|
Forfatter |
|
Pedersen, Hans |
Forlag |
|
Modtryk |
Udgivet |
|
1990 |
Udgave |
|
1 |
Illustrationer |
|
Jørgen Jensen |
Sider |
|
76 |
ISBN |
|
87-7394-300-6 |
Bognummer |
|
99 |
|
|
Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
21 |
|
|
Alt godt fra stenbideren |
|
39 |
|
|
Braiserede råger med druer |
|
57 |
|
|
Én gås - fire retter |
|
63 |
|
|
Geddequenelles |
|
75 |
|
|
Havkat med bløde løg |
|
51 |
|
|
Hvidvinsdampet pighvar |
|
27 |
|
|
Indbagt brasenfilet |
|
45 |
|
|
Nordsøfilet af sildehaj |
|
15 |
|
|
Rødfiskegryde |
|
69 |
|
|
Snip, snap, sneppe |
|
33 |
|
|
Standard hornfisk |
|
9 |
|
|
Stegt edderfugl |
|
|
|
Login
Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:
|
|
|