Find opskrift

Kocherier


suppe steg is

Se Alle kogebøger


Forfatter   Koch, Jesper
Sekundære forfattere Koch, Michael
Forlag Aschehoug Dansk Forlag A/S
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer Lars Ranek
Sider 207
ISBN 978-87-11-19-16755-7
Bognummer 303
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
64 Aben jordskokravioli med pighvar i egen skum & chips
108 Andebryst, stegt, 'multi-frugt' med rosenkål, hedvin & balsamico
198 Bailey-chokoladetrøffel
198 Barbequesauce
190 Basisopskrifter og hurtige ekstra point
141 Blåbær, karamelliserede, med arme riddere & vanilleis
196 Bolledej
98 Braiseret lammeskank med knoldselleri, oliven & rucola
192 Brun fiskefond
22 Bundgarnsmakrel med aubergine, østers & kørvel
78 Bækforel med hvide asparges, makaroni & løjerogn
130 Chokoladekage,varm, med bær, vanille & sød youghurt
158 Clara Friis pære med sprød dej, Porter & limeparfait
199 Coctaildip
154 Crème brulee med citrongræs, orangesalat & Grand Marnier
152 Desserter og ost: Efterår/vinter
124 Desserter og ost: Forår/sommer
199 Dessertsauce med vaille
198 Dildskum
114 Farseret hovedsalat med bacon-stuvede porrer, æbler & muskat
76 Fennikel med krondild, karotter & rødløg
186 Festmenu
192 Fiskefond
106 Flæskesteg med hvidtøl, rødbeder & æblekompot
44 Forretter: Efterår/vinter
16 Forretter: Forår/sommer
170 Fourme d'Ambert, gratineret, med ahornsirup & syltede nødder
28 Fugleleverparfait med røget spæk, hindbær & spæd salat
170 Gratineret Fourme d'Ambert med ahornsirup & syltede nødder
74 Grillet tun med bønnefrikassé, mandler & sød chilisauce
54 Græskar og fennikel med pocheret æg, safran & puffede vilde ris
32 Grønsagsbouillon med kinarejer, koriander & ingefær
193 Grønsagsfond
24 Grønærtesuppe med løvstikke, bacon & karrycreme
164 Gulerodskage med ingefær, kryd­derier & pocherede klementiner
58 Gulerodssuppe med grillet øster­sølaks, spidskommen & kørvel
18 Havkat stegt med krydderier, rygeost & sommersalat
42 Helleflynder-carpaccio med løjerogn, rødløg & cremefraiche
96 Hovedretter: Efterår/vinter
70 Hovedretter: Forår/sommer
114 Hovedsalat, farseret, med bacon-stuvede porrer, æbler & muskat
193 Hummerfond
132 Hvedekernesalat med gede­friskost, agurk & mynte
160 Hyldebærsuppe, varm, med æbler, vanille & sneæg
194 Hønsefond
64 Jordskokravioli, åben, med pig­hvar i egen skum & chips
156 Kage, 'pund til pund', med mandler, ferskner & hvid chokolade
72 Kalkunmedaljoner med spidskål, ærter & kryddersauce
60 Kalvebrissel 'Arabica' med jule-salat, grape og appelsin
82 Kalveculotte med hvidløgsmousse, stegte kartofler & rødvinssauce
194 Kalvefond
84 Kalvelever med bagte løg, kartof­felkompot & sennepssauce
88 Kalvemørbrad, pocheret, med tun-creme, artiskokker & peberfrugter
100 Kamfilet af grisebase med 'ansjosslips', blomkål & citrus­persille-sky
36 Kammuslingesalat med tomat, bøf­felmozzarella & basilikum
197 Karamel-nøddekurve
141 Karamelliserede blåbær med arme riddere & vanilleis
30 Kartoffelgnocci med gedeost, broccoli & oliven
86 Kogt oksebryst med kapers, små rødbeder & sennep
102 Kogt oksetunge med persillerod, perleløg & Roquefort
142 Kokossalat med granatæbler, chokoladesuppe & melisse
129 Kold melonsuppe med tandoori, ymer granité & sprøde flager
123 Kuller, ovnpocheret, med græskar, krydderier & vanille
38 Kvarktærte med små salater, skalotteløg & vinaigrette
59 Kylling med skorzonerødder, kørvel & jordnøddedip
94 Kyllingebryst med hvedespelt, svampe & soyavinaigrette
40 Kyllingesylte med tomatcoulis, peberfrugter & persille
48 Laks 'Nordica' med rødkål, peberrod & purløg
69 Lakseruller med sursød sauce, chilisquash & pistacie
194 Lammefond
113 Lammekølle med ratatouille, hvidløg & rosmarinkartofler
98 Lammeskank, braiseret, med knoldselleri, oliven & rucola
118 Lyssej, stegt, med surkål, bacon & enebærsauce
197 Lyst succesbrød
52 Løgsuppe med rødtunge, salvie & würze
129 Melonsuppe, kold, med tandoori, ymer granité & sprøde flager
176 Menuforslag
136 Myseost med makaroni, perleløg & basilikum
178 Nytårsmenu
86 Oksebryst, kogt, med kapers, små rødbeder & sennep
102 Oksetunge, kogt, med persillerod, perleløg & Roquefort
200 Ordbog og minileksikon
172 Ostesuppe, varm, med Tallegio, sorte oliven & brødcroutoner
123 Ovnpocheret kuller med græskar, krydderier & vanille
196 Pastadej
137 Pina Colada crème med ananas, Malibu & vanille
148 Pizza, sprød, med basilikum, pecorino og tomat
88 Pocheret kalvemørbrad med tun-creme, artiskokker & peberfrugter
174 Pocheret pære med vanillecreme, nødder & karamel
156 Pund til pund' kage med mand-ler, ferskner & hvid chokolade
174 Pære, pocheret, med vanille-creme, nødder & karamel
144 Rabarberquiche med vanille, jord­bærmilkshake & mynte
150 Rødgrød med sød vin, sommer-bær og fløde
168 Rørt Stilton med marcipan, glaserede figner & portvin
199 Salatmarinade
195 Snydefond
92 Sommerbuk med bønner, ribs & persille
182 Sommermenu
148 Sprød pizza med basilikum, pecorino og tomat
108 Stegt andebryst 'multi-frugt' med rosenkål, hedvin & balsamico
118 Stegt lyssej med surkål, bacon & enebærsauce
168 Stilton, rørt, med marcipan, glaserede figner & portvin
62 Svampetoast med haricots verts, spæd salat & purløgsolie
46 Torsk med æbler, jordskokker & karrymarinade
74 Tun, grillet, med bønnefrikassé, mandler & sød chilisauce
166 Tærte på blå ost med pumper-nickel, kinaradise & tyttebær
130 Varm chokoladekage med bær, vanille & sød youghurt
160 Varm hyldebærsuppe med æbler, vanille & sneæg
172 Varm ostesuppe med Tallegio, sorte oliven & brødcroutoner
122 Vildandebryst med sprøde kartofler, persillekål & pebersauce
195 Vildtfond
184 Vintermenu

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Kocherier (2007)