Find opskrift

Le Cordon Bleu Dessert-køkkenet

Se Alle kogebøger


Forfatter   Duchene, Laurent
Sekundære forfattere Jones, Bridget
Originaltitel Le Cordon Bleu DESSERT TECHNIQUES
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1999
Oversættelse Hanne Bloch og Anne Skovgaard-Petersen
Forlag Høst & Søn
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer David Murray og Jules Selmes
Sider 224
ISBN 87-14-29617-9
Bognummer 251
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
102 Abrikos: udstening
88, 113 Abrikosglasur
164 Abrikospalmeblade med is
184 Abrikossauce
128 Agar-agar
36 Alkohol i is
39 Alkohol i parfait
17 Alkohol til flambering af frugt
126, 194 Alkoholkager
28 Alkoholsirup
115 Alkoholsmør
128 Alkoholtilsætning til gelé
68 Almindelig marengs
87 Amerikanske pandekager
16 Ananas: grillet
106 Ananas: tilberedning
106 Ananasringe
131, 134 Angel food-kage
88 Appelsincrème
81 Appelsiner: cheesecake
57 Appelsinsoufflé
196 Arbejde med is
154 Asiatisk blommetærte
147 Baba au rhum
211 Bagemåtte
46 Bagt appelsincreme
48 Bagt brødbudding
92, 93, 145 Bagt budding
78 Bagt cheesecake
47 Bagt crème med indisk krydring
78 Bagt ostekage (Cheesecake)
187 Bagt ris
23 Bagt æblekage
58 Bagte souffleer
168 Baklava
98 Baller
50 Bavarois med tre slags frugt
50 Bavarois surprise
49 Bavarois: chokolade
49 Bavarois: creme
49 Bavarois: krydring
49 Bavarois: mandel
95 Beignetdej med gær
128 Blade, husblas
100 Blender
152 Blindbagning
29 Blommer i Armagnac
22 Blommer med smuldredej
46 Blød bagt creme
39 Bombeforme
204 Brug af coulis
120, 121, 163, 165, 192 Butterdej
163 Butterdejskage
164 Butterdejspalmeblade
166 Butterdejsskal
165 Butterdejstrekanter
15 Bær i frugtkompot
10 Bær i frugtsalat
26 Charlotte(r): skandinavisk
139 Cheecakeroulade
80 Cheesecake med frugt
116 Chiboustecreme
194 Chokolade og kanelkager
194 Chokolade-kanelkager
49 Chokoladebavarois
146 Chokoladebudding
203 Chokoladecigaretter
178 Chokoladecreme
111 Chokoladefaconer
114 Chokoladeflødesauce
20, 111 Chokoladeganache
62, 112, 132, 178 Chokoladeglasur
57 Chokoladehasselnøddeskåle
112 Chokoladeicing
36 Chokoladeis
132, 178 Chokoladekuppel
201 Chokolademarmorering
62, 132 Chokolademousse
141 Chokoladenøddetærte
20 Chokoladeog rødvinssauce
195 Chokoladeovertræk af frugt
39 Chokoladeparfait
118 Chokoladepisket dej
155 Chokoladepralinécreme
155 Chokoladepralinetarteletter
139 Chokoladeroulade
203 Chokoladerør
115 Chokoladesauce
42, 111 Chokoladeskåle
194 Chokoladeskåle med vincreme
198, 203 Chokoladeskåle: pynt
200 Chokoladeskåle: sprøjtede
202 Chokoladeskåle: takkede kopper
203 Chokoladeskåleruller
57, 60 Chokoladesoufflé
62 Chokoladesuprème
110 Chokoladetyper
155 Chokoladetærte
30 Christmas pudding
95 Citronbeignet
146 Citronbudding
61 Citronmousse
56 Citronsoufflé
205 Citrusjulienne, sukkerkrystalliseret
212 Citrusknuder
72 Citrusmarengs
90 Citruspandekager
118 Citruspisket dej
104 Citrusrivning
104 Citrusskrælning
48, 92 Clafoutis
39 Cognacparfait
194 Cognacruller
115 Cognacsmør
113 Coulis
110 Couverture
34, 46 Crème brûlée
116 Crème chantilly
46 Crèmekrydring
114 Cremesauce
74 Crémet de Touraine
84, 88 Crêpes
193 Daddelruller
123 Dejblander
130 Deling af bunde
87 Dessertblinis
85 Dessertblinispande
66 Dessertkage med ferskner
62 Dessertkage suprème
48 Dronningebudding
25 Efterårsbudding
26 Eksotisk frugtbudding
186 Eksotisk risbudding
144 Engelsk budding
24 Engelsk sommerbudding
29 Engelske frugttærter
51 Enkel frugtcrème
65 Enkel frugtmousse
52 Entremet contemporain
72 Espressomarengs
23 Ferskner med smuldredej
168 Filodej: lag i baklava
168 Filodej: småkager
169 Filodej: top af strimler
169 Filofrugtpie
193 Filopakker med nøddefyld
115 Flambering
194 Florentinere
125 Flydende deje
84, 88 Flydende deje: crêpe
93 Flydende deje: frugt til
49 Flødefromage
49 Flødefromagecrème
36 Flødeis
37 Flødeis med knust marengs
182 Fløderis
114 Flødesaucecrème
178 Flødeskum med Praliné
91 Flødevafler
85 Foldede pandekager
112 Fondant
112 Fondant: icing
111 Formning: chokolade
126 Formning: grunddej til kager
68 Formning: marengs
117 Fransk smørcreme
154, 156 Fransk æbletærte (Tarte tatin)
12 Frisk frugtminestrone
190 Friterede chokoladekugler
177 Friterede vandbakkelser med is
94 Friteret frugt
94 Friteret frugt med fyld
95 Friteret gærdej
124, 177 Fritering: vandbakkelser
95 Friturestegte boller
177 Friturestegte vandbakkelser
37 Frossen fløde med frugt
41 Frossen soufflé
12 Frossen yoghurt
94 Frugt i beignetdej
190 Frugt i chokolade
94,125 Frugt i dej
95 Frugt i gærdej
101 Frugt i skiver
23 Frugt i smuldredej
28 Frugt i spirituslage
22 Frugt med smuldredej
160 Frugt og nøddetærtefyld
213 Frugt til karamellisering
113 Frugt: coulis
25 Frugt: efterårsbudding
19 Frugt: en papillote
17 Frugt: flamberet
128 Frugt: gelé
94 Frugt: orientalsk sukkerglasering
85 Frugt: pandekager
14 Frugt: pochering
190 Frugt: semulje
24 Frugt: sommerbudding
93 Frugtbakkelser
50 Frugtbavarois
17 Frugtbrûlée
81 Frugtdekorationer
9, 30 Frugtdesserter
11, 128 Frugtgelé
16 Frugtkebab
15 Frugtkompot
90 Frugtkrydring til pandekager
11 Frugtkuppel
162 Frugtmedaljer
51 Frugtmousseline
153 Frugtovertræk
195 Frugtovertræk
19 Frugtpakker
159 Frugtpie
169 Frugtpier, fyld
81 Frugtpuré i ostekagen
113 Frugtpureer
33 Frugtpureer: sorbet
212 Frugtpynt
101 Frugtskrælning
14 Frugtsukkerlage til pochering
32 Frugtsukkerlage til sorbet
155 Frugttarteletter
101 Frugtudskæring
32 Frysning af sorbet
165 Fyld til butterdej
165 Fyld til butterdejsfirkanter
85 Fyld til crêpes og pandekager
18, 19 Fyld til frugt
130 Fyld til lagkager
96 Fyld til omeletter
164 Fyld til palmeblade
138 Fyld til roulader
96 Fyld til søde omeletter
171 Fyld til vandbakkelser
94 Fyldt frugt
18 Fyldt guava
195 Fyldt tørret frugt
18 Fyldte bløde frugt
184 Gateau de riz
195 Glaseret frugt
113 Glasering
153 Glasering af blød frugt
62, 132, 178 Glasering af chokolade
88 Glasering: abrikos
33 Granita
16 Grilled guava
16 Grillede bananer
16 Grillede ferskner
186 Grillerede appelsiner
16, 186 Grillet frugt
95, 147 Gærdej
147 Gærdej til kager
110 Hakning: chokolade
107 Hakning: nødder
52 Hasselnøddecrème
39 Hasselnøddeparfait
193 Hasselnødder: filopakker
19 Hasselnødder: parfait
22 Havregryn i smuldredej
18 Hele bagte æbler
74 Hindbærcoulis
66 Honningcreme
95 Honningsirup
128 Husblas
64, 142 Hvid chokolademousse
115 Hvid chokoladesauce
112 Icing
180 Indbagt frugt
47 Indisk crème
123 Ingefærshortcake
36 Is: nougat og nødder
43 Is: Udstikning med forme
39 Isbombe
31, 44 Isdesserter
42, 43 Isformning
42 Iskugler
40 Islagkage
100 Ismaskine
43 Isskiver
44 Isskål
41 Issoufflé
42 Isæg
34, 68, 70 Italiensk marengs
103 Jordbær
34 Jordbærsorbet
34 Jordbærvacherin
46 Kaffecreme
33 Kaffegranita
36 Kaffeis
39 Kaffeparfait
118 Kaffepisket dej
115 Kaffesauce
57 Kaffesoufflé
130 Kagebunde: deling
146 Kagebunde: mandel
148 Kagebunde: savarin
137 Kagebunde: udskæring
152 Kager: blindbagning
62 Kager: chokoladeovertræk
130 Kager: deling af lagkagebunde
134 Kager: firkantet
193 Kager: hasselnødde
40 Kager: is
193 Kager: kaneldaddel
137 Kager: lagkagesnitter
134 Kager: moussefy1dt
86 Kager: pandekager
70 Kager: rice imperatrice
186 Kager: ris a la Malta
205 Kandisering
109, 184 Karamel
206 Karamel: opvarmning
46 Karamelbudding
206 Karamelbund
46 Karamelcrème
206, 209 Karameldekorationer
207 Karamelfigurer
114 Karamelflødesauce
207 Karamelkurve
76 Karamelliserede figner
52 Karamelmousse
52 Karamelsauce
52, 108 Karamelsirup
98, 108 Karameltermometer
102 Kirsebær: udstening
92 Kirsebærclafoutis
196 Kirsebæriskager
186 Kirsebærsauce
167 Kirsebærstrudel
49 Klassisk bavarois
99 Knive
65 Knust kagebundmousse
68 Kogt marengs
183 Kogt risbudding
47 Kokoscrème
212 Kokoskrøller
115 Kokosmælkesauce
188 Kokosrisbudding med glaseret frugt
58 Kokossoufflé
189 Kold semuljechokolade
15 Kompot: servering
28 Kompot: tørret frugt
123 Kransekage
20 Krydrede pærer
47 Krydret bagt crème
33 Krydret vin
33 Krydret vingranita
19 Krydring af bagt frugt
187 Krydring af bagt risbudding
95 Krydring af beignetdej
81 Krydring af cheesecake
46 Krydring af creme
85 Krydring af crêpes
19 Krydring af frugtpakker
10 Krydring af frugtsalat
18 Krydring af fyldt frugt
16 Krydring af grilled frugt
39 Krydring af is
40 Krydring af iskage
47 Krydring: krydret creme
72 Krydring: marengs
96 Krydring: omeletter
90 Krydring: pandekager
14 Krydring: porchering af frugt
182 Krydring: risdesserter
150 Krydring: savarin og baba
190 Krydring: semulje
57 Krydring: souffleer
91 Krydring: vafler
178 Kuppel, chokolade
119 Ladyfingers
196 Lagdelt is
96 Lagdelt is
39 Likørparfait
158 Linzertærte
103 Lychéfrugter
146 Mandelbudding
153 Mandelcreme
136, 142 Mandelkager
211 Mandelkrumkager
79 Mandelricotta
49 Mandler: bavarois
46, 153 Mandler: creme
178 Mandler: makronbund
79 Mandler: ricottatærte
22 Mandler: smuldredej
51 Mango og banancreme
70 Mango og passionfrugtsauce
107 Mango, tilberedning af
103 Mangosteen
48, 68, 69 Marengs
69 Marengs: bagning
72 Marengs: espresso
68 Marengs: fransk
72 Marengs: smagstilsætning
69 Marengs: tørring
68 Marengs: udsprøjtning
72 Marengs: vanille
37 Marengsis
72 Marengspyramide
201 Marmoreret chokolade
76 Mascarponecreme
76 Mascarponefigner
115 Melbasauce
105 Melonkugler
51 Melonmousseline
105 Melontilberedning
105 Melontyper
29 Mincemeat
192 Minibutterdejskager
196 Minikebab-is
192 Minimarengs
192 Minimillefeuille
141 Mokkakage
54 Mousse
54 Moussecrème
45 Moussecrème og flødeskumsdesserter
122 Mørdej
64 Mørk chokolade
64 Mørk chokolademousse
98 Måleredskaber
18 Nektariner: fyldte
16 Nektariner: grillede
102 Nektariner: tilberedning
160 Nougat
109 Nougatine
213 Nougatine: formning
193 Nøddefyld i filopakker
22 Nødder i smuldredej
107 Nødder: afskalning
107 Nødder: hakning
213 Nødder: karamelliserede
109, 213 Nødder: nougatine
109 Nødder: praliné
212 Nødder: pynt
141 Nødder: tærte
96 Omelet
96 Omelet: fyld til sød
96 Omelet: krydring
49 Orange bavarois
88 Orangecrêpekage
74 Ost i form
74 Ostedesserter
80 Ostekage med citron
196 Overtrukne iskugler
68 Overtræk til marengs
131 Overtræk: kager
113 Overtræk: med icing
140 Overtræk: sachertorte
138 Overtræk: til roulader
187 Ovnbagt risbudding
187 Ovnbagt risbudding med krydret frugt
142 Pain de Gène
164 Palmeblade med is og pocherede abrikoser
86 Pandekagekage
84, 88 Pandekager
86 Pandekager i lag
85 Pandekager med frugtfyld
86 Pandekager: fyld til
85 Pandekager: pander
85 Pandekager: servering
85 Pander: blini
85 Pander: crêpe
17 Pandestegt frugt
18 Papaja: fyldte
16 Papaja: grillede
38 Parfait
39 Parfait-servering
39 Parfaitkrydring
19 Parfaitlikør
39 Parfaitrom og frugter
75 Pashka
122 Pâte brisée
122 Pâte sablé
122 Pâte sucrée
68 Pavlova
191, 196 Petitfours
158 Pier: definition
153 Pier: fyld
70, 118 Pisket dej
118 Pisket sukkerbrødsdej
54 Pisket vincreme
132 Pistaciecreme
127 Pleskner
72 Pochering af marengs
146 Portionsbudding
109 Praliné
155 Pralinécrème
57 Pralinésoufflé
105 Presning af frugt
146 Prinsessebudding
113 Pureer
198, 208 Pynt: chocolade
204 Pynt: coulis
212 Pynt: frugt og nøder
93 Pynt: frugtbakkelser
210 Pynt: kager
197, 213 Pynt: og pift
81 Pynt: porcheret frugt
57 Pynt: souffleer
206, 209 Pynt: sukker
81 Pynt: til cheesecakes
22 Pynt: til frugtsmuldredej
171 Pynt: til vandbakkelser
19 Pærer: fyldte
16 Pærer: grillede
20 Pærer: henkogte
23 Pærer: med smuldredej
212 Pærer: sprøde
101 Pærer: tilberedning
105 Rabarber
98 Revet muskatnød
24 Ribs: sommerbudding
103 Ribs: tilberedning
70 Rice Imperatrice
79 Ricottatærte
183 Ris brûlée
186 Risalamande
70, 187 Risbudding
186 Risdessert i citrusskaller
186 Risengrød
182 Riskrydring
48 Ristet bagt crème
107 Ristning af nødder
39 Rom og glaseret frugt frugtis
183 Rom ris condé
147 Rombabagærdej
28 Romsukkerlage
32 Rosa champagnesorbet
119, 138 Roulade
114 Sabayon
122 Sablédej
140 Sachertorte
174 Saint Honoré
184 Sauce: abrikos
20 Sauce: chokoladevin
115 Sauce: cognacsmør
113 Sauce: coulis
115 Sauce: hvid chokolade
115 Sauce: kaffe
186 Sauce: kirsebær
115 Sauce: kokosmælk
115 Sauce: melba
171 Sauce: til vandbakkelser
114 Sauce: vanillecreme
150 Savarin
148 Savarin med frugter
150 Savaringærdej
189 Semulje: kold chokolade
189 Semuljebudding
190 Semuljesnitter
127, 184 Shortbread
76 Shortbread: kanel
123 Shortcake
162 Shortcake: klassisk
108 Sirup
14 Sirup til pocheret frugt
28 Sirup: alkohol
104 Skiver af citrusfrugt
43 Skiver af is
107 Skiver af mango
99 Skiver af skåle
128 Smeltning af af husblas
110 Smeltning af chokolade
117 Smørcitroncrème
60 Små bagte frugtsouffleer
79 Små bagte ostekager
59 Små bagte souffleer
155 Små crèmetærter
90 Små frugtpandekager
126 Små kager: cognacruller
126 Små kager: deje, grund
126 Små kager: grundopskrift
70, 211 Små kager: kokoskager, sprøde
127 Små kager: shortbread
210 Små kager: sprøde sirupskurve
127 Små kager: tuiles
210 Små kager: tulipaner
82 Små kolde ostekager
135 Små kvadratkager
72 Sneæg (Oeufs à la neige)
103 Solbær
37 Solbæris
23 Solbærsmuldredej
33 Sorbet, frugt
33 Sorbet: frugtpuré
32 Sorbet: sukkerlage til
32 Sorbetière
58 Souffleer
59 Souffleer i hasselnøddeskåle
60 Souffleer: bagt frugt
60 Souffleer: chokolade
59 Souffleer: chokolade i hasselnøddeskåle
57 Souffleer: i chokoladeskåle
58 Souffleer: kokos
56 Souffleer: kolde
55, 72 Souffleer: mousse og marengs
57 Souffleer: pyntning
57 Souffleer: smagstilsætning
60 Souffleer: vanille
60 Souffleer: æble
60 Souffléfyldt ananas
96 Souffléomelet
86 Soufflepandekager
80 Sprød kagebund
136 Sprøde foldekager
76 Sprøde fyldte kanelkager
208 Sprøjtet karamel
48 Stegt creme
37 Stribet is
167 Strudel
108 Sukkerlage
209 Sukkerslør
29 Svesker i Armagnac
54 Syllabub
54 Syllabubcrème
137 Taglagt kage
193 Tartletter: rød frugt
110 Temperering af chokolade
98, 108 Termometer, sukker
135 Terningekager
188 Tilberedelsestider
102 Tilberedning af ferskner
103 Tilberedning af figenblomster
127 Tuiles (tagsten)
211 Tuiles: formning
70 Tuiles: kokos
158 Tærte med fletværk
123, 152 Tærte: form, foring af
100 Tærte: forme
153 Tærte: fyldt og bagt
176 Tærtebund med vandbakkelseskant
176 Tærtebund med vandbakkelseskrans
122 Tærtedej
151, 180 Tærter og frugtkager
154 Tærter: blomme
158 Tærter: definition
101 Tærtetyper til desserter
28 Tørret frugt i spirituslage
90 Tørret frugt: pandekager
28 Tørret frugtkompot
106 Udskæring af ananas
101 Udskæring af blød frugt
101 Udskæring af frugt
101 Udskæring af hård frugt
43 Udskæring af is
130, 137 Udskæring af lagkagesnitter
198 Udsprøjtning: chocolade
68 Udsprøjtning: marengs
117 Udsprøjtning: pose, brug af
32 Udsprøjtning: sorbet
208 Udsprøjtning: sukker
175 Udsprøjtning: tylle til Saint Honoré
99 Udsprøjtning: udstyr
172 Udsprøjtning: vandbakkelse i fine faconer
103 Udstening af dadler
102 Udstening af frugt
91 Vaffeldej
91 Vafler: jern
124 Vandbakkelser
178 Vandbakkelser: friterede med is
171 Vandbakkelser: fyld til
172 Vandbakkelser: Paris-Brest
174 Vandbakkelser: Saint Honoré
171 Vandbakkelser: sauce til
172 Vandbakkelser: sprøjtede figurer
170 Vandbakkelsesboller (Eclairs)
124 Vandbakkelsesdej
171 Vandbakkelsesfingre
171 Vandbakkelsesringe
173 Vandbakkelsessvaner
62, 116 Vanillecrème
116 Vanilleflødeskum
61 Vanillefromage
36 Vanilleis
72 Vanillemarengs
61 Vanillemousse
39 Vanilleparfait
118 Vanillepisket dej
116 Vanillerème
116 Vanillerèmesauce
60 Vanillesoufflé
27 Varm frugtcharlotte
136 Varme foldekager
54 Vincreme
102 Vindruer: udstening af
33 Vingranita, krydret
25 Vinterbudding
36 Whisky og ingefæris
12 Yoghurtis
54 Zabaglione
26 Æble- og frugtkager
51 Æble- og mandelcreme
160 Æble- og pæretærte
19 Æbler: fyldte
16 Æbler: grillede
101 Æbler: sorter til desserter
60 Æbler: soufflé
212 Æbler: sprøde
167 Æbler: strudel
101 Æbler: tilberedning
154 Æbler: tærte, fransk
86 Æbleskiver
123 Æg til pensling
42 Æg: is
123 Æltet kagedej: variationer
141 Østrigs nøddetærte
141 Østrigsk nøddetærte

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Le Cordon Bleu Dessert-køkkenet (2000)