Find opskrift

Tapas


Vejen til det spanske køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Burgaya, Rosa Sala
Forlag Aschehoug
Udgivet 2005
Udgave 2
Illustrationer Andreas Mikkel Hansen
Sider 192
ISBN 87-11-18237-7
Bognummer 124
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
160 Agerhøne i escabeche
30 Allioli
70 Ansjosfileter i lime
40 Appelsin med paprika
106 Artiskokhjerter i olivadaolie
109 Artiskokhjerter i safransauce
106 Artiskokhjerter med ansjoser
110 Artiskokhjerter med vinaigrette og lufttørret andebryst
108 Auberginer og courgetter, panerede
50 Baguette med rejer
31 Basilikumolie
84 Blæksprutte i blæksauce
82 Blåmuslinger a la Catalana
80 Blåmuslinger i vinaigrette
48 Brød med lufttørret chorizo
48 Brød med olivada og ansjoser
46 Brød med serrano-skinke og grøn peberfrugt
114 Champignoner med paprika og fløde
112 Champignoner, fyldte
31 Chili- og kardemommeolie
174 Chokoladeis med rosmarinolie og Maldon-salt
170 Chokoladekage med abrikosfyld
142 Chorizo-pølse, frisk, stegt
140 Chorizo-salat
185 Dessertforslag
15 Enkle tapas
178 Fennikel-is
90 Frisk makrel i escabeche
97 Fyldte blæksprutter
52 Fåreost med kvædebrød
36 Garum
121 Garum med svampe
65 Gazpacho af vandmelom
56 Gedeost med olivadaolie
58 Gedeost, marineret, med basilikum
75 Gratinerede blåmuslinger
144 Gryderet med frisk chorizo og kartofler
168 Græskarkage med græskarsorbet
62 Grønne bananer og søde kartofler, stegte
35 Grøntsagsbouillon
92 Hellefisk med olivada og tomatolie
94 Hvide bønner med rejer
22 Hvidløg
52 Hvidløgsbrød
98 Indbagt laks med skaldyrsauce og rucolavinaigrette
76 Jomfruhummere, friske, i chili og tomatmarmelade
176 Jordbærsorbet med flødeskum
156 Kanin gratineret med allioli
149 Kanin i escabeche-sauce
154 Kanin i salmorejo-sauce
152 Kanin med jomfruhummere i safransauce
128 Kartofler med allioli
126 Kartofler, saltede
83 Klipfisk med rosiner
34 Kraftbouillon
148 Kylling Aragón
146 Kylling i hvidløgssauce
150 Kylling med rejer
78 Kæmperejer på spyd med romescosauce
96 Laksesalat
158 Lammekød a la Catalane
155 Lammekød med allioli af kvædekoncentrat
18 Laurbærblade
124 Linsesalat med foie gras
23 Løg
116 Løg, peberfrugt og aubergine, ovnbagt
64 Melonsuppe
102 Muslingesalat
33 Olivadaolie
134 Omelet-lagkage
58 Ost med chili og kardemomme
56 Ost med citrusvinaigrette
172 Ostekage
135 Pastinaksuppe
114 Peberfrugtsalat med ansjoser
36 Picada
120 Piquillo-peberfrugt med grøntsagsfyld
118 Piquillo-peberfrugt med hvidløg
68 Piquillo-peberfrugter med skaldyrsfyld og peberfrugtsauce
71 Piquillo-peberfrugter med torskefyld
122 Porrer med vinaigrette af garum
72 Rejer i hvidløg og chili
74 Rejer med hvidløg og lakrids
43 Ristet brød med ansjosfilet, peberfrugt og aubergine
32 Rosmarinolie
32 Ruculaolie
60 Ruculasalat med vagtelæg og lufttørret andebryst
115 Røræg med champignoner
88 Salat med fisk i escabeche-sauce og salsa rosa
42 Saltede mandler
138 Serrano-skinke med vaniljemarineret mango
37 Skaldyrsauce
33 Skinkeolie
29 Sofrito
40 Sorte oliven, marinerede
130 Spansk omelet
128 Spinat med serrano-skinke
132 Stegte kartofler med stærk sauce
86 Stegte, friske blæksprutter
163 Svinemørbrad, confit af, med appelsin-eddike-sauce
54 Tapa med fåreost
182 Tapas som forret
184 Tapasmenu
15 Tilberedte tapas
20 Timian
24 Tomat
171 Tomat- og passionsfrugt-is
44 Tomatbrød med serrano-skinke
42 Tomater, tørrede i ovnen
36 Tomatmarmelade
100 Torskekæber med vinaigrette af rødbede
141 Tærte med kødfyld
162 Vagtler i escabeche-sauce
164 Vagtler med salat og svampeolie

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Tapas (2005)
Rosas spanske køkken (2007)