Find opskrift

Forfatterne går til bords

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kringelbach, George
Forlag Chr. Erichsens Forlag
Udgivet 1971
Udgave 1
Illustrationer
Sider 262
ISBN 87-555-0100-1
Bognummer 291
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
25 Aborre stegt på grill
228 Aloyau de boeuf à la Hongrie
229 Asperges en branches
136 Beurre marchand de vin
198 Bisque d'homard
259 Blanquette de veau
229 Blomkålsbuketter
68 Borsjtsj
228 Brødcrouton'er
45 Cailles en sarcophage
124 Chrein
39 Christmas pudding
229 Coq de bois rôti
157 Cordon bleu
192 Coupe George
191 Crème Saint-Germain au soupçon de Xerès
157 Crêpes Suzettes
148 Croissants
136 Croquettes de pommes de terre soufflées
38 Engelsk julegås
16 Esau linser
230 Farserede tomater
51 Farseret karpe fra Bourgogne
51 Ferske Giedder med Antziovitz at koge
227 Filet de barbue Normande
191 Filet de boeuf Neva tranché à la façon du Czar
143 Finsk lakse-piroge
45 Frascati Blinis
131 Frascati kalvelever Provençale
132 Frugttærte Frascati
157 Fyldte auberginer
227 Garniturer
122 Gehacktes Leiber
228 Glacerede trøffelskiver
90 Grafenbrad
20 Gratinerede muslinger
136 Grillade de filet de boeuf
230 Halve æbler
109 Hjemmebagt rugbrød
246 Hummer à l'américaine
51 Karpe, farseret, fra Bourgogne
94 Kinesiske spare-ribs
226 Kraftig consommé
228 Krebs
83 Lampret med rejesovs
123 Latkes
122 Leiber, gehacktes
215 Macédoine de fruits
181 Mandelkage anno 1623
75 Mandelruller
59 Mandelsuppe
59 Maraschino-is
227 Muslinger
20 Normannisk pighvar
149 Oeufs en meurette
260 Oie aux marrons
116 Oksefilet la Wilson
180 Oksehalesuppe Aurora
90 Oksemørbrad, opstuvet
102 Parfait-is
123 Pastrami
228 Petit fiskefilet
214 Pighvar Oblonskij
68 Piroshki
174 Piroshki Vallenko
124 Polske saltagurker
230 Pommes de terre soufflées, Pommes pailles
230 Pommes rissoles
101 Portugisisk fiskesuppe
230 Portvinssauce
31 Pottemager-kylling
214 Poularde à l'estragon
83 Romersk vildsvin
214 Sauce à la crème
229 Sauce Mornay
227 Sauce Normande
174 Saucisses minuits
45 Skildpaddesuppe à la Lady Curzon
102 Sorbet
74 Stegt gedde à la Walton
95 Svinekød i sursød sauce (Tien-suan-ku-lao-jou)
83 Vitello Tonnato
190 Vol-au-vent de la pie voleuse

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Forfatterne går til bords (1971)
Kringelbachs Postej-bog (1974)