Find opskrift

mad

Se Alle kogebøger


Forfatter   Boserup, Henrik
Forlag elkjaeroghansen
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Henrik Boserup
Sider 256
ISBN 87-91192-13-7
Bognummer 34
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
118 2 x stegt hornfisk
56 agurker i drænet yoghurt
182 agurkesalat
242 appelsinmazarin
108 arbejdersalat
166 artiskok, grundtilberedt
210 artiskokfrikassé
116 aspargessuppe
74 avokadosalat
124 bagt fennikel
134 bagt knurhane
140 bagt rødbede
52 bagt torsk med æbler
28 bagte artiskokker
28 bagte jordskokker
24 basislageret
36 bechamelsauce
34 bernaisesauce
148 blomkålssuppe
60 blue cheesedressing
170 blæksprutte
126 blåmuslinger egen saft og kraft
160 brasekartofler
212 broccolisuppe
8 brændstof
84 champignon a la creme
192 champignon til svinemørbrad
242 chokoladecreme
180 chokoladekagen
96 chokolademousse
226 ciabattabrød
168 coleslaw
176 courgette
60 cremedressing
58 dilddressing
22 dosering
106 dyreryg
198 entrecote
200 fennikel i frikassé
94 fersken pocheret i ovn
28 fisk og skaldyr på panden med det hele på panden
17 fisk og skaldyr, indkøb
10 fisk og skaldyr, opbevaring
11 fisk og skaldyr, tørsaltning
66 fiskedeller
16 frost
142 fyldte pigeonæbler
20 fødevarepolitik
144 geleret ribssaft
234 grillet jomfruhummer
220 grundtilberedning, andebryst
190 grundtilberedning, skorzonerrod
54 græskar og kartofler i ovn
70 græskarsuppe
16 grønsager, indkøb
10 grønsager, opbevaring
196 grønsagskarry
74 guacamole
40 gulerod/avokadosuppe
158 gulerødder vichy
90 hindbær i vanillecreme
96 hindbærpure
34 hollandaise med hakket tomat
104 hvidkål i hvidvin
232 hvidløgsmayo
198 hvidløgssmør
230 hvidløgstomatbrød
56 hytteost med tomat og basilikum
112 hønsesalat
130 håndholdt pesto
244 hård nougat
16 indkøb
174 kalkunfilet, saltimbocca
136 kantareller a la creme
216 karsecreme
78 kartoffel-frisbee
110 kartoffelsuppe
122 kogelage til torsk og co.
122 kogt torsk
160 kogte øko-kartofler
132 krabbekløer
132 krabbesalat
58 kryddercreme
34 kryddersauce, hollandaise
22 krydderurter
18 kød, indkøb
11 kød, tørsaltning
10 køkkenflow
70 kål i strimler
98 kålfest og grønsagsbouillon
184 lammesteg
42, 206 ff lange/pegefinger-metoden
138 lun sellerisalat
228 magi, limesalt
208 mandler med soya-coating
188 marinerede blomkål
76 marinerede chili og peberfrugter
194 marinerede jordskokker
152 marineret fennikel
242 mazarinkage
164 meriansalt
24 mål og vægt
118 og en sprød sild
60 olie/eddikedressing
10 opbevaring af mad
256 ordforklaring
42 pighvar, hel
86 porresalat eller carpaccio om man vil
6 prolog
186 rabarber
240 risotto
208 ristede mandler
52 ristet fiskefilet
156 roastbeef
238 roma-artiskok
224 rugbrød med 70% kerner
144 rysteribs
214 rød mulle
120 rødbede og frissé
146 rødbedecarpaccio
78 røsti
128 rå makrel i tomat
114 rå tomatsalsa
48 råsyltede jordbær
12 sanserne
150 sardiner i sigte i syd
60 sauce verte
190 sauteret skorzonerrod
30 sauteret spinat
188 selleri uden grænser
218 sellerisalat, æble/yoghurt
36 skysauce
246 små jordbærkager
172 sommerfrikasse
202 spaghetti
100 spinat i fløde
178 sprød mandelkage
156 stegetips, det kritiske punkt
220 stegt andebryst
82 stegt havtaskekæbe
102 stegt kalvekotelet
38 stegt kanin
204 stegt makrelfilet
62 stegt porre
162 stegt sild på rugbrød og andefedt
192 stegt svinemørbrad
68 stegte asparges
64 stegte fjordrejer
154 stegte mosede kartofler
32 stegte selleri
236 stenbiderrogn
80 suppe på kylling
224 surdej til rugbrød
224 surdejsstarter
216 svampecreme
44 syltede stikkelsbær
46 syltede valnødder
244 syltet appelsinskal
88 tartufi bianco
256 temperaturer i ovn
230 toast
18 tomat, indkøb
20 tomat, zen
58 tomatcreme
72 tomatketchup
58 tomatkompot/essens
36 tomatsauce
36 tomatsovs
106 tommelpudemetoden
206 torsk, stegt på skindet
66 torskesuppe
228 Urne-salt
92 vanillecreme
50 vanillesukker
62 varme agurker
26 web
20 zen

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Vild i varmen (1991)
Boserup's kærlighed (1994)
mad (2002)