Find opskrift

Fremtidens brød af fortidens korn

Se Alle kogebøger


Forfatter   Larsen, Jørgen Ussing
Forlag Olivia A/S
Udgivet 2000
Udgave 1
Illustrationer Kirsten Klein
Sider 140
ISBN 87-90181-57-3
Bognummer 98
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
63 'månedens' brød
104 abrikos-speltkagebrød
20 agerbrug
47 f, 52 f allergi
46 allergitests
82 Anitas kagebrød
29 arkæologisk tidstavle
16, 131 Aurion, Bageriet
60 bageegenskaber
83 bageferment
83 bageferment, bagning med
86 bageferment, grundopskrift
88 bagefermentbrøddej
86 bagefermentfordej
85 bagefermentgrunddej
17, 131 bagekurser
131 bagesten
120 bagningen, honning/salt
24 Bibelen
88 boller med bageferment
66 bolter, brusebads-
99 bondebrød
122 bronzealderbondens speltbrød
126 brownies med nødder
66 brusebadsboller
131 brøddej
30 brødhvede, historie
127 choko-spelttoppe
26 Columella, Lucius Junius Moderatus
64 damp i ovnen
17 Dansk Mølledag
136 de gamle kornarter på engelsk
136 de gamle kornarter på fransk
136 de gamle kornarter på italiensk
136 de gamle kornarter på latin
134 de gamle kornarter på spansk
136 de gamle kornarter på tysk
118 dejen, honning/salt
118 dejen, honning/salt
131 dejføring
28 Dioscurides, Pedanius
50 diæt med spelt
61 durumhvede
124 durumhvedebrød
30 dværghvede, historie
15 dyrkning, økologisk
15 f, 38 dyrkningsforsøg
60 emmer, bageegenskaber
30 emmer, historie
121 emmerbrød
106 emmerbrød med anis
72 emmerbrød med hasselnødder
92 emmerkernebrød
60 enkorn, bageegenskaber
29 enkorn, historie
131 esparcette
124 firegammelkorns-pumpernikkel
131 fold
41 forarbejdning i mølleriet
36 forarbejdning, spelt
132 fordej
120 forme med lag
18 forskningsprojekter
46 forædling
132 fytin
132 galangarod
22 gedeøje
9 gensplejsning
56 ff gluten
48 glutenindhold
30 Grauballemanden
121 Grauballemandens drøm
132 grunddej
45 Grünkern
45 grønspelt
110 guldagerbrød
128 gulerodskage
98 gulerodsspeltbrød
65 gær, bagning med
69 gærbrød
132 hektar
132 hektokilo
46 helbredsmæssige aspekter
125 hele korn
23 Hermann, Matthias
20 Herodot
49 Hertzka, Gottfried
49 Hildegard af Bingen
19 historie, de gamle kornarters
117 honning
115 honning/salt-hævning
41 hvedefamilien
67, 132 hævekurve
119 hævemuligheder, honning/salt
118 hævningen, honning/salt
40 høstning af spelt
127 Ingeborgs kryddersmåkager
77 ingefær-speltbrød
101 julespeltbrød
20 jægersamfund
126 kager
132 kamut
132 kernetemperatur
125 kogning af grød
125 kogning af hele korn
125 kogte kerner
61 kogte speltkerner
79 koldhævet emmerbrød
66, 68, 75 koldhævet speltfranskbrød
66, 84, 133 koldhævning
84 koldhævning, bageferment
122 Kong Tut-Ankh-Amons favorit
87 konsistens, dejens ved bageferment
133 kornarter
12 kornarter, gamle
19 kornarternes oprindelse
116 kornet, honning/salt
17, 133 kornkværne
133 kornsorter
17 korntørring
59 f kostfibre
133 kromosomer
109 krydret løg-speltbrød
96 kæmpedurum kernebrød
61 kæmpedurum, bageegenskaber
79, 122 kæmpedurumbrød
105 kæmpedurumbrød med krydderier
71 kæmpekernebrød
80 kærnemælksbrød
137 litteratur
113 Louises speltkernebrød
75 Marias speltbrød
117 mel, honning/salt
17 miljømæssige aspekter
19 mumiehvede
64 mål og vægt
56 ff næringsindhold
57 næringsstofanalyser
13, 33 ff, 40, 48 Oberkulmer Rotkorn
93 oliven-speltbrød
19, 29 f oprindelse, kornarternes
63 opskrifter
131 ordforklaring
108 ostespeltbrød med persille
13, 35 Ostro
48 overfølsomhedsreaktioner
28 Plinius,
56 ff proteinindhold
124 pumpernikkel
44 rensning af korn
25 romerne
12, 48 Rouquin
116 råvarer, honning/salt
117 salt
14, 51 smag
17 solenergi
128 spelt nøddetoppe
97 spelt-boghvedebrød
74 spelt-dadelbrød
103 spelt-havrebrød med dild
61 spelt, bageegenskaber
36 spelt, dyrkning
36 spelt, forarbejdning
30 spelt, historie
40 spelt, høstning
89 speltboller med chokolade
112 speltbrød
80 speltbrød, den travles
31 speltfund i Danmark
54 speltpuder
32 speltrejser
20 spontankrydsninger
133 stak
13 Steiners Roter Tiroler
50 Strehlow, Wighard
78 Stygge Krumpen-brød
133 stålforme, rustfri
126 sødt
120 temperatur, honning/salt
120 termometer
57 Terra
78 Thors speltbrød
29 tidstavle, arkæologisk
69 Tofarvet 1 grams-gærbrød
30 Tollundmanden
89 tre-gammelkornsboller
134 treform
91 trekornsbrød med hasselnødder
46, 134 triticale
134 triør
134 tønde land
29 udbredelse, de gamle kornarter
38 udsåning
16, 18 urbrød
107 urtethe-brød
74 valmøllebrød
100 valnøddebrød
40 vegetationstid
76 Willys franskbrød
94 yoghurtbrød med solsikkekerner
129 æblekage
64 økologiske råvarer

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Fremtidens brød af fortidens korn (2000)