Find opskrift

Madame Pruniers Fiskekogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Prunier, Simone
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i Frankrig
Original udgivet 1947
Oversættelse Else Brudenell-Bruces
Forlag Høst & Søn
Udgivet 1999
Udgave 1
Illustrationer Pentti Melarti
Sider 234
ISBN 87-14-29460-5
Bognummer 90
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
41 Afkog af champignon
71 Ansjos-smør (Beurre d'Anchois)
956 Appelsin-pandekager (Crêpes à l'Orange)
11 Aspic
99 Béchamel sauce
769 Blandede fiskeretter: La Bourride
770 Blandede fiskeretter: La Chaudrée Charentoise
961 Blåfisk (havkat): Havkat i flødetomatsauce
959 Blåfisk (havkat): Kogt havkat
960 Blåfisk (havkat): Stegt havkat
12 Bouquet garni
29 Brød-Panada (Panada au Pain)
34 Butterdej (Pâte feuilletés)
77 Chalotte-smør (Beurre d'Echalote)
40 Champignon-Puré
953 Chokolade-Crème i små forme (Pots de Crème au Chocolat)
955 Chokolade-Mousse (Mousse au Chocolat)
75 Colbert-smør (Beurre Colbert)
13 Court-bouillon til laks, ørred etc.
28 Court-bouillon til skaldyr (Nage ou Court-bouillon pour Crustacés)
14 Court-bouillon, hvid til pighvarre og slethvarre
32 Dej til Coulibiac (Pâte pour Coulibiac)
15 Duxelles
237 Efterskrift af Madame Prunier
78 Estragon-smør (Beurre d'Estragon)
323 Ferskvandsfisk: Aborre à la Commère
324 Ferskvandsfisk: Aborre à la Hollandaise
325 Ferskvandsfisk: Aborre-Souchet (Perches Souchet)
289 Ferskvandsfisk: Almindelige råd om barbe ...
290 Ferskvandsfisk: Barbe de la Treille verte
291 Ferskvandsfisk: Barbe med rødt smør (Barbeau au Beurre rouge)
345 Ferskvandsfisk: Blå foreller
70 Ferskvandsfisk: Brasen
306 Ferskvandsfisk: Bray-ål på min manér (Anguille de Bray à ma façon)
305 Ferskvandsfisk: Fiskerkonens grillstegte ål (Anguille grillée à la Pêcheuse)
314 Ferskvandsfisk: Flamsk åle-tærte (Pâté chaud d'Anguille à la Flamande)
318 Ferskvandsfisk: Flamske grønne ål (Anguille vert à la Flamande)
326 Ferskvandsfisk: Forskellige måder at servere aborrer på
327 Ferskvandsfisk: Gedde à l'Angevine
340 Ferskvandsfisk: Gedde à la Valvins
330 Ferskvandsfisk: Gedde med champignons (Brochet aux Champignons de rosée)
328 Ferskvandsfisk: Gedde med krydret smør (Brochet au Beurre blanc)
337 Ferskvandsfisk: Gedde-brød, Normannisk (Pain de Brochet à la Normande)
335 Ferskvandsfisk: Gedde-filet
336 Ferskvandsfisk: Gedde-filet Bonne Femme
338 Ferskvandsfisk: Gedde-fiskeboller (Quenelles de Brochet)
339 Ferskvandsfisk: Gedde-fiskeboller à la graisse eller à la Lyonnaise
332 Ferskvandsfisk: Gedde-koteletter à la mode de Cholet (Côtelettes de Brochet à la mode de Cholet)
333 Ferskvandsfisk: Gedde-koteletter med champignon-puré (Côtelettes de Brochet purée de Champignons)
334 Ferskvandsfisk: Gedde-koteletter, farserede (Côtelettes de Brochet fourrées)
329 Ferskvandsfisk: Gedde, blå (Brochet au bleu)
331 Ferskvandsfisk: Gedde, kogt med forskellige slags sauce (Broche courtbouillonné avec sauces diverses)
308 Ferskvandsfisk: Grillerede ål Robinson (Anguille grillée Robinson)
322 Ferskvandsfisk: Grundling
297 Ferskvandsfisk: Karpe à la Canotière
298 Ferskvandsfisk: Karpe à la Chambord
293 Ferskvandsfisk: Karpe med rødt smør (Carpe au Beurre rouge)
294 Ferskvandsfisk: Karpe med øl (Carpe à la Bière)
304 Ferskvandsfisk: Karpe-fiskeboller (Quenelles de Carpe)
300 Ferskvandsfisk: Karpe-mælke (Laitance de Carpe)
301 Ferskvandsfisk: Karpe-mælke, Tærte med (Tourte de Laitance)
295 Ferskvandsfisk: Karpe, blå (Carpe au bleu)
296 Ferskvandsfisk: Karpe, farseret à la Bourguignonnenonne (Carpe farcie à la Bourguignonne)
299 Ferskvandsfisk: Karpe, Jødinde (Carpe à la Juive)
357 Ferskvandsfisk: La Meurette, fra Bourgogne
358 Ferskvandsfisk: La Pouchouse, fra Franche-Comté
302 Ferskvandsfisk: Matros-karpe (Carpe en Matelote)
303 Ferskvandsfisk: Polsk karpe (Carpe à la Polonaise)
342 Ferskvandsfisk: Skalle
292 Ferskvandsfisk: Små barber (Barbillons)
321 Ferskvandsfisk: Stalling
344 Ferskvandsfisk: Suder à la mode de Houraine
343 Ferskvandsfisk: Suder à la Poitevine
359 Ferskvandsfisk: Waterzoï
348 Ferskvandsfisk: Ørred à la Bretonne
347 Ferskvandsfisk: Ørred à la Doria
351 Ferskvandsfisk: Ørred à la Grenoblaise
352 Ferskvandsfisk: Ørred à la Hussarde
354 Ferskvandsfisk: Ørred à la Meunière
353 Ferskvandsfisk: Ørred à la mode de Héas
346 Ferskvandsfisk: Ørred au Chablis
356 Ferskvandsfisk: Ørred au Rubis
350 Ferskvandsfisk: Ørred med fennikel (Truites au Fenouil)
355 Ferskvandsfisk: Ørred med purløg (Truites à la Normande aux Ciboulettes)
349 Ferskvandsfisk: Ørred, farseret (Truites farcies Carême)
315 Ferskvandsfisk: Ål à la Provençale
316 Ferskvandsfisk: Ål à la Romanaise
317 Ferskvandsfisk: Ål à la Tartare
310 Ferskvandsfisk: Ål en Matelote à la Batelière
312 Ferskvandsfisk: Ål en Matelote à la Marinière
311 Ferskvandsfisk: Ål en Matelote des Canotiers
309 Ferskvandsfisk: Ål i gelé med persille (Hure d'Anguille persillée)
320 Ferskvandsfisk: Ål med rødt smør (Anguille au Beurre rouge)
307 Ferskvandsfisk: Ål-Coulibiac (Coulibiac d'Anguille)
319 Ferskvandsfisk: Åle-ragout (Bouilliture d'Anguille)
313 Ferskvandsfisk: Ålefilet à l'Orly
413 Ferskvandskvabbe à la Bourguignonne
416 Ferskvandskvabbe, fiskeboller (Quenelles de Lotte)
414 Ferskvandskvabbe, stegt (Lotte au Four)
19 Fiske-bouillon (Fumet de Poisson)
20 Fiske-gelé, hvid (Gelée de Poisson blanche)
21 Fiske-gelé, rød (Gelée Poisson rouge)
22 Fiske-glasur (Glace de Poisson)
100 Fiske-Velouté (Velouté de Poissons)
16 Fiskefars (Farce de Poisson)
18 Fiskefars Mousseline (Farce de mousseline)
83 Fiskemælke-smør (Beurre de Laitance)
767 Fisketimbaler: Carême-tærte (Tourte Carême)
768 Fisketimbaler: Langfredags Vol-au-Vent (Vol-au-Vent du Vendredi-Saint)
765 Fisketimbaler: Timbale Marivaux
764 Fisketimbaler: Timbale Mester Escoffier
766 Fisketimbaler: Timbale Prunier
763 Fisketimbaler: Timbale Sølv (Timbale Argentié)
933 Flodskildpadde: Terrapine Club
934 Flodskildpadde: Terrapine Maryland
211 Forklaring på franske udtryk brugt i teksten
31 Frangipane-Panada (Panada à la Frangipane)
36 Friture-dej (Pâte à frire)
938 Frøer à l'Espagnol
946 Frøer à l'Indienne
937 Frøer à la Bordelaise
944 Frøer à la Poulette
945 Frøer à la Provençale
947 Frøer à la Saintongeaise
948 Frøer à la Vendéenne
939 Frøer i grønt (Grenouilles aux fines Herbes)
942 Frøer Parmentier
941 Frøer, friturekogte, Sauce Américaine (Grenouilles frites, Sauce Américaine)
940 Frøer, indbagte (Grenouilles frites)
943 Frøer: Pompadour-nymfer
952 Fåretæer med Poulette-sauce (Pieds de Mouton à la Poulette)
47 Garniture: Américaine
48 Garniture: Batelière
49 Garniture: Cancalaise
50 Garniture: Cardinal
51 Garniture: Chambord
52 Garniture: Chauchat
53 Garniture: Commodore
54 Garniture: Daumont
55 Garniture: Dieppoise
56 Garniture: Doria
57 Garniture: Florentine
58 Garniture: Grand Duc
59 Garniture: Indienne
60 Garniture: Joinville
61 Garniture: Marinière
62 Garniture: Matelote
63 Garniture: Montreuil
64 Garniture: Nantua
65 Garniture: Niçoise
66 Garniture: Normande
67 Garniture: Trouvillaise
68 Garniture: Walewska
98 Grønt smør (Beurre vert)
91 Hasselnødde-smør (Beure de Noisette)
206 Hors-d'Oeuvre, varme: Ansjosgilde, Provençalsk (Anchoyade Provençale)
217 Hors-d'Oeuvre, varme: Beignets Mathurine
214 Hors-d'Oeuvre, varme: Beignets, Ansjos (Beignets d'Anchois à la Niçoise)
216 Hors-d'Oeuvre, varme: Beignets, Fiskemælke (Beignets de Laitance)
215 Hors-d'Oeuvre, varme: Beignets, Klipfiske (Beignets à la Bénédictine)
219 Hors-d'Oeuvre, varme: Bouchées Hollandaise
220 Hors-d'Oeuvre, varme: Bouchées Joinville
221 Hors-d'Oeuvre, varme: Bouchées Montglas
222 Hors-d'Oeuvre, varme: Bouchées Victoria
212 Hors-d'Oeuvre, varme: Både med fiske-mælke (Barquettes de Laitance Florentine)
213 Hors-d'Oeuvre, varme: Både med søtunge (Barquettes de Filets de Sole)
209 Hors-d'Oeuvre, varme: Både, Krebse (Barquettes aux Écrevisses)
211 Hors-d'Oeuvre, varme: Både, Reje (Barquettes Joinville)
210 Hors-d'Oeuvre, varme: Både, Østers (Barquettes aux Huitres)
232 Hors-d'Oeuvre, varme: Cromesquis (en slags kroketter)
233 Hors-d'Oeuvre, varme: Cromesquis à la Française
234 Hors-d'Oeuvre, varme: Cromesquis à la Polonaise
249 Hors-d'Oeuvre, varme: Fiske-Pirogier (Pirogues au Poisson)
248 Hors-d'Oeuvre, varme: Fiske-rundstykker (Pains de Poisson)
246 Hors-d'Oeuvre, varme: Fiske-Soufflés, små (Petits Soufflés de Poisson)
226 Hors-d'Oeuvre, varme: Gratinskaller med rejer (Coquilles de Crevettes)
229 Hors-d'Oeuvre, varme: Gratinskaller med rejer i flø­desauce (Coquilles de Cre­vettes crème gratin)
227 Hors-d'Oeuvre, varme: Gratinskaller med rejer i karri (Coquilles de Crevettes au Currie)
207 Hors-d'Oeuvre, varme: Hummer på små stegesild à la Pahlen (Attereaux de Homard Pahlen)
230 Hors-d'Oeuvre, varme: Koteletter
236 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter à la Dieppoise
235 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter af fisk, krebsdyr eller østers (Croquettes de Poissons et Crustacés)
239 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter af hvilling i karri (Croquettes de Merlan à l'Indienne)
237 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter Dominicaine
244 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter Nantaise
238 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter, Hummer (Croquettes de Homard)
243 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter, Klipfiske (Croquettes de Morue)
240 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter, Lakse, gastronomens (Croquettes de Sau­mon Gastronome)
242 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter, Pighvarre à la Parisienne (Croquettes de Turbot à la Parisienne)
241 Hors-d'Oeuvre, varme: Kroketter, Søtunge Nantua (Croquettes de Sole Nantua)
245 Hors-d'Oeuvre, varme: Krustader Joinville (Crustades Joinville)
224 Hors-d'Oeuvre, varme: Muslinge-rizotto (Rizotto de Clams au Safran)
223 Hors-d'Oeuvre, varme: Muslinger, dampede (Clams Vapeur)
231 Hors-d'Oeuvre, varme: Pandekager med østers, rejer etc. (Crêpes aux Huitres, Crevettes etc.)
250 Hors-d'Oeuvre, varme: Rastegais
251 Hors-d'Oeuvre, varme: Risoller
225 Hors-d'Oeuvre, varme: Skaldyr (Coquillages)
218 Hors-d'Oeuvre, varme: Små postejer (Bouchées)
254 Hors-d'Oeuvre, varme: Timbaler, forskellige små
252 Hors-d'Oeuvre, varme: Tærte med fiskefars
247 Hors-d'Oeuvre, varme: Østers
160 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ansjos som Tamarinder (Anchois des Tamarins)
165 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ansjos-brød (Canapés aux Anchois)
177 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ansjos-crouton (Croutes d'Anchois)
158 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ansjos-roulader (Anchois en Paupiettes)
159 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ansjoser med sød peber (Anchois aux Poivrons)
163 Hors-d'Oeuvres, kolde : Både (Barquettes)
173 Hors-d'Oeuvres, kolde : Caviar
174 Hors-d'Oeuvres, kolde : Crèmer (Crèmes)
168 Hors-d'Oeuvres, kolde : Danske brød (Canapés Danois)
170 Hors-d'Oeuvres, kolde : Fiske-brød (Canapés au Poisson)
182 Hors-d'Oeuvres, kolde : Grundling på russisk (Goujons à la Russe)
181 Hors-d'Oeuvres, kolde : Havets frugter (Fruits de Mer)
169 Hors-d'Oeuvres, kolde : Hummer-brød (Canapés deHomard)
183 Hors-d'Oeuvres, kolde : Knurhane à l'Orientale (Grondin, à l'Orientale)
199 Hors-d'Oeuvres, kolde : Laks, røget (Saumon Fumé)
189 Hors-d'Oeuvres, kolde : Makrel i marinade (Maqueraux marinés)
195 Hors-d'Oeuvres, kolde : Mulle à l'Orientale (Rougets à l'Orientale)
190 Hors-d'Oeuvres, kolde : Muslinger (Moules)
192 Hors-d'Oeuvres, kolde : Oliven, fyldte (Olives farcies)
193 Hors-d'Oeuvres, kolde : Poutargue, østerlandsk ret
167 Hors-d'Oeuvres, kolde : Reje-brød (Canapés aux Crevettes)
175 Hors-d'Oeuvres, kolde : Rejer i gelé (Crevettes en Aspic)
176 Hors-d'Oeuvres, kolde : Rejer, Kogning af
197 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ris-salater, forskellige (Salades aux Riz)
171 Hors-d'Oeuvres, kolde : Rochelle-brød (Canapés Rochelaise)
172 Hors-d'Oeuvres, kolde : Rogn-Éclairs (Carolines)
194 Hors-d'Oeuvres, kolde : Roll-mops
186 Hors-d'Oeuvres, kolde : Sild, Liflandske (Harengs Livonienne)
184 Hors-d'Oeuvres, kolde : Sild, Marinerede (Harengs marinés)
185 Hors-d'Oeuvres, kolde : Sild, Mesnil-Val (Harengs Mesnil-Val)
179 Hors-d'Oeuvres, kolde : Smelt, Marinerede (Éperlans marinés)
178 Hors-d'Oeuvres, kolde : Små vandbakkelser (Duchesse)
187 Hors-d'Oeuvres, kolde : Spegesild à la Chalutière (Harengs saurs à la Chalutière)
180 Hors-d'Oeuvres, kolde : Stegte småfisk i marinade (Escabeche)
200 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tarteletter
196 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tomater à l'Orientale
204 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tomater à la Monaco
205 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tomater, firdelte (Tomates en Quartiers)
203 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tomater, fyldte (Tomates farcies au Poisson)
202 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tunfisk i olie
201 Hors-d'Oeuvres, kolde : Tunfiske-tarteletter
191 Hors-d'Oeuvres, kolde : Æg, fyldte (Oeufs farcis)
188 Hors-d'Oeuvres, kolde : Østers (Huitres)
161 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ål, røget (Anguille fumée)
162 Hors-d'Oeuvres, kolde : Ål, Ungarsk (Anguille au Paprika)
82 Hummer-smør (Beurre de Homard)
70 Hvidløg-smør (Beurre d'Ail)
73 Hvidt smør (Beurre blanc)
39 Kartofler, Dauphine (Pommes de terre Dauphine)
38 Kartofler, Hertuginde (Pommes de terre Duchesse)
74 Kaviar-smør (Beurre de Caviar)
5 Kogning af fisk: Braisering
7 Kogning af fisk:Glasering
9 Kogning af fisk:Gratin, hurtig
8 Kogning af fisk:Gratin, let
10 Kogning af fisk:Gratin, ægte
1 Kogning af fisk:Grillstegning
2 Kogning af fisk:Grydestegning
4 Kogning af fisk:Kogning 'au bleu'
3 Kogning af fisk:Tilberedning à la Meunière
932 Kogning af flodskildpadde
965 Kogt sildehaj à la Danica
967 Kongefisk (sildehaj): Fiskerand, fiskebudding og fisketimbale
415 Kvabbelever (Foie de Lotte)
95 Lakse-smør (Beurre de Saumon fumé)
84 Maitre-d'Hôtel-smør (Beurre Maître-d'Hôtel)
72 Mandel-smør (Beurre d'Amandes)
24 Marinade, hvidvins (Marinade au vin blanc)
25 Marinade, rødvins (Marinade au vin rouge)
30 Melpanada (Panada à la Farine)
86 Meunière-smør (Beurre Meunière)
26 Mirepoix (Mirepoix ordinaire)
27 Mirepoix Bordelaise
90 Montpellier-smør (Beurre Montpellier)
954 Mousse med Kirsch (Mousse au Kirsch)
927 Mælkepunch
90 Nødde-smør (Beurre Noisette)
949 Omelet med fisk
43 Opbagning, lys (Roux blond)
42 Opbagning, mørk (Roux brun)
37 Pandekage-dej (Pâte de Pannequets)
92 Paprika-smør (Beurre de Paprika)
94 Peberrod-smør (Beurre de Raifort)
401 Pécheurs
93 Pimento-smør (Beurre de Piment)
35 Postejdej (Pâte à foncer)
598 Ragout af ålekvabbe
76 Reje-smør (Beurre de Crevettes)
44 Ris, indisk (Riz à l'Indienne)
45 Ris, Pilaff (Riz Pilaff maigre)
46 Rizotto (Rizotto maigre)
962 Røget sildehaj
472 Saltvandsfisk: 'Rockfish'
361 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om bars
515 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om havbrasen
512 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om havørred
738 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om hvilling
474 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om laks
454 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om mulle
717 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om pighvarre
533 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om rokke
708 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om stør
541 Saltvandsfisk: Almindelige bemærkninger om søtunge
362 Saltvandsfisk: Bars, blå (Bar au bleu)
364 Saltvandsfisk: Bars, braiseret à la Cardinal (Bar braisé Cardinal)
365 Saltvandsfisk: Bars, braiseret à la Polotzoff (Bar braisé Polotzoff)
367 Saltvandsfisk: Bars, Dinardaise (Bar à la Dinardaise en Medaillons)
373 Saltvandsfisk: Bars, farseret med spinat (Bar à l'Angevine)
366 Saltvandsfisk: Bars, indbagt (Delices de Bar Grand Vatel)
363 Saltvandsfisk: Bars, kogt med rejesauce (Bar bouilli Sauce Crevettes)
368 Saltvandsfisk: Bars, kold (Bar froid)
371 Saltvandsfisk: Bars, pocheret Faste (Bar poché Carême)
369 Saltvandsfisk: Bars, stegt à la Jean-Bart (Bar rôti Jean-Bart)
372 Saltvandsfisk: Bars, stegt Gourmande (Bar poêlés Gourmande)
370 Saltvandsfisk: Bars, stegt med Genevoise-Sauce (Bar rôti Sauce Gene­voise)
967 Saltvandsfisk: Fiskerand, fiskebudding og fisketimbale af sildehaj
731 Saltvandsfisk: Grand'-mère
517 Saltvandsfisk: Havbrasen à la Bretonne
521 Saltvandsfisk: Havbrasen à la Menagère
516 Saltvandsfisk: Havbrasen Bercy
518 Saltvandsfisk: Havbrasen farseret (Daurade farcie)
520 Saltvandsfisk: Havbrasen i gratin (Daurade au Gratin)
522 Saltvandsfisk: Havbrasen, ristet (Daurade rôti)
519 Saltvandsfisk: Havbrasen, stegt (Daurade au Four)
961 Saltvandsfisk: Havkat i flødetomatsauce ....
959 Saltvandsfisk: Havkat, kogt
960 Saltvandsfisk: Havkat, stegt
473 Saltvandsfisk: Havtaske i gratin (Lotte au Gratin)
513 Saltvandsfisk: Havørred braiseret med Genevoise Sauce (Truite saumonée braisée, Sauce Genevoise)
514 Saltvandsfisk: Havørred, farseret med rejer (Truite saumonée fourrée aux Crevettes roses)
419 Saltvandsfisk: Helleflynder
743 Saltvandsfisk: Hvilling à la Bretonne
744 Saltvandsfisk: Hvilling à la Cancalaise
755 Saltvandsfisk: Hvilling à la Meunière
740 Saltvandsfisk: Hvilling Bercy
741 Saltvandsfisk: Hvilling Boitelle
742 Saltvandsfisk: Hvilling Bonne Femme
745 Saltvandsfisk: Hvilling Cicilia
746 Saltvandsfisk: Hvilling Colbert
747 Saltvandsfisk: Hvilling Crawford
748 Saltvandsfisk: Hvilling Dieppe
749 Saltvandsfisk: Hvilling Diplomat
750 Saltvandsfisk: Hvilling Doria
754 Saltvandsfisk: Hvilling en Lorgnette
739 Saltvandsfisk: Hvilling engelsk (Merlans à la mode Anglaise)
57 Saltvandsfisk: Hvilling fiskeboller (Quenelles de Merlans)
756 Saltvandsfisk: Hvilling i fad (Merlans au Plat)
751 Saltvandsfisk: Hvilling i gratin (Merlans au Gratin)
753 Saltvandsfisk: Hvilling Jackson
759 Saltvandsfisk: Hvilling Mousse, kold
758 Saltvandsfisk: Hvilling Mousse, varm
760 Saltvandsfisk: Hvilling Richelieu
762 Saltvandsfisk: Hvilling stegt på grill med fennikler (Grillade au Fenouil)
761 Saltvandsfisk: Hvilling Verdurette
752 Saltvandsfisk: Hvilling, Værtindens (Merlans à l'Hôtelière)
113 Saltvandsfisk: Ising
389 Saltvandsfisk: Klipfisk à la Cantabreca
402 Saltvandsfisk: Klipfisk à la Limousine
403 Saltvandsfisk: Klipfisk à la Lyonnaise
405 Saltvandsfisk: Klipfisk à la Milanaise
406 Saltvandsfisk: Klipfisk à la Moscovite
407 Saltvandsfisk: Klipfisk à la Napolitaine
397a Saltvandsfisk: Klipfisk Baccalao
385 Saltvandsfisk: Klipfisk Bouillabaisse (Bouillabaisse de Morue)
408 Saltvandsfisk: Klipfisk i spinat (Morue à l'Oseille)
393 Saltvandsfisk: Klipfisk-filet à l'Aioxoise (Filet de Morue à l'Aixoise)
394 Saltvandsfisk: Klipfisk-filet, stegt (Filet de Morue frits)
398 Saltvandsfisk: Klipfisk, Bedstemors (Morue Grand' Mère)
409 Saltvandsfisk: Klipfisk, Bondekonens (Morue à la Paysanne)
399 Saltvandsfisk: Klipfisk, grilleret Saint-Germain (Morue grillée Saint-Germain)
400 Saltvandsfisk: Klipfisk, Italiensk (Morue à l'Italienne)
388 Saltvandsfisk: Klipfisk, Kardinal (Morue Cardinal)
410 Saltvandsfisk: Klipfisk, kogt (Morue pochés)
411 Saltvandsfisk: Klipfisk, Provençalsk (Morue à la Provençale)
404 Saltvandsfisk: Klipfisk, Skipper (Morue à la Marinière)
392 Saltvandsfisk: Klipfisk, Spansk (Morue à l'Espagnol)
395 Saltvandsfisk: Klipfiske-boller (Croquettes à la Américaine)
390 Saltvandsfisk: Klipfiske-gratin (Coquilles de Morue)
396 Saltvandsfisk: Klipfiske-gratin, Faste (Morue au Gratin Carême)
397 Saltvandsfisk: Klipfiske-gratin, Marseille (Morue au Gratin Marseillaise)
391 Saltvandsfisk: Klipfiske-kroketter (Croquettes de Morue)
386 Saltvandsfisk: Klipfiske-mos (Brandade de Morue)
387 Saltvandsfisk: Klipfiske-pandekager (Crêpes de Brandade)
418 Saltvandsfisk: Knurhane i smørsauce (Grondin Beurre blanc)
384 Saltvandsfisk: Kogt torsk (Cabillaud poché)
419 Saltvandsfisk: Kuller
491 Saltvandsfisk: Laks à la Chambord
492 Saltvandsfisk: Laks à la Daumont
511 Saltvandsfisk: Laks à la Meunière
482 Saltvandsfisk: Laks à la Mornay
495 Saltvandsfisk: Laks Cadgery (Cadgery de Saumon)
486 Saltvandsfisk: Laks Coulibiac (Coulibiac de Saumon)
484 Saltvandsfisk: Laks i gratin (au Gratin)
480 Saltvandsfisk: Laks i gratinskaller (Coquilles de Saumon)
481 Saltvandsfisk: Laks i hvidvin (au Vin blanc)
500 Saltvandsfisk: Laks i Mayonnaise (Mayonnaise de Saumon)
502 Saltvandsfisk: Laks i Montpellier-smør (Saumon de Beurre de Montpellier)
483 Saltvandsfisk: Laks i rejesauce (au Crevettes)
476 Saltvandsfisk: Laks, braiseret (Saumon braisé)
506 Saltvandsfisk: Laks, braiseret à la Régence
475 Saltvandsfisk: Laks, kogt (Saumon courtbouillonné)
489 Saltvandsfisk: Laks, kogt( udskåret (Darne de Saumon poché)
485 Saltvandsfisk: Laks, kold (Saumon froid)
504 Saltvandsfisk: Laks, kold Parisienne (Saumon froid à la Parisienne)
499 Saltvandsfisk: Laks, Mousselines af (Mousselines de Saumon)
493 Saltvandsfisk: Laks, Riga (Darne de Saumon à la Riga)
487 Saltvandsfisk: Lakse-kroketter (Croquettes de Saumon)
496 Saltvandsfisk: Lakse-medailloner (Medaillons de Saumon)
498 Saltvandsfisk: Lakse-Mousse, kold
497 Saltvandsfisk: Lakse-Mousse, varm
494 Saltvandsfisk: Laksefilet (Escalopes de Saumon)
508 Saltvandsfisk: Lakseskiver
509 Saltvandsfisk: Lakseskiver, grill-stegte
510 Saltvandsfisk: Lakseskiver, pocherede
505 Saltvandsfisk: Laksetærte med røget laks (Quiche de Saumon fumé)
507 Saltvandsfisk: Laksetærte Valency (Tourte de Saumon à la mode de Valençy)
501 Saltvandsfisk: Laksetærte, varm (Pâté chaud de Saumon eller Coulibiac)
105 Saltvandsfisk: Lampret eller Nia je
442 Saltvandsfisk: Makrel à l'Indienne
436 Saltvandsfisk: Makrel à la Boulonnaise
437 Saltvandsfisk: Makrel à la Calaisienne
445 Saltvandsfisk: Makrel à la Meunière
431 Saltvandsfisk: Makrel Antiboise
435 Saltvandsfisk: Makrel Bonnefoy
438 Saltvandsfisk: Makrel Cotriade (La Cotriade de Maquereau)
439 Saltvandsfisk: Makrel Dieppe
441 Saltvandsfisk: Makrel Francillon
446 Saltvandsfisk: Makrel Normandie
431 Saltvandsfisk: Makrel på grill med grøn sauce (Filets de Maquereau à la Batelière)
447 Saltvandsfisk: Makrel-filet i slåbrok (Filet de Maquereau en Papillotes)
444 Saltvandsfisk: Makrel-filet Nantaise
443 Saltvandsfisk: Makrel-mælke (Laitance de Maquereau)
440 Saltvandsfisk: Makrel, farseret i Béarnaisesauce (Maquereau farçi à la Béarnaise)
434 Saltvandsfisk: Makrel, kogt med fennikelsauce (Maquereau bouilli, Sauce Fenouil)
433 Saltvandsfisk: Makrel, kogt med persillesauce (Maquereau bouilli, Sauce au Persil)
460 Saltvandsfisk: Mulle à l'Italienne
465 Saltvandsfisk: Mulle à l'Orientale
463 Saltvandsfisk: Mulle à la Nantaise
464 Saltvandsfisk: Mulle à la Niçoise
468 Saltvandsfisk: Mulle à la Polonaise
469 Saltvandsfisk: Mulle à la Vénitienne
462 Saltvandsfisk: Mulle à Livournaise
455 Saltvandsfisk: Mulle Danicheff
456 Saltvandsfisk: Mulle Francillon
457 Saltvandsfisk: Mulle gratin
467 Saltvandsfisk: Mulle i fad (Rougets au Plat)
466 Saltvandsfisk: Mulle i slåbrok (Rougets en Papillotes)
470 Saltvandsfisk: Mulle Montesquieu
458 Saltvandsfisk: Mulle på grill (Rougets grillés)
459 Saltvandsfisk: Mulle på grill Mirabeau
461 Saltvandsfisk: Mulle, Jøde
453 Saltvandsfisk: Multe à la Niçoise
449 Saltvandsfisk: Multe Madrilène
450 Saltvandsfisk: Multe Matelote (Mulet en Matelote)
448 Saltvandsfisk: Multe med græskar (Mulet aux Courgettes)
451 Saltvandsfisk: Multe, kogt med smørsauce (Mulets poché au Beurre blanc)
452 Saltvandsfisk: Multe, stegt med spinat (Mulet rôti à l'Oseille)
724 Saltvandsfisk: Pighvarre à l'Américaine
727 Saltvandsfisk: Pighvarre à la Daumont
733 Saltvandsfisk: Pighvarre à la Mirabeau
734 Saltvandsfisk: Pighvarre à la Parisienne
725 Saltvandsfisk: Pighvarre Admiral, farseret (Turbotin farci Amiral)
726 Saltvandsfisk: Pighvarre Bonne Femme
728 Saltvandsfisk: Pighvarre Dugléré
729 Saltvandsfisk: Pighvarre i Grand vin
732 Saltvandsfisk: Pighvarre i gratin
722 Saltvandsfisk: Pighvarre i gratinskaller (Coquilles de Turbot)
719 Saltvandsfisk: Pighvarre Prince Albert
735 Saltvandsfisk: Pighvarre Régence
720 Saltvandsfisk: Pighvarre-Cadgery (Cadgeri de Turbot)
730 Saltvandsfisk: Pighvarre-filet
Saltvandsfisk: Pighvarre-frikassé, Bedstemors (Fricassée de Turbotin)
721 Saltvandsfisk: Pighvarre-gratin (Turbot Créme Gratin)
736 Saltvandsfisk: Pighvarre-soufflé
718 Saltvandsfisk: Pighvarre, kogt (Turbot bouilli eller poché)
544 Saltvandsfisk: Pochering af søtunge og søtunge-filet'er
535 Saltvandsfisk: Rokke i brunet smør (Raie au Beurre noir)
537 Saltvandsfisk: Rokke i gratin (Raie au Gratin)
538 Saltvandsfisk: Rokke med forskellige slags sauce (Raie avec Sauces diverses)
539 Saltvandsfisk: Rokke-lever på ristet brød (Croutes au Foie de Raie)
536 Saltvandsfisk: Rokke, stegt (Raie en Fritot)
471 Saltvandsfisk: Rødspætte
113 Saltvandsfisk: Rødtunge
105 Saltvandsfisk: Sct. Peders fisk
426 Saltvandsfisk: Sild à la Paramé
427 Saltvandsfisk: Sild à la Portière
422 Saltvandsfisk: Sild-Djævle (Harengs à la Diable)
420 Saltvandsfisk: Sild, Bretagne (Harengs à la Bretonne)
421 Saltvandsfisk: Sild, Calais (Harengs à la Calaisienne)
423 Saltvandsfisk: Sild, farserede (Harengs farcis)
425 Saltvandsfisk: Sild, marinerede
428 Saltvandsfisk: Sild, Mesnil-Val
424 Saltvandsfisk: Silde-mælke (Laitance de Hareng)
429 Saltvandsfisk: Sildefilet i rødvinsauce (Filet de Hareng Maconnaise)
430 Saltvandsfisk: Sildefilet, Præmie (Filet de Hareng Trophy)
963 Saltvandsfisk: Sildehaj i gelé
965 Saltvandsfisk: Sildehaj, kogt à la Danica
962 Saltvandsfisk: Sildehaj, røget
966 Saltvandsfisk: Sildehaj, stegt
113 Saltvandsfisk: Skrubbe, Skærising
540 Saltvandsfisk: Smelt
527 Saltvandsfisk: Stamsild gratin (Alose au Gratin)
525 Saltvandsfisk: Stamsild med rørt smør (Alose au Beurre blanc)
523 Saltvandsfisk: Stamsild som den spises i Anjou (Alose à l'Angevine)
531 Saltvandsfisk: Stamsild-rogn med appelsin (Oeufs d'Alose à l'Orange)
530 Saltvandsfisk: Stamsild-rogn med bacon (Oeufs d'Alrose au Bacon)
524 Saltvandsfisk: Stamsild, Avignon (Alose à l'Avignonnaise)
526 Saltvandsfisk: Stamsild, farseret stegt (Alose farcie et rôti)
528 Saltvandsfisk: Stamsild, grill-stegt med forskellige slags krydret smør og sauce (Alose grillée avec Beurres et Sauces diverses)
529 Saltvandsfisk: Stamsild, grill-stegt med syre (Alose grillée à l'Oseille)
412 Saltvandsfisk: Stegt havål i capers (Congre sauté aux Câpres)
710 Saltvandsfisk: Stør à la Bordelaise
712 Saltvandsfisk: Stør fricandeau (Fricandeau d'Esturgeon)
709 Saltvandsfisk: Stør på Basker manér (Esturgeon Basquaise)
711 Saltvandsfisk: Stør-koteletter, Borgerkonens (Darne d'Esturgeon à la Bourgeoise)
964 Saltvandsfisk: Suppe af sildehaj à la Neptun
558 Saltvandsfisk: Søtunge à l'Armoricaine
552 Saltvandsfisk: Søtunge Admiral (Sole à l'Amiral)
546 Saltvandsfisk: Søtunge Aigeon
547 Saltvandsfisk: Søtunge Alexandra
548 Saltvandsfisk: Søtunge Alphonse XIII
556 Saltvandsfisk: Søtunge Argenteuil
559 Saltvandsfisk: Søtunge Bagration
560 Saltvandsfisk: Søtunge Bannaro
561 Saltvandsfisk: Søtunge Batelière
562 Saltvandsfisk: Søtunge Beaufort
563 Saltvandsfisk: Søtunge Bénédictine
564 Saltvandsfisk: Søtunge Bercy
566 Saltvandsfisk: Søtunge Bolivar
567 Saltvandsfisk: Søtunge Bonne Femme
563 Saltvandsfisk: Søtunge Bordelaise
569 Saltvandsfisk: Søtunge Bourguignonne
570 Saltvandsfisk: Søtunge Bretagne
571 Saltvandsfisk: Søtunge Bréval
572 Saltvandsfisk: Søtunge Byron
573 Saltvandsfisk: Søtunge Cancalaise
576 Saltvandsfisk: Søtunge Carmen
577 Saltvandsfisk: Søtunge Castiglione
578 Saltvandsfisk: Søtunge Catalane
579 Saltvandsfisk: Søtunge Cavalho
580 Saltvandsfisk: Søtunge Caylus
581 Saltvandsfisk: Søtunge Cecilia
582 Saltvandsfisk: Søtunge Chambertin
583 Saltvandsfisk: Søtunge Chambord
586 Saltvandsfisk: Søtunge Chauchat
587 Saltvandsfisk: Søtunge Cherbourg
588 Saltvandsfisk: Søtunge Cherubin
589 Saltvandsfisk: Søtunge Choisy
590 Saltvandsfisk: Søtunge Cingalaise
591 Saltvandsfisk: Søtunge Clara Ward
592 Saltvandsfisk: Søtunge Clarence
593 Saltvandsfisk: Søtunge Claudine
594 Saltvandsfisk: Søtunge Colbert
595 Saltvandsfisk: Søtunge Coquelin
600 Saltvandsfisk: Søtunge Crillon
602 Saltvandsfisk: Søtunge Cubat
603 Saltvandsfisk: Søtunge Daumont
604 Saltvandsfisk: Søtunge Dauphine
605 Saltvandsfisk: Søtunge Deauville
607 Saltvandsfisk: Søtunge Dieppe
609 Saltvandsfisk: Søtunge Doria
610 Saltvandsfisk: Søtunge Dugléré
611 Saltvandsfisk: Søtunge Duse
612 Saltvandsfisk: Søtunge Edouard
575 Saltvandsfisk: Søtunge Faste (Sole Carême)
615 Saltvandsfisk: Søtunge Française
616 Saltvandsfisk: Søtunge Frans den I (Sole François Ier)
617 Saltvandsfisk: Søtunge Gallia
618 Saltvandsfisk: Søtunge Gallière
620 Saltvandsfisk: Søtunge Grand Prix
621 Saltvandsfisk: Søtunge Granvilie
623 Saltvandsfisk: Søtunge Grimaldi
624 Saltvandsfisk: Søtunge Henriette
601 Saltvandsfisk: Søtunge i butterdejsrand (Croustade de Sole Marquise)
584 Saltvandsfisk: Søtunge i champagne (Sole au Champagne)
585 Saltvandsfisk: Søtunge i champignons (Sole aux Champignons)
622 Saltvandsfisk: Søtunge i gratin (Sole au Gratin)
596 Saltvandsfisk: Søtunge i gratinskaller (Coquilles de Sole Saint-Jaques)
698 Saltvandsfisk: Søtunge i hvidvin (Sole au Vin blanc)
630 Saltvandsfisk: Søtunge i Julienne (Sole en Julienne)
634 Saltvandsfisk: Søtunge i Macon (Sole Maconnaise)
665 Saltvandsfisk: Søtunge i Vermouth (Sole Prat)
626 Saltvandsfisk: Søtunge Ile de France
627 Saltvandsfisk: Søtunge Jean Bart
628 Saltvandsfisk: Søtunge Joinville
629 Saltvandsfisk: Søtunge Judic
631 Saltvandsfisk: Søtunge Jules Janin
574 Saltvandsfisk: Søtunge Kardinal (Sole Cardinal)
632 Saltvandsfisk: Søtunge Ledoyen
633 Saltvandsfisk: Søtunge Louisiane
635 Saltvandsfisk: Søtunge Marchal
637 Saltvandsfisk: Søtunge Marguery
638 Saltvandsfisk: Søtunge Marinière
606 Saltvandsfisk: Søtunge Markien af Polignac (Delice de Sole Marquis de Polignac)
639 Saltvandsfisk: Søtunge Marseille
597 Saltvandsfisk: Søtunge med græskar (Sole aux Courgettes)
650 Saltvandsfisk: Søtunge med muslinger (Sole aux Moules)
599 Saltvandsfisk: Søtunge med rejer (Sole aux Crevettes)
614 Saltvandsfisk: Søtunge med spinat (Sole à la Florentine)
625 Saltvandsfisk: Søtunge med østers (Sole aux Huitres)
640 Saltvandsfisk: Søtunge Meunière
642 Saltvandsfisk: Søtunge Mirabeau
643 Saltvandsfisk: Søtunge Miroton
644 Saltvandsfisk: Søtunge Mogador
645 Saltvandsfisk: Søtunge Moina
646 Saltvandsfisk: Søtunge Monseigneur
598 Saltvandsfisk: Søtunge Montorgeuil
647 Saltvandsfisk: Søtunge Montreuil
648 Saltvandsfisk: Søtunge Montrouge
649 Saltvandsfisk: Søtunge Mornay
706 Saltvandsfisk: Søtunge Moscovite 1
707 Saltvandsfisk: Søtunge Moscovite 2
651 Saltvandsfisk: Søtunge Murat
653 Saltvandsfisk: Søtunge Nantua
652 Saltvandsfisk: Søtunge Narbonnaise
654 Saltvandsfisk: Søtunge Nelson
655 Saltvandsfisk: Søtunge Newburg
656 Saltvandsfisk: Søtunge Niçoise
657 Saltvandsfisk: Søtunge Normande
658 Saltvandsfisk: Søtunge Opéra
659 Saltvandsfisk: Søtunge Orly
660 Saltvandsfisk: Søtunge Ostendaise
661 Saltvandsfisk: Søtunge Otéro
662 Saltvandsfisk: Søtunge Parisienne
663 Saltvandsfisk: Søtunge Portugaise
666 Saltvandsfisk: Søtunge Prince Albert
667 Saltvandsfisk: Søtunge Prunier
664 Saltvandsfisk: Søtunge på bræt (Sole sur Planche)
668 Saltvandsfisk: Søtunge Rachel
669 Saltvandsfisk: Søtunge Régence
670 Saltvandsfisk: Søtunge Rémoi
671 Saltvandsfisk: Søtunge Richelieu
672 Saltvandsfisk: Søtunge Rivièra
673 Saltvandsfisk: Søtunge Rochelaise
674 Saltvandsfisk: Søtunge Rossini
675 Saltvandsfisk: Søtunge Rouennaise
676 Saltvandsfisk: Søtunge Royal Montceau
677 Saltvandsfisk: Søtunge Russe
678 Saltvandsfisk: Søtunge Saint-Germain
680 Saltvandsfisk: Søtunge Soufflé
679 Saltvandsfisk: Søtunge Soufflé Royal
681 Saltvandsfisk: Søtunge Suchet
682 Saltvandsfisk: Søtunge Suedoise
683 Saltvandsfisk: Søtunge Sylvette
684 Saltvandsfisk: Søtunge Sylvia
685 Saltvandsfisk: Søtunge Talleyrand
686 Saltvandsfisk: Søtunge Thérèse
687 Saltvandsfisk: Søtunge Thermidor
688 Saltvandsfisk: Søtunge Timbale à la Bothin
689 Saltvandsfisk: Søtunge Tosca
690 Saltvandsfisk: Søtunge Trouville
691 Saltvandsfisk: Søtunge Urville
692 Saltvandsfisk: Søtunge Valois
694 Saltvandsfisk: Søtunge Vendôme
695 Saltvandsfisk: Søtunge Vénitienne
696 Saltvandsfisk: Søtunge Victoria
697 Saltvandsfisk: Søtunge Vierville
702 Saltvandsfisk: Søtunge Walewska
693 Saltvandsfisk: Søtunge Warszaw
703 Saltvandsfisk: Søtunge Wilhelmine
613 Saltvandsfisk: Søtunge-filet, farseret og paneret (Epigrammes de Filet de Sole)
551 Saltvandsfisk: Søtunge, amerikansk (Sole à l'Américaine)
553 Saltvandsfisk: Søtunge, andalusisk (Sole à l'Andalouse)
549 Saltvandsfisk: Søtunge, Elsass (Sole Alsa­cienne)
554 Saltvandsfisk: Søtunge, Engelsk (Sole à l'Anglaise)
550 Saltvandsfisk: Søtunge, Gesandtfruens (Sole à l'Ambassadrice)
565 Saltvandsfisk: Søtunge, Hyrdindens (Sole Bergère)
699 Saltvandsfisk: Søtunge, indisk (Sole à l'Indienne)
641 Saltvandsfisk: Søtunge, Mexikaner (Sole Mexicaine)
557 Saltvandsfisk: Søtunge, som den laves i Arles (Sole Arlesienne)
545 Saltvandsfisk: Søtunge, stegt på grill
636 Saltvandsfisk: Søtunge, Vinhandlerens (Sole Marchand de Vin)
555 Saltvandsfisk: Søtunge, Ærkehertugens (Sole Archiduc)
704 Saltvandsfisk: Søtungefilet i aspic 1
705 Saltvandsfisk: Søtungefilet i aspic 2
534 Saltvandsfisk: Tilberedning af rokke
542 Saltvandsfisk: Tilberedning af søtunge, der skal bruges hel
379 Saltvandsfisk: Torsk à la Flamande
381 Saltvandsfisk: Torsk à la Mornay
382 Saltvandsfisk: Torsk à la Portugaise
383 Saltvandsfisk: Torsk à la Provençale
378 Saltvandsfisk: Torsk i flødegratin (Cabillaud Crème Gratin)
380 Saltvandsfisk: Torske-Beignet (Cabillaud en Fritot)
714 Saltvandsfisk: Tunfisk à la Bonne Femme
715 Saltvandsfisk: Tunfisk, braiseret (Thon braisé)
716 Saltvandsfisk: Tunfisk, grilleret (Thon grillé)
543 Saltvandsfisk: Udskæring af filet'erne til po­chering
958 Saltvandsfisk: Ålekvabbe ragout
957 Saltvandsfisk: Ålekvabbe, stegt
142 Sauce Aioli med hvidløg
101 Sauce Américaine
102 Sauce Ansjos (Sauce Anchois)
103 Sauce Armoricaine
104 Sauce Aurora (Sauce Aurore)
105 Sauce Béarnaise
106 Sauce Bercy
108 Sauce Bourgogne (Sauce Bourguinonne)
109 Sauce Canotière
110 Sauce Cardinal
14( Sauce Chaudfroid à l'Aurore
145 Sauce Chaudfroid, hvid
114 Sauce Diplomat
14E Sauce Escoffier
115 Sauce Genève (Sauce Genevoise)
116 Sauce Genua (Sauce Génoise)
117 Sauce Gratin
14i Sauce Gribiche
118 Sauce Hollandaise
121 Sauce Joinville
122 Sauce Laguipierre
123 Sauce Livonienne
124 Sauce Marinière
125 Sauce Matelote
14S Sauce Mayonnaise
150 Sauce Mayonnaise-gelé
126 Sauce Mornay
127 Sauce Nantua
128 Sauce Newburg
151 Sauce Nizza (Sauce Niçoise)
132 Sauce Poulette
152 Sauce Ravigote
133 Sauce Régence
153 Sauce Remoulade
134 Sauce Riche
136 Sauce Suchet
139 Sauce Victoria
140 Sauce Villeroy
157 Sauce Vincent
143 Sauce, Andalusisk (Sauce Andalouse)
144 Sauce, Bøhmisk (Sauce Bohémienne)
111 Sauce, fløde (Sauce Crème)
15( Sauce, grøn (Sauce verte)
119 Sauce, Hummer (Sauce Homard)
107 Sauce, hvid (Sauce blanche, Sauce Bâtarde)
141 Sauce, Hvidvin (Sauce Vin blanc)
113 Sauce, Karri (Sauce Currie)
135 Sauce, Løg (Sauce Soubise)
129 Sauce, Normannisk (Sauce Normande)
126 Sauce, Oste
131 Sauce, Persille (Sauce Persil)
112 Sauce, Reje (Sauce Crevettes)
154 Sauce, Russisk (Sauce Russe)
155 Sauce, Tartar (Sauce Tartare)
137 Sauce, Tomat (Sauce Tomate)
138 Sauce, Venetiansk (Sauce Vénitienne)
130 Sauce, Ægge (Sauce aux Oeufs)
120 Sauce, Østers (Sauce aux Huitres)
88 Senneps-smør (Beurre de Moutarde)
81 Silde-smør (Beurre de Hareng)
866 Skaldyr: »Engle på hesteryg« (Anges à Cheval)
847 Skaldyr: »Frøkner fra Caen i deres hjem« (Demoiselles de Caen chez elles)
785 Skaldyr: Almindelige bemærkninger om krebs
781 Skaldyr: Almindelige bemærkninger om languster
850 Skaldyr: Almindelige bemærkninger om muslinger
771 Skaldyr: Almindelige bemærkninger om skaldyr
802 Skaldyr: Dybvandshummer-Pilaff (Pilaff de Langoustines)
803 Skaldyr: Hummer à l'Américaine
804 Skaldyr: Hummer à l'Américaine Prunier
805 Skaldyr: Hummer à l'Armoricaine
806 Skaldyr: Hummer à la Bordelaise
823 Skaldyr: Hummer à la Française
828 Skaldyr: Hummer à la Hongroise
829 Skaldyr: Hummer à la Maconnaise
816 Skaldyr: Hummer à la Nage
814 Skaldyr: Hummer à la Nantua
833 Skaldyr: Hummer à la Newburg (af rå hummer)
834 Skaldyr: Hummer à la Newburg (af kogt hummer)
835 Skaldyr: Hummer à la Palestine
836 Skaldyr: Hummer à la Parisienne
839 Skaldyr: Hummer à la Russe
809 Skaldyr: Hummer chez lui
810 Skaldyr: Hummer Clarence
822 Skaldyr: Hummer Diable eller grilleret (Homard Diable ou grillé)
826 Skaldyr: Hummer Grammont
808 Skaldyr: Hummer i champagne
818 Skaldyr: Hummer i Coupe Polignac
813 Skaldyr: Hummer i flødesauce (Homard à la Crème)
811 Skaldyr: Hummer i gratinskaller (Homard en Coquilles)
812 Skaldyr: Hummer i gratinskaller à la Bretonne
830 Skaldyr: Hummer i mayonnaise
838 Skaldyr: Hummer i portvin (Homard au Porto)
840 Skaldyr: Hummer i salat (Salade de Homard)
807 Skaldyr: Hummer Kardinal (Homard-Cardinal)
831 Skaldyr: Hummer Mefisto (Momard Mephisto)
832 Skaldyr: Hummer Mousse, kold (Mousse froid de Homard)
848 Skaldyr: Hummer Paëlla
837 Skaldyr: Hummer Phocéenne
849 Skaldyr: Hummer Postej (Pâté de Homard)
841 Skaldyr: Hummer Soufflé 1
842 Skaldyr: Hummer Soufflé 2
815 Skaldyr: Hummer Thermidor 1
843 Skaldyr: Hummer Thermidor 2
845 Skaldyr: Hummer Vanderbilt
846 Skaldyr: Hummer Winthertur
819 Skaldyr: Hummer-koteletter
820 Skaldyr: Hummer-koteletter, Arkangelsk (Côtelettes de Homard Arkangel)
827 Skaldyr: Hummer, Hamborger (Homard à la Hambourgeoise)
821 Skaldyr: Hummer, kogt i fløde (Homard à la Crème)
824 Skaldyr: Hummer, kold, i aspic (Homard froid en Aspic)
825 Skaldyr: Hummer, kold, i aspic à la Russe
817 Skaldyr: Hummer, stegt, i whisky (Homard rôti au Whisky)
909 Skaldyr: Kammusling à l'Américaine (Coquilles Saint-Jacques à l'Américaine)
910 Skaldyr: Kammusling à l'Armoricaine
911 Skaldyr: Kammusling à la Bordelaise
912 Skaldyr: Kammusling à la Bretonne ...
918 Skaldyr: Kammusling à la Meunière .
920 Skaldyr: Kammusling à la Nantaise
922 Skaldyr: Kammusling à la Poulette
915 Skaldyr: Kammusling i gratin
914 Skaldyr: Kammusling i karri
917 Skaldyr: Kammusling Marinière
919 Skaldyr: Kammusling Mornay
921 Skaldyr: Kammusling Newburg
924 Skaldyr: Kammusling Provençale
923 Skaldyr: Kammusling Prunier
913 Skaldyr: Kammusling på spid (Coquil­ les St. Jacques en Brochettes)
893 Skaldyr: Kogning af rejer
779 Skaldyr: Krabbe-Pilaff
780 Skaldyr: Krabbe-Rissoller (Rissoles de Crabe Lorientaise)
774 Skaldyr: Krabber à la Bretonne
777 Skaldyr: Krabber à la l'Indienne
773 Skaldyr: Krabber i både à l'Americaine (Crabe en barquettes à l'Américaine)
775 Skaldyr: Krabber i Krustader à la Nantua (Crabe en croustade à la Nantua)
778 Skaldyr: Krabber i paprika
789 Skaldyr: Krebs à la Bordelaise
790 Skaldyr: Krebs à la Magenta
791 Skaldyr: Krebs à la Marinière
793 Skaldyr: Krebs à la Nage
795 Skaldyr: Krebs à la Newburg
787 Skaldyr: Krebs Bombay
788 Skaldyr: Krebs Buisson
792 Skaldyr: Krebs Mousse og Mousselines
796 Skaldyr: Krebs Sans Gêne
797 Skaldyr: Krebs Soufflé
799 Skaldyr: Krebs Suprême i vin (Suprêmes d'Écrevisses au Grand Vin)
800 Skaldyr: Krebs, Wiener (Écrevisses à la Viennoise)
786 Skaldyr: Krebsehale-aspic (Aspic de queues d'Écrevisses)
794 Skaldyr: Krebsehale-gratin (Gratin de queues d'Écrevisses à la Nantua)
798 Skaldyr: Krebsehale-Timbale (Timbale de queues d'Écrevisses)
782 Skaldyr: Languster à la Parisienne
783 Skaldyr: Languster à la Russe
784 Skaldyr: Languster Vladimir
907 Skaldyr: Legenden om Saint-Jacques ...
854 Skaldyr: Muslinger à la Dinardaise
856 Skaldyr: Muslinger à la Marinière 1
857 Skaldyr: Muslinger à la Marinière 2
860 Skaldyr: Muslinger à la Poulette
861 Skaldyr: Muslinger à la Provençale
862 Skaldyr: Muslinger à la Rochelaise
852 Skaldyr: Muslinger Bonne Femme
853 Skaldyr: Muslinger i gratinskaller med karri (Coquilles de Moules au Currie)
859 Skaldyr: Muslinger i Pilaff (Moules en Pilaff)
851 Skaldyr: Muslinger på spid à l'Amiral (Brochettes de Moules Amiral)
863 Skaldyr: Muslinger Saint-Michel
858 Skaldyr: Muslinger, Fisker (Moules Pêcheur)
855 Skaldyr: Muslinger, stegte (Moules frites)
896 Skaldyr: Reje-Kroketter
897 Skaldyr: Reje-Pilaff
898 Skaldyr: Reje-Pilaff Américaine
900 Skaldyr: Reje-Pilaff Cardinal
899 Skaldyr: Reje-Pilaff Currie
904 Skaldyr: Reje-Pilaff Hongroise
901 Skaldyr: Reje-Pilaff Joinville
902 Skaldyr: Reje-Pilaff Nantua
903 Skaldyr: Reje-Pilaff Newburg
905 Skaldyr: Reje-Pilaff Orientale
906 Skaldyr: Reje-Pilaff Valenciennes
894 Skaldyr: Rejer i aspic (Crevettes en Aspic)
895 Skaldyr: Rejer i både (Crevettes en Barquettes)
865 Skaldyr: Østers à l'Américaine
874 Skaldyr: Østers à la Diable
875 Skaldyr: Østers à la Florentine
885 Skaldyr: Østers A. la Tartar
869 Skaldyr: Østers Cromesquis
872 Skaldyr: Østers Croutons
868 Skaldyr: Østers i gratinskaller med karri (Coquilles d'Huitres au Currie)
888 Skaldyr: Østers i karri (Huitres Currie)
878 Skaldyr: Østers Marchal
879 Skaldyr: Østers Mornay
890 Skaldyr: Østers Mornay
880 Skaldyr: Østers pandekager (Pannequets d'Huitres)
891 Skaldyr: Østers Poivre rose
881 Skaldyr: Østers postejer, små (Petits Pâtés d'Huitres)
892 Skaldyr: Østers Poulette
882 Skaldyr: Østers Prunier
871 Skaldyr: Østers på spid (Huitres en Brochettes)
883 Skaldyr: Østers Rissoller (Rissolles d'Huitres)
887 Skaldyr: Østers Rochelaise
886 Skaldyr: Østers Saintongaise
884 Skaldyr: Østers Soufflé
867 Skaldyr: Østers stuvning (Bouchés au Huitres)
870 Skaldyr: Østers-Kroketter (Croquettes de Huitres)
876 Skaldyr: Østers, stegte (Huitres frites)
877 Skaldyr: Østers, stegte à la Villeroy
889 Skaldyr: Østers, stegte i tomatsauce (Huitres sautés Tomate)
930 Skildpaddesuppe af tørret skildpadde (Potage à la Tortue sèche)
931 Skildpaddesuppe, grøn (Potage à la Tortue verte de Conserve)
929 Skildpaddesuppe, henkogt (Potage à la Tortue avec de Conserve)
926 Skildpaddesuppe, klar (Potage de Tortue clair)
928 Skildpaddesuppe, tyk (Potage de Tortue lié)
80 Smeltet smør (Beurre fondu)
85 Smørbolle (Beurre manié)
341 Smågedder (Brochetons)
936 Snegle, små, grå i rødvin (Escargots Petit-Gris au vin rouge)
89 Sort smør (Beurre Noir)
966 Stegt sildehaj
957 Stegt ålekvabbe
964 Suppe af sildehaj à la Neptun
262 Suppe: Bisque af dybvandshummer (Potage Bisque de Langoustine)
259 Suppe: Bisque af hummer (Potage Bisque de Homard)
256 Suppe: Bisque af krabber (Potage Bisque de Crabes)
258 Suppe: Bisque af krebs (Potage Bisque d'Ecrevisses)
261 Suppe: Bisque af Languster (Potage Bisque de Languste)
255 Suppe: Bisque af muslinger (Clams) (Potage Bisque de Clams)
257 Suppe: Bisque af rejer (Potage Bisque de Crevettes)
260 Suppe: Bisque af østers, amerikansk (Potage Bisque d'Huitres à l'Américaine)
283 Suppe: Blåmusling-suppe (Soupe aux Moules)
284 Suppe: Blåmusling-suppe, daglig (Soupe aux Moules à la Menagère)
288 Suppe: Bouillabaisse fra Cornwall (Bouillabaisse du Pays de Cornouailles)
286 Suppe: Bouillabaisse fra Marseille (Bouillabaisse à la Marseillaise)
287 Suppe: Bouillabaisse, Pariser (Bouilla­baisse à la Parisienne)
280 Suppe: Clam-suppe (Soupe aux Clams)
285 Suppe: Fiskesuppe à la Rochelaise
264 Suppe: Fiskesuppe, russisk (Potage Ouka)
266 Suppe: Fiskesuppe, russisk med agurker (Potage Rossolnick au Poisson)
263 Suppe: Havets frugter, Suppe af (Potage Fruits de Mer)
281 Suppe: Havåle-suppe (Soupe au Congre)
269 Suppe: Velouté Bagration
275 Suppe: Velouté Dieppe (Velouté Dieppoise)
279 Suppe: Velouté Mathurine
278 Suppe: Velouté, Hummer (Velouté de Homard)
268 Suppe: Velouté, hvordan man laver den
271 Suppe: Velouté, Kardinal (Velouté Cardinal)
270 Suppe: Velouté, Kloster (Velouté Carmelite)
276 Suppe: Velouté, Krebse (Velouté d'Ecrevisses)
272 Suppe: Velouté, Nonne (Velouté Channoinesse)
273 Suppe: Velouté, Reje (Velouté de Crevettes)
274 Suppe: Velouté, Reje Cancalaise
277 Suppe: Velouté, Smelt (Velouté d'Eperlans)
267 Suppe: Vermicelle-suppe à la Granvillaise
265 Suppe: Østers-suppe
963 Tilberedning af sildehajen i gelé
96 Tomat-smør (Beurre de Tomate)
950 Tournedos Boston
951 Tournedos, grillstegt med Ansjos-smør (Tournedos grillé, Beurre Anchois)
97 Trøffel-smør (Beurre de Truffe)
935 Vinbjergsnegle (Escargots dite de Bourgogne)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Madame Pruniers Fiskekogebog (1999)