Find opskrift

Daniels kokkeskole

Se Alle kogebøger


Forfatter   Letz, Daniel
Forlag Rhodos
Udgivet 1994
Udgave 0
Illustrationer Strit Blædel
Sider 236
ISBN 87-7245-599-3
Bognummer 4
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
137 Agerhøns med rødvinssauce og tranebær (Perdreau rôti au vin rouge et aux airelles)
63 Ballotine af perlehøne (Ballatine de pintade)
230 Baskisk kylling (Poulet Basquaise)
84 Blæksprutter i gryde (Cassolette de calamars à la provençale)
43 Bløde hvidløg (Ail doux)
83 Blåmuslinger med peberfrugtcreme (Moules à la crème de poivrons)
33 Brun fond (Demi-glace)
160 Butterdej (Pâte feuilletée)
173 Butterdej med chokolade, nougat og appelsinsauce (Vol-au-vent au chocolat, sauce à l'orange)
167 Butterdej med rosmarinæbler og karamelsauce (Mille-feuille de pommes au romarin et au caramel)
185 Chokolade konfekt (Truffes au chocolat)
175 Chokoladeblade med moccacreme og chokolademousse (Mille-feuille au chocolat et sa crème de moka)
180 Chokoladetærte (Palet au chocolat 'La Tour d'Argent')
183 Citrontærte (Tarte au citron)
181 Clafouti med pærer og jordbærcoulis (Clafoutis aux poires et son coulis de fraises)
232 Crème caramel (Crème-renversée au caramel)
186 Dialog med frugter (Dialogue aux fruits)
124 Due med sauce foie gras (Pigeon rôti sauce foie gras et sa dariole)
131 Dådyrryg med pebersauce (Filet de daim rôti sauce poivrade)
187 Fagudtryk og fremmedord (Termes culinaires)
193 Farveplancher (La palette de photos)
136 Fasan i portvinssauce (Faisan braisé au pono)
38 Fiskefond (Fumet de poisson)
25 Fiskesuppe (Soupe de poissons)
146 Friteret ostebolle med julesalat i orangevinaigrette (Beignet au fromage et sa salade d'endives à l'orange)
66 Frølår med fennikel (Cuisses de grenouilles provençale)
178 Gammeldags rabarberkage (Gâteau à la rhubarbe de ma grand-mère)
235 Gammeldags æbletærte (Tarte aux pommes à l'Alsacienne)
78 Gratinerede jomfruhummere (Gratin de langoustines à rail et aux fines herbes)
229 Grillet kalvelever med hindbærsauce (Foie de veau grillé au vinaigre de framboise)
79 Grønne asparges og jomfruhummere i blodappelsin (Asperges et langoustines au beurre d'oranges sanguines)
227 Hane i Alsacevin (Coq au Riesling)
133 Hareryg med svampecreme (Rable de lièvre à la crème de champignons des bois)
97 Havtasketournedos med tomatsauce (Tournedos de lotte rôti à la tomate et au basilic)
119 Helstegt kanin 'Provençale' (Lapereau 'Provençale')
85 Hummer 'Tiger Lee' (Homard 'Tiger Lee')
39 Hummer-/skaldyrs-fond (Américaine)
101 Hvidvinsgranité med rosmarin (Granité au vin blanc et romarin)
34 Hønsefond (Bouillon de volaille)
139 Indbagt krikand (Sarcelle en croûte au balsamic)
89 Indbagt torsk med basilikumsauce (Cabillaud en croûte au basilic)
71 Jomfruhummerhaler med ovnstegte tomater (Queues de langoustines poêlées et tomates confites)
174 Jordbærfragilité (Fragilité aux fraises)
172 Jordbærvacherin (Vacherin aux fraises 'Jean-Louis Lieffroy')
123 Kalkunschnitzel med jægersauce (Escalope de dinde 'Chasseur')
110 Kalv med gåselever og artiskokker (Copeaux de veau aux artichauts)
109 Kalvemedaillon med basilikumsauce og skorzonerrødder (Mignon de veau au basilic)
228 Kalvenyrer med senneps- og portvinssauce (Rognon de veau à la moutarde)
81 Kammuslinger med julesalat og limesmør (Coquilles St. Jacques au beurre de citron vert)
233 Karamelliseret vanillecreme (Crème brulée)
67 Kold andelevermousse med tomatcoulis (Mousse de foie de canard et son coulis de tomates Michel Guérard)
168 Kold chokoladekage (Marquise au chocolat)
24 Kold gazpacho med gratineret ostebrød (Gazpacho et ses croûtons au fromage)
21 Kold kørvelsuppe med pocherede vagtelæg (Crème froide de cerfeuil et oeufs de caille pochés)
115 Kold lammebov med champignon og brøndkarse (Epaule d'agneau rôtie aux champignons, crème de cresson)
169 Kold soufflé med kastaniepuré (Soufflé glacé aux marrons, sauce orange au gingembre)
153 Konditorcreme (Crème pâtissière)
77 Krebs à la nage (Ecrevisses à la nage)
43 Krydderiblanding fra Provence (Herbes de Provence)
43 Krydderurtebuket (Bouquet garni)
158 Lagkagebunde/Bisquitebunde (Génoise)
87 Lakse-paupiette med spinat og torsk (Paupiette de cabillaud et saumon sauce simple)
93 Lakseflet med kørvelsauce (Tresse de saumon à la creme de cerfeuil)
94 Laksesoufflé (Saumon soufflé 'Auberge de L'Ill')
49 Laksetatar med agurk (Tañare de saumon au concombre)
116 Lammefilet med courgetter og hvidløg (Noisettes d'agneau rôties, gratin de courgettes et beignets d'ail)
117 Lammekølle med sauce estragon og selleripuré (Gigot d'agneau à l'estragon et sa purée de céleri)
118 Lammelever og -nyrer med sennepssauce (Foie et rognons d'agneau rôtis à la moutarde)
225 Letrøget torsk med sennepssauce (Cabillaud fumé sauce moutarde)
224 Linsesalat med lammetunge (Salade de lentilles et langues d'agneau)
57 Lun salat med kanin og hindbærdressing (Salade tiède de lapin au vinaigre de framboise)
60 Lun salat med østers (Salade tiède d'huîtres)
80 Lune østers (Huîtres tièdes aux oeufs de saumon)
35 Lys kalvebouillon (Fond blanc)
68 Marinerede grøntsager med brisler og karrysauce (Ris de veau et ses légumes marines, sauce curry)
236 Marineret fersken med ribs (Pêche pochée aux groseilles)
52 Marineret laks med sennepsdressing (Saumon mariné et sa crème de moutarde)
40 Monteret smør (Beurre blanc)
82 Muslingegratin med karrysabayon (Gratin de moules au carry)
27 Muslingesuppe med safran (Soupe de moules au safran)
155 Mørdej (Pâte sucrée)
184 Mørdejstærte med mandelcreme og friske frugter (Tarte de fruits frais aux amandes)
177 Nougat- og daddelkage (Gâteau au nougat et dattes)
113 Nyre- og hjerneragout (Cervelle et rognons de veau en cassottette)
157 Nøddekurv (Tuiles aux amandes)
231 Oksekæbe i cocotte (Joue de Boeuf en cocotte)
65 Okseskank i gele med peberrodscreme (Pot au feu en gelée et sa crème de raifon)
130 Ovnbagt alsacisk cocotte (Backeofe 'potée alsacienne')
182 Ovnbagt ananas (Gratin d'ananas)
159 Pastadej (Pâte à nouilles)
121 Perlehøne pot au feu med ingefærsauce (Pot au feu de pintade au gingembre)
88 Pighvar med aubergine confit - beurre blanc med safran (Turbot rôti au safran et aubergines confites)
69 Pocherede vagtelæg med risnudler, lakserogn og timiansabayon (Oeufs de caille poches et sabayon au thym)
22 Porresuppe med bacon og lakserogn (Crème de poireaux et quenelle d'oeufs de saumon)
120 Poussin i saltdej med portvinssauce (Poussin en croûte de sel au pono)
127 Pustagås (Oie rôtie à la Debrecen)
179 Roulade med hindbær og chokoladefyld (Bûche aux framboises et au chocolat)
170 Russisk ostekage (Gâteau russe au fromage)
90 Rødfiskepapillotte med skaldyrscreme (Papillote de rascasse à la crème de crustacés)
86 Rødtunge med porrecreme (Filet de limande à la crème de poireaux)
101 Rødvinsgranité (Granité vin rouge)
147 Røget sommersalat fra Løgismose (Salade d'été au fromage fumé 'Løgismose')
51 Råmarineret laks 'Tahitienne' (Saumon cru 'Tahitienne')
221 Salat med andehjerter og kråser (Salade de coeurs de canard et gésiers)
222 Salat med anderillette (Rillette de canard)
53 Salat med havtaske og grøn peber (Salade tiède de lotte au poivre vert)
148 Salat med munster ravioli og sauce roquefort (Salade de raviolles de munster et sa crème au roquefort)
56 Salat med skovdue (Salade tiède de palombe aux croûtons)
59 Salat med syltet andelår, hertil Maxims kartofler (Salade de cuisses de canard confites et pommes 'Maxim's')
91 Sandart med jomfruhummer og limebisque (Sandre et langoustines rôtis au citron vert)
226 Sandartfilet i enebærsauce (Filet de sandre poêlé au genièvre)
36 Sennepssauce (Sauce moutarde)
37 Simpel sauce (Sauce simple)
23 Skovsvampesuppe (Soupe de champignons des bois)
41 Spansk smør (Beurre calabrais)
126 Sprængt due med peberrodssauce (Pigeon pré-salé à la crème de raifort)
42 Stegt gåse- eller andelever (Foie gras)
114 Svinemørbrad med citrusfrugter (Filet mignon de porc aux agrumes-sauce aigre doux - 'Trois Gros')
128 Syltet gås med hvide bønner (Cassoulet 'Castelnaudary')
70 Terrine af lammehjerne og karljohan (Terrine de cervelle d'agneau aux cèpes 'Firmin Arrambide')
171 Terrine med frugter og sauce (Terrine de fruits et son coulis)
61 Terrine med perlehøne og brisler (Terrine de pintade et ris de veau)
62 Terrine med porre og andelever i portvinsgele (Terrine de poireaux et foie de canard au pono)
20 Tomatsuppe med ris (Soupe de tomates et son panaché de riz)
95 Torskeblomster sauce simple (Pétales de cabillaud au naturel)
96 Torskeescalope med østerssauce (Escalope de cabillaud aux huîtres)
176 Tærte med rødvinspocherede figner (Galette de figues au vin rouge)
112 Ungarsk kalvemignon (Mignon de veau poêlé à la hongroise)
156 Usødet mørdej (Pâte brisée)
55 Vagtelkotelet med karljohancreme (Côtelettes de caille à la crème de cèpes)
122 Vagtler i bouillon (Marmite de cailles)
166 Vandbakkelser med limecreme (Profiteroles au citron vert)
154 Vanillesauce (Crème anglaise)
145 Varm gedeost på salat med balsamico (Crottin de chavignol en salade au vinaigre balsamic)
223 Varm ostetærte (Quiche Lorraine)
135 Vildand i brombær (Canard sauvage aux mûres)
234 Æblebeignet med kanel (Beignets aux pommes á la cannelle)

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Daniels kokkeskole (1994)
Daniels nye kokkeskole (2004)