Find opskrift

Klassiske Hovedretter


Yndlingsopskrifter fra hele verden. Over 180 tidløse retter med trin-for-trin vejledning

Se Alle kogebøger


Forfatter   Fleetwood, Jenni
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 2005
Oversættelse Suzanne Aagaard
Forlag Atelier
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer
Sider 256
ISBN 87-7857-468-4
Bognummer 283
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
165 and: grydekogt and og bladgrønsager
157 appelsin- og chilisalsa
45 asparges-mousse med røget fisk
44 avocado-mousse med æg og Nordsørejer
223 bagt fisk med skotsk 'skirlie'
164 bang bang-kylling:
74 basmatiris- og nøddepilaff
185 bearnaisesauce
115 blæksprutte med grønsagsfyld
137 blæksprutte-gryderet
38 bløde tacoskaller med krydret omelet
152 blåmuslinger fra Provence
21 bouillabaisse
63 branket sværdfisk med citrus-dressing
240 bresaola- og rucola-pizza
86 burritos med kylling og ris
250 butterdej
88 bøf biryani
128 bøf stroganoff
148 bøfkarbonade
62 bønnesalat med tun og rødløg
234 calzone med soltørret tomat
85 caraibisk peanut-kylling
29 chamim
96 champignon
75 champignon-pilaff
149 chili con carne
223 chili peber: bagt fisk
108 chow mein
16 clam chowder
163 couscous
130—49 curries
52 Cæsar-salat
154 dampet fisk med 'five-willow'-sauce
169 enchiladas: oksekøds-enchiladas med rød sauce
106 fem-smags-nudler
19 fennikel: fiskesuppe fra Provence
236 fiorentina pizza
245 fisk i filo-dej
217 fiskepie
123 fiskesuppe med rouille
23 fiskesuppe med rouille
204 flæskesteg med salvie og løgfyld
208 fløde (cremesauce)
38 fransk bondegårds-omelet
153 franske blåmuslinger
34 frittata med kartoffel og rød peberfrugt
35 frittata med porre, rød peberfrugt og spinat
250 fyldig pie med vildtkød
186 fyldt oksemørbrad med ost og chilisauce
72 fyldte grønsager
244 galette med tun og æg
198 Galveston kylling
28 gobo: miso-suppe med svinekød og grønsager
106 gomoku yakisoba
170-89 grill-retter
172 grillede aubergine-pakker
177 grillede hønsekødsboller på stegespid
176 grillet kylling på spid
173 grillet polenta med karamelliserede løg
175 grillet, marineret tun-steaks med rødløgs-salsa
165 grydekogt and og bladgrønsager
167 grydestegt oksespidsbryst
24 græskar-, ris- og hønsekødssuppe
136 grøn fiske-karryret
64, 66 hasselnøddedressing
157 havaborre med appelsin-chilisauce
220 havbrasen bagt med tomater
49 havørred-mousse
241 hot pepperoni pizza
15 hummer-bisque
96 hummer-ravioli
137 hvidløgscroutoner
104 indisk mee goreng
59 insalata di mare
132 italiensk fiskeragout
84 jambalaya med kylling og rejer
184 Jerusalem lamme-kebabber fra havegrillen
124 kalkun- eller kyllingeschnitzel
178 kalkun-burgere
101 kalkun-lasagne
179 kalkunbryst med tomat- og majssalsa
125 kalkunkroketter
208 kalve-escalope med cremesauce
129 kalvelever, pandestegt med sprøde løg
208 kalvesteg med persillefyld
108 kantonesisk stegte nudler
210 karamelliserede skalotteløg
133 karry-krydrede rejer i kokosmælk
143 karryret med lam og nye kartofler
130-49 Karryretter
113 kartoffel- og løgkager med rødbede-relish
102, 103 kartoffel-gnocchi
103 kartoffel-gnocchi med enkel tomat-og smørsauce
23 kedgeree
156 kinesisk dampet fisk
16 kinesisk krabbe- og majssuppe
235 klassisk marinara pizza
40 klassisk oste-soufflé
157, 160 klassiske 'fish and chips'
126 kofta kebabber
182 koteletter med chili-nektarin-relish
180 koteletter med syrlig grøn chilisalsa
114 krabbekager
146 krydret lam med tomater og peberfrugt
122 kylling med ærter
65 kylling- og mangosalat med appelsinris
25 kylling- og porresuppe med svesker og byg
29 kødsuppe af lam og kikærter
246 laks i butterdej
121 laks med tequila-cremesauce
20 laksa - fiskeret
120 lakse-fiskekager
49 lakse-mousse (opskrift: havørred)
127 lammeburgere med rødløg og tomat-relish
166 lammegryde, stegt med tomater, bønner og løg
142 lammelever- og baconret
144 lammeragout med skalotteløg og nye kartofler
230 landmands-farsbrød
188 lone star-steak med kartoffelret
134 Louisiana seafood gumbo
123 lynstegt kylling med basilikum og chili
80 lynstegte kammuslinger med purløgssauce på ris, porre og gulerod
235 marinara pizza
200 marmelade-glaseret gås
18 matelote
22 Middelhavs-porre- og fiskesuppe
22 Middelhavs-porre- og fiskesuppe med tomater og hvidløg
228 moussaka
94 muslinger med neapolitansk tomatsauce
206 mynte: saucer
68 oksekød og grillet batat (sød kartoffel) m. løg og urtedressing
169 oksekøds-enchiladas med rød sauce
210 okserullesteg
43 omelet Arnold Bennett
147 osso bucco med risotto milanese
186 ost og chili
242 ost- og løgtærte
112 oste- og porrepølser med tomat, hvidløg og chilisauce
141 ovnbagt kartoffel- og pølseret
224 ovnbagt laks med brøndkarse-sauce
214 ovnbagt ratatouille moussaka
212-231 ovnbagte retter
76 ovnristet peber-risotto
195 ovnstegt havtaske med hvidløg
196 ovnstegt kylling med vindruer og frisk ingefærrod
192 ovnstegte grønsager med salsa verde
130-149 ovnstegte retter
73 ovnstegte squash
110-29 pandestegte retter
90-109 pasta
92 pasta med hvidløg og chili
95 pasta med tomater og skaldyr
127 pebret tomat-pizza
237 pebret tomat-pizza
208 persille-fyld
52 peruansk salat
216 pie af torsk, basilikum, tomat og kartoffel
252 pie med bøfkød, champignon og øl
248 pie med hønsekød og svampe
218 pie med røget kuller og nye kartofler
232-53 pier
158 pighvar-fileter med østers
238 pissaladière
232-41 pizzaer
80 porre- og gulerodsris
36 porre-roulade med fyld af ost, valnød og peberfrugt
80 purløgssauce
48 quenelle af tunge
232-53 quiche
130-49 ragout'er
58 rejesalat
150-69 retter tilberedt på komfuret
93 rigatoni med tomater og friske urter
70-89 ris
107 risnudler med svinekød
77 risotto med fire slags grønsager
78 risotto med fire slags oste
79 risotto med ricotta-ost og basilikum
206 ristede kartofler
23 rouille
183 rumænske kebabber
138 rød karrykylling med bambusskud
127 rødløg og tomat-relish
221 rødvin
55 salat med pocherede æg og varm dressing
60 salat med røget helt
61 salat Niçoise
50-69 salater
116 salttorsk-kroketter med aioli
96 sauce
94, 98, 118, 194 saucer
105 sesam-pasta
105 Sichuan-nudler med sesamsauce
222 siniya
98 skaldyrs-lasagne
82 skaldyrs-paella
221 slethvarre-filet i rødvinssauce
202 Somerset cider-glaseret skinke
42 soufflé-omelet med champignon
200, 210 sovse
100 spagetti med æg, bacon og fløde
140 spansk kotelet- og pølseret (butifarra)
14 spinat- og rissuppe
185 steak bearnaise
199 stegt and på honning-sødede kartofler
118 stegt fisk med tomatsauce
206 stegt lammekølle
205 stegt og marineret svinekød
194 stegt torsk med frisk tomatsauce
226 stegte svinekoteletter med løg- og sennepssauce
146 stribet fisketerrin
46 stribet fisketerrin
54 stærkere dressing
90-121 supper
227 svine-escalope bagt med æble- og kartoffelrösti
181 svinekød- og porrepølser, senneps?kartoffelmos og løgsovs
180 syrlig grøn chilisalsa
168 tacos med oksekødsstrimler
163 tagine med kylling og grønsager
231 tamale pie
162 tandoori-kylling
28 Tanuki jiru
69 thai-bøf salat
56 thai-salat med hvidløgsdressing og stegte løg
56 thai-salat med rejer og hvidløgsdressing
109 thai-sprøde nudler med bøfkød
105 Thamin lethok
94, 98, 118, 194 tomat
216 tomat- og kartoffelpie
179 tomat- og majs-salsa
112 tomat-, hvidløgs- og chilisauce
159 torsk caramba
202 tranebær: saucer
177 tsukune
232-53 tærter
26 udon-nudler i miso-suppe kogt i lerpotte
66 varm bayonneskinkesalat og nye kartofler
64 varm kyllinge- og tomatsalat med hasselnøddedressing
67 varm salat med skinke, æg og asparges
176, 177 yakatori
176, 177 yakitori sauce
210 Yorkshire puddings
205 yuan
174 Yucatan-haj steak
32-49 ægge- og osteretter:
223 ørred i baconsvøb med fyld af havregryn og løg
119 ørred med tamarind og chilisauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Klassiske Hovedretter (2005)