Find opskrift

Kringelbachs Postej-bog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kringelbach, George
Forlag Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
Udgivet 1974
Udgave 1
Illustrationer Milling Erichsen
Sider 111
ISBN 87-17-01877-3
Bognummer 51
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
59 Ande-terrine
22, 40f Aspic
62 Astrids gåseleverpostej
26f Bagetid
52 Battendier's postej
33 Brioche-dej
33 Brioche-dej til postejer uden form (Pâte a Brioche commune)
58 Buchholzers indbagte andeleverpostej
64 Dansk leverpostej med smør
32–36 Dej
33 Dej til coulibiac
32 Dej til kolde og varme postejer (Pâte ordinaire)
32 Dej til kolde postejer og pier (Pâte au saindoux, Dough for raised pies)
36 Dej til tarteletter
35 Dej til vol-au-vent'er og portionspostejer
23, 40 Efterfyldning med sky
70 Elisabeth Davids provence-postej
90 Engelsk agerhønepie
11 Engelske postejformer
55 Ernæringsforbedret landpostej
97 Finsk lakse-piroge (varm)
19 Forholdet mellem kød og spæk
13ff Forme til postejer og terriner
72, 74, 75 Fyld til krustader
72, 74, 75 Fyld til tarteletter
56 Gamle George's whiskypostej
63 Gammel dansk leverpostej
104 Gammel engelsk fiske-pie (varm)
107 Gammel engelsk æblepie
8 Garum
50 Grovhakket fransk landpostej (Pâté de Campagne)
39 Grundfars til fiskepostejer og -terriner
38 Grundfars til fjerkræpostejer
37 Grundfars til kødpostejer og terriner
38 Grundfars til vildtpostejer og -terriner
77 Hagdahls postej på kødfars
89 Harrys fasanpostej
99 Hellstrøms stenbiderpostej
11 Hot-water crust
60 Indbagt brisselpostej
93f Indbagt fasanpostej Babinsky (Pâté au salmis de Faisan)
66 Indbagt kyllingepostej a la George
28f Indbagte postejer
18f Indlæg i postejer
105 Italiensk gedde-postej (kold) (Pasticcio Crotto del Mistro)
53 Jødisk leverpostej (Gehacktes leiber)
49 Kold landpostej med kalvelever
91 Kold vildtpostej med andelever
36 Krustadejern
11, 36, Krustader
82 Krustader med søtunge
20f Krydderier
51 Kyllingelever-terrine
15 Kødhakkemaskine
61 Landpostej fra Provence
102f Mester Benno's indbagte postej af rødfisk og sandart
33 Mørdej
33 Mørdej til kolde og varme postejer
69 Normannisk bondepostej med kanin (Pâté rustique au Lapin)
57 Oksetungeterrine
47 Onkel Henrys blender-postej
16f Ovn
10 Pâté en croute
8 Patina Apiciana
54 Pernod-terrine
12 Phyllos
12 Piroger
12 Piroshki
35 Portionspostejer
48 Postej fra Lapsetorvet
10 Postejer, hovedformer
25ff Postejer, tilberedning af
22f, 27 Pres til postejer og terriner
11 Pudding
20 Quatre Epices (Epices Riches)
11 Raised pie
83 Reje-kyllinge tarteletter
71 Russisk skinke- og kyllingepiroge
19 Saltindhold
22, 40f Sky
45f Strassbourger gåseleverpostej (Terrine de foie-gras a la Strassbourg)
65 Sønderjysk leverpostej
11, 36, Tarteletter
82 Tarteletter med søtunge
10, 14 Terrine
100 Terrine af havtaske a la Vergé
27f Terrine med indlæg
25ff Terrine, tilberedning af
25 Tilberedning af pâté de Campagne
28ff Tilberedning af Pâté en croute
92 Troels Skovfogeds dyrelever-postej
99 Vandbakkelsesdej
75 Varm brisselpie
76 Varm engelsk okse- og nyrepie
78 Varm kalve- og svinepie
98 Varm krabbepostej
73f Varm kyllinge- og brisselpostej (Coq en pâté france-comtoise)
79 Varm lammepie med safran
81 Varm skinkepostej
80 Varme roquefort-portionspostejer
87f Vildande-terrine
21 Vin og spiritus
101 Vinbjergsnegle i portions vol-au-vent'er (Feuilleté d'Escargots bourgouignonne)
11, 15, 35 Vol-au-vent
35 Vol-au-vent
72 Walisisk kyllingepie med porrer
34 Ægte butterdej (Pâte feuilletée, Flaky pastry)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Forfatterne går til bords (1971)
Kringelbachs Postej-bog (1974)