Find opskrift

Dansk Gastronomi

Se Alle kogebøger


Forfatter   Jensen, Dan
Sekundære forfattere Røjel, Terkel
Forlag Gyldendal
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer Teis Bruno
Sider 261
ISBN 978-87-02-05242-8
Bognummer 262
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
172 'Haven'. Grønt med geleret bacon
133 'Kartoffelmark'
28 'Samtidige objekter 2007'
187 Aligot danois - nye danske kartofler og dansk friserost
90 Andersen, Else
194 Andersen. Thomas Rode
200 Andreasen, Andreas
27 Avocado med kaviar og mandel
24 Bech, Bo
210 Beck Thomsen, Hans
140 Bonde, Jørgen Houbak
179 Bær fra Ajstrup og Norsminde
162 Christensen, Poul
220 Cremet is på friskhøvlet træ i aromapose med saltede spåner
204 Cunningham, Paul
152 Dansk sorthummer med syltede topskud af strandkål, riesenröll og kveller fra Mandø
92 Den ægte Bornholmersennep
198 Dessert med kvæder og jernurt
150 Fakkelgaarden
215 Farseret bryst af gråand med eksotisk gulerodspuré
148 Fasangryde med æble og knoldselleri
147 Fjæsing med sauté af jordskok, savojkål og svampe
50 Formel B
168 Geranium
144 Gericke, Søren
52 Glaseret dansk sorthummer med lammefjordsgrønt
146 Glaseret julesalat
72 Grambogaard
135, 238 Grillede vinterporrer
170 Grød på emmer og spelt med multebær og biodynamisk mælk
184 Grønbech, Rasmus
124 Gråand, kantarelpuré, kirsebærsauce
90 Gudhjem Røgeri
120 Hallal, Wassim
94 Hansen, Hans
20 Havkatfilet og krondildmarinerede grøntsager som salat
210 Henne Kirkeby Kro
58 Hirtshals Fiskeauktion
150 Holm, Mikael
96 Honninghuset
140 Houbak Bonde, Jørgen
103 Hurtigkarl, Jan
162 Jakobsen, Torsten
103 Jan Hurtigkarl & Co
84 Jensen, Hans Peter
68 Jensen, Jens Peter
116 Jensen, Ole
92 Jensen, Verner
50 Jochumsen, Rune
104 Jomfruhummer med kantareller, fersken, ærter og kvellergræs
158 Juul, Morten
213 Kammusling og jomfruhummer med persille og tre slags crudité
96 Knudsen, Steen
108 Koch, Jesper
108 Koch, Michael
168 Kofoed, Rasmus
194 Kong Hans Kælder
150 Krogh, Esben
189 Lammeryg med Nordens krydderier og røgede nuancer
136 Larsen, Gunnar
18 Lauterbach, Erwin
168 Ledet, Søren
94 Lehnsgaard Rapsolie
66 Letrøget havtaske med nye grøntsager
160 Læsø Fiskeindustri
162 Læsø Saltsyderi
216 Malling & Schmidt
126 Meyer, Claus
103 Mielcke, Jakob
34 MR
31 Munch, Jens
62 Munkebo Kro
50 Møller, Kristian
40 Neergaard, Jakob de
130 Noma
174 Norsminde Kro
78 Nouveau
84 Ommanney, David
62 Pasfall, Thomas
98 Paul, Jan
72 Pedersen, Bjarne
174 Pedersen, Søren
123 Pighvar, ansjos, blomkål
154 Pocheret gråstenæble i hyldeblomst, honningis, honning- og æblegelé
184 Prémisse
208 Rabarber-pressé, rugbrødsiscreme og rabarbersorbet
130 Redzepi, René
34 Refslund, Mads
108 Restaurant Koch
24 Restaurant Paustian
120 Restaurant W H
140 Risgaard, Hanne
44 Ristet jomfruhummer på Sørens grønne asparges
190 Rittman, Roland
194 Rode Andersen, Thomas
18 Saison
39 Saltbagt rødbede, luftig gedeost, sveskesky, engelsk lakrids
218 Samsø-jordbær i tre sæsoner: Grønne, modne, overmodne med sødskærm
196 Sandart med krebs og karljohan svampe
216 Schmidt, Thorsten
180 Schumacher, Dan
180 Schumachers
110 Sellericroutons med gedeyoghurt og karrymarinade
23 Selleritoast med kalvebrissel, svampe og persillegranulat
136 Sinai Landmejeri
140 Skærtoft Mølle
158 Slagter Juul & Søn
31 Slagter Munch
106 Sommerbuk med fjordrejer, sommerhær og karljohan
177 Sommervagtel med nye garniturer
64 Sprød krabberavioli med spæde salater og artiskok
54 Stegt dådyr med syltet pære, majroe, ræddike og sauce med bitter chokolade
112 Stegt favoritfisk med persillerods-puré, sojasmør og syltede svampe
42 Stenbiderrogn på dansk sorthummer og grøn asparges-panna cotta
72 Stærke, Bernt
98 Svaneke Bryghus
40 Søllerød Kro
78 Sørensen, Kasper Rune
206 Søtunge med majs og kantareller
204 The Paul
210 Thomsen, Hans Beck
200 Vadehav, Marsk og Mad
83 Variation af pattegris med kalvebrisler og sherrysauce
80 Variation af østers fra Venø
84 Vene Fish Farm
84 VenØsters
116 Vildt
119 Vildtsæsoner i Danmark
160 Winter, Tom
46 Wiuff, Søren
36 Østers fra Venø og grønne pærer, peberrod, rosmarin, valnødder

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Dansk Gastronomi (2007)