Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
45 |
|
|
Farseret kål med svampe og kalkunbouillonkogte kartofler |
|
21 |
|
|
Fiskefrikadeller med stuvede skorzonerrødder, citron og råkost |
|
53 |
|
|
Gratineret kogt lam i kål med kartofler |
|
55 |
|
|
Grøntsager med kalv i dild og kapers |
|
31 |
|
|
Havkatkotelet med løgsauce og grøntsager |
|
23 |
|
|
Hornfisk med blomkål og tomatkompot |
|
59 |
|
|
Kalvehjerter i rødvin med svampe og rodfrugtmos |
|
63 |
|
|
Kalvenyre med aubergine-tomatsauté og ovnstegt kartoffelpandekage |
|
61 |
|
|
Kalvetunge med porrevinaigrette, gulerodspuré og kartofler med ost |
|
37 |
|
|
Kartoffel-leverpostej med ansjos, rødbeder og nye grønkål |
|
35 |
|
|
Kogt fennikel med urter, tomat og muslinger |
|
67 |
|
|
Kogt glaseret brystflæsk med linser og urter |
|
57 |
|
|
Kogt kalvespidsbryst med kartofler og bouillonurter på toast |
|
39 |
|
|
Kylling med urter, tomat og peberrod, serveret med pasta og porrer |
|
41 |
|
|
Kyllingerulle med svesker og majroer |
|
43 |
|
|
Kødboller med kål og selleri |
|
51 |
|
|
Lammebov i carry med kål og kanel |
|
7 |
|
|
Levnedsmiddelstyrelsens forord |
|
9 |
|
|
Mager mad kan godt smage af mere - Lauterbachs forord |
|
29 |
|
|
Makrel med sammenkogt agurk, hvidløg og blomkål |
|
65 |
|
|
Marineret svinekotelet med ovnbagte æbler, rosenkål og rødbede |
|
25 |
|
|
Rødspættefilet med flødekogte gulerødder, citron, spinat og purløg |
|
49 |
|
|
Røget lammekølle med grønkål og æbler |
|
15 |
|
|
Sild i papir med kartoffelpuré, porrer og ansjoser |
|
13 |
|
|
Sildefilet i fad med peberrod, æbler og løg |
|
47 |
|
|
Soyamarineret kalkunbryst med pasta og bønner |
|
69 |
|
|
Spidskål med krydderurtemarinerede kartofler, løg og svampe |
|
27 |
|
|
Stenbider med julesalat og persille-citronmarinade |
|
17 |
|
|
Torskerogn i fad med kartofler og kapers |
|
19 |
|
|
Torskeroulade i kål med kartoffelsauté og krydderurter |
|
71 |
|
|
Tre grøntsagstærter |
|
33 |
|
|
Ørredfilet med ansjosmarinerede kartofler i salat |
|