Find opskrift

Gastronomisk haandbog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Ali-Bab
Originaltitel Gastronomie Pratique
Oprindeligt udgivet i Frankrig
Original udgivet 1919
Oversættelse Herman Dedichen
Forlag Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Udgivet 1944
Udgave 1
Illustrationer
Sider 1096
ISBN 87-17-02013-1
Bognummer 87
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
192 'Smør fra Provence'
283 Aborre
283 Aborre med Krebs
854, 923 Abricoscrème
905 Abrikosis med Hindbær
977 Abrikossorbet
928 Abrikostærte
997 Abrikosvand
999 Absinthcocktail
607 Agerhønesalmis
174 Agerhønesuppe
593 Agerhøns i Kål
592 Agerhøns i Skal
578 Agerhøns med Grønærter
621 Agerhønsegalantine
595 Agerhønsemundfulde
596 Agerhønsepostej
779 Agurker
162 Allehånde
260 Allemandesovs
1011 Almindelig Grog
875 Almindelige Marengs
115 Alsacevine
1012 Amerikansk Grog
863 Ananasbavarois
863 Ananascharlotte
923 Ananascrème
929 Ananastærte
997 Ananasvand
813 Anberginesalat
423 And à la mode
558 And i Gelé
578 And med Grønærter
555 And med nye Majroer
557 And med Oliven
558 And, presset
565 Andekrustader med Gåselever
567 Andelever au naturel
577 Andeleverpostej
556 Andemousse
599 Andepostej
74, 563 Anderagout
562 Andesalmis
566 Andesoufflé med Kastanjepuré
114 Anjouvine
402 Ansjosolie
289 Ansjossmør
907 Appelsiner i Brændevin
907 Appelsiner i Sukker
937 Appelsinkage
872 Appelsinsoufflé
555 Appelsinsovs til And
930 Appelsintærte
953 Arme Riddere
308 Aromatisk Fiskekraft
559 Aromatisk Urteblanding
772 Artiskokbunde
772 Artiskokbunde á la Béchamel
772 Artiskokbunde i Sky
755 Artiskokbunde med Aspargeshoveder
754 Artiskokbunde med Champignoner
754 Artiskokbunde med Hønsekød
754 Artiskokbunde med Skinke
754 Artiskokbunde med Vildt
772 Artiskokbunde som Salat
23 Asado con cuerro
40 Asparges i Gratin
756 Asparges med Mousselinesovs
813, 820 Aspargessalat
75 Aspic
428 Bankekød af Bede
428 Bankekød. fransk
301 Barketter
436 Barketter med Champignoner og Mornaysovs, gratinerede
157 Barszcz
858, 1007 Bavarois
858 Bavarois med brændte Mandler
859 Bavarois med Kirsebær
887 Bavaroisdejg til Ris
385, 638 Béarnaisesovs
343 Béarnaisesovs med Tomat
105 Beaujolaisvine
537 Béchamelsovs
313 Béchamelsovs på Fiskekraft
265 Béchamelsovs til Vol-au-vent
480 Bedebov med Hvidløg
478 Bedebov med Majroer
478 Bedebov med Ris
465 Bedefilet med Bacon og Kalvenyrer, Sennepsovs
375 Bedehjerne med krydret hollandsk Sovs
454 Bedekød med Hvidlog
463 Bedekød på Spyd
467 Bedekølle som hos Bageren
467 Bedekølle stegt i Ovn med Kartofler
479 Bedepilaf
74, 426 Bederagout
481 Bederagout jardinière
480 Bederagout med Kartofler
481 Bederagout med Majroer
482 Bederagout med Ris
483 Bederagout på Orientalsk
476 Bedesalmis med skarp Sovs
583 Beef pie
839 Beignetter med Æblepuré
840 Beignetter på Polsk
842 Beignetter, fyldte med Crème
607 Bekkasinsalmis
823 Belgisk Salat
557 Bigarradesovs
724 Billigere Kartoffelpuré
969 Biscuitis
1004 Bishop
70 Blanchere
389 Blandet Friture
968 Blandet Is
559 Blanding af aromatiske Urter
966 Blandinger til Is
751 Blegselleri
751 Blegselleri i Sky
951 Blegselleri, gratineret med Tomatsovs
846 Bliny
398 Blodpølse
781 Blomkål
781 Blomkål au naturel
781 Blomkål i Soufflé
781 Blomkål maskeret med forskellige Sovser
782 Blomkål med Aspargeshoveder i Hollandaisesovs eller Mousselinesovs
781 Blomkål med Ost
781 Blomkål med Ost i Frituredejg
781 Blomkål med Smør
781 Blomkål som hors-d'oeuvre
781 Blomkål som Satat
745 Blomkålssoufflé
176 Blomkålssuppe med Rosenkål
929 Blommetærte
895 Bløde Makroner
285 Blå Foreller
461 Boller af Fjerkræ
515 Bone med Estragon, stegt
159 Borchtch, russisk Suppe
91 Bordeauxvine
403 Bordelaisesovs
403 Bordelaisesovs
159 Borge, slovakisk Suppe
402 Boston-Filet
594 Boucheer af farseret Agerhøne, Skysovs med Vildtsmag
532 Boucheer af farseret Høne med Suprêmesovs
243 Boucheer med Østers
616 Boucher af farseret Fasan med Périgueuxsovs
191 Bouillabaisse af Ferskvandsfisk .
70 Bouillon
150 Bouillon af Kalvekød
692 Bouletter af oplagt Mælk
202 Bouletter med Hjerne
201 Bouletter med Skinke
98 Bourgognevine
72 Braisere
472 Braiserede Bedekoteletter
415, 416 Braiserede Bøfpaupietter i Fløde
418 Braiserede Bøfpaupietter i Portvin
417 Braiserede Bøfpaupietter med Flødesovs
417 Braiserede Bøfpaupietter med Madeira
259 Braiserede Fiskepaupietter
396 Braiserede Grisetæer i Sky
432 Braiserede Kalvekoteletter med Parmesan
390 Braiserede Kalvetunger
767 Braiserede Karotter med Madeira
287 Braiserede Laksørreder
472 Braiserede Lammekoteletter
968 Braiserede Majroer i Madeira
770 Braiserede Majroer i Vermouth
768 Braiserede Majroer med Madeira
390 Braiserede Svinetunger
390 Braiserede Tunger af Spædlam
774 Braiserede, farserede grønne Pebere
473 Braiseret Bedekølle med Bønner
749 Braiseret Hovedsalat
785 Braiseret Hvidkål med Madeira
419 Braiseret Højreb med Champagne
436 Braiseret Kalvefilet med Tomatpuré
435 Braiseret Kalveinderlår
443 Braiseret Kalvekam med Chablis
442 Braiseret Kalvekød med Mælk
386 Braiseret Kalvelever
429 Braiseret Kalvenyresteg
434 Braiseret Kalvesteg
473 Braiseret Lammekølle med Bønner
487 Braiseret Lammekølle med Løg
389 Braiseret Lammetunge
444 Braiseret og farseret Kalvekam
413 Braiseret Oksekød med dampkogte Kartofler
414 Braiseret Oksekød med Kartofler i Flødesovs
390 Braiseret Oksetunge
334 Braiseret Pighvarre
540 Braiseret Poularde farseret med Makaroni
541 Braiseret Poularde i Estragon
541 Braiseret Poularde i Vin
539 Braiseret Poularde med Morkler
541 Braiseret Poularde, farseret med Pilaf
510 Braiseret, farseret Høne
538 Braiseret, farseret Høne med Tunge
428 Braiseret, spækket Kalvefilet
307 Brasen i Hvidvin med Flødesovs
341 Brasenfilet i skarp Sovs
319 Briochedejg
945, 947 Briochemousseline
945 Briocher
834 Briocher farseret med Ost
946 Briocher som Rand
373 Brisseltimbale
83 Brun Sovs
7 Brunstege
903 Brændende Ferskner
984 Brænding af Kaffe
918 Brændte Mandler
499 Brød med Kød
499 Brød med Pølser
275 Brødfars
160 Brødsuppe
893 Budding med brændte Mandler .
892 Budding med Mandler
262 Butterdejg
423 Bøf à la bourguignonne
421 Bøf à la mode i Aspic
421 Bøf i Kasserolle
421 Bøf Soubise
427 Bøf-Gullasch
418 Bøfpaupietter i Portvin, braiserede
421, 583 Bøfpie
425 Bøfragout
732 Bønner
728 Bønner i Puré
728 Bønner med Fløde
728 Bønner med Smør
777 Bønner, grønne eller tørrede, gratinés
683 Cannellon
317 Cardinalsovs
731 Cassoulet
738 Cassoulet fra Alsace
735 Cassoulet fra Carcassonne
735 Cassoulet fra Castelnaudary
738 Cassoulet fra Périgord
735 Cassoulet fra Toulouse
736 Cassoulet med Bedekød og fersk Flæsk
735 Cassoulet med Bedekød og henkogt Gås
737 Cassoulet mod Bedekød og Agerhøns
461 Chacklik
1002 Champagnecobbler
1001 Champagnecocktail
1006 Champagnekup
108 Champagnens Opfinder
107 Champagnevine
803 Champignoner med Fløde
411, 800, 801 Champignoner, farserede
777 Champignoner, gratinerede
802 Champignonpuré
851 Chantillycrème
861 Charlotte med Chokolade
862 Charlotte med Kaffecrème og Flødeskum
536 Chaud-froid af hele Høns
488 Chaud-froid af Spædlam
244, 534 Chaud-froid-Sovs
653 Chaud-froid-Sovs af Hare
510, 583 Chickenpie
532 Chivrysmør
532 Chivrysmør
531 Chivrysovs
160 Chlodnik
861 Chokoladecharlotte med brændte Mandler
852, 853 Chokoladecrème
877, 878 Chokoladekage
869 Chokoladesoufflé
402 Choronsovs
742 Cikorie i Fløde
750 Cikorie i Sky
750 Cikoriebrød
810 Cikoriesalat med Fløde
745 Cikoriesoufflé
994 Citronade
956 Citronsaftsovs
956 Citronsovs
1001 Cobbler
1005 Cocktail med Æg med Portvin
999 Cocktaile
1001 Cognaccocktail
381 Colbertsovs
938 Compiègnekage
695 Couscous
833 Crème af Ost
824 Crème af Roquefort
850 Crème frangipane
852 Crème med Frugt
925 Crème med Kaffe
851 Crème med Likører
931 Crème med Vanilje
931 Crème pralinée
926 Crème suprême
847 ff Crème til Dessert
219 Crèmekroketter med Skinke og Tunge
874 Crèmepraliné
165 Crèmesuppe med Agurker
172 Crèmesuppe med Grønærter
156 Crèmesuppe med nye Grønsager
172 Crèmesuppe med Rødbeder
172 Crèmesuppe med Tomater og Karotter
931 Crèmetærte
701 Creolerris
549 Crépinetter af Agerhøns
665 Crépinetter af Dyrevildt
574 Crépinetter af Gåselever med Trøfler
665 Crépinetter af Vildsvineunger
396 Crépinetter med Grisetæer
397 Crépinetter med Grisetæer og Gåselever, Périgueuxsovs
397 Crépinetter med Svinehaler
698 Croissanter
915 Croquignoler
204 Croûtoner med Parmesan
170 Curry
160 Czernina
889 Daddelbudding med Mandelcrème
930 Daddeltærte
703 Dampet Ris med klaret Smør
414 Dampkogte Kartofler med Kraft
738 Dampkogte røde Bønner
860 Definition af Charlotte
809 Definition af salat
712 Definition af Sauter
686 Dejg til Ravioli
264 Dejg til Vol-au-vent
405 Demi-glace-Sovs
146 Den helt rigtige Suppe
837 Desserter og 'Bagværk
921 Dessertprofiteroller
688 Dessertrissoler
146 Det helt rigtige Suppekød
474 Dolma eller Warack Malfouff à la parisienne
27 Dryppe Kødet med Fedt
593 Due i Skal
578 Due med Grønærter
508 Duefriture
579 Duemousse
564 Dueragout
723 Dyr Kartoffelpuré
665 Dyresteg
665 Dyrevildtcrépinetter
656 Dyrevildtpostej
664 Dyrevildtterrin
668 Dådyrbov
921 Eclair
83, 287, 362 Eddikesovs
287 Eddikesovs
1004 Egg nogg
537 Elfenbensovs
942 En liflig Kage
810 Endevisalat med Fløde
582 Engelsk Kaninpie (Rabbit pie)
1011 Engelsk Punch
926 Engelsk Tærte
851 Engelsk Vaniljecrème
182 Enkel Krebsesuppe
404 Entrecôte eller Oksefilet med ungarsk Sovs
84 Espagnole
406 Espagnolesovs
79 Essens
874 Falsk Soufflé-Is
216, 274 Fars
240 Fars af Rejer
276 Fars med Fedt
27G Fars med Fløde
279 Fars med Fløde eller Mousseliner
276 Fars med Is
279 Fars med Kartofler
278 Fars med Panadedejg og Fløde
278 Fars med Panadedejg og Smør
438 Fars til Paupietter
686 Fars til Ravioli
589 Fars-'Gratin'
752, 762 Farserede Artiskokker
411, 800, 801 Farserede Champignoner
762 Farserede grønne Pebere
962 Farserede Grønsager
649 Farserede Hareboucheer med stærk Sovs
454 Farserede Kalvekødsboller
382 Farserede Kalvenyrer
383 Farserede Kalveøren med Béarnaisesovs
762 Farserede Kartofler
606 Farserede Kramsfugle i Kasserolle
778 Farserede Løg
216 Farserede Løg med Fløde
769 Farserede Majroer
807 Farserede Morkler
806 Farserede morkler i små Kasseroller
778 Farserede Spanske Løg
764 Farserede Tomater
807 Farserede Trøfler på Kanapé
801 Farserede, gratinerede Champignoner
284 Farserede, stegte Aborrer
284 Farserede, stegte Karper
288 Farseret Aborre i Aspic
561 Farseret And i Kasserolle
762 Farseret Artiskok
606 Farseret Due i Kasserolle
614 Farseret Fasan braiseret i Portvin
288 Farseret Forel i Aspic
788 Farseret Hvidkål
288 Farseret Hvilling i Aspic
341 Farseret Hvillingfilet
569 Farseret Kalkunbryst
288 Farseret Kuller i Aspic
288 Farseret Laks i Aspic
288 Farseret Laks i Aspic
288 Farseret Laksørred i Aspic
473 Farseret Lammebov braiseret med Madeira
485 Farseret Lammesadel
333 Farseret Pighvarre
288 Farseret Pighvarre i Aspic
340 Farseret Pighvarrefilet
789 Farseret Rødkål
288 Farseret Rødspætte i Aspic
288 Farseret Slethvarre i Aspic
341 Farseret Slethvarrefilet
605 Farseret Sneppe med Gåselever og Trøfler i Kasserolle
288 Farseret Tunge i Aspic
341 Farseret Tungefilet
667 Farseret Vildsvinebov
295 Farseret Ål
342 Farseret, stegt Makrel
311 Farvede Hollandaisesovser
621 Fasan i Salmispostej
617 Fasankroketter
599 Fasanpostej
624 Fasanterrin
162 Fastesuppe
163 Fastesuppe med Kaviar
966 Fed Is
887 Ferskner med Ris
256 Ferskvandsfisk på Jødisk
762 Ffarserede Grønsager
269 Fisk med rørt Smør
264 Fiske-vol-au-vent
406 Fiskeespagnolesovs
237 Fiskeessens
277, 684 Fiskefars
485 Fiskefilet à la Villeroi
291 Fiskegelé
232, 321 Fiskekraft
292 Fiskemousse, kold
260 Fiskepølse
74 Fiskeragout
253 Fiskeretter
191 Fiskernes Bouillabaisse
232, 237 Fiskesky
293 Fiskesoufflé
491 Fiskesovs Robert
161, 163 Fiskesuppe
192 Fiskesuppe med Grønsager
162 Fiskesuppe med Kaviar
261 Fisketærte
370 Fjerkrægelé
452 Fjerkrægullasch
509 Fjerkræsky
424 Flamsk Bøf
933 Flan
933 Flan med pralineret Crème
934 Flan med Æblemarmelade
934 Flans messins
587 Fluesnappere pocheret i Cognac
495 Flæsk med Kål
496 Flæskecrépinetter
857 Flødeis
417, 441 Flødesovs
161 Fløjlsbrødsuppe
456 Fløjlssovs
88 Fløjlssuppe
166 Fløjlssuppe med Frølår
156 Fløjlssuppe med nye Grønsager
165 Fløjlssuppe med Parmesan
169 Fløjlssuppe med Semoule
171 Fløjlssuppe med Tomater
79 Fonder
948 Forberedelser til Bababagning
268 Forel i Gelé
285 Forel i Smør
363 Forloren Skildpadde
154 Forloren Skildpaddesuppe
942 Forskellige Napoleonskager
328 Forskellige Retter af Hvilling
402 Foyotsovs
428 Fransk Bankekød
899-900 Fransk Betegnelse på Sukkerlage
189, 192 Fransk Fiskesuppe
856 Fransk Karamelbudding med Vanilje
393 Fransk Sylte
91 Franske Vine
499 Friands
450 Frikandeau af Laksørred
450 Frikandeau af små Stør
450 Frikandeau af Tunfisk
451 Frikandeau med Sennep
450 Frikandeau med Svampe
71, 74 Frikassé
449 Frikassé af Spædlam
602 Frikassé i Timbale
727 Friske brune og hvide Bønner
347 Friske, marinerede Makreler
346 Friske, marinerede Sild
772 Friterede Artiskokbunde
394 Friterede Grisetæer
772 Friterede Skorzonerrødder
798 Friterede Svampe
306 Friteret Pighvarre
306 Friteret Pighvarre
306 Friteret Rødspætte
772 Friteret Selleri
306 Friteret Slethvarre
305 Friteret Tunge
72 Fritering
72 Friture
72 Friturebad
261 Frituredejg
121 Frokoster til 4-6 Personer
132 Frokoster til 8-12 Personer
972 Frossen Chokolademousse
966, 968 Frossen Frugtsaft
973 Frossen Jordbærmousse
972 Frossen Kaffemousse
970 Frossen Mousse
971 Frossen Mousse med Chartreuse
971 Frossen Mousse med Vanilje
906 Frugt med Saft
863 Frugt-Charlotter
894 Frugtbudding
855 Frugtcrème
908 Frugtis
995 Frugtlimonader
896 Frugtmos
907 Frugtsalat
887 Frugtsovs
935 Frugttærte
967 Fryseblanding
966 Frysning af Is
223 Frøer
224 Frølår i hvid Sovs
223 Frølår, forskellige Tilberedninger
536 Fuglevildt-Chaud-froid
626 Fuglevildtcrépinetter
477, 600 Fuglevildtsky
626 Fuglevildtsoufflé
626 Fuglevildtterriner
69, 74 Fugtig Metode
947 Fyldt Brioche
916 Fyldt Madeleine
875 Fyldt Marengs
953 Fyldt Savarain
920 Fyldt Vandbakkelse
839 Fyldt Æblebeignet
949 Fyldt, glaseret Baba
550 Galantine
618 Galantine af Fasan
551 Galantine af Fjerkræ
551 Galantine af Vildt
329 Garneret Hvillingfilet
335 Garneret Pighvarre med Mousselinesovs og Hummerrogn
677 Garneret Spaghetti
791, 793 Garneret Surkål
794 Garneret Surkål på Jødisk
313, 314 Garneret Tungefilet
330 Garneret, gratineret Hvillingfilet
408 Garniture à I'anglaise
408 Garniture à l'algérienne
408 Garniture à l'andalouse
407 Garniture à la Clamart
407 Garniture à la du Barry
407 Garniture à la forestière
407 Garniture à la Godard
408 Garniture à la napolitaine
408 Garniture à la polonaise
408 Garniture financière
407 Garniture Lucullus
262 Garniture til Fisketærte
688 Garniture til Rissoler
265 Garniture til Vol-au-vent
201 Garniturer til Supper
304 Garniturer til Tunge
828 Gaspacho de l'Estramadoure
286 Gedde au bleu
267 Gedde i Gelé
307 Gedde i Hvidvin med Flødesovs
271 Gedde i jardinière
268 Gedde med hvidt Smør
271 Gedde med Kartofler i Flødesovs
319 Geddefars
485 Gedekød à la Villeroi
449 Gedekødsfrikassé
146 Geleer
924 Génoise
923 Genuakage
1000 Gincocktail
904 Glaserede Ferskner
769 Glaserede Majroer
903 Glaserede Pærer
910 Glaseret Melon
689 Gnocchier
691 Gnocchier med Majsmel
691 Gnocchier med Semoule
530 Godardsovs
276 Godiveaux
452 Gombo
952 Gorenflot
162 Goujoner
75 Gratin
718 Gratin dauphinois
717 Gratin fra Savoyen
772 Gratinerede Artiskokbunde
777, 972 Gratinerede Artiskokbunde
776, 777 Gratinerede Aspargestoppe
757 Gratinerede Auberginer og Tomater
436 Gratinerede Barketter med Champignoner og Mornaysovs
733 Gratinerede hvide Bønner med Fløde
215 Gratinerede hårdkogte Æg
433 Gratinerede Kalvekoteletter
431 Gratinerede Kalvekoteletter med Skinke
777 Gratinerede Karotter
777 Gratinerede Kartofler
777 Gratinerede Kastanjer
777 Gratinerede Løg
777 Gratinerede Majroer
343 Gratinerede Makreler med Tomat
777 Gratinerede Ris
777 Gratinerede Rødbeder
772, 776 Gratinerede Skorzonerrødder
214 Gratinerede Spejlæg
798 Gratinerede Svampe
314 Gratinerede Tungefilet'er
315 Gratinerede Tungefilet'er med Morkler
776 Gratinerede, farserede Auherginer
776 Gratinerede, farserede Græskar
775 Gratinerede, farserede grønne Pebere
215 Gratinerede, hårdkogte Æg med Løg
212 Gratinerede, slørede Æg på Kanapé
751 Gratineret Blegselleri med Tomatsovs
781 Gratineret Blomkål
783 Gratineret Blomkålspuré med Tomater
227 Gratineret Hummer
787 Gratineret Hvidkål med Béchamelsovs
328 Gratineret Hvilling
328 Gratineret Hvilling
344 Gratineret Hvilling med Tomater
420 Gratineret Højreb
524 Gratineret Høne
525 Gratineret Høne med Krebs
233 Gratineret Jomfruhummer
748 Gratineret Julesalat med Champignonpuré
434 Gratineret Kalvenyresteg
631 Gratineret Kaninfilet med Skinke
329 Gratineret Karpe
349 Gratineret Klipfisk med Bønner .
344 Gratineret Kuller med Tomater
787 Gratineret Kål med Sky og Bacon
471 Gratineret Lammebov
196, 197 Gratineret Løgsuppe
196 Gratineret Løgsuppe med revet Ost
676 Gratineret Makaroni med Spinat
428 Gratineret Miroton
420 Gratineret Oksefilet
772 Gratineret Selleri
743 Gratineret Spinat med Champignoner
744 Gratineret Spinat, Salat og Champignoner
435 Gratineret, marineret Kalvesteg
570 Gratinfars til Fyld
268 Gribiche-Sovs
27 Grillere
431 Grillerede Kalvekoteletter med Champignonpuré og Mornaysovs
431 Grillerede Kalvekoteletter med Mornaysovs
431 Grillerede Kalvekoteletter med Soubisepuré og Mornaysovs
395 Grillerede og panerede Grisetæer
344 Grillerede Sild med Sennepsovs
491 Grillerede Svinekoteletter med Porrepuré
294 Grillerede Ål med Tartarsovs ..
667 Grilleret Bedesadel
667 Grilleret Dådyrryg
407 Grilleret eller stegt Contrefilet
403 Grilleret Entrecôte med Marvsovs
667 Grilleret Hareryg
391 Grilleret Kalvenyre
289 Grilleret Laks med Ansjossmør
462 Grilleret Lammekød
390 Grilleret Lammenyre
667 Grilleret Lammesadel
401 Grilleret Oksefilet
666 Grilleret Sadel af Dyrekalv
355 Grilleret Tunfisk med Tomatsovs
303 Grilleret Tunge
344 Grilleret Ål gratineret med Tomater
69, 74 Grillering
602 Grouse
310 Grøn Hollandaisesovs
268 Grøn Mayonnaise
268 Grøn Mayonnaise
776 Grøn Paprika
774, 775 Grøn Peber
267 Grøn Remouladesovs
268 Grøn Remouladesovs
809 Grøn salat
756 Grønne Asparges i Fløde
731 Grønne Bønner kogt i Damp
731 Grønne Bønner med Fløde under låg
731 Grønne Bønner med sur Fløde
731 Grønne Bønner med sød Fløde
731 Grønne Bønner som Salat
731 Grønne Bønner stegt i Smør
730 Grønne Bønner, kogt med smeltet Smør
730 Grønne Rønner
809 Grønne Salater
773 Grønsager i Fløde
777 Grønsager i Vinsovs
772 Grønsager som på Landet
685 Grønsagfarser
817, 818 Grønsagsalat
155 Grønsagsuppe
179 Grønsagsuppe med Champignoner og Ris
200 Grønsagsuppe som på Landet
188 Grønsagsuppe, legeret med Ris
311 Grønt Smør
728 Grønærter
728 Grønærter kogt i Damp
729 Grønærter med Asparges
728 Grønærter med Flæsk
729 Grønærter med Kramsfuglefedt
728 Grønærter med Salat
728 Grønærter på Fransk
728-729 Grønærter på nye Måder
172 Grønærtesuppe
173 Grønærtesuppe med Flæsk
177 Grønærtesuppe med tørrede Grønærter
451 Gullasch af Kalvekød
427 Gullasch af Okse-, Bede- og Svinekød
585 Gulspurve
588 Gulspurve i Kasserolle
571 Gås med Kastanjer
571 Gåselever au naturel
572 Gåselever med Trøffel i Aspic
573 Gåselever med Trøfler i Kasserolle
574 Gåselever-Crépinetter med Trøfler
575 Gåseleverpostej
577 Gåseleversoufflé
564 Gåseragout
476 Hakket Sovs
545 Hane i Vin
636 Hare
647 Hare à la Royale
660 Hare i Gelé
653 Harefilet i chaud-froid
636 Harefrikassé
642 Harekoteletter i Salmis
642 Harekoteletter på garnerede Kanapeer
654 Harepostej
74 Hareragout
643 Hareragout med Morkler
643 Hareragout, ikke marineret
645 Hareragout, marineret
664 Harerilletter
640 Hareryg i Fløde
653 Haresovs
661 Hareterrin
910 Hel Melon
766 Henkogt 'Tomatpuré
790 Henkogt Rødkål med Eddike
906 Hindbær med Frugtsaft
962 Hindbærkompot
929 Hindbærtærte
375 Hjerne i Vol-au-vent
376 Hjerne med Krebs
151 Hochepot
284, 310 Hollandaisesovs
310 Hollandaisesovs
956 Honningkage
205 Hors-d'oeuvre
809 Hovedsalat med Fløde
749 Hovedsalat med Sky
747 Hovedsalat med Smør
224 Hummer à la parisienne
227 Hummer à la russe
226 Hummer au naturel
226 Hummer i Salat
228 Hummer på Amerikansk
238 Hummer som i Bordeaux
226 Hummer, maskeret i Gelé
248 Hummergratin
234 Hummerkroketter
232 Hummerpilaf
230 Hummerragout
230 Hummersalmis med Fløde
230 Hummersalpicon
323 Hummersovs
231 Hummersuppe
995 Hvid Limonade
255 Hvid Matelote
776 Hvid Opbagning
260 Hvid Sovs
399 Hvide Blodpølser
95 Hvide Bordeauxvine
103 Hvide Bourgognevine
109 Hvide Champagnevine
400 Hvide Fiskepølser
95 Hvide Gravesvine
400 Hvide Pølser af Fjerkræ
192 Hvidløgpomade
192 Hvidløgsovs (ailloli)
269 Hvidt Smør
998 Hvidvin med Jordbærsaft
639 Hvidvinsovs (til Vildt)
328 Hvilling
171 Hvillingsuppe
522 Høne à l'Étoile
537 Høne i Halvsorg
523 Høne i hvid Sovs
372 Høne med sød Peber
521 Høne på Jødisk som i Alsace
522 Høne som i Gascogne
532 Høne, farseret i Boucheer
485 Høns à la Villeroi
509 Høns i Gryde
510 Høns i Gryde med Morkler
544 Høns med Ris
549 Hønse- eller Vildtbarketter med Gåselever
534 Hønse-Chaud-froid
441 Hønsebryst med Flødesovs
549 Hønsecrépinetter
527 Hønsefrikassé
552 Hønsegalantine
546 Hønsekroketter
461 Hønsekødboller
150, 531 Hønsekødsuppe
166 Hønsekødsuppe med Ost
583 Hønsepie
545 Hønseragout i Vin
529 Hønseragout med Morkler og Chablis
528 Hønseragout med Trøfler i Champagne
547 Hønsesoufflé
529 Hønsesoufflé med Ris
548 Hønsesoufflé med Trøfler
216 Hårdkogte Æg med Kartofler
214 Hårdkogte Æg med Løg
96, 97 Ikke klassificerede Bordeauxvine
492 Indbagt Skinke
1012 Indisk Grog
359 Indmad af Slagtekvæg og Svin
481 Irish Stew
909 Is af Frugtsaft
965 Is og Crème
973 Isbomber
965 Iscrème, Mousser, Isbomber, Souffleer og Isbuddinger
999 Iskaffe
881 Iskage
882 Iskage med Nødder
979 Ispunch
975 Issoufflé
975 Issoufflé med Mirabeller
424 Italiensk Bøf
671 Italiensk Makaroni
332, 438 Italiensk Sovs
876 Italienske Marengs med Sukker
821 Japansk Salat
309 Joinvillesovs
238 Jomfruhummer som i Bordeaux
184 Jomfruhummersuppe
906 Jordbær med iskold Jordbærpuré
968 Jordbær- eller Hindbæris
855, 923 Jordbærcrème
962 Jordbærkompot
870 Jordbærsoufflé
928 Jordbærtærte
727 Jordskokker
748 Julesalat med Champignonpuré
747 Julesalat med Smør
327 Julienne af paneret og stegt Fiskefilet
180 Juliennesuppe
112 Juravine
221, 650 Jægersovs
600 Jærper
599 Jærper i Armagnac
601 Jærper i Flødesovs
607 Jærpesalmis
601 Jærpetimbale
332 Kadgeri
983 Kaffe
987 Kaffe à la viennoise
986 Kaffe i Brasilien
983 Kaffe i Europa
983 Kaffe i Orienten
981, 983 Kaffe, Te, Likører
854 Kaffecrème
984 Kaffemaskine
984 Kaffen trækkes
845 Kage af Pandekager
937 Kage fyldt med Frugter
925 Kage med Chokoladecrème
913 Kage, sprød, med Sambaglionesovs
571 Kalkunballotiner
554 Kalkungalantine
564 Kalkunragout
442 Kalv i Æblevin
445 Kalv Marengo
456 Kalve- og Skinkepostej
445 Kalvebov i Kraft
369 Kalvebrissel i Sky
372 Kalvebrissel med Bacon på Spid
441 Kalvebrissel med Flødesovs
370 Kalvebrissel, paneret med Suprêmesovs
428 Kalvefilet
437 Kalvefilet med Morkler
449 Kalvefrikandeau
450 Kalvefrikandeau med farserede Champignoner
450 Kalvefrikandeau med Morkeltarteletterletter
450 Kalvefrikandeau med Morkler
447, 528 Kalvefrikassé
388 Kalvefødder med Safransovs
451 Kalvegullasch
375 Kalvehjerne i Skaller
374 Kalvehjerne med krydret hollandsk Sovs
387 Kalvehjerne-Crépinetter
375 Kalvehjerne-Kroketter
361 Kalvehoved
366 Kalvehoved i Aspic med mild Sovs
367 Kalvehoved i Aspic med Sennepsovs
435 Kalveinderlår, braiseret
432 Kalvekoteletter med Paprika
453 Kalvekød med Hvidløg
372 Kalvekød med sød Peber
388 Kalvelever i Aspic
372 Kalvelever med sød Peber
385 Kalvelever naturel
380 Kalvenyre i Kasserolle
442 Kalvenyre i Æblevin
373 Kalvenyre med Bacon på Spid
372 Kalvenyre med sød Peber
385 Kalvenyre naturel
392 Kalvenyre og Fjerkrælever på Spid
429 Kalvenyresteg
438 Kalvepaupietter med Bacon
439 Kalvepaupietter med Gåselever
440 Kalvepaupietter med Harepostej
437 Kalvepaupietter med Skinke
447 Kalveragout med Krebs
446 Kalveragout med Svampe eller Morkler
429 Kalvesadel
445 Kalveskank i Kraft
148, 377 Kalvesky
368 Kalvetunge med Rosin- og Mandelsovs
633 Kanin i Cocote
635 Kaninfrikassé
634 Kaninkompot
656 Kaninpostej
580, 631, 632 Kaninragout
634 Kaninragout med Karry i Risrand
662 Kaninterrin
803 Kantareller i Fløde
804 Kantareller med Sky
865 Karamel-Fondant
893 Karamelcrème
969 Karamelis
172 Karottepuré med Tomater
766 Karotter
767 Karotter à la maître d'hôtel
768 Karotter à la Vichy
767 Karotter i Fløde
766 Karotter på forskellige Måder
286 Karpe au bleu
268 Karpe i Gelé
257 Karpe på Jødisk
281 Karpematelote med Gåsefedt
282 Karpemælker i Chablis med Lakserand
170 Karry
721 Kartoffelbeignetter
716 Kartoffelgratin
722 Kartoffelkage
722 Kartoffelkage med Sky
815 Kartoffelsalat
815 Kartoffelsalat med Blegselleri
347 Kartoffelsalat med Sild
722, 745 Kartoffelsoufflé
714 Kartofler Anna
715 Kartofler Champs-Élysées
715 Kartofler Champs-Élysées med Trøfler
709 Kartofler Chip
719 Kartofler Dauphine
721 Kartofler Duchesse
721 Kartofler Duchesse med Ost
715 Kartofler Georgette
715 Kartofler Gourmands
414 Kartofler i Flødesovs
716 Kartofler i Sky
715 Kartofler Léontine
721 Kartofler Marquise
713 Kartofler med Fløde
718 Kartofler med salte Sild og Fløde
711 Kartofler som i Lvon
715 Kartofler Voisin
711 Kartofler, sauterede i Fedt, med Porrer
712 Kartofler, stegt langsomt i Smør
880 Kastanjekage
882 Kastanjekage, glaseret med Chokolade
727 Kastanjepuré
905 Kastanjepuré med Vanilje
904 Kastanjer i Sukker
266 Kaviar
245 Kaviar i Aspic
266 Kaviar på Kanapé
961 Kirsebærkompot
897 Kirsebærmos med Frugt
978 Kirsebærsorbet
871 Kirsebærsoufflé
929 Kirsebærtærte
996 Kirsebærvand
874 Klaret Sukkerlage
357 Klipfisk med brunet Smør
348 Klipfisk med Bønner
349 Klipfisk med Bønner og Tomat
347 Klipfisk med Kartofler
348 Klipfisk med Kartofler og Fløde
351 Klipfisk på Spansk
354 Klipfisk som i Provence
353 Klipfiskekroketter
350 Klipfiskerand med Ris og Karry
354 Klipfiskesoufflé med Kartofler
192 Klipfiskesuppe
352 Klipfisketimbale
693 Kluski
70 Koge
332 Kogetid for Pighvarre, Rødspætte osv
69, 74 Kogning
369 Kogt Karpe med Rosin- og Mandel-sovs
728 Kogte Bønner
394 Kogte Grisetæer
728 Kogte Grønærter
236 Kogte Krebs på Fransk
800 Kogte Trøfler
558 Kold And i Gelé
342 Kold Brasen
149 Kold Consommé med Tomat
651 Kold farseret Hare
292 Kold Fiskemousse
450 Kold Kalvefrikandeau
258 Kold Karpe på Jødisk
148 Kold Kødsuppe
342 Kold Makrel
292 Kold Mousse af Laks
494 Kold mousse og Mousseline af Skinke
267, 268 Kold Remouladesovs
367 Kold Sennepsovs
873 Kold Soufflé med Citron
753 Kolde Artiskokker i Olie
759 Kolde Auberginer med Tomat
547 Kolde Hønsemousser og Mousseliner
618 Kolde Mousser og Mousseliner af Fuglevildt
342 Kolde Sild
342 Kolde små Makrel
653 Kolde Vildtmousser og Mousseliner
759 Kolde, farserede Auberginer
959 Kompotter
576 Konserveret Leverpostej med Trøfler
40 Kotelet à la victime
241 Krabbefars
248 Krabbegratin
621 Kramsfugle farseret med Agerhøns, Skinke og Trøfler
591 Kramsfugle på Spid
607 Kramsfuglesalmis
236 Krebs kogt på Dansk
234 Krebs som i Bordeaux
239 Krebsechausson'er
241 Krebsefars
238, 248 Krebsegratin
245 Krebsehaler i Aspic
235 Krebsehaler som Forret
238 Krebsepilaf
272 Krebsepuré
235, 316 Krebsesmør
181, 231 Krebsesuppe
218 Kroketter
273 Kroketter med Gedde og Rejer ..
156 Krupnik
364 Krustader med Kalvehoved
559 Krydderiblanding
651 Krydderiblanding til Vildt
70 Kryddersuppe
273 Kryddersuppe til Krebs
325 Krydret Smør
322 Kræmmerhuse af Tungefilet med Trøfler
152 Kråsesuppe
330 Kuller
994 Kulsyreholdig Limonade
1006 Kup'er
960 Kvædekompot
901 Kvæder med Æblekompot
464 Kylling i Blod
508 Kyllingfriture
564 Kyllingragout
290 Kødaspic
455 Kødboller af Kalv med Oksemarv
684 Kødfarser
370 Kødgelé
79, 147, 448 Kødkraft
298 Kødkraft, stærk
148 Kødsky
725 Kørvelknoldpuré
786 Kål med Kød
199 Kålsuppe
164 Kålsuppe med Fløde
195 Kålsuppe som på Landet
300 Laks i Gelé
257 Laks på Jødisk
289 Laksepostej
292 Laksepostej med Trøfler
294 Lakseragout
282 Lakserand
293 Laksesoufflé
287 Laksørred i Fløde
268 Laksørred i Gelé
338 Laksørred med Mousselinesovs
257 Laksørred på Jødisk
471 Lammebov med Risotto
373 Lammebrissel med Bacon på Spid
441 Lammebrissel med Flødesovs
372 Lammebrissel, sauteret med sød Peber
449 Lammefrikassé
375 Lammehjerne med krydret hollandsk Sovs
484 Lammekoteletter à la Villeroi
373 Lammenyre med Bacon på Spid
391 Lammenyre med Citron- og Sennepsovs
392 Lammenyre og Kalvelever på Spid
184 Langoustsuppe
186 Legeret Artiskoksuppe
187 Legeret Aspargessuppe
161 Legeret Brødsuppe
167 Legeret Bønnesuppe
184 Legeret Crèmesuppe med Hvilling og Morkler
244 Legeret Fiskesuppe
166 Legeret Frøsuppe
155 Legeret Grønsagsuppe
180 Legeret Grønsagsuppe med Agurker
179 Legeret Grønsagsuppe med Grønærter og Bønner
167 Legeret Grønærtesuppe
183 Legeret Hummersuppe
185 Legeret Hønsekødsuppe
166 Legeret Hønsekødsuppe med Ost
186 Legeret Hønsekødsuppe med Trøfler
173 Legeret Kastanjesuppe
186 Legeret Kørvelknoldsuppe
167 Legeret Kålsuppe
178 Legeret Linsesuppe
83 Legeret Sovs
187 Legeret Suppe med Jordskokker
176 Legeret Suppe med Surkål
194 Legeret Syresuppe
174 Legeret Vildtsuppe
87 Legering
994 Lemon-squash
387 Levercrépinetter
989 Likører
994 Limonade
995 Limonade med Frugt
995 Limonade med Hindbær
40 Linsepuré med Citron
740 Linser
740 Linser med Pølser
741 Linser med Vildsvinekød
699 Lorrainebrød med Ost og Bacon
699 Lorrainebrød som Dessert
115 Lorrainevine
969 lsfromager
448 Lys Fjerkræsky
448 Lys Kødkraft
84 Lys Sovs
778 Løgpuré med Fløde
156, 196 Løgsuppe
199 Løgsuppe fra Toulouse
198 Løgsuppe med Hvidvin
408 Madeirasovs
769 Majroer i Æblevin
768 Majroer på mange Måder
674 Makaroni i Fløde
675 Makaroni med Champignoner
675 Makaroni med Morkler
675 Makaroni med Skinke
675 Makaroni med Svampe
676 Makaroni med Trøfler
672 Makaronidejg
681 Makaronigratin
681 Makaronigratin uden Fløde
888 Makaronikroketter
680 Makaronirand med farserede Champignoner og Tomatsovs
671 Makaroniretter samt tørrede og friske Grønsager
679 Makaronitimbale med Kødkraft
344 Makrel med Fløde
895 Makroner
896 Makroner med Kokosnødder
984 Malning af Kaffe
930 Mandarintærte
888 Mandelbrød som i Wien
849 Mandelcrème med Ris
932, 942 Mandeldejg
943 Mandelfondant
880, 941 Mandelkage
878 Mandelkage med Chokolade
944 Mandelkage med Honning
952 Mandelmælk
918 Manqué
919 Manqué med Kaffeglasur
867 Marengs-Is
876 Marengskage
645 Marinade til Hare
362 Marinade til Kalvehoved
466 Marinadesovs
475 Marineret Bedebov braiseret i Fløde
468 Marineret Bedefilet i Aspic
465 Marineret Bedekølle
477 Marineret Bederagout
467 Marineret Gedekølle
467 Marineret Spædlammekølle
1010 Marquisepunch
203 Marvboller
403 Marvsovs
254 Matelote af Gedde
255 Matelote med Hvidløg
253 Matelote med Hvidvin
254 Matelote med Rødvin
254 Matelote som i Normandiet
267, 301 Mayonnaise
226 Mayonnaise med Hummerrogn
192 Mayonnaise med Hvidløg
226 Mayonnaise med Peberrod
825 Méli-mélo Salat
909 Melon
910 Melon i Skiver
911 Melonis
910 Melonpuré
997 Melonvand
119 Menuer
126, 135 Middage
410 Mignonfilet'er med Madeira og Kartofler i Flødesovs
411 Mignonfilet'er på Kanapé med farserede Champignoner
367 Mild Sovs
152 Mimosesuppe
962 Mirabelkompot
406, 470 Mirepoix
924 Mokka
925 Mokkacrème
532 Montpelliersmør
805 Morkler i Fløde
805 Morkler i Sky
806 Morkler i Vol-au-vent
804 Morkler med Smør
806 Morkler med Vin
213 Mornaysovs
758 Moussaka
240 Mousse
240 Mousseline
893 Mousselinebudding
241 Mousselinefarser af Skaldyr
917 Mousselinekage
756 Mousselinesovs
336 Mousselinesovs til Fisk
994 Mousserende Citronade
596 Mundfulde af Vildt
247 Muslinger à la marinière
245 Muslinger au naturel
245 Muslinger i Aspic
247 Muslinger i hvid Sovs
245 Muslinger i Salat
249 Muslinger i Tomat og Ansjos
246 Muslinger med Citron
246 Muslinger med Hvidvin
248 Muslinggratin
817 Muslingsalat med Kartofler
463 Mutton chops
290 Mælke af Karpe
1008 Mælkebavarois
810 Mælkebøttesalat med Fløde
1009 Mælkepunch
687 Mørdejg
649 Mørk Vildtsuppe
273 Nantuasovs
936 Napoleonskager
941 Napoleonskager med Mandler
359 Nedsaltning
863 Negerhjerter
991, 993 Nogle Drikke
233 Normandisovs
308 Normannisk Sovs
912 Nougat
912 Nougat som i Montélimar
204 Nudler med Parmesan
768 Nye Karotter à la Vichy
392 Nyretarteletter
889 Nøddebrød
891 Nøddebudding med Crème
390 Nøddecrème
819 Nøddesalat
410 Oksefilet med Madeira
405 Oksefilet med Trøfler og Demi-glace-Sovs
150 Oksehalesuppe
410 Oksekød i Ovn med Ris
425 Oksekød med Makaroni
409 Oksepaupietter stegt på Spid
407 Oksesteg
408 Oksesteg financière
628 Oliven farseret med Ansjoser
207 Omeletter
207, 208 Omeletter au naturel
79 Opbagning
531 Opbagt Hønsekødsuppe
84 Opbagt Sovs
664 Opbevaring af Terriner
58 Oprindelse af Entremets
488 Oprindelsen af Chaud-froid
490 Oprindelsen af Robertsovs
993 Orangeade
585 Ortolaner
588 Ortolaner i Kasserolle
585 Ortolaner i Sarkofag
587 Ortolaner pocheret i Cognac
590 Ortolanpostej
445 Osso buco
832 Ost og Afmagring
831 Oste
220, 833 Ostecrème
693 Ostegalette
831 Ostens Fabrikation
831 Ostens Historie
694 Osteret fra Bourgogne
222 Ostesoufflé
694 Ostetændstikker
275 Panade af Kartofler
275 Panade af Mel
275 Panade af Ris
275 Panade af Æg
842 Pandekager
845 Pandekager med Honning
845 Pandekager med Likør
430 Panerede Kalvekoteletter
333 Panerede Tungefilet
333 Paneret Hvilling
370 Paneret Kalvebrissel med Suprêmesovs
381 Paneret Kalvenyre med Svampe og Colbertsovs
333 Paneret Kuller
339 Paneret og marineret Pighvarre
339 Paneret og marineret Rødspætte
339 Paneret og marineret Rødspætte
339 Paneret og marineret Tunge
339 Paneret og marineret Tunge
339 Paneret og marineret Ål
339 Paneret og marineret Ål
332 Paneret Pighvarre
333 Paneret Slethvarre
333 Paneret Ål
191 Parisisk Bouillabaisse
424 Parisisk Bøf
395 Paulettesovs
467 Pebrede Sovser
398, 499, 616 Périgueuxsovs
594 Perlehøne i Kål
147 Petite marmite
331 Pighvarre
338 Pighvarre med Aspargestoppe
338 Pighvarre med Spinat
372 Pighvarre med sød Peber
309 Pighvarre som i Normandiet
339 Pighvarrefilet som i Portugal
706 Pilaf
707 Pilaf med Fjerkræ
707 Pilaf med Grønsager
707 Pilaf med Karry
708 Pilaf med Karry og Jomfruhummerhaler
708 Pilaf med Karry og spanske Pebere
707 Pilaf med Kød
708 Pilaf med Østers eller Muslinger
889 Pistaciebrød
890 Pistaciecrème
940 Pistaciedejg
943 Pistaciefondant
939 Pistaciekage
955, 956 Plumbudding
954 Plumkage
70 Pochere
556 Pocheret And med Grønsager
470 Pocheret Bedekotelet med Tomatsovs
469 Pocheret Bedekølle med Tomatsovs
412 Pocheret Oksefilet med Tomater
542 Pocheret Poularde med Trøfler
470 Pocheret Svinekotelet med Tomatsovs
303 Pocheret Tunge
222 Pocheret Æg i Soufflé
74 Pochering
947 Polsk Baba
935 Polsk Flan
656 Polsk Harepostej
673 Polsk Makaroni
491 Porresovs
340 Portugisisk Garniture
1003 Portvincobbler
74 Postej
657 Postej af Hareragout
272 Postej med farseret Gedde, Nanivasovs og Krebsepuré
272 Postej med Fisk
264 Postej til Vol-au-vent
918 Pralin
879, 890, 934 Pralinécrème
918 Pralineret Manqué
558 Presset And
203 Profiteroller
921 Profiteroller til Dessert
1009 Puncher
87, 88 Puré
734 Puré af hvide Bønner
724 Puré af Kartofler og Kørvelknolde
725 Puré af Kartofler og Sellerirod med Mayonnaise
195 Puré af Porrer og Kartofler
739 Puré af røde Bønner med Vin
746 Puré af Vandkarse
911 Pærechausson
960 Pærekompot
903 Pærer i Portvin
900 Pærer med Chantillycrème og Crème anglaise
899 Pærer med Crème eller Sukkerlage
928 Pæretærte
496 Pølsedejg af Flæsk
498 Pølser med Hvidvin
497 Pølser med Ris
452 Pörckel
276 Quenellefars
276, 280 Queneller
281 Queneller af Gedde og Krebs
281 Queneller af Gedder og Rejer
71, 74 Ragout
480 Ragout af Bedebov med Kartofler
426 Ragout af Bedekød
225 Ragout af Frølår og Krebs
393 Ragout af Kalvenyrer og Skinke
392 Ragout af Lammenyre
392 Ragout af Lammenyre og Skinke
602 Ragout i Timbale
646 Ragout som i Gascogne
641 Ragoutsovs
517 Rajah'ens stegte Høne
319 Rand af Fars mousseline af Laks
526 Rand med garneret Høne
685 Ravioli
334, 538 Regencesovs
963 Reineclaudekompot
240 Rejefars
245 Rejehaler i Aspic
234 Rejekroketter
240 Rejer à la bisque
235 Rejesmør
335 Rejesovs
827 Revolutionssalat
998 Rhinskvin med Appelsin og Citron
91 Rhinskvine
112 Rhônevine
996 Ribs- og Hindbærsaft
961 Ribskompot
503 Rilletter
503 Rilletter med Gås
502 Rillon'er
886 Ris à l'Impératrice
703 Ris med Fisk
702 Ris med Marv
703 Ris med Marv og Svampe
702 Ris med Morkler
701 Ris med Svampe
700 Ris på Indisk
706 Ris som i Neapel
703 Ris, dampet med klaret Smør
704 Ris, kogt ved Damp
705 Risbrød
705 Risbrød med Trøfler
885 Riskage med Frugt
887 Riskroketter
708 Riskroketter med Ost
888 Riskrustader
471, 706 Risotto
706 Risotto som i Milano
706 Risotto som i Piémont
820 Rissalat
687 Rissoler
574 Rissoler af Gåselever
688 Rissoler af Kalvekød og Champignoner
688 Rissoler til Dessert
395, 490 Robertsovs
357 Rokke med brunt Smør
1009 Rom- eller Kirsebærbrændevinpunch
810 Romainesalat med Fløde
784 Rosenkål
784 Rosenkål i Smør
784 Rosenkål med Fløde
784 Rosenkål sauteret i Smør
784 Rosenkål som Salat
784 Rosenkål stænket med smeltet Smør
557 Rouensovs
943 Royaleglasur
467 Russisk Marinadesovs
846 Russisk Pandekage
846 Russisk Pandekage med Kaviar .
822 Russisk Salat
822 Russisk Salat på Fransk
602 Ryper
602 Ryper à la Victoria
603 Ryper i Postej
602 Ryper som på Norsk
607 Rypesalmis
779 Rødbeder
158 Rødbedesaft
92 Røde Bordeauxvine
99 Røde Bourgognevine
108 Røde Champagnevine
94 Røde Gravesvine
812 Rødkålsalat
338 Rødspætte med Aspargestoppe
338 Rødspætte med Mousselinesovs
338 Rødspætte med Spinat
309 Rødspætte som i Normandiet
321 Rødt Smør
1006 Rødvinkup
639 Rødvinsovs (til Vildt)
360 Røget Oksetunge
360 Røgning
209 Røræg
210 Røræg med Blodpølse
210 Røræg med Rejer
210 Røræg med Trøfler eller Morkler
914 Sabaillon
173 Saint-Germain-Suppe
921 Saint-Honoré-Kage
922 Saint-Honoré-Kage med Chokolade
922 Saint-Honoré-Kage med Frugt
922 Saint-Honoré-Kage med Kaffecrème
809 Salat
811 Salat af Artiskokbunde
814 Salat af Artiskokbunde med Gåselever
820 Salat af Asparges
814 Salat af Brissel og Hovedsalat
817 Salat af Grønsager
814 Salat af hjerne og Hovedsalat
815 Salat af Kartofler
815 Salat af Kartofler med Blegselleri
817 Salat af Muslinger med Kartofler
810 Salat af Mælkebøtter
819 Salat af Nødder
824 Salat af Palmetræmarv
812 Salat af Rødkål
811 Salat af Skorzonerrødder
816 Salat af Surkål med Kartofler
824 Salat fra Jamaica
828 Salat i Aspic
809 Salat i Fløde
809 Salat i Olie
819 Salat med Artiskokbunde
822 Salat med Chrysanthemer
810 Salat med grønne Bønner og Tomater
825 Salat med Hummer, Rejer og Asparges
823 Salat med Kanin og Kartofler
821 Salat med Krebsehaler og Ris
821 Salat med Laks og Ris
821 Salat med Muslinger og Kartofler
820 Salat med Ris
820 Salat med Ris og Hummer
819 Salat med Æg
825 Salat méli-mélo
827 Salat Sémonville
825 Salat uden Navn
810 Salatmarinade med Fløde
745 Salatsoufflé
809 Salatsovs
21 Salmis
543 Salmis af Poulard og And
602 Salmis i Timbale
621 Salmispostej af Fasan
72 Salpicon
24 Salt
347 Saltede, marinerede Sild
359 Saltet Oksetunge
913 Sambaglionesovs
988 Samovarer
500 Sandwiches (små varme) med Skinke og Ost
71 Sautere
771 Sauterede Artiskokbunde
713 Sauterede Artiskokbunde med Sovs
713 Sauterede eller smørstegte Kartofler med Sovs
638 Sauterede Filet'er af ung Hare med Béarnaisesovs
713 Sauterede Jordskokker med Sovs
711 Sauterede Kartofler
711 Sauterede Kartofler i Fedt med Champignoner
711 Sauterede Kartofler med Trøfler
713 Sauterede Majroer i Sovs
771 Sauterede Selleri
771 Sauterede Skorzonerrødder
713 Sauterede Skorzonerrødder i Sovs
798 Sauterede Svampe
781, 782 Sauteret Blomkål
371 Sauteret Brissel med sød Peber
673 Sauteret Makaroni
784 Sauteret Rosenkål i Smør
674 Sauteret, friteret Makaroni
783 Sauteret, paneret Blomkål
673 Sauteret, paneret Makaroni
1002 Sauternescobbler
71 Sauteuse
951 Savarin
917 Savoykage
833 Schweizercroûtoner
771 Selleri
772 Selleri à la Béchamel
772 Selleri i Sky
772 Selleri som Salat
188 Sellerisuppe, legeret med Grønærter
849 Semoule med Mandler
848 Semoulecrème med Nødder
883 Semoulekage med Dadler
884 Semoulekage med kastanjepuré
260, 391 Sennepsovs
1002 Sherrycobbler
978 Sherrysorbet
345 Sild på Pande, maître d'hôtel
344 Sild, gratineret med Tomat
240 Skaldyrmousse
182, 227, 228 Skaldyrsmør
293 Skaldyrsøufflé
361 Skarlagenrød Tunge
750 Skaroller i Sky
810 Skarollesalat med Fløde
749 Skarollesalat med Sky
747 Skarollesalat med Smør
476, 508 Skarp Sovs
489 Skarp Tomatsovs
153, 154 Skildpaddesuppe
494 Skinke
498 Skinke-Chaussoner
501 Skinkebouletter
494 Skinkeessens
494 Skinkesoufflé
833 Skorper med Chester
832 Skorper med Ost
834 Skorper med Roquefort
772 Skorzonerrodder à la Bechamel
772 Skorzonerrødder
772 Skorzonerrødder i Sky
777 Skorzonerrødder i Vinsovs
772 Skorzonerrødder som Salat
148 Sky
338 Slethvarre med Aspargestoppe
338 Slethvarre med Mousselinesovs
338 Slethvarre med Spinat
372 Slethvarre med sød Peber
309 Slethvarre som i Normandiet
340 Slethvarrefilet som i Portugal
28 Smør
402 Smør Bercy
401 Smør marchand de vin
348 Smør med Hvidløg
532 Smør Montpellier
330 Smørsovs
844 Smørsovs til Pandekager
946 Små Briocher
697 Små Brod som i Wien
499 Små Brød med Kød
499 Små Brød med Pølser
834 Små farserede Briocher
761 Små farserede Græskar
490 Små panerede Svinebøffer, grilleret med Robertsovs
7 Småsnurre
251 Snegle i Skaller
604 Sneppebrød
607 Sneppefrikassé
599 Sneppepostej
612 Sneppepuré-Krustader
607 Sneppesalmis
864 Sneæg
977 Sorbet
978 Sorbet med Kirsebærbrændevin
978 Sorbet med Likør
977 Sorbet og Ispunch
27 Sort Suppe
491 Soubisesovs
221 Soufflé
869 Soufflé med Chokolade
871 Soufflé med henkogte Frugter
871 Soufflé med kandiserede Frugter
872 Soufflé med Kattetunger
867 Soufflé med Overraskelser
871 Soufflé med Syltetøj
868 Soufflé med Vaniljecrème
221 Souffleer, forskell. Sammensætninger
841 Soufflerede Beignetter
719 Soufflerede Kartoffelkroketter
709 Soufflerede Kartofler
353 Soufflerede Klipfiskekroketter
311 Souffleret Pighvarre med grøn Hollandaisesovs
311 Souffleret Rødspætte med grøn Hollandaisesovs
309 Souffleret Tunge med grøn Hollandaisesovs
83 Sovs
491 Sovs af Porre
345 Sovs allemande af Fisk
491 Sovs charcutière
531 Sovs Chivry
405 Sovs demi-glace
508 Sovs diable
402 Sovs Foyot
438 Sovs italienne
309 Sovs Joinville
696 Sovs Marga
391 Sovs med Citron og Sennep
433 Sovs med Hjerne og Fløde
713 Sovs med Hvidløg til Kartofler
403 Sovs med Marv
844 Sovs med Smør til Pandekager
491 Sovs Mérite agricole
628 Sovs til And med Citron
263 Sovs til Fisketærte
602 Sovs Victoria
244 Sovs, chaud-froid
1003 Soyer
677 Spaghetti på Neapolitansk
678 Spaghetti Timbale med Brissel og Skinke
828 Spansk Salat
214 Spejlæg med Fløde
213 Spejlæg med Overraskelser
214 Spejlæg, gratinerede
741 Spinat i Fløde
742, 750 Spinat i Sky
743 Spinat på Italiensk
812 Spinatsalat
744 Spinatsoufflé
913 Sprød Kage med Sambaglionesovs
914 Sprød Tekage
914 Sprøde Bånd
488 Spædlam med Ananas braiseret i Portvin
428 Spækket, braiseret Kalvefilet
74 Stegning
586 Stegning à la Maréchale
627 Stegt And
554 Stegt And med Appelsinsovs
557 Stegt And med Rouensovs
611 Stegt Andelever
486 Stegt Bedekølle
847, 848 Stegt Crème
628 Stegt Due
641 Stegt farseret Hareryg med Ragoutsovs
271 Stegt farseret Hvilling i Æblemost
569 Stegt farseret Kalkun med Æblekompotpot
271 Stegt farseret Karpe i Æblemost
614 Stegt Fasan med Flødesovs
613 Stegt Fasan med Surkål
762 Stegt Græskar med Ost
636 Stegt Hare
639 Stegt Hareryg med Hvidvinssovs .
639 Stegt Hareryg med Rødvinssovs
516 Stegt Høne à l'indienne
514 Stegt Høne i Fløde og Armagnac
514 Stegt Høne i Hvidvin
518 Stegt Høne med Citron
537 Stegt Høne med Elfenbensovs
515 Stegt Høne med Estragon
512 Stegt Høne med friske Svampe
513 Stegt Høne med Oliven, farseret med Gåselever
513 Stegt høne med Oliven, farseret ned Gaaselever
519 Stegt Høne med Parmesan
568 Stegt Høne med Trøfler
511 Stegt Høne naturel
519 Stegt Høne som i Spanien
520 Stegt Høne som i spansk Amerika
568 Stegt Kalkun med Trøfler
368 Stegt Kalvehjerne med Tomatsovs
368 Stegt Kalvehoved med Tomatsovs
386 Stegt Kalvelever med Bacon
378 Stegt Kalvenyre afbrændt med gammel Cognac
379 Stegt Kalvenyre i Karry
376 Stegt Kalvenyre med Vinsovs
377 Stegt Kalvenyre rned Flødesovs
629 Stegt Kanin
629, 636 Stegt Kanin
630 Stegt Kanin med Sennep
368 Stegt Klipfiskfilet med Tomatsovs.
484 Stegt Lam med Grønsager
486 Stegt Lammekølle
463 Stegt Lammesadel
259 Stegt Mælke i Sennepsovs
704 Stegt Ris med brunt Smør
489 Stegt Svinekød med skarp Tomatsovs
636 Stegt ung Hare
269 Stegt, farseret Gedde
270 Stegt, farseret Gedde i Æblemost
571 Stegt, farseret Gås med Æblekømpot
504 Stegt, farseret pattegris
325 Stegt, farseret Tunge
512 Stegt, hvid Høne
568 Stegte Agerhøns med Trøfler
757 Stegte Auberginer
762 Stegte Auberginer med Ost
201 Stegte Bouletter
577 Stegte Duer på Kanapé
579 Stegte farserede Duer med Risrand
637 Stegte Filet'er af ung Hare med Trøffelsovs
642 Stegte Harekoteletter på Kanapé
638 Stegte Kaninfilet'er med Trøffelsovs
708 Stegte Kartofler
507 Stegte Kyllinger med skarp Sovs
250 Stegte Muslinger
599 Stegte ryper
599 Stegte Skovduer
492 Stegte Svinepaupietter
326 Stegte Tungefilet'er
898 Stegte Æbler
244, 250 Stegte Østers
250 Stegte Østers
760 Stegte, gratinerede Auberginer med Tomatsovs
763 Stegte, gratinerede Auberginer med Tomatsovs
762 Stegte, gratinerede Græskar med Tomatsovs
224 Stegte, panerede Frølår
250 Stegte, panerede Muslinger
343 Stikkelsbærsovs
946 Store Briocher
562 Stærk Andesuppe
324 Stærk Fiskekraft
899 Sukkerlage
87, 143 Suppe
194 Suppe af Porrer og Kartofler
147 Suppe med pocherede Æg
155 Suppe på nye Grønsager
173, 178 Suppe Saint-Germain
145 Suppe uden Suppekød
195 Suppe, legeret af Porrer og Kartofler
926 Suprêmecrème
84, 370, 462, 533 Suprêmesovs
794 Surkål med Vildt
790 Surkål naturel
816 Surkålsalat med Kartofler
795 Surkåltimbale
797 Svampe
798 Svampe à la barigoule
798 Svampe à la bordelaise
798 Svampe à la génoise
799 Svampe à la maréchale
798 Svampe à la provençale
799 Svampe au naturel
797 Svampe i Fad
799 Svampe i Frikassé
799 Svampe i Omeletter
799 Svampe som Grønsagret
799 Svampe under Aske
902 Svesker i Vin
902 Svesker med Mandler
902 Svesker med Pistacier
467 Svinefilet, stegt i Ovn med Kartofler
397 Svinehale-Crépinetter
375 Svinehjerne med krydret hollandsk Sovs
452 Svinekødgullasch
426 Svineragout
780 Syltede Agurker, små Meloner og Løg i Eddike
745 Syre
746 Syre med Sky
745 Syre uden Kødsky
745 Syresoufflé
193 Syresuppe
726 Søde Kartofler
865, 866 Søde Omeletter
221 Søde Souffléer
245 Søpindsvinekød i Aspic
580 Tam Kanin
295 Tartarsovs
932 Tartelettedejg
932 Tarteletter
500 Tarteletter med Kalvebrissel med Trøfler og Gåselever
392 Tarteletter med Nyre
501 Tarteletter med Skinke og Ost
87 Te
925 Ted-fait suprême
988 Temaskiner
73 Temperatur af Friturebad
662 Terriner af Hare og Gåselever med Trøfler
322 Timbale med Tungefilet og Hummersovs
763 Tomater farserede med grillerede Champignoner
765 Tomater med Overraskelser
355, 356, 681 Tomatsovs
489 Tomatsovs diable
470 Tomatsovs med Mirepoix
171 Tomatsuppe
175 Tomatsuppe med Makaroni
193 Torskebouillabaisse
687 Tortellini
1010 Trøffelpunch
803 Trøffelpuré
637 Trøffelsovs
586, 799 Trøfler à la Maréchale
357 Tunfisk med brunt Smør
450 Tunfiskefrikandeau
302 Tunge
305 Tunge à la meunière
305 Tunge Colbert
304 Tunge i Aspic
306 Tunge i Hvidvin med Flødesøvs
304 Tunge i Vin, forskellige Retter
372 Tunge med sød Peber
307 Tunge som i Normandiet
305 Tunge stegt i Smør
309 Tunge, souffleret med grøn Hollandaisesovs
315 Tungefilet cardinal
318 Tungefilet i Hummersovs med Rand af Geddefars
312 Tungefilet i Hvidvin
312 Tungefilet i Rødvin
324 Tungefilet i Timbale med skarp Sovs
320 Tungefilet Lucullus
317 Tungefilet med Hummersovs
319 Tungefilet med Hummersovs i Krustader
317 Tungefilet med Hvillingfars
322 Tungefilet med Trøfler
314 Tungefilet Mornay
340 Tungefilet som i Portugal
306 Tungeopskrifter
323 Tungepostej med Portvin og Namtuasovs
600 Turtelduer
153 Turtle soup
178 Tyk Grønsagsuppe med Champignoner og Semoule
441 Tykke Kalvekoteletter med Flødesovs
966 Tynd Is
261, 926 Tærte
931 Tærte med Crème
459 Tærte med Kødboller
500 Tærte med Skinke og Gåselever
69, 74 Tør Metode
700 Tør Ris
895 Tørre Makroner
730 Tørrede Ærter med Spinat
578 Ung And med Grønærter
555 Ung And med nye Majroer
669 Ung Vildsvinesadel
404 Ungarsk Sovs
603 Urfugle og Tjur
399 Usødet Æblepuré
569 Usødet Æblepuré
752 Uxeldejg (appareil d'uxel)
600 Vagtelkonger
588 Vagtelpostej
587 Vagtelragout
587 Vagtelsalmis
587 Vagtler i Kasserolle
591 Vagtler med Ananas
591 Vagtler med Kirsebær
591 Vagtler med Muskatdruer
591 Vagtler med Vindruer
600 Vagtler, farseret i Kasserolle
621 Vagtler, farseret med Fasan og Gåselever
586 Vagtler, pocheret i Cognac
984 Valget af Kafe
943 Valnødfondant
879, 941 Valnødkage
629 Vandfugle med Oliven, farseret med Ansjoser
594 Vandhøne i Kål
746 Vandkarsepuré
930 Vaniljecrème
967 Vaniljeis
915 Vaniljesukker
1008 Varm Bordeaux med Citron og Kanel
1008 Varm Bourgognevin med Appelsin
546 Varm Hønsemousse og Mousseline
618 Varm Mousse og Mousseline af Fuglevildt
493 Varm mousse og Mousseline af Skinke
292 Varm mousseline af Laks
653 Varm Vildtmousse og Mousseline
679 Vermiceller à la sicilienne
770 Vermouth
1000 Vermouthcocktail
628 Vildand med Oliven, farseret med Ansjoser
607 Vildandesalmis
665 Vildsvinecrépinetter
668 Vildsvinesadel med Surkål
585 Vildt
640 Vildt i Fløde
494 Vildtessens
617 Vildtkroketter
599 Vildtpostej
477, 610, 649 Vildtsky
467 Vildtsovs
174, 649 Vildtsuppe
586 Vildtsuppe af Kramsfugle
485 Villeroisovs
83 Vinaigrette Sovser
91 Vine fra Bordeaux
99 Vine fra Bourgogne
93 Vine fra Médoc
113 Vine fra Tourraine
116 Vines Servering
587 Vipstjært, pocheret i Cognac
621 Vipstjærter fra Corsika, farseret med Sneppe
590 Vipstjærtpostej
264 Vol-au-vent
264 Vol-au-vent med Fiskegarniture .
225 Vol-au-vent med Frølår og Krebs
460 Vol-au-vent med Kød
266 Vol-au-vent med Laks og Tunge
474 Warack Malfouff
162 White bait
841 Wienerbeignetter
697 Wienerbrød
851 Wienercrème
427 Wienergullasch
691 Yorkshirebudding
928 Æble- og Kvædetærte
837, 838 Æblebeignetter
860 Æblecharlotte
911 Æblechausson
880 Æblekage med Kirsebærbrændevin
896 Æblemos
399 Æblepuré
898 Æbler med Crème eller Sukkerlage
899 Æbler med Kirsebærgelé
927 Æbletærte
207 Æg
211 Æg i Cocote
211 Æg i Cocote med Fløde
217 Æg med Ost
216 Æg, farserede med Fløde
212 Æg, slørede i Aspic
850 Æggecrème
218 Æggecrème med Ost
1005 Æggelimonade
217 Æggesymfoni
242 Østers
485 Østers à la Villeroi
244 Østers i Aspic
266 Østers på Kanapé
402 Østerssovs
161, 182 Østerssuppe
40 Østrigsk Suppe
296 Ålematelote med Rosiner
297 Ålepostej
291 Åleragout
291 Åleragout, konserveret
169 Ålesuppe

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Gastronomisk haandbog (1944)