Find opskrift

Til taffel hos Kong Valdemar

Se Alle kogebøger


Forfatter   Veirup, Hans
Forlag systime
Udgivet 1993
Udgave 1
Illustrationer Mads Stage
Sider 123
ISBN 87-7783-394-5
Bognummer 76
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
9 aborre
21, 22 agerhøns
6 and
8 anis
17 ansjos
12, 78 blancmanger
20 blommede høns
18, 84 blommet mælk
9 brasen
19 byg
5 cawdel
80 cullis
21 dadler
7 dild
6, 8, 25 dressing
18 dyvelsdræk
3, 5, 6, 9, 14, 22, 23, 27 eddike
8 farin
22 fasan
23, 24, 31, 88 fedt (smeltet)
19 franskbrød
23 frugttærte
17 garum
9, 23 gedde
21 grød
22 gråand
26 gurkemeje
6, 13 gås
21, 22 hare
21, 22 hjejle
6 hjort
19 hjortemarv
7, 28 honning
6, 15, 21, 23, 32 hvedebrødskrummer
16 hvedebrødsskorpe
18, 19, 20, 29, 30, 16, 17, 19 hvedemel
11, 13, 14, 25, 74 hvidløg
15 hvidmos
23 hvilling
20, 21, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 12, 22 høns
23, 25 hønselever
5, 6, 22, 26 ingefær
6, 8, 12, 14, 15, 17, 20, 28, 33, 34, 19, 26 kanel
21 kanin
21 kapun
5, 6, 19, 26 kardemomme
12, 97 kloten en honer
23 knurhane
13, 30 koken van honer
24, 30 kommen
6 korender
21, 22 krikand
6, 19, 26, 27, 60 kryddernelliker
21 kvæder
21 kødpostej
10 kødsuppe
17 lait lardé
11, 23 laks
11, 23 lampret
17, 12 lardet milk
26 laurbær
21, 22 lærke
26 løvstikke
5 mandelkæs
31, 11, 18, 21, 22, 23 mandelmælk
2, 4, 11, 18 mandelolie
23 mandelsmør
23 marsvin
6, 19, 26 muskat
12, 22 mynte
11, 23 niøje
13 oksekød
13 oksemarv
26 paradiskorn
28 pasta
28 paté
6, 12, 14, 21, 22, 23, 26, 28, 34, 26, 27 peber
10, 12, 22 persille
4, 19, 29, 30, 22, 23, 28, 45, 46 postej(dej)
21 påfugl
85 risolles
23 rosensuppe
61 rosiner
19 rug
10, 26 rødløg
21 rørdrum
6 rådyr
3, 15, 17, 18, 23, 24, 28, 30, 34, 19, 23, 27 safran
59 salsa camelina
12, 21, 23, 25, 26, 27, 29, 30, 33, 34 salt
14, 27, 29, 26 salvie
6, 7, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 11, 17, 24 sauce
59 sauce cameline
7, 8 sennep
22 skovsneppe
5, 56 skør
20, 22 smør
21, 22 spove
17, 21, 24, 27, 29, 30 spæk
27 spækhøns
23 stokfisk
23 stør
5, 31, 28 sukker
56 sur fåremælk
17 surstrømning
21 svane
10, 33, 34, 21 svinekød
25, 60 sylte
15, 16, 17, 18 sødmælk
14, 76 timian
21 trane
23 trompetsnegl
5 tykmælk
22 tærte
21 vagtel
48 valnød
1, 11 valnøddemælk
1, 11 valnøddeolie
12, 74 verjus
21, 22 vildsvin
6, 21 vildt
21, 24, 25, 26, 33, 34, 46 vin
9, 10, 25, 26, 27, 16, 25, 46, 66 vinaigre, vineddike
13 vindruer
97 vinsuppe
21 violsuppe
17 wienerschnitzel
17 worchester sauce
15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 27,28,30,33,34, 12,21 æg
23 østers
23 ål

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Til taffel hos Kong Valdemar (1993)