Find opskrift

Smag på Korsika


de gode måltider og nye muligheder

Se Alle kogebøger


Forfatter   Hurtigkarl & Co., Jan
Sekundære forfattere Hansen, Jakob Mielcke
Forlag Pardekooper og Lars Gundersen
Udgivet 2005
Udgave 1
Illustrationer Lars Gundersen
Sider 44
ISBN 87-91758-01-7
Bognummer 234
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
12 Artiskok poivrade og jomfruhummer barigoule
14 Blåmuslinger i kartoffel/lime-sauce
16 Carpaccio af blæksprutte med røget paprika og brændt smør
18 Daube af kammusling, vildsvineskinke og hestebønner
40 Hasselnøddetærte med cremefraiche og bær
24 Havbars med mini-fennikel og honningeddike
22 Helstegt violet dorade med grønkål og ribs
38 Hvis chokoladesoufflé med salat blodappelsin og malttuille
36 Karamelliserede kumquats med mandel-is
34 Kokosbavarois med citrongræs-is
42 Kvædepuré med kakaosmør og fromage blanc/lavendel-is
28 Ragout af ungt vildsvin med kastanier
30 Rødmulle bagt på aromatisk salt
26 Yellowtail kingfish med grønne jordbær og spaghetti
10 Østers med havskum 'Alim-Morbaz'

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Mad på åben ild og grill (2005)
Smag på Korsika (2005)
Det salte med det søde (2005)
Tre i én (2005)
Hvad spiser kokken? (2005)