Find opskrift

Livsnyderrejse i Norditalien


fra Rivieraen til Piemonte

Se Alle kogebøger


Forfatter   Grøndahl, Anders
Forlag Nyt Nordisk Forlag Arnold Busk
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Anders Grøndahl
Sider 136
ISBN 87-17-07070-8
Bognummer 201
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
132 Arrosta di Vitello (kalvesteg)
47 fiskesuppe (Zuppa di pesce)
20 flad, tynd båndpasta med basilikumsauce (Linguini al pesto)
30 friturestegte fisk og skaldyr (Fritto misto di mare)
123 kalve- eller oksegryde i Barolo-sauce (Brassata al Barolo)
98 kalvemørbrad med mayonaise af æg, tun, urter, kapers og grøntsager (Vitello Tonnato)
88 kyllinge-salat som i Piemonte (Pollo Piemontese)
56 lammebryst farseret med urter, svampe og pinjekerner (Agnello farsito con erbe, funghi e pinoli)
21 liguriske ravioli (Pansoti)
128 nøddefyldte figner glaseret med akaciehonning (Fichi caldi ripierni)
70 ovnbagt laks i sølvpapir (Salmone in cartoccio)
135 ovnbagte peber-frugter med puré af ansjos og hvidløg (Peperoni bagna caoda)
97 risotto med Barolo og hvide trøfler (Risotto al Barolo e tartufi bianchi)
56 risotto med citron, porre og rosmarin (Risotto al limone e porri)
31 salat af havets frugter (Insalata frutti di mare)
132 smalle pastabånd med kantareller og stegesky (Fettucine con finferli e sugo arrosto)
38 spaghetti med venus-muslinger (Spaghetti alle vongole, asparagi e pomodorini)
128 Svampesauce (Sugo di funghi)
123 toast med bladselleri, sode log, tomater, olivenolie, basilikum og hav-salt (Bruschetta con sedano, cipolline, pomodori e basilico)
59 æggekage med artiskokker (Frittata di Carciofi)
88 æggestand med urter (Tartrà)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Livsnyderrejse i Norditalien (2002)
Fra Barolo til Middelhavet (2006)
Sous Vide kogebogen (2015)