |
|
157 |
|
|
Syltede kirsebær |
|
156 |
|
|
Syltede rødbeder |
|
157 |
|
|
Syltetøj, grundopskrift |
|
111 |
|
|
Toast med svampe, skalotteløg og persille |
|
35 |
|
|
Torskerognmousse med karry |
|
34 |
|
|
Torskesalat med mayonnaise og kapers |
|
150 |
|
|
Tosca-kage |
|
53 |
|
|
Tærtebund |
|
53 |
|
|
Valnøddetærte med honning og cremefraiche |
|
29, 54 |
|
|
Vaniljeparfait |
|
79 |
|
|
Vaniljesukker |
|
142 |
|
|
Vildtragout med svampe, æbler og kartoffelmos |
|
11 |
|
|
Vinaigrette |
|
10 |
|
|
Æble-selleri-salat |
|
159 |
|
|
Æblegele |
|
146 |
|
|
Æbler bagt på butterdej med kanel |
|
85 |
|
|
Ærtecremesuppe med champagne |
|
11 |
|
|
Østers i sprød dej med vinaigrette |
|
74 |
|
|
Ål i karry med ris og urter |
|