Find opskrift

Rosas spanske køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Burgaya, Rosa Sala
Forlag Aschehoug
Udgivet 2007
Udgave 1
Illustrationer Hans Ole Madsen
Sider 224
ISBN 9,79E+12
Bognummer 210
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
104 Agurke- og tomatsalat med olivenolie-is (Pipirrana)
60 Allioli
218 Ananas i safransauce (Piña al horno)
155 And med pære og majroe (Pato con peras)
156 Andebryst med to slags is (Anec amb salsa de vi)
215 Appelsin i rødbedevinaigrette (Naranjas a la vinagreta)
111 Appelsinsalat med sortfodsskinke (Ensalada de jamón ibérico)
112 Asparges a la catalane (Esparragat)
48 Auberginecreme (Carpaccio de berenjena)
212 Auberginemarmelade
45 Auberginer i eddikesauce (Fritada de berenjenas en salsa de vinagre)
89 Avocadosuppe (Sopa de avocado)
47 Bagte løg med stjerneanis (Cebolla escalivada al aceite de anis)
37, 156 Balsamico-is
13 Basisingredienser
62 Blæksprutte med paprika (Pulpo a la gallega)
69 Blåmuslinger i varm sauce (Mejillones salsa marinera)
54, 56 Brød
57 Brød med avocado (Pan con avocado)
56 Brød med piquillo og ansjos (Pincho de anchoa)
115 Bønneflan (Flan de pochas)
25 Cecina med marineret honningmelon (Cecina con melon a la canela)
44 Champignon med skinke (Champiñones con jugo de carne)
107 Champignonsalat (Ensalada de setas)
52 Chili i escabeche (Piementos en escabeche)
38 Chorizo i sidra med avocado (Chorizo a la sidra con avocado)
178 Chorizo-omelet (Tortilla con chorizo)
216 Citronsorbet med safran (Sorbete de limón)
163 Cordero al chilindrón (Lammekød i peberfrugtsauce)
29 Dadler med bacon (Dàtiles con bacon)
196 Dessert
11 Det spanske måltid
160 Entrecote i rødvinssauce (Filete al vino tinto)
20 Entremeses
191 Escabeche (Guldbras i appelsinescabeche)
48 Espinaques amb panses (Spinat med rosiner)
125 Farvede kartofler (Patatas colorados)
138 Fideos
141 Fideuà
142 Fideuà med kakao (Fideuà de cacao)
179 Fisk i romescosauce (Romesco de Pescado)
192 Fisk i sidra (Pescado a la sidra)
172 Fisk og æg
60 Fiskefilet og muslinger med allioli (Pescado con allioli)
194 Fiskekage (Pastel de cabracho)
65 Fyldt brød (Empanada)
85 Gazpacho
211 Gedeost med mencía-vin i glas (Bocadito de queso)
120 Gratinerede sølvbeder (Acelgas al horno)
158 Gryderet med kalv og svampe (Estofado de ternera)
162 Gryderet med oksehale (Rabo de toro)
94 Græskarsuppe (Crema de calabaza)
73 Grønne asparges i tempura (Tempura de esparragos trigueros)
85 Grøntsagsgazpacho
114 Grøntsagssalat (Ensaladilla)
182 Havkat i varm allioli (Gibrellada)
128 Heldige kartofler (Patatas a la importancia)
193 Hellefisk i safransauce (Pescado al azafran)
205 Hellig Tre Kongers kage (Tortell de reis)
93 Hummersuppe (Sopa de marisco)
79 Hvidløgssuppe (Sopa de ajo)
153 Hønsegryde med æg (Gallina en pepitoria)
35 Indbagt gedeost med tomatmarmelade (Queso fresco de cabra con mermelada de tomate)
33 Jordbær med jordbærallioli (Fresas con allioli)
31 Jordbær med lufttørret andebryst (Jamón de pato con fresas a la vinagreta)
202 Jordbær med rødvin (Fresas con vino)
170 Kanin med hvidløgsfyld (Conejo relleno)
209 Karamelbudding (Flan de huevo)
108 Kartoffelsalat (Patates amb pela)
71 Klipfisk på spansk (Ajoarriero)
14 Krydderier
13 Krydderurter
185 Kulmule i grøn sauce (Merluza en salsa verde)
152 Kylling a la vanilje (Pollo a la vainilla)
151 Kylling med hummer (Pollo con langosta)
150 Kyllinge-croquetas (Croquetas de pollo)
144 Kød
149 Kødboller med blæksprutte (Calamars amb pilotilles)
188 Laks i saltlag med rucolasauce (Salmón a la sal)
186 Laks med sofrito
165 Lammebov i ovn (Espatlla de xai al forn)
166 Lammeskank (Braons de xai)
159 Lever i sherry (Higado a la sidra)
118 Linser med chorizo (Lentejas con chorizo)
102 Lun kikærtesalat (Ensalada de garbanos)
41 Manchegoost med kvæde (Queso con membrillo)
92 Mandelsuppe (Ajo Blanco)
32 Marinerede appelsiner (Naranjas con aceite de oliva)
26 Marinerede oliven (Aceitunas condimentadas)
59 Marineret røget tun (Atun ahumado con cebolla)
68 Marineret stegt pighvar (Pescado en adobo)
91 Melonsuppe med basilikum (Sopa de melon)
187 Min mosters fiskeret (Peix Montserrat)
66 Muslinger i hvidløgssauce (Mejillones al ajillo)
15 Olivenolie
104 Olivenolie-is (Helado de aceite)
212 Oste med auberginemarmelade (Quesos con mermelada de berenjena)
134 Paella med kød og skaldyr (Paella mixta)
130 Paella og pasta
100 Persillesalat (Ensalada de hierbas)
12 Picada
127 Pisto
82 Porresuppe (Porrada)
96 Salat og grøntsager
86 Salmorrejo med hindbær (Salmorrejo con frambuesa)
126 Salsa
72 Salsa española
16 Salt
37 Serranoskinke med balsamico-is (Jamón con helado de vinagre)
34 Serranoskinke med sød ananas (Jamón con piña macerada)
210 Sherry-is med hindbærcoulis (Helado de sherry con salsa de Frambuesa)
206 Små mandelkager (Panallets)
12 Sofrito
143 Spaghetti med serranoskinke (Espagueti con jamón)
8 Spansk mad
176 Spejlæg (Huevo frito)
42 Stegte søde peberfrugter (Pimientos fritos)
201 Sukkerbrødskage med ost (Pa de Pessic / Bizcocho de queso)
76 Supper
88 Svampesuppe (Sopa de setas)
169 Svinemørbrad i krydret sauce (Carne de cerdo a la antigua)
12 Tapas
81 Timiansuppe (Sopa de tomillo)
54 Tomatbrød
123 Tomatsalat (Ensalada de tomate)
117 Trinxat
61 Tun med allioli (Atun con allioli)
19 Vin
15 Vineddike
181 Ål i peber (All-i-pebre)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Tapas (2005)
Rosas spanske køkken (2007)