Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
104 |
|
|
Almas-kaviar avocado tun |
Wassim Hallal |
260 |
|
|
Appetizerr med stenbiderrogn på blomkålscreme med urtejuice |
Rainer Gassner |
102 |
|
|
Champignon trøffel hasselnød |
Wassim Hallal |
193 |
|
|
Foie gras, vert just og citron |
Jakob Mielcke |
147 |
|
|
Frossen hvid chokolade & dild yoghurt - brunet smøris - selleri |
Allan Poulsen |
211 |
|
|
Færøske jomfruhummere med østersemulsion, tang og rugbrød |
René Redzepi |
265 |
|
|
Gris med rødbede og trøffel |
Rainer Gassner |
179 |
|
|
Grøntsager i grønt græs |
Thosten Schmidt |
232 |
|
|
Gullaschkrydrede grøntsager og kogt kalv i yoghurt samt tomatiseret kartoffelpuré |
Erwin Lauterbach |
92 |
|
|
Havtorn en surprise |
Kristian Møller |
75 |
|
|
Havtornesorbet med hasselnøddehonning og saltet praline samt 'pæretærte' med ymeris |
Per Hallundbæk |
91 |
|
|
Hummer med hvide danske asparges, croutoner og hummercreme |
Kristian Møller |
72 |
|
|
Hummer Tiger Lee |
Per Hallundbæk |
24 |
|
|
Hvid chokoladecrumble, olivenoliesorbet, saltsyltet citron og fennikel |
Søren Selin |
39 |
|
|
Isbjerg med kærnemælk, hvid chokolade og hasselnødder |
Ronny Emborg |
263 |
|
|
Jomfruhummer og brissel |
Rainer Gassner |
266 |
|
|
Jordskokkeis med pastinakmousse på nøddekiks, krystalliseret chokolade og karamelliseret æble samt sprøde mælkeflager og marengs |
Rainer Gassner |
36 |
|
|
Kalveinderlår med æggeblommecreme og løjrom |
Ronny Emborg |
57 |
|
|
Kandiserede urter med skyrmousse, bladselleri og citronmelisse |
Claus Henriksen |
119 |
|
|
Kartoffelchips med blæretang |
Rasmus Kofoed |
23 |
|
|
Klipfisk, agurk og dildolie |
Søren Selin |
54 |
|
|
Kogte lammefjordsporrer med sprødt brød og ramsløgssauce |
Claus Henriksen |
236 |
|
|
Kærnemælks-'fløde' men vanilje og hvid chokoladecrunch samt sæsonens bær og frugt |
Erwin Lauterbach |
144 |
|
|
Lam fra Varde Ådal, selleri, mørke bær og Karljohansvampe |
Allan Poulsen |
51 |
|
|
Limfjordsøsters med kartofler, dild og sure perler |
Claus Henriksen |
20 |
|
|
Limfjordsøsters, beurre blanc og grønne tomater |
Søren Selin |
136 |
|
|
Limfjordsøsters, kartoffel - salturt - urter |
Allan Poulsen |
140 |
|
|
Lun torsk og 'kartoffelsalat', ærter - syltelage |
Allan Poulsen |
121 |
|
|
Løgvækster & smeltet høost |
Rasmus Kofoed |
35 |
|
|
Makrel gravad i høaske med grønne tomater, dildcreme og muslingesauce |
Ronny Emborg |
250 |
|
|
Melon og hyldeblomst |
Christian Ebbe |
217 |
|
|
Oksekæbe og julesalat, syltet pære og jernurt |
René Redzepi |
70 |
|
|
Pighvar i brødkrummer og trompetsvampe med ventreche og persilleolie |
Per Hallundbæk |
89 |
|
|
Pighvar med persillesauce og braiseret kalvehale |
Kristian Møller |
248 |
|
|
Pighvar med pære og hasselnød |
Christian Ebbe |
66 |
|
|
Porcheret vagtelæg med purløgssauce og kaviar |
Per Hallundbæk |
107 |
|
|
Rødgrød fløde chokolade |
Wassim Hallal |
279 |
|
|
Rørt tatar af nordjysk kalv med vilde urter, blomme, sprød kartoffel og peberrod |
Michael Pedersen |
194 |
|
|
Sesam, tang og vilde ris |
Jakob Mielcke |
235 |
|
|
Skindstegt fladfisk med karamelliserede 'one pot'-løg og rødbeder i egen sky samt æble- og sennepskompot |
Erwin Lauterbach |
176 |
|
|
Skovdue |
Thosten Schmidt |
231 |
|
|
Spidskål med østers i gedefriskost og bagt torskefisk |
Erwin Lauterbach |
180 |
|
|
Steg af dansk vildsvin og rødder med spæde skud fra den lokale skov |
Thosten Schmidt |
164 |
|
|
Stegt jomfruhummer med kamillepuré |
Thomas Herman |
212 |
|
|
Tatar af mosukokse |
René Redzepi |
276 |
|
|
Tempereret slethvad med jordskokker fra det nordjyske, fuglegræs, ramsløg, syre og mayonnaise med stenbiderrogn |
Michael Pedersen |
228 |
|
|
Toast med persillesauté, svampecreme med brændenælder og fjerkræ |
Erwin Lauterbach |
87 |
|
|
Torsk med brunet smør, kål, sprødt rugbrød og peberrodsskum |
Kristian Møller |
241 |
|
|
Tørrede kammuslinger og biodynamiske gryn |
René Redzepi |
52 |
|
|
Unika 14 med knuste urter, majroer og aromat af grøntsager |
Claus Henriksen |
123 |
|
|
Urtehaven' & klar supper på røget lammebryst |
Rasmus Kofoed |
160 |
|
|
Æbleskiver som brændende kærlighed med eddikepulver og rødebedegelé |
Thomas Herman |
163 |
|
|
Østers med gran |
Thomas Herman |
68 |
|
|
Østers med havtorn og havesyregranité |
Per Hallundbæk |