Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
12 |
|
|
Artiskok poivrade og jomfruhummer barigoule |
|
14 |
|
|
Blåmuslinger i kartoffel/lime-sauce |
|
16 |
|
|
Carpaccio af blæksprutte med røget paprika og brændt smør |
|
18 |
|
|
Daube af kammusling, vildsvineskinke og hestebønner |
|
40 |
|
|
Hasselnøddetærte med cremefraiche og bær |
|
24 |
|
|
Havbars med mini-fennikel og honningeddike |
|
22 |
|
|
Helstegt violet dorade med grønkål og ribs |
|
38 |
|
|
Hvis chokoladesoufflé med salat blodappelsin og malttuille |
|
36 |
|
|
Karamelliserede kumquats med mandel-is |
|
34 |
|
|
Kokosbavarois med citrongræs-is |
|
42 |
|
|
Kvædepuré med kakaosmør og fromage blanc/lavendel-is |
|
28 |
|
|
Ragout af ungt vildsvin med kastanier |
|
30 |
|
|
Rødmulle bagt på aromatisk salt |
|
26 |
|
|
Yellowtail kingfish med grønne jordbær og spaghetti |
|
10 |
|
|
Østers med havskum 'Alim-Morbaz' |
|