Find opskrift

Et bord i Provence


Klassiske opskrifter fra Sydfrankrig. Indsamlet og illustreret af Leslie Forbes

Se Alle kogebøger


Forfatter   Forbes, Leslie
Originaltitel A Table in Provence
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1987
Oversættelse Ole Husted Jensen
Forlag Gyldendal
Udgivet 1994
Udgave 1
Illustrationer Leslie Forbes
Sider 260
ISBN 87-00-17556-0
Bognummer 246
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
105 'Trøfler' af gedeost
77 Agerhøne på sigøjnermanér
104 Aubergine i tomatsauce
107 Aubergine stegt som lam
136 Aubergineblomster
143 Bagt fennikel med tomat
141 Bankede oliven
44 Basilikumpuré
39 Bedstefars Polentaguf
118 Blandede krydderurter fra Provence
86 Blæksprutte kogt i pastis
57 Bouillabaisse
121 Braiseret tun i pebersauce
15 Bønnepuré med artiskokker
83 Dampet havbars
94 Druekage med kandiseret frugt
132 Flan med tomat og courgetter
30 Flæskesteg stegt som porchetta
134 Forskåret appelsinvin
96 Friske grønsager i olie
42 Fyldte courgetteblomster i tomatsauce
29 Fyldte sardiner
20 Gammeldags vanillebudding
128 Gedeoste i olivenolie
98 Gratineret græskar
76 Grillerede auberginer og røde peberfrugter
132 Grillerede kramsfugle
59 Grilleret filet af brasen
140 Grillmad som på oliemøllen
130 Grillstegt gedeost
36 Græskarsuppe
68 Grønsagspostej
80 Grønsagssuppe (Pistou)
19 Hareragout
63 Havbrasen i saltdej
62 Hel havbars dampet over tang
12 Hvidløgsmayonnaise
27 Hvidløgssauce til pasta
103 Høne med grønne oliven
111 Indbagte kvæder
110 Indbagte trøfler
93 Is med lavendelpraline
153 Julemajskage
151 Julesalat med ansjossmør
154 Juletærte med appelsin og æble
108 Kage af nedfaldsfrugt
136 Kaninsteg med egne pølser
123 Kartoffel- og tomatgratin
21 Kastanjer i sukkerlage
37 Kastanjesuppe
11 Kikærtesuppe
108 Kirsebær i brændevin
64 Korsikansk ostekage med karamel
44 Kylling med basilikumfyld
142 Kyllinger med olivenfyld
57 La Rouille
70 Lammekoteletter med ratatouille
122 Lammekølle med hvidløgstærter
131 Lammenyrer på spid
92 Lille trøffelpie
35 Løgchutney
66 Mandel- og melonkonfekt
32 Marengsdessert
141 Marinerede oliven
9 Marmelade af tørrede figner og druesaft
61 Mousse af havkat med mandler
149 Multe med oliven
87 Muslinger, kogt i pastis
157 Nougat af honning og mandel
156 Nougat af æggehvide med blandet frugt og nødder
111 Olivenbrød
49 Omelet med gedeost med frisk mynte
46 Ovnstegt brasen
104 Ovnstegte kæmpecourgetter
138 Pavelige auberginer
38 Polenta med vagtelsauce
65 Porremousse
43 Poulard med pinjekerner
112 Provençalsk fladbrød
71 Provençalsk grønsagsragout (Ratatouille)
100 Provençalsk okseragout
119 Provençalsk smør, eller aioli
139 Puré af røde peberfrugter
84 Rhonefærgemændenes ragout
150 Ristede muslinger med spinat
11 Salat af kikærter
14 Salat af peberfrugter
10 Smuldreost
96 Små landpateer
60 Små mullepølser i kørvelsauce
65 Snegle (Limacons)
148 Spinatsuppe
152 Stuvet bladbede
147 Suppe på hvidløg og urter
99 Sød græskargratin
35 Sød tomatpuré
67 Søde horn rullet i pinjekerner
126 Sødt fladbrød fra Provence
47 Søtungefilet i safran
125 Terrine med spinat og svinekød
135 Timianlikør
45 Tomat- og appelsinsalat
79 Torske- og grønsagspaté
120 Tun med kaperssauce
40 Ungænder i citron- og lavendelhonningsauce
17 Urtete
39 Vagtler med polenta
34 Æggekage med pinjekerner

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Et bord i Provence (1994)
Et bord i Toscana (1996)