Find opskrift

NOMA


Tid og sted i det nordiske køkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   Redzepi, René
Forlag Politikens Forlag
Udgivet 2010
Udgave 1
Illustrationer Ditte Isager
Sider 268
ISBN 978-87-867-9808-2
Bognummer 327
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
250 agurk og jernurt
273 andebryst, tunge og hjerte, tallerkensmækkere og brøndkarse
259 asparges, dunhammere og pocherede andeæg
330 aspargeskartofler, løvstikke og valle
265 birketræsdessert
298 blæksprutte og marinerede strandplanter, syltet kål og persille
285 blæksprutte, jernurtolie og grønne jordbær
289 blåbærdessert
268 blåmuslinger og kvanblade med kalvebryst
331 brød, smør og fedt
342 cremet byg og gryn, hvedegræs og trøffel
290 dessert af blomster
308 essentiel syltning for NOMA
278 friske rejer og syltet tang, stenurt og rabarber
254 friske skud of akselrøn, mjød og friskost
253 friskost med granskud
306 glaserede rødbeder og æbler
318 grillet gråpære og aromatiske blomster, andelever og kråser
312 grillet lammeskank, pule beder og ramsløg
303 grisehaler og kartoffelskræller, karljohanolie og æbletræ
311 græskar og marinerede sild, saft of valnødder
284 grøntsager fra lammefjorden, stikkelsbær og havtorn
281 grøntsagsmarken
309 gulerødder og kærnemælk
328 hare, træ og bog
297 havtorn og rødbedeflødeboller
307 hummer i røde nuancer
288 hummer og salater, ribsvin og hybenrose
261 hvide ribs og geleret agurkesaft, skvalderkål og hasselnøddemælk
334 hørøgede vagtelæg
304 jomfruhummere og østersemulsion
341 jordskokker og ristet høolie, yoghurt og gotlandske trøfler
282 kalvebrissel og grøntsagsstokke, persille og søsalat
326 kalvetunge med blegselleri
305 kammuslinger og søpindsvin, havtorn og muikko
258 kantareller og hasselnødder
257 karamel og malt
276 karamelliseret brissel og tang, löjrom og strandurter
251 karl johan og pocheret trøffelmarengs
262 kartoffelchips og yoghurt
322 kartoffelchips, anis og chokolade
340 kartoffelkuren
323 kastanje og valnød, rug og karse
327 knivmusling og peberrod, muslingesaft og persillegelé
319 knoldselleri og mos, tang og æggeblomme
269 kogte porrer og karamelliseret svinebouillon, aske og hasselnødder
338 kongekrabbe med porrer i aske
333 kyllingeskind og rugbrød, stenbiderrogn og rygeost
283 lammebryst og salatblade
271 limfjordsøsters og maltolie, æble og sagogryn
295 løg og blåbær
317 løgfamilien
272 moskusokse og nye skud af hvidløg, mælkeskind og karamelliseret hvidløg
263 multebærfra Piteå, brændt marengs og urtete
320 mælkebøtte og gule beder, tallerkensmækkere og æggeblomme
255 mælkeis og byg, pocheret æg og lakrids
343 mælkeskind og skorzonerrod, raps og trøffelpuré
336 oksehaler og mørk øl, æble og jordskok
316 oksetværreb og hybenrose, maltpuder og rødbede
344 overmodne pærer og maltolie, skyr og sødskærm
274 pighvar med vilde urter
266 pighvarfinner og pighvarkæber, asparges og jernurt
287 pocheret andeæg og råkost og limfjordsøsters
275 pocheret æg og radiser
335 pocheret æggehvide og birkevin, stegte vilde svampe
315 radiser i potte
339 rensdyr med selleri og urtegele
300 rødbedegranité og skovmærke
314 rødbeder og aromatiske urter og frø, røde stikkelsbær og korsbær
294 rødbeder og rabarber
324 røget marv og løg, timianblomster og kalvebryst
310 rå rejer fra Smögen med ribsgranité
264 råmarineret makrel og grillet agurk
299 saltet småkage med røget spæk og solbær
321 snegle og mos
256 snemand fra lammefjorden
280 spinat dampet i te
252 stegt flæsk med ramsløgssauce
291 svinenakke og dunhammere, martsvioler og malt
293 syltede grøntsager, ristet svinesauce og røget marv
332 søpindsvin og frossen mælk, agurk og dild
301 Søpindsvin og hyldebær, hyben og eddike
277 søtunge og grønne jordbær, strandkål og nye kartofler
313 taskekrabbe og strandsennep, letgeleret saft fra hjertemusling
279 tatar og skovsyre, estragon og enebær
270 topazæble, friske hasselnødder og merian
337 trøffeldessert
325 tueporesvamp og blodpuré
329 tyttebær og høfløde
296 urtetoast med pighvarrogn
302 valnødder og tørrede bær
292 vilde brombær og is af minimajs
267 vinterkål og østers
286 yoghurtparfait og valle, ærter og bladselleri
260 æbleskiver og eddikemarengs

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
NOMA (2006)
NOMA (2010)