Find opskrift

Grøn Gastronomi

Se Alle kogebøger


Forfatter   Holt, Paul
Forlag Christian Ejlers Forlag
Udgivet 1978
Udgave 1
Illustrationer -
Sider 204
ISBN 87-01-04731-0
Bognummer 49
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
55, 62, 68, 149 Agurk
142 ff, 171 Artiskokker
44, 68, 77, 93, 102 f, 146 f Asparges
147 Aspargestærter
45, 136, 139, 147-150,156 Aubergine
136 Auberginequiche
92 Aurore, sauce
62 f, 69, 129 Avocado
56, 126, 188 Banan
38 f, 148 Basilikum
22 ff Basiskost
91 Béchamel sauce
122 Beignet dej
55 f, 63, 83 Bladselleri
93 Blanche, sauce
44 Blanchering
42 Blender, alternativ
33, 62, 64, 70, 102, 151, 156 Blomkål
185, 190 Blommer
80 Boghvede
157, 175 Bolognese sauce
94 Bordelaise sauce
44 f Braisering
33, 43, 70f, 150, 151, 169 Broccoli
62, 75, 126, 81 Brøndkarse
181187 Budding
17 f, 20, 22 f, 36 Bælgfrugter
71, 73, 77, 96, 103 f, 149, 151 ff, 164, 166, 172 Bønner
60, 62, 153 Bønnespirer
144 Cannelloni
45, 63, 78, 94, 130, 135, 136, 153-158, 175, 179 Champignon
135 Champignonquiche
120 Chapaties
95, 149, 156 Citron sauce
33, 76, 132, 137, 139, 143, 149, 156, 168 Courgetter
72-74, 79 Court-bouillon
154 Couscous
62, 68, 83, 90, 182 Creme fraiche-dressing
63, 77, 90 Dild
179 Duxelles
38f Dybfryser
165 Enchilladas
67, 89, 179 Esdragon
38 Farin
36-38 Fedtstoffer
36 f, 46 Fedtstoffer til sautering
19 Fedtstoffer, behov
20 f Fedtstoffer, forekomst
73, 79, 157 Fennikel
157 Fennikeltærter
185, 186 Fersken
72, 78, 138, 176 Feta
112 Flûtes
63, 77, 90, 92, 173, 179, 182 Fløde, i dressing og sauce
47, 73, 92 Fond
76, 152 Forårsløg
153 Forårsruller
156 f Fritters
54-58 Frugt i råkost
54, 123, 172, 182 Frugt, tørret
181 ff Frugtdessert
54, 182 Frugtsalat
127 ff, 134, 137 f, 143, 150, 166, 168 f Fyld
29, 109 Fytin
92, 161 Gratin
74, 143 Grecque, à la
38 Grøntsager, dybfrysning
23 Grøntsager, næringsstoffer
33 Grøntsager, sammensætning af
34 Grøntsager, udenlandske
140, 156, 163 Grøntsagsfrikadeller
13 f, 34, 40 Grøntsagskvalitet
56, 57-59, 62, 64, 137, 143, 158 Gulerod
36 Gærekstrakt
59, 65 f Hakning
35 f Helsekost
184 Hindbær
80 Hirse
129 Hjemmelavet creme fraiche
129 Hjemmelavet flødeost
129 Hjemmelavet yoghurt
51 Hovedret
55, 58, 63, 75, 158 Hvidkål
78f, 148 Hvidløg
101 Hvidløgscroutons
112 Hvidløgstoast
62, 71, 77, 130, 161, i68, 176 Hytteost
181, 183f Is
123, 183 Jordbær
57, 1S9 Jordskokker
54 ff Juice (råsaft)
78, 81 Julesalat
58 Julienne
63, 77, 126 Karse
43, 75 f, 130, 138-140, 146, 149, 159-162, 169 f, 174 Kartofler
155 Kikærter
76 Kinakål
40f Knive
77 Knudekål
43 f, 47 Kogning
185 Kompot
112 Krydderurtebrød
133 Krydderurteomelet
126 Krydderurtepålæg
38 f Krydderurter, dybfrysning
65 ff Krydderurter, hakning
92 Krydderurter, sauce
67 Krydderurtesalat
101 Krydderurtesuppe
128 f, 135, 138, 189f Kvark
40 ff, 56 Køkkenredskaber
89 Kørvel
57-59, 62-64, 149, 158, 167, 173 Kål
77 Kålrabi
174 Lasagne
103, 140, 163 Linser
59, 76, 149, 179 Løg
92 Løgsauce
105 Løgsuppe
134 f Løgtærter
64, 77, 93 Macédoine
30-34 Madtradition
77 Majroer
77, 164-166 Majs
75, 88, 172, 186 Mandler
82 Marinade
64, 88 Mayonnaise
35, 111 Mel
55, 77, 183 Melon
104 Minestrone
27 Morgenmad
92, 150 Mornay sauce
154 Musaka
27, 36, 54 Müesli
118-120 Mørdej
127 Niçoise-fyld
78f Niçoise-salat
176 f Nitrat
19 ff Næringsstoffer
22, 83, 88, 126 Nødder
70, 72, 78 f Oliven
36-38 Olivenolie
122, 157, 162, 165, 167 f, 189 Pandekager
117 Parmesanringe
63, 68, 75, 77, 78, 83, 130, 133, 157, 166-169 Peberfrugt
159 Persillade
39, 56, 65, 67, 87, 178 Persille
152 Persillerod
88, 179 Pesto sauce
113, 150 Pizza
23, 28 f, 50 Plantefibre
93, 96, 135, 152, 166, 169, 170 Porre
135 Porrequiche
134, 137f Portionspier
33, 138-140, 149 Postej
25 Protein, biologisk værdi
12 Proteinbalancen
19 ff, z8 Proteinbehov
20, 126, 170 Proteinforekomst
26 f, 48, 84, 151, 180 Proteinkomplettering
24 ff Proteinopbygning
I ff, 28 Proteinspild
79, 142, 178 Provençale, à la
113 Puré, grøntsags-
65, 68 f, 158 Purløg
187 Rabarber
57, 62, 129 Radise
148 Ratatouille
79, 148 Ratatouille
89 Ravigote
35, 79, 139 f, 149, 155, 158, 169, 170-173, 179, 187 Ris
147 Rosenkål
57, 6z Ræddike
55, 57, 62f, 80 f Rødbede
57 f, 77, 149, 158 Rødder
76 Rødløg
59, 63 Råkostløg
65, 66, 149 Salatblade
36, 192 Salt
112, 127f Sandwich
45 ff Sautering
149 Savoykål
117 Sesamhorn
88, 127 f Sesampasta
57, 82 f, 93,155f Skorzonérrod
66 Skærehakning
36-38 Smør
36, 63 Soya sauce
36, 88, 152 Spaghetti
176 Spanakopita
63, 173 Spidskål
45, 66, 88 f, 96, 98, 138, 150, 174-177 Spinat
176 Spinatpie
60 f Spiring
121 Strudeldej
152, 166 Stærk peberfrugt
164 Succotash
38, 180 Sukker
12 f, 16, 31 Sundhed
113 Surbrød
186 Svesker
45ff, 158 Svitsede grøntsager
80, 173 Syre
50 f Syre-base balancen
149, 169, 173 Sølvbede
123 Te brød
13, 29, 32 Tilsætningsstoffer
45, 55 f, 62, 65, 78 f, 82, 90, 96-97, 107, 136, 139, 143, 149, I78 f Tomat
118-121, 134 Tærter
188-191 Tærter, frugt-
132, 144, 153 Tørrede svampe,
36 Urteekstrakt
86f Vinaigrette
72 Voksbønner
80 Vårsalat
64, 68, 81, 83, 182 Yoghurtdressing
107 Yoghurtsuppe
55, 58, 6a f, 189 Æble
131-133 Æggeretter
60, 64, 98, 103, 138, 155, 171 Ærter
69 Æthylen

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Grøn Gastronomi (1978)