Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
64 |
|
|
Aben jordskokravioli med pighvar i egen skum & chips |
|
108 |
|
|
Andebryst, stegt, 'multi-frugt' med rosenkål, hedvin & balsamico |
|
198 |
|
|
Bailey-chokoladetrøffel |
|
198 |
|
|
Barbequesauce |
|
190 |
|
|
Basisopskrifter og hurtige ekstra point |
|
141 |
|
|
Blåbær, karamelliserede, med arme riddere & vanilleis |
|
196 |
|
|
Bolledej |
|
98 |
|
|
Braiseret lammeskank med knoldselleri, oliven & rucola |
|
192 |
|
|
Brun fiskefond |
|
22 |
|
|
Bundgarnsmakrel med aubergine, østers & kørvel |
|
78 |
|
|
Bækforel med hvide asparges, makaroni & løjerogn |
|
130 |
|
|
Chokoladekage,varm, med bær, vanille & sød youghurt |
|
158 |
|
|
Clara Friis pære med sprød dej, Porter & limeparfait |
|
199 |
|
|
Coctaildip |
|
154 |
|
|
Crème brulee med citrongræs, orangesalat & Grand Marnier |
|
152 |
|
|
Desserter og ost: Efterår/vinter |
|
124 |
|
|
Desserter og ost: Forår/sommer |
|
199 |
|
|
Dessertsauce med vaille |
|
198 |
|
|
Dildskum |
|
114 |
|
|
Farseret hovedsalat med bacon-stuvede porrer, æbler & muskat |
|
76 |
|
|
Fennikel med krondild, karotter & rødløg |
|
186 |
|
|
Festmenu |
|
192 |
|
|
Fiskefond |
|
106 |
|
|
Flæskesteg med hvidtøl, rødbeder & æblekompot |
|
44 |
|
|
Forretter: Efterår/vinter |
|
16 |
|
|
Forretter: Forår/sommer |
|
170 |
|
|
Fourme d'Ambert, gratineret, med ahornsirup & syltede nødder |
|
28 |
|
|
Fugleleverparfait med røget spæk, hindbær & spæd salat |
|
170 |
|
|
Gratineret Fourme d'Ambert med ahornsirup & syltede nødder |
|
74 |
|
|
Grillet tun med bønnefrikassé, mandler & sød chilisauce |
|
54 |
|
|
Græskar og fennikel med pocheret æg, safran & puffede vilde ris |
|
32 |
|
|
Grønsagsbouillon med kinarejer, koriander & ingefær |
|
193 |
|
|
Grønsagsfond |
|
24 |
|
|
Grønærtesuppe med løvstikke, bacon & karrycreme |
|
164 |
|
|
Gulerodskage med ingefær, krydderier & pocherede klementiner |
|
58 |
|
|
Gulerodssuppe med grillet østersølaks, spidskommen & kørvel |
|
18 |
|
|
Havkat stegt med krydderier, rygeost & sommersalat |
|
42 |
|
|
Helleflynder-carpaccio med løjerogn, rødløg & cremefraiche |
|
96 |
|
|
Hovedretter: Efterår/vinter |
|
70 |
|
|
Hovedretter: Forår/sommer |
|
114 |
|
|
Hovedsalat, farseret, med bacon-stuvede porrer, æbler & muskat |
|
193 |
|
|
Hummerfond |
|
132 |
|
|
Hvedekernesalat med gedefriskost, agurk & mynte |
|
160 |
|
|
Hyldebærsuppe, varm, med æbler, vanille & sneæg |
|
194 |
|
|
Hønsefond |
|
64 |
|
|
Jordskokravioli, åben, med pighvar i egen skum & chips |
|
156 |
|
|
Kage, 'pund til pund', med mandler, ferskner & hvid chokolade |
|
72 |
|
|
Kalkunmedaljoner med spidskål, ærter & kryddersauce |
|
60 |
|
|
Kalvebrissel 'Arabica' med jule-salat, grape og appelsin |
|
82 |
|
|
Kalveculotte med hvidløgsmousse, stegte kartofler & rødvinssauce |
|
194 |
|
|
Kalvefond |
|
84 |
|
|
Kalvelever med bagte løg, kartoffelkompot & sennepssauce |
|
88 |
|
|
Kalvemørbrad, pocheret, med tun-creme, artiskokker & peberfrugter |
|
100 |
|
|
Kamfilet af grisebase med 'ansjosslips', blomkål & citruspersille-sky |
|
36 |
|
|
Kammuslingesalat med tomat, bøffelmozzarella & basilikum |
|
197 |
|
|
Karamel-nøddekurve |
|
141 |
|
|
Karamelliserede blåbær med arme riddere & vanilleis |
|
30 |
|
|
Kartoffelgnocci med gedeost, broccoli & oliven |
|
86 |
|
|
Kogt oksebryst med kapers, små rødbeder & sennep |
|
102 |
|
|
Kogt oksetunge med persillerod, perleløg & Roquefort |
|
142 |
|
|
Kokossalat med granatæbler, chokoladesuppe & melisse |
|
129 |
|
|
Kold melonsuppe med tandoori, ymer granité & sprøde flager |
|
123 |
|
|
Kuller, ovnpocheret, med græskar, krydderier & vanille |
|
38 |
|
|
Kvarktærte med små salater, skalotteløg & vinaigrette |
|
59 |
|
|
Kylling med skorzonerødder, kørvel & jordnøddedip |
|
94 |
|
|
Kyllingebryst med hvedespelt, svampe & soyavinaigrette |
|
40 |
|
|
Kyllingesylte med tomatcoulis, peberfrugter & persille |
|
48 |
|
|
Laks 'Nordica' med rødkål, peberrod & purløg |
|
69 |
|
|
Lakseruller med sursød sauce, chilisquash & pistacie |
|
194 |
|
|
Lammefond |
|
113 |
|
|
Lammekølle med ratatouille, hvidløg & rosmarinkartofler |
|
98 |
|
|
Lammeskank, braiseret, med knoldselleri, oliven & rucola |
|
118 |
|
|
Lyssej, stegt, med surkål, bacon & enebærsauce |
|
197 |
|
|
Lyst succesbrød |
|
52 |
|
|
Løgsuppe med rødtunge, salvie & würze |
|
129 |
|
|
Melonsuppe, kold, med tandoori, ymer granité & sprøde flager |
|
176 |
|
|
Menuforslag |
|
136 |
|
|
Myseost med makaroni, perleløg & basilikum |
|
178 |
|
|
Nytårsmenu |
|
86 |
|
|
Oksebryst, kogt, med kapers, små rødbeder & sennep |
|
102 |
|
|
Oksetunge, kogt, med persillerod, perleløg & Roquefort |
|
200 |
|
|
Ordbog og minileksikon |
|
172 |
|
|
Ostesuppe, varm, med Tallegio, sorte oliven & brødcroutoner |
|
123 |
|
|
Ovnpocheret kuller med græskar, krydderier & vanille |
|
196 |
|
|
Pastadej |
|
137 |
|
|
Pina Colada crème med ananas, Malibu & vanille |
|
148 |
|
|
Pizza, sprød, med basilikum, pecorino og tomat |
|
88 |
|
|
Pocheret kalvemørbrad med tun-creme, artiskokker & peberfrugter |
|
174 |
|
|
Pocheret pære med vanillecreme, nødder & karamel |
|
156 |
|
|
Pund til pund' kage med mand-ler, ferskner & hvid chokolade |
|
174 |
|
|
Pære, pocheret, med vanille-creme, nødder & karamel |
|
144 |
|
|
Rabarberquiche med vanille, jordbærmilkshake & mynte |
|
150 |
|
|
Rødgrød med sød vin, sommer-bær og fløde |
|
168 |
|
|
Rørt Stilton med marcipan, glaserede figner & portvin |
|
199 |
|
|
Salatmarinade |
|
195 |
|
|
Snydefond |
|
92 |
|
|
Sommerbuk med bønner, ribs & persille |
|
182 |
|
|
Sommermenu |
|
148 |
|
|
Sprød pizza med basilikum, pecorino og tomat |
|
108 |
|
|
Stegt andebryst 'multi-frugt' med rosenkål, hedvin & balsamico |
|
118 |
|
|
Stegt lyssej med surkål, bacon & enebærsauce |
|
168 |
|
|
Stilton, rørt, med marcipan, glaserede figner & portvin |
|
62 |
|
|
Svampetoast med haricots verts, spæd salat & purløgsolie |
|
46 |
|
|
Torsk med æbler, jordskokker & karrymarinade |
|
74 |
|
|
Tun, grillet, med bønnefrikassé, mandler & sød chilisauce |
|
166 |
|
|
Tærte på blå ost med pumper-nickel, kinaradise & tyttebær |
|
130 |
|
|
Varm chokoladekage med bær, vanille & sød youghurt |
|
160 |
|
|
Varm hyldebærsuppe med æbler, vanille & sneæg |
|
172 |
|
|
Varm ostesuppe med Tallegio, sorte oliven & brødcroutoner |
|
122 |
|
|
Vildandebryst med sprøde kartofler, persillekål & pebersauce |
|
195 |
|
|
Vildtfond |
|
184 |
|
|
Vintermenu |
|