Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
38 |
|
|
Asparges i forskellige teksturer |
|
33 |
|
|
Asparges stegt i brød med fuglegræs og grønne jordbær |
|
152 |
|
|
Bagt sandart med små samsøkartofler, bakskuld og sødskærm |
|
82 |
|
|
Blomkål i forskellige teksturer, bakskuld og røget enebær |
|
159 |
|
|
Clara Friis-pærer med røget vaniljeis |
|
124 |
|
|
Efterårsæbler fra Lilleø med hasselnødder og flødeis med lyse rosiner |
|
108 |
|
|
Enebærglaseret skovdue med græskar og sødskærm |
|
77 |
|
|
Farseret vagtel med løg i forskellige teksturer |
|
116 |
|
|
Frisk fløde og bladselleri |
|
155 |
|
|
Fynsk fåremælk i teksturer med musli og sirup |
|
138 |
|
|
Færøske jomfruhummere med østersemulsion, tang og rugbrød |
|
160 |
|
|
Geleret kærnemælk, malt og roe-iscreme |
|
97 |
|
|
Glaserede rodfrugter fra Søren Wiuff |
|
48 |
|
|
Glaseret fåremælksmousse og havesyregranite |
|
111 |
|
|
Glaseret harerulle med Clara Friis-pærer, hvide valnødder og jernurt |
|
47 |
|
|
Gotlandsk lam med løg i forskellige teksturer |
|
142 |
|
|
Grøn havregrød med glaserede kalvebrisler, pære og karsespirer |
|
156 |
|
|
Gulerod, lakrids og yoghurtsne |
|
119 |
|
|
Hirsegrød, mælkeis, havre og malt-crumble |
|
74 |
|
|
Hummer med ærter, blodpølse og strandurter |
|
145 |
|
|
Hummer, stegt sort, med kartoffelterrin, sure løgskaller og aromatisk sauce |
|
130 |
|
|
Høbagt selleri, blodpølse og guldnælder |
|
120 |
|
|
Islandsk skyr, tørrede bær og havesyre |
|
67 |
|
|
Jomfruhummere, stegte færøske, med glaserede gulerødder, krydderbrød og violer |
|
137 |
|
|
Kammusling: stegt, med porrer, dild og æggecreme |
|
78 |
|
|
Karamelcreme med sensommerbær, multebærsorbet og hyldeblomst-mælk |
|
41 |
|
|
Kongekrabbe og muslinger |
|
59 |
|
|
Krabbesalat, rødbeder og havesyre |
|
148 |
|
|
Lammehals bagt med brændt hø, pocherede vagtelæg og selleri |
|
85 |
|
|
Mandelkartofler, brændt porre og gotlandske trøfler |
|
127 |
|
|
Mjød og brunsviger |
|
70 |
|
|
Moskusokse med spinatpuré, tørrede bær og hybenroser |
|
112 |
|
|
Ost fra Jämtland med kvædegelé, rug-brødsis og revet brød |
|
123 |
|
|
Parfait af ristet brød, med brombær og jernurt |
|
34 |
|
|
Pocherede andeæggeblommer med asparges, bregner og muslingeskum |
|
134 |
|
|
Pocherede danske østers med sagogrød og havrevaffel |
|
86 |
|
|
Pocherede æg med svensk prästost og trøffelpuré |
|
115 |
|
|
Pærer fra Lilleø med hasselnødder |
|
51 |
|
|
Rabarber med krydderbrød, flødeis og skovmærke |
|
30 |
|
|
Rørt mos med stenbiderrogn og sprødt kyllingeskind |
|
56 |
|
|
Rå grønlandske rejer og grønne jordbær |
|
93 |
|
|
Råmarinerede kammuslinger med kastanje og rå svampe |
|
73 |
|
|
Råmarinerede kammuslinger med stikkelsbær, fuglegræs og brunet smøremulsion |
|
60 |
|
|
Sensommerkrebs med græskar, krondild og akvavit |
|
102 |
|
|
Stegt and fra Lilleø med majs, sagogrød, kantareller og strandurter |
|
101 |
|
|
Stegt havtaske med brødsalat, guldnælder og valnøddepuré |
|
98 |
|
|
Stegt havtaske med svampe og strandsennep |
|
44 |
|
|
Stegt rokkevinge med lun kartoffelsalat og sure sagogryn |
|
63 |
|
|
Stegt søtunge med nye danske kartofler, grønne jordbær og sauce med umodne hyldebær |
|
64 |
|
|
Stegt vesterhavs-pighvar med bønner, friske hasselnødder, tallerkensmækker og vild brøndkarse |
|
133 |
|
|
Stegte blæksprutter med brødsalat og jordskokker |
|
151 |
|
|
Syltet svinebryst med kartoffelskræller og ølsyltede løg |
|
89 |
|
|
Tatar af moskusokse |
|
90 |
|
|
Terrine med røget ål og syltet kål, karamelliseret æble og glaserede gule beder |
|
37 |
|
|
Varm pandekage med rygeost, smeltrogn, radiser og karse |
|
141 |
|
|
Æbleskiver med harerillette og pære-puré |
|
107 |
|
|
Ølbraiseret kalveskank med kogte jordskokker og tyttebær |
|
52 |
|
|
Øllebrød, rabarber og mælkeskum |
|
94 |
|
|
Østers og brændende kærlighed |
|