Find opskrift

Sommergæster

Se Alle kogebøger


Forfatter   Pedersen, Jan
Forlag Høst & Søn
Udgivet 1994
Udgave 1
Illustrationer Jes Buusmann
Sider 96
ISBN 87-14-29156-8
Bognummer 83
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
82 abrikossauce
24 agurk-limemarineret laks
34 agurkesalat
24 agurkesauce
82 and med abrikos
25 andebryst med grønsagssauce
57 andeconfit med nøddesalat og svampepickles
61 andeentrecote med safransky
94 andefond
29 appelsin-sabayon
23 appelsintærte
34 asparges med basilikum-æggecreme
48 asparges med urtesmør
30 aspargesmousse med estragon
45 aspargessalat med ost
23 baconfløde
8 Bagværk
88 basilikum-cremesauce
72 basilikumsauce
16 beurre blancsauce
53 bisquitbund
69 blinis med ost
16 blinis med stenbider
43 blomsterkarsesauce
71 brombær i sprød skal med flødeskum
93 brun fond
20 brød i ovn med tomat og sardeller
55 bær i gelé i råcreme
41 bær i rødvin med creme fraiche
61 chantillycreme
17 chilipickles
37 chokoladesauce
35 chokoladeskum
49 chokoladetærte med nøddekvark
60 citronskum
48 citrussauce
78 creolersauce
10 Diverse
36 due med tomat og timian
30 estragonmayonnaise
55 farseret kylling
94 fasanfond
93 fiskefond
24 fiskesauce
93 fjerkræfond
47 franske vafler med hvid chokoladecreme
88 friterede hummerhaler
79 frugtpurésauce
29 gedeost med valnøddehonning
31 gedeyoghurt med honning
53 gratinerede jordbær og appelsin med chokoladebisquit
29 gratinerede rabarber med appelsin-sabayon
16 gratineret havørred med ostedej
76 gravet laks
34 gravet laksetatar med sennep-karsefløde
76 gravlakssauce
70 grillet laks med ingefær-lime beurre blanc
71 græskarsalat
46 grønsagssauce
79 grågås med frugtpurésauce
40 havesyresauce
52 havkat med bacon og appelsinløg
44 helleflynder med blomsterkarse
73 hindbærsoufflé med peanuts
88 hummerkrebinetter
65 hvid chokoladecreme
33 hvid chokoladeroulade
69 hvidt chokoladeskum
76 høns med seje svesker
70 ingefær-lime beurre blanc
35 ingefærmarinerede jordbær med chokoladeskum
25 ingefærrulle, rabarber-ananaskompot og kvarkcreme
92 italiensk landbrød
72 jomfruhummermousse med basilikum
43 jordbær-melonsalat med myntefløde
57 jordbærtrifli
18 kalkunlår i risdej med rabarber
59 kalv i savoykål
67 kalvebryst med tomatfløde
64 kalvefilet med linser
42 kalveschnitzel med kardemomme og karry
77 kanelkage
80 kaperssauce
42 karrysauce
89 kaviardolmere
31 kirsebæris med kiwisauce og ristet marcipan
37 kirsebærsalat
31 kiwisauce
85 kokos-nougatkage med mangosauce
59 kold ribs-solbærsuppe med vanilletop
25 kvarkcreme
46 kylling med basilikumost
17 kyllingebryst i savoykål
40 laks dampet i rosé med havesyre
66 laks glaceret med chilipickles
48 laks med friterede grøn-sager og citrussauce
54 laksekrebinet med skalottetøgsauce
42 lakseroulade med spinatcreme
80 laksetatar med tomat og peberrod
21 lam i rosmarin
94 lammefond
83 lune vafler med honning-syltede brombær
94 lys fond
28 lyssej marineret med torskerogn
32 løgsmør
85 mangosauce
83 marineret feta med kommen
78 marineret laks balsamico
20 marineret laks med østershatte og chilismør
56 marineret torsk med peberfrugt
37 mozarella-fetaterrine
19 mozarella-kartoffelpizza
46 muslingesauce
54 muslingesuppe med spinat og rejer
65 mørdej
66 nudler i fiskeglace
49 nøddekvark
57 nøddesalat
19 nøddesirup
28 oksestrimler i friture
19 pandekager med nødde-sirup
79 pandekager med syltede solbær og yoghurtis
52 pastadej
65 pastaroulade med flødeost
52 pastasalat med blæk
92 peberbrød
32 peberfrugt med fars
94 peberrodseddike
41 peberrodssauce
49 perlehøne med brøndkarse, basilikum og trøffel
35 perlehøne med sesamfrø
85 perlehønebryst med nøddesky
68 perlehønebryst med svampe
89 persille-, kartoffel- og trøffellasagne
80 persillestegt torsk med kapers
94 pickles
28 picklessauce
81 pikant sauce
67 pocheret fersken med marinerede hindbær
77 pære i karamel
81 pæreterrine med creme fraiche
22 pølser i smørdej
21 rabarber i hasselnødde-marengs
25 rabarber-ananaskompot
45 rabarberfragilité
82 rejekager
40 rejesalat
40 rejesalat
23 riskurv med fetasalat og baconfløde
70 røde bønner
30 rødfisk med peberfrugtpuré
64 rødfisk med tomat
82 rødkålssalat
32 rødspættestrudel med løgsmør
60 røget laks med svampefrikassé
84 røget laks med æggesmør
36 røget laksemousse med sushi
68 røget torsk med urtesmør
44 råbuk med æbler og honning
55 råcreme
53 sabayon
61 safransky
72 salat med bønner og rodfrugter
33 salat med poulard og parmesan
81 saltet oksemørbrad stegt med peber
56 sandart med bagt kartof­fel og safranfløde
9 Saucer
34 sennep-karsefløde
37 sesamkurv med kirsebær-salat og chokolade-sauce
37 sesamkurve
58 sesamstegt laksemedaljon i tang
94 skaldyrsfond
78 skaldyrsjambalaya
54 skalotteløgsauce
69 solbær-ribsterrine med hvidt chokoladeskum
22 sorte ris med blæksprutte
46 spidskål med rødfisk, parmesan og muslinger
41 sprængt gåsebryst med karse og peberrod
71 sprøde skaller
43 squashblomst med flødeost
16 stenbidermousse
65 stikkelsbærtærte
92 surdejsbrød
57 svampepickles
68 svampesauce
58 syltet multe
67 tomatfløde
64 tomatsauce
73 tournedos med urtepanade
49 trøffelsauce
73 urtepanade
35 urtesauce
68 urtesmør
61 vandbakkelser
61 vandbakkelser med chan­tillycreme og råsyltede jordbær
59 vanilletop
53 vildtchili
47 vildtragout med vol-au-vent
36 vinsauce
79 yoghurtis
17 æble-kokoskage
44 æblesauce
34 æggecreme
25 æggesauce
84 æggesmør
84 østerssuppe med brie

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Sommergæster (1994)