Find opskrift

Mad på åben ild og grill


de gode måltider og nye muligheder

Se Alle kogebøger


Forfatter   Hurtigkarl & Co., Jan
Sekundære forfattere Hansen, Jakob Mielcke
Forlag Pardekooper og Lars Gundersen
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Lars Gundersen
Sider 44
ISBN 87-91758-00-9
Bognummer 233
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
18 'Sashimi' af tun med hasselnøddeolie, cumbawa og røget paprika
24 BBQ med sommersalat
26 Charbonade Genevoise med Foie Gras-fedt
34 Gillede figner med vanilje softice
14 Grillede asparges og hummer med pocheret fersken
30 Grillet due med små grøntsager og vin jeune sabayone
28 Grillet havtaske med anis og gurkemejesmør
12 Grillet laks 'kebabstyle' med blomkålscouscous og passionssmør
22 Grillet lammekølle 'Marrakech'
16 Grillet multe og græskar med vaniljemayonnaise og roser
42 Grillet pære med Skt. Clemens-is
10 Røget kartoffelsalat med blommer og druer
40 Røget olivenolie-is med passionsfrugt
38 Røget skumfidus med tomat og citrontimian
36 Sorbet på grillede menton-citroner

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Mad på åben ild og grill (2005)
Smag på Korsika (2005)
Det salte med det søde (2005)
Tre i én (2005)
Hvad spiser kokken? (2005)