Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
96 |
|
|
`Pot au feu' m. frikadeller, laksepølse og sprøde grøntsager i estragon og peberrod |
|
138 |
|
|
Aïoli |
|
52 |
|
|
Bagt laks med kartofler i sennep og kapers |
|
85 |
|
|
Bagt laks med skorzonerrødder i timian og speltrisotto med svampe |
|
22 |
|
|
Blinis med rogn og radiser, dild i fed fløde |
|
31 |
|
|
Blomkåls panna cotta med tatar af røget laks og agurk |
|
139 |
|
|
Bouillon (fisk) |
|
139 |
|
|
Bouillon (hønsekød) |
|
81 |
|
|
Braiseret laksehale med jordskokker, orange og salvie |
|
136 |
|
|
Chutney af mynte, selleri og karry |
|
71 |
|
|
Crispy laksefilet i kreolske krydderier med ristet majs og spicy agurker |
|
33 |
|
|
Croutoner med marineret laks i peberrod og sennep |
|
102 |
|
|
Cæsar-salat med `lakse lardons' og dressing af parmesan og sardeller |
|
65 |
|
|
Fish cakes med salat af melon, cashewnødder og thaibasilikum |
|
50 |
|
|
Frikadeller med salat af bagt knoldselleri og græsk yoghurt |
|
56 |
|
|
Fyldt spidskål med laks, gedeost og forårets grøntsager i marinade |
|
113 |
|
|
Gravad laks med fennikel, muscovadosukker og sennepsdressing |
|
129 |
|
|
Grillet laks på med sommergrønt og bøffelmozzarella |
|
68 |
|
|
Grillet lakseryg 'Goa style' med græskar, abrikoser og mynte i kokosmælk |
|
28 |
|
|
Grillet sandwich med saltet laks, daikon og wasabi |
|
44 |
|
|
Grønærtesuppe med karry, laks og parmaskinke |
|
124 |
|
|
Helstegt laks på bål med sommerløg og urter fra haven |
|
36 |
|
|
Kold blomkålscreme med lun krebinet af laks og kørvel |
|
53 |
|
|
Krebinetter af laks med blomkål og løvstikke i smørsovs |
|
21 |
|
|
Kroketter med pinjekerner, basilikum og grøn tomatkompot |
|
130 |
|
|
Laks bagt i varme gløder med lyng |
|
127 |
|
|
Laks i stanniol med rygeostecreme og nye kartofler |
|
113 |
|
|
Laks marineret i akvavit, safran og dild |
|
89 |
|
|
Laks stegt i majsmel og oregano m. gulerødder i safran og pomerans |
|
49 |
|
|
Laksedolmere med savojkål, æbler og kommen |
|
108 |
|
|
Lakseroulade med grillet jomfruhummer og spinat |
|
99 |
|
|
Lakseryg `souffle' med crust af basilikum og svampe og sauce Hollandaise |
|
92 |
|
|
Laksetournedos med sauce blanquette og syltet porre i hyldeblomst |
|
86 |
|
|
Lasagne med bagte tomater, gedeost, basilikum og sprødt lakseskind |
|
36 |
|
|
Letrøget suppe med koriander og porre |
|
74 |
|
|
Lyngrillet laks i teryakisauce med mango og sprøde pops af vilde ris |
|
62 |
|
|
Marokkansk tagine med laks, fennikel og syltede citroner |
|
76 |
|
|
Pasta med laks, chili og lyse rosiner |
|
135 |
|
|
Pesto af blomkål og tomat |
|
136 |
|
|
Pesto af kikærter og basilikum |
|
135 |
|
|
Pesto af valnødder og tranebær |
|
100 |
|
|
Pocheret laks med krondild, frikasse af asparges og rogn i beurre blanc |
|
40 |
|
|
Purésuppe på knoldselleri med gratineret laks |
|
76 |
|
|
Ristet laks `gremulata' med olivenolie og balsamico |
|
43 |
|
|
Rødbedebouillon med lakseboller og peberrodsskum |
|
138 |
|
|
Rødbedepuré med peberrod |
|
117 |
|
|
Rødvinsbraiseret laks med morkler, vanilje og grønkålspuré med mandler |
|
136 |
|
|
Salsa af svampe og appelsin |
|
24 |
|
|
Sandwich med lakserillette og sprødt rugbrød `Melba' |
|
134 |
|
|
Saucer (kolde m. peberrod, persille, kørvel, basilikum, estragon, safran m.m.) |
|
73 |
|
|
Skindstegt laks i nudler med shiitakesvampe og bok choy |
|
82 |
|
|
Skindstegt laks og blæksprutter med salat af spinat, mandler og chorizo |
|
27 |
|
|
Sprøde ruller med laks, syltet kål og spirer |
|
95 |
|
|
Stegt laks `anglaise' med brunet smør, hasselnødder og sirup af blommeeddike |
|
54 |
|
|
Stegt laks med kryddersalt og bitre salater i flødedressing |
|
118 |
|
|
Stegt lakseryg med rodfrugter og aïoli |
|
23 |
|
|
Sticks af laks og filo med dip af rygeost |
|
39 |
|
|
Svampesuppe på mælk med trompetsvampe og saltet laks |
|
114 |
|
|
Syltet laks Bellevue med rejer og kørveldressing |
|
25 |
|
|
Tatar med rødbeder og krondild |
|
107 |
|
|
Terrine i lag med røget og fersk laks, porre og estragon |
|
23 |
|
|
Toast med røget laks, puré af spinat og syltet peberrod |
|
138 |
|
|
Tomatkompot (grøn) |
|
122 |
|
|
Varmrøget laks med kryddersalt og salat af asparges og grapefrugt |
|
32 |
|
|
Varmrøget laks på sprød panini og smørbønner |
|
69 |
|
|
Wontons med laks, peanuts og rød karrydip |
|
59 |
|
|
Æggekage med røget laks og purløg |
|
110 |
|
|
Østers og røget laks med gelé af hyldeblomst |
|