Find opskrift

Sous vide 2.0


Opskrifter, teknik, tips og tricks

Se Alle kogebøger


Forfatter   Tanggaard, Karsten
Forlag Lindhardt og Ringhof
Udgivet 2019
Udgave 1
Illustrationer Chris Tonnesen og Karsten Tanggaard
Sider 464
ISBN 978-87-11-90271-4
Bognummer 349
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
139 "Tid/temperatur, gris: Kam, kappe (""ribeye-kappe"")" bog
397 1,5% lage bog
397 1% lage bog
397 2% lage bog
397 3% lage bog
348 Affogato bog
356 Agurkecreme bog
314 Agurkesalat bog
187 Andebryst med kirsebær og beder bog
189 Andelår, confiterede, med sprød rødkål og kartofler i andefedt bog
277 Asparges, grønne med røræg og spansk skinke bog
281 Asparges, hvide, med brunet smør og parmesan bog
332 Bagte æbler bog
33 Ball tip med knuste kartofler og svampesauce bog
364 BBQ-sauce bog
349 Bearnaise bog
356 Bearnaise-essens bog
315 Blomkålssuppe/puré bog
315 Blomme/løg/æble-chutney bog
285 Blommer med vaniljesukker-flødeskum bog
225 Blæksprutte, 10-armet, med bitter salat og syltede skalotteløg bog
221 Blæksprutte, 8-armet, med paprika og persillemayo bog
221 Blæksprutteskiver med paprika og persillemayo bog
365 Brun sovs til julemad bog
317 Brunede kartofler bog
47 Burger med det hele bog
352 Bær-is bog
83 Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat bog
316 Coleslaw bog
327 Couscous-salat med savoykål bog
352 Crème Anglaise bog
350 Crème brûlée bog
129 Croque monsieur bog
37 Culotte med flødekartofler og dampet broccoli bog
39 Cuvette med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomater bog
345 Eggs Benedict bog
191 Fasanbryst med æble-bacon-selleri-salat og fasansauce bog
41 Flap meat med ovnkartofler og grøn salat bog
43 Flat iron med asparges og stegte aspargeskartofler bog
109 Flæskesteg (kamsteg) med to slags kartofler, rødkål og bagt æble bog
134 Flæskesvær bog
318 Flødekartofler bog
193 Foie gras med balsamico, flagesalt og ristet brød bog
358 Fond bog
316 Forårsløg bog
352 Frugt- eller bæris bog
352 Frugtis bog
359 Ghee bog
361 Græsk marinade bog
289 Græskarsuppe med ristede kerner og bacontern bog
357 Grøn salsa bog
359 Guacamole bog
291 Gulerødder glaseret i smør med timian bog
51 Haleragout med kartoffelmos bog
227 Havtaskehale med ærterisotto bog
351 Hollandaise bog
231 Hummerhale, grillet og asparges med dildmayo og saltmandler bog
281 Hvide asparges med brunet smør og parmesan bog
318 Hvide kartofler bog
206 Hønsesalat bog
97 Iberico pluma med rosenkål, romesco-sauce og brød bog
101 Iberico secreto med rucola, kvæde og parmesanflager bog
361 Indisk marinade bog
352 Iscreme bog
352 Iscreme med bær bog
362 Japansk marinade bog
365 Julesovs bog
197 Kalkunbryst med grillet spidskål, grønne tern og kryddercreme bog
105 Kamben med coleslaw bog
235 Kammusling med spinat bog
109 Kamsteg med to slags kartofler, rødkål og bagt æble bog
317 Kantarelstuvning bog
319 Kartoffelmos bog
317 Kartofler, brunede bog
293 Kartofler, knuste bog
319 Kartofler, krydder- bog
320 Kartofler, nye med ærter og dild bog
360 Klaret smør bog
113 Kotelet med rødbeder og æblesalat med nødder bog
363 Krydderblanding til grill mm. (rub) bog
357 Krydderurtecreme bog
237 Kulmule med smør-kartoffelmos, bagte hvidløg og nye løg bog
320 Kvædemarmelade bog
201 Kyllingebryst med æble/fennikel-salat og gulerodspure bog
205 Kyllingelår med Sofies bulgursalat med tomat, rødløg og persille bog
207 Kyllingeroulade bog
207 Kyllingeskind, sprødt bog
241 Laks med grønne linser, rødløg og persille bog
258 Laksesalat bog
147 Lammebov med agurkecreme, sprøde kartoffelbåde og salat med grønne bønner bog
151 Lammeculotte med ratatouille og perlespelt bog
155 Lammekølle med ristede beder og grøn salsa bog
159 Lammeryg med grønne bønner, radiser og agurkecreme bog
163 Lammeskank med mellemøstlig sauce og pitabrød bog
321 Løgkompot med balsamico bog
301 Majskolber med sprød tomatsalsa bog
121 Mørbrad af gris med spinat og kartoffelkroketter bog
135 Nakkefilet med karry og ris bog
59 Nyretapper med couscous-salat bog
51 Oksehaleragout med kartoffelmos bog
55 Oksemørbrad Beef Wellington med rodfrugtmos og rosenkålssalat bog
55 Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvning bog
67 Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærter bog
75 Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo bog
362 Oliven/tomatsnegle bog
84 Ossobuco bog
328 Panzanella bog
85 Pastrami bog
322 Pommes frites bog
133 Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolber bog
135 Pulled Pork bog
305 Pære med vaniljecreme, ristede nødder og kvædemarmelade bog
309 Rabarber med rabarberis bog
323 Rabarber/jordbær med vaniljecreme bog
323 Ramsløgsolie bog
324 Ratatouille bog
245 Rejer, vannamei, med wakametang og chilisauce bog
127 Ribbenssteg bog
127 Ribbensteg med agurkesalat og rødkål på rugbrød bog
63 Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce) bog
353 Ribs/chokoladeiskage bog
324 Ribsgele bog
363 Risalamande bog
86 Roastbeef bog
325 Rodfrugtmos bog
365 Romescosauce bog
363 Rub (krydderblanding til grill mm.) bog
364 Rugbrødsflager bog
136 Rullepølse bog
326 Rødbeder, syltede bog
325 Rødbedestave bog
249 Rødfisk med svampe, grillet squash og smørristede kartoffelskiver bog
326 Rødkål bog
259 Rødspætte med spinat bog
366 Rødvinsglace bog
347 Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcassé bog
171 Rådyrbov med selleristave og timiangulerødder bog
175 Rådyrkølle med kartofler og balsamico-rødbeder bog
177 Rådyrryg med skorzonerrødder, svampe og sauce bog
355 Sabayonnecreme bog
257 Salade Niçoise bog
86 Saltkød bog
354 Sandkage bog
328 Selleristave bog
367 Skinke/brødknas bog
129 Skinketoast bog
327 Sofies bulgursalat bog
297 Spidskål med æbler, ristede bacontern, honning og citronskal bog
329 Spinat bog
113 Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødder bog
117 Svinekæber med svampe og pasta bog
137 Sylte bog
321 Syltede perleløg/skalotteløg bog
329 Syltede svampe bog
71 Teres major med nye kartofler, små courgetter og rødvinsglace bog
262 Tid/temperatur, fisk: Dorade, filet bog
262 Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet bog
262 Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet bog
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 1 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 2 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale 3 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber bog
262 Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 1 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 2 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Hellefisk, filet 3 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet bog
262 Tid/temperatur, fisk: Hornfisk, filet bog
262 Tid/temperatur, fisk: Kuller 1 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Kuller 2 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Kuller 3 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Kulmule 1 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Kulmule 2 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Kulmule 3 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Lakseside 1 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Lakseside 2 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Lakseside 3 bog
262 Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 1 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 2 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Laksestykke 3 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Lakseørred (frossen) bog
263 Tid/temperatur, fisk: Makrel, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Multe, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 1 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 2 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 3 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet 4 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 1 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 2 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet 3 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Sej, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Sild, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Stenbider, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet bog
263 Tid/temperatur, fisk: Søtunge, hel og flået bog
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 1 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 2 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 3 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Torsk 4 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm 1 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm 2 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 1 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 2 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 3 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Tun 4 bog
263 Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 1 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 2 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 3 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 4 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 5 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Due, ung, bryst bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Due, ung, lår bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Duelår bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 1 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 2 bog
208 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst 3 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras 3 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, bryst 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, bryst 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, lår 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gråand, lår 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 3 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 4 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingehjerter 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingehjerter 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelever 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelever 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingeroulade (2xbryst) bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypebryst 1 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypebryst 2 bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypelår bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Rypelår bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Skovduebryst bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Tjur, bryst bog
209 Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Abrikos, delt, uden sten 1 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Abrikos, delt, uden sten 2 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Ananas, kvarte bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Ananas, skiver bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Appelsin, både uden skind bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Banan, skrællet bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 1 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 2 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blomme, udstenet og halveret 3 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blåbær 1 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Blåbær 2 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Brombær bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Fersken, udstenet, halveret bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Fersken, udstenet, i kvarte bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Figen, delt i kvarte 1 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Figen, delt i kvarte 2 bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Grapefrugt, både bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Hindbær-puré bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Jordbær, 1 cm skiver bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret bog
334 Tid/temperatur, frugt og bær: Kirsebær, hele udstenede 1 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kirsebær, hele udstenede 2 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kiwi, skrællet og i skiver bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Klementiner, skrællede bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kokosnød, stykker uden skal og skræl bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Kvæde, 1/8-stykker bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Mango, skrællet og uden sten bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Melon, skrællet og udkernede skiver bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Nekatarin, halveret 1 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Nekatarin, halveret 2 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Papaya bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 1 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 2 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Pære, delt og udkernet 3 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 1 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 2 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Rabarber, stykker 3 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Ribs bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Ribsgele bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Stikkelsbær bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Stikkelsbær-marmelade bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Tranebær bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Vindrue bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 1 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 2 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, halveret og udkernet 3 bog
335 Tid/temperatur, frugt og bær: Æble, mad-, som mos bog
139 Tid/temperatur, gris: Bryst, langtidsmodnet bog
139 Tid/temperatur, gris: Bryst, langtidsmodnet bog
139 Tid/temperatur, gris: Culotte bog
139 Tid/temperatur, gris: Flæsk, sprængt 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Flæsk, sprængt 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Flæskesvær bog
139 Tid/temperatur, gris: Grillpølse 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Grillpølse 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Hamburgerryg bog
139 Tid/temperatur, gris: Hjerte, 2-cm skiver bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Kæber 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico mogote 4 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Pluma 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico presa 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico presa 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Iberico Secreto 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kamben 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kamben 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kamben 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kamsteg 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kamsteg 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kamsteg 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 2 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 3 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kotelet 4 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kæber 1 bog
139 Tid/temperatur, gris: Kæber 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Kæber 3 bog
140 Tid/temperatur, gris: Kæber 4 bog
140 Tid/temperatur, gris: Kæber, Iberico bog
140 Tid/temperatur, gris: Kæbesnitte 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Kæbesnitte 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Lever, 2-cm skiver 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Lever, 2-cm skiver 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Lårtunge (mignon) bog
140 Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Mørbrad 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Mørbrad 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Mørbrad 3 bog
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefilet, kotelet uden ben bog
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 3 bog
140 Tid/temperatur, gris: Nakkekotelet, langtidsmodnet bog
140 Tid/temperatur, gris: Pulled Pork (af nakkefiletsteg) bog
140 Tid/temperatur, gris: Revelsben 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Revelsben 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Revelsben 3 bog
140 Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 3 bog
140 Tid/temperatur, gris: Rullepølse 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Rullepølse 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Rullepølse 3 bog
140 Tid/temperatur, gris: Skank 1 bog
140 Tid/temperatur, gris: Skank 2 bog
140 Tid/temperatur, gris: Skank 3 bog
141 Tid/temperatur, gris: Skinke 1 bog
141 Tid/temperatur, gris: Skinke 2 bog
141 Tid/temperatur, gris: Skinke 3 bog
141 Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 1 bog
141 Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 2 bog
141 Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg 3 bog
141 Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 1 bog
141 Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 2 bog
141 Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 3 bog
141 Tid/temperatur, gris: Spareribs 1 bog
141 Tid/temperatur, gris: Spareribs 2 bog
141 Tid/temperatur, gris: Spareribs 3 bog
141 Tid/temperatur, gris: Spoleben (skank) bog
141 Tid/temperatur, gris: Stegt flæsk bog
141 Tid/temperatur, gris: Sylte (af nakkekam) bog
141 Tid/temperatur, gris: Tæer bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Artiskok-bund, hel 1 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 1 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 2 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, grønne 3 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 1 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 2 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Asparges, hvide 3 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 1 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 2 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Aubergine, skiver 3 bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Beder, 2-cm skiver bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bladbede, blade bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bladbede, stængler bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bladselleri, skrællet bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Blomkål, skiver bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Blomkål, skiver eller buketter bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Broccoli bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Bønner, grønne bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Daikon-radise, skrællet, skiver bog
336 Tid/temperatur, grøntsager: Daikon-radise, skrællet, stykker bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Fennikel, halveret bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Forårsløg 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Forårsløg 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Glaskål, 2-3 mm skiver 3 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Græskar 3 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Grønkål, uden grove ribber 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Grønkål, uden grove ribber 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Gulerod, stor 3 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler eller 1/8 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidkål, 5 mm strimler eller 1/8 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidløg som confit, pillede bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Hvidløgsfed, pillede bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Jordskok bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Julesalat, hel bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kantarel 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kantarel 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, bage 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, bage 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 1 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 2 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mellemstørrelse 3 bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, mindre bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, nye danske bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffel, pommes frites 13 mm bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Kartoffelmos, kartofler til bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Knoldselleri, 3-cm skiver bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Knoldselleri, stykker bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Kålrabi/knudekål, skiver bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Løg, gule. Pillede, halverede bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Løg, gule/røde. Pillede og delt bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Løg, røde. Pillede, halverede bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Madbanan (plantain), skiver uden skræl bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majroe bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 1 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 2 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Majskolbe, hel 3 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Okra bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Pastinak, skrællet, stykker bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Peberfrugt, 5 mm skiver bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Perleløg. Hele, pillede 1 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Perleløg. Hele, pillede 2 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Persillerod bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Porre 1 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Porre 2 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Porre 3 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Portobello-svamp, skiver bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Radiser bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Radiser, runde bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Ramsløg bog
337 Tid/temperatur, grøntsager: Ratatouille bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rosenkål bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødbeder bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødbeder, skiver (som syltede) bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 1 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 2 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Rødkål 3 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 1 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 2 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Savoykål i kvarte 3 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Skalotteløg, hele, pillede 1 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Skalotteløg, hele, pillede 2 bog
338 Tid/temperatur, grøntsager: Skorzonerrod bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 1 bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 2 bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spidskål, i kvarte 3 bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Spinat bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Squash (zucchini) i 2 cm skiver bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Svampe og champignon, stykker bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Tomat, cherry bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Tomat, skiver bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 1 bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 2 bog
339 Tid/temperatur, grøntsager: Ærter 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Brisler bog
165 Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet bog
165 Tid/temperatur, lam: Culotte 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Culotte 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Culotte 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Frikadeller, lammekød 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Frikadeller, lammekød 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Halskam bog
165 Tid/temperatur, lam: Hjerte, flækket og afpudset bog
165 Tid/temperatur, lam: Inderlår bog
165 Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Kølle (hel, udbenet) 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Kølle, muskel 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Nyrer bog
165 Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Rygstykke med ben 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Skank 1 bog
165 Tid/temperatur, lam: Skank 2 bog
165 Tid/temperatur, lam: Skank 3 bog
165 Tid/temperatur, lam: Tunge bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 1 bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 2 bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 3 bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, hel 4 bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 1 bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 2 bog
88 Tid/temperatur, okse: Ball tip, muskel 3 bog
88 Tid/temperatur, okse: Bov, kalv bog
88 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 1 bog
88 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 2 bog
88 Tid/temperatur, okse: Bovsteg 3 bog
88 Tid/temperatur, okse: Brisler, kalv bog
88 Tid/temperatur, okse: Bryst, kalv bog
88 Tid/temperatur, okse: Bryst, sprængt bog
88 Tid/temperatur, okse: Côte de Boeuf bog
88 Tid/temperatur, okse: Culotte 1 bog
88 Tid/temperatur, okse: Culotte 2 bog
88 Tid/temperatur, okse: Culotte 3 bog
88 Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 1 bog
88 Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 2 bog
88 Tid/temperatur, okse: Culotte, kalv 3 bog
88 Tid/temperatur, okse: Cuvette 1 bog
88 Tid/temperatur, okse: Cuvette 2 bog
88 Tid/temperatur, okse: Cuvette 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Cuvette, kalv 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Entrecôte 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Filet af kalv, stykke bog
89 Tid/temperatur, okse: Filet, stykke bog
89 Tid/temperatur, okse: Flank steak 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flank steak 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flank steak 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flap meat 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flap meat 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flap meat 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flat iron 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flat iron 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Flat iron 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Fødder, kalv bog
89 Tid/temperatur, okse: Hakket kød 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Hakket kød 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Hakket kød 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Hale 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Hale 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Hale 3 bog
89 Tid/temperatur, okse: Halsstykke bog
89 Tid/temperatur, okse: Hjerte, 2-cm skiver bog
89 Tid/temperatur, okse: Hjerte, kalv, 2-cm skiver 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Hjerte, kalv, 2-cm skiver 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben bog
89 Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke bog
89 Tid/temperatur, okse: Klump, kalv bog
89 Tid/temperatur, okse: Klump, steg bog
89 Tid/temperatur, okse: Kotelet bog
89 Tid/temperatur, okse: Kæber 1 bog
89 Tid/temperatur, okse: Kæber 2 bog
89 Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Kæber, kalv 3 bog
90 Tid/temperatur, okse: Lever, kalv, 2-cm skiver bog
90 Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, kalv bog
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 3 bog
90 Tid/temperatur, okse: Nyretapper 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Nyretapper 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Nyretapper 3 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ossobuco (skank) 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ossobuco (skank) 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Pastrami bog
90 Tid/temperatur, okse: Pastrami (spidsbryst) bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 3 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 4 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, hel steg af kalv 3 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 3 bog
90 Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår 2 bog
90 Tid/temperatur, okse: Saltkød af lårtunge bog
90 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 1 bog
90 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 3 bog
91 Tid/temperatur, okse: Spidsbryst, kalv bog
91 Tid/temperatur, okse: T-bone steak bog
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 0 bog
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 1 bog
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Teres Major 3 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tunge bog
91 Tid/temperatur, okse: Tunge, kalv, sprængt 1 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tunge, kalv, sprængt 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 1 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 3 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 1 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 3 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 4 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykkam 5 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tyksteg bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 1 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tykstegsbøf/medaljon 3 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 1 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 2 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 3 bog
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf af Waguy-kød bog
91 Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg bog
91 Tid/temperatur, okse: Yderlår, kalv, stykke bog
91 Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 4 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 1 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 2 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille 3 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 1 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 2 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling 3 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling, fra frost bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blå- bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 1 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 2 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Rejer, vannamei 3 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1 bog
264 Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, klump bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 1 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 2 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, lårtunge 3 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 3 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 1 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrkølle, muskel 2 bog
178 Tid/temperatur, vildt: Dådyrskank bog
178 Tid/temperatur, vildt: Elg, steak af ribeye bog
178 Tid/temperatur, vildt: Frølår bog
178 Tid/temperatur, vildt: Hakket vildt bog
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, bov bog
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, lår bog
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, mørbrad bog
178 Tid/temperatur, vildt: Hare, rygfilet bog
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, bov bog
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, lever bog
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, lår bog
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, nyre bog
178 Tid/temperatur, vildt: Kanin, rygfilet bog
178 Tid/temperatur, vildt: Krokodillefilet, portionsstykke bog
178 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, filetstykke bog
179 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Kænguru, tykstegsbøf 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rensdyrkølle, muskel 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, bov, udbenet 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, hals bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, hel udbenet bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 4 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Rådyr, rygfilet 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Snegle 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Snegle 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinefilet bog
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekamben bog
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinekølle, muskel 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Vildsvinemørbrad bog
179 Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Zebra, filetbøf 3 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 1 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 2 bog
179 Tid/temperatur, vildt: Zebrakølle, muskel 3 bog
330 Tomatsalat bog
253 Torsk med avocado bog
260 Torskerogn med kaperssauce bog
253 Torskeryg med avocado og skinke/brød-krummer bog
261 Torskesalat bog
330 Tranebærkompot bog
367 Tunsauce bog
75 Tværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo bog
77 Tykkam, rosastegt, med butternut-græskar og radicchiosalat bog
79 Tykstegsbøf med panzanella bog
83 Tyndstegsbøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat bog
331 Vandmelon/feta-salat bog
358 Vaniljecreme bog
331 Vindruer med sabayonnecreme bog
125 Vitello tonnato af nakkefilet med tomatsalat og flutes bog
333 Æble/sveske-trifli bog
333 Æble/sveskemos med andefedt bog
332 Æblekompot bog
313 Æbler på mørdej med Sabayonne-creme bog
332 Æbler, bagte bog

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
SOUS VIDE i dit eget køkken (2017)
Sous vide 2.0 (2019)