Find opskrift

Jorden rundt i 80 retter


eller måske lidt flere

Se Alle kogebøger


Forfatter   Lander, Lise
Forlag Lademann
Udgivet 1980
Udgave 1
Illustrationer Lotte Schrøder og Jes Buusmann
Sider 96
ISBN 87-15-07263-0
Bognummer 243
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
11 Agurker fra Normandiet - Frankrig
66 Amerikansk forloren hare - USA (Meat loaf)
62 Ananas Mousse - USA
37 Antipasti - Italien
52 Arabiske kødboller - Algeriet (M'Chemeche)
39 Aubergine-ret i ovn - Italien (Parmigiana di Malanzane)
62 Avocado sauce - USA
76 Borstch - Rusland
63 Californisk avocadosuppe - Californien
68 Californisk orangelikør '44' - USA
11 Champignons à la crème - Frankrig
64 Chili con carne - USA
23 Chop Suey - Det fjerne Østen
62 Cæsar salat - USA - Canada
83 Engelsk lammekølle - England
11 Farserede kartofler - Frankrig
12 Ferskendessert fra Beaujolais - Frankrig
12 Ferskensorbet med hindbærsauce - Frankrig
64 Fishburgers - USA
74 Fiskebrød fra Quebec - Canada
74 Fiskefondue - Canada
47 Foreller à la grecque - Grækenland
23 Fukien suppe - Det fjerne Østen
47 Fyldte tomater à la grecque - Grækenland
58 Gazpacho - Spanien
14 Gedeoste fra Cahors - Frankrig
63 Gryderet fra Louisiana - USA (Chicken and sausage filé gumbo)
66 Gryderet med kylling og rejer - USA (Jambalaya)
14 Grønsags-terrine fra Troisgros - Frankrig
51 Guldbrasen fra Marokko - Marokko
37 Insalata mista - Italien
84 Irish stew - England-Irland
24 Ito salat - Det fjerne Østen
78 Kalv Orloff - Rusland
58 Kalvefrikassé - Spanien (Ternera de Cordoba)
15 Kalvemedaljoner med avocado-sauce - Frankrig
40 Kalveschnitzel - Italien (Saltimbocca alla Romana)
24 Karry kyllingesalat - Det fjerne Østen
16 Kartoffelpandekage - Frankrig
88 Kartofler fra Ardennerne - Farserede, bagte kartofler - Belgien
78 Kaukasisk Chachlik - Rusland
78 Kaukasisk tatarsauce - Rusland
26 Kinakålsalat - Kina
26 Kinesisk mixed salad - Kina
26 Kinesisk sauce - Kina
27 Kinesisk sennep - Kina
27 Kinesisk svinefrikassé - Kina
27 Kinesiske spareribs - Kina
79 Kirgisisk kylling - Rusland
84 Kold myntesauce - England
51 Kold yoghurt suppe - Middelhavsområdet
16 Krabbesalat med haricots verts - Frankrig
83 Kuller - England (Haddock)
79 Kurdisk kyllingepostej - Rusland
16 Kylling à la diable - Frankrig
28 Kylling med ananas - Det fjerne Østen
28 Kyllingelever fra Vietnam - Det fjerne Østen
12 Kyllingelever-rand - Frankrig (Flan de foies de volaille)
89 Kød-grønsagsgryde - Belgien (Waterzooi fra Gent)
74 Laksesalat - Canada
67 Lam fra de karaibiske øer -
52 Lammesadel à la pieds noirs - Algeriet
38 Lasagne al forno - Italien
58 Madrid consommé - Spanien
55 Makrel med tomat og løg - Marokko (Scabitch Kaballa)
67 Marengs appelsintærte - USA
28 Marinerede aubergines - Det fjerne Østen
68 Marineret fisk i citron - USA
51 Marokkansk 'gryde' - Marokko (Choukchouka)
54 Mellemøst ris - Middelhavsområdet
38 Minestra di zucchini - Italien
48 Moussaka - Grækenland
18 Muslingefrikassé - Frankrig
80 Oksefilet Stroganoff - Rusland
54 Olivensalat fra Marrakech - Middelhavsområdet
39 Osso-Bucco - Italien
30 Peking-suppe - Kina
18 Perlehøne med tyttebær - Frankrig
19 Pighvar med rabarbermos - Frankrig
54 Pilaff ris - Middelhavsområdet
25 Pirojkis eller små indbagte kødpostejer - Rusland
30 Prins Henriks nem fra Vietnam - Kejserruller - Det fjerne Østen
68 Rejesalat fra Martinique - Det karaibiske øhav
31 Ris fra Canton - Det fjerne Østen
39 Risotto - Italien
19 Rokke med myntesauce - Frankrig
20 Rouquefort-sauce - Frankrig
42 Sardelle sauce - Italien
31 Sashimi - Det fjerne Østen
20 Scallops med porremos - Frankrig
55 Shish Kebab - Middelhavsområdet
80 Små indbagte kødpostejer - Rusland (Pirojkis)
76 Små russiske pandekager - Rusland (Blinis)
42 Spaghetti med Sauce al Funghi - Italien
40 Spaghetti med Sauce al pescatore - Italien
40 Spaghetti med Sauce alla Bolognese - Italien
42 Spaghetti med Sauce Pizzaiola - Italien
70 Spareribs - USA
31 Stegt svinekød fra Tonkin - Det fjerne Østen
70 Store rejer à la Creole - USA
32 Sukiyaki - Det fjerne Østen
32 Sweet and sour pork - Det fjerne Østen
88 Søtunge Saint-Arnould med julesalat - Belgien
20 Tomatsauce - Frankrig
48 Torskerogn à la grecque - Grækenland (Tarama)
43 Varm ægge-og tomatforret - Italien (Uova al pomodoro)
34 Vietnam salat - Det fjerne Østen
84 Welsh rarebits - England
34 Wongs frikadeller - Det fjerne Østen
43 Zucchini alla Romana - Italien
15 Æggedessert - Frankrig (Ile flottante)
89 Ål med grøn sauce - Belgien (Ål au vert)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
25 middage med Lise Lander (1973)
Jorden rundt i 80 retter (1980)