Side |
|
|
Opskrifter |
Opskriftsforfatter |
105 |
|
|
'Trøfler' af gedeost |
|
77 |
|
|
Agerhøne på sigøjnermanér |
|
104 |
|
|
Aubergine i tomatsauce |
|
107 |
|
|
Aubergine stegt som lam |
|
136 |
|
|
Aubergineblomster |
|
143 |
|
|
Bagt fennikel med tomat |
|
141 |
|
|
Bankede oliven |
|
44 |
|
|
Basilikumpuré |
|
39 |
|
|
Bedstefars Polentaguf |
|
118 |
|
|
Blandede krydderurter fra Provence |
|
86 |
|
|
Blæksprutte kogt i pastis |
|
57 |
|
|
Bouillabaisse |
|
121 |
|
|
Braiseret tun i pebersauce |
|
15 |
|
|
Bønnepuré med artiskokker |
|
83 |
|
|
Dampet havbars |
|
94 |
|
|
Druekage med kandiseret frugt |
|
132 |
|
|
Flan med tomat og courgetter |
|
30 |
|
|
Flæskesteg stegt som porchetta |
|
134 |
|
|
Forskåret appelsinvin |
|
96 |
|
|
Friske grønsager i olie |
|
42 |
|
|
Fyldte courgetteblomster i tomatsauce |
|
29 |
|
|
Fyldte sardiner |
|
20 |
|
|
Gammeldags vanillebudding |
|
128 |
|
|
Gedeoste i olivenolie |
|
98 |
|
|
Gratineret græskar |
|
76 |
|
|
Grillerede auberginer og røde peberfrugter |
|
132 |
|
|
Grillerede kramsfugle |
|
59 |
|
|
Grilleret filet af brasen |
|
140 |
|
|
Grillmad som på oliemøllen |
|
130 |
|
|
Grillstegt gedeost |
|
36 |
|
|
Græskarsuppe |
|
68 |
|
|
Grønsagspostej |
|
80 |
|
|
Grønsagssuppe (Pistou) |
|
19 |
|
|
Hareragout |
|
63 |
|
|
Havbrasen i saltdej |
|
62 |
|
|
Hel havbars dampet over tang |
|
12 |
|
|
Hvidløgsmayonnaise |
|
27 |
|
|
Hvidløgssauce til pasta |
|
103 |
|
|
Høne med grønne oliven |
|
111 |
|
|
Indbagte kvæder |
|
110 |
|
|
Indbagte trøfler |
|
93 |
|
|
Is med lavendelpraline |
|
153 |
|
|
Julemajskage |
|
151 |
|
|
Julesalat med ansjossmør |
|
154 |
|
|
Juletærte med appelsin og æble |
|
108 |
|
|
Kage af nedfaldsfrugt |
|
136 |
|
|
Kaninsteg med egne pølser |
|
123 |
|
|
Kartoffel- og tomatgratin |
|
21 |
|
|
Kastanjer i sukkerlage |
|
37 |
|
|
Kastanjesuppe |
|
11 |
|
|
Kikærtesuppe |
|
108 |
|
|
Kirsebær i brændevin |
|
64 |
|
|
Korsikansk ostekage med karamel |
|
44 |
|
|
Kylling med basilikumfyld |
|
142 |
|
|
Kyllinger med olivenfyld |
|
57 |
|
|
La Rouille |
|
70 |
|
|
Lammekoteletter med ratatouille |
|
122 |
|
|
Lammekølle med hvidløgstærter |
|
131 |
|
|
Lammenyrer på spid |
|
92 |
|
|
Lille trøffelpie |
|
35 |
|
|
Løgchutney |
|
66 |
|
|
Mandel- og melonkonfekt |
|
32 |
|
|
Marengsdessert |
|
141 |
|
|
Marinerede oliven |
|
9 |
|
|
Marmelade af tørrede figner og druesaft |
|
61 |
|
|
Mousse af havkat med mandler |
|
149 |
|
|
Multe med oliven |
|
87 |
|
|
Muslinger, kogt i pastis |
|
157 |
|
|
Nougat af honning og mandel |
|
156 |
|
|
Nougat af æggehvide med blandet frugt og nødder |
|
111 |
|
|
Olivenbrød |
|
49 |
|
|
Omelet med gedeost med frisk mynte |
|
46 |
|
|
Ovnstegt brasen |
|
104 |
|
|
Ovnstegte kæmpecourgetter |
|
138 |
|
|
Pavelige auberginer |
|
38 |
|
|
Polenta med vagtelsauce |
|
65 |
|
|
Porremousse |
|
43 |
|
|
Poulard med pinjekerner |
|
112 |
|
|
Provençalsk fladbrød |
|
71 |
|
|
Provençalsk grønsagsragout (Ratatouille) |
|
100 |
|
|
Provençalsk okseragout |
|
119 |
|
|
Provençalsk smør, eller aioli |
|
139 |
|
|
Puré af røde peberfrugter |
|
84 |
|
|
Rhonefærgemændenes ragout |
|
150 |
|
|
Ristede muslinger med spinat |
|
11 |
|
|
Salat af kikærter |
|
14 |
|
|
Salat af peberfrugter |
|
10 |
|
|
Smuldreost |
|
96 |
|
|
Små landpateer |
|
60 |
|
|
Små mullepølser i kørvelsauce |
|
65 |
|
|
Snegle (Limacons) |
|
148 |
|
|
Spinatsuppe |
|
152 |
|
|
Stuvet bladbede |
|
147 |
|
|
Suppe på hvidløg og urter |
|
99 |
|
|
Sød græskargratin |
|
35 |
|
|
Sød tomatpuré |
|
67 |
|
|
Søde horn rullet i pinjekerner |
|
126 |
|
|
Sødt fladbrød fra Provence |
|
47 |
|
|
Søtungefilet i safran |
|
125 |
|
|
Terrine med spinat og svinekød |
|
135 |
|
|
Timianlikør |
|
45 |
|
|
Tomat- og appelsinsalat |
|
79 |
|
|
Torske- og grønsagspaté |
|
120 |
|
|
Tun med kaperssauce |
|
40 |
|
|
Ungænder i citron- og lavendelhonningsauce |
|
17 |
|
|
Urtete |
|
39 |
|
|
Vagtler med polenta |
|
34 |
|
|
Æggekage med pinjekerner |
|