Find opskrift

Laks

Se Alle kogebøger


Forfatter   Scheel, Lars
Forlag JPBØGER
Udgivet 2004
Udgave 1
Illustrationer Ditte Isager
Sider 141
ISBN 87-567-7158-4
Bognummer 285
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
96 `Pot au feu' m. frikadeller, laksepølse og sprøde grøntsager i estragon og peberrod
138 Aïoli
52 Bagt laks med kartofler i sennep og kapers
85 Bagt laks med skorzonerrødder i timian og speltrisotto med svampe
22 Blinis med rogn og radiser, dild i fed fløde
31 Blomkåls panna cotta med tatar af røget laks og agurk
139 Bouillon (fisk)
139 Bouillon (hønsekød)
81 Braiseret laksehale med jordskokker, orange og salvie
136 Chutney af mynte, selleri og karry
71 Crispy laksefilet i kreolske krydderier med ristet majs og spicy agurker
33 Croutoner med marineret laks i peberrod og sennep
102 Cæsar-salat med `lakse lardons' og dressing af parmesan og sardeller
65 Fish cakes med salat af melon, cashewnødder og thaibasilikum
50 Frikadeller med salat af bagt knoldselleri og græsk yoghurt
56 Fyldt spidskål med laks, gedeost og forårets grøntsager i marinade
113 Gravad laks med fennikel, muscovadosukker og sennepsdressing
129 Grillet laks på med sommergrønt og bøffelmozzarella
68 Grillet lakseryg 'Goa style' med græskar, abrikoser og mynte i kokosmælk
28 Grillet sandwich med saltet laks, daikon og wasabi
44 Grønærtesuppe med karry, laks og parmaskinke
124 Helstegt laks på bål med sommerløg og urter fra haven
36 Kold blomkålscreme med lun krebinet af laks og kørvel
53 Krebinetter af laks med blomkål og løvstikke i smørsovs
21 Kroketter med pinjekerner, basilikum og grøn tomatkompot
130 Laks bagt i varme gløder med lyng
127 Laks i stanniol med rygeostecreme og nye kartofler
113 Laks marineret i akvavit, safran og dild
89 Laks stegt i majsmel og oregano m. gulerødder i safran og pomerans
49 Laksedolmere med savojkål, æbler og kommen
108 Lakseroulade med grillet jomfruhummer og spinat
99 Lakseryg `souffle' med crust af basilikum og svampe og sauce Hollandaise
92 Laksetournedos med sauce blanquette og syltet porre i hyldeblomst
86 Lasagne med bagte tomater, gedeost, basilikum og sprødt lakseskind
36 Letrøget suppe med koriander og porre
74 Lyngrillet laks i teryakisauce med mango og sprøde pops af vilde ris
62 Marokkansk tagine med laks, fennikel og syltede citroner
76 Pasta med laks, chili og lyse rosiner
135 Pesto af blomkål og tomat
136 Pesto af kikærter og basilikum
135 Pesto af valnødder og tranebær
100 Pocheret laks med krondild, frikasse af asparges og rogn i beurre blanc
40 Purésuppe på knoldselleri med gratineret laks
76 Ristet laks `gremulata' med olivenolie og balsamico
43 Rødbedebouillon med lakseboller og peberrodsskum
138 Rødbedepuré med peberrod
117 Rødvinsbraiseret laks med morkler, vanilje og grønkålspuré med mandler
136 Salsa af svampe og appelsin
24 Sandwich med lakserillette og sprødt rugbrød `Melba'
134 Saucer (kolde m. peberrod, persille, kørvel, basilikum, estragon, safran m.m.)
73 Skindstegt laks i nudler med shiitakesvampe og bok choy
82 Skindstegt laks og blæksprutter med salat af spinat, mandler og chorizo
27 Sprøde ruller med laks, syltet kål og spirer
95 Stegt laks `anglaise' med brunet smør, hasselnødder og sirup af blommeeddike
54 Stegt laks med kryddersalt og bitre salater i flødedressing
118 Stegt lakseryg med rodfrugter og aïoli
23 Sticks af laks og filo med dip af rygeost
39 Svampesuppe på mælk med trompetsvampe og saltet laks
114 Syltet laks Bellevue med rejer og kørveldressing
25 Tatar med rødbeder og krondild
107 Terrine i lag med røget og fersk laks, porre og estragon
23 Toast med røget laks, puré af spinat og syltet peberrod
138 Tomatkompot (grøn)
122 Varmrøget laks med kryddersalt og salat af asparges og grapefrugt
32 Varmrøget laks på sprød panini og smørbønner
69 Wontons med laks, peanuts og rød karrydip
59 Æggekage med røget laks og purløg
110 Østers og røget laks med gelé af hyldeblomst

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Laks (2004)