Find opskrift

Politikens fiskekogebog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Kyllesbech, Lars
Forlag Politiken
Udgivet 1997
Udgave 1
Illustrationer Marianne Diers, Per Jørgensen
Sider 189
ISBN 87-567-5810-3
Bognummer 46
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
45 3 slags rogn med creme double
34, 155 Aborre
35 Aborre gratineret med parmesan
46 Aborrenavarin med nye forårsgrønsager
162 Agensvesker
168 Agurkechili-dressing
39 Avocadosuppe
167 Beignetdej
19-21 Beluga
176 Ben, udtagning
71 Bisque
173 Blanchering
13, 168 Blinis
149 Blåmuslinger i øl og akvavit
81 Bouillabaisse - fiskesuppe på min facon
19 Caviar
18 Caviar og lakserogn på aspargeskartofler
55 Chatka-krabber
83 Chokolade crème brûlée
96 Christiansøsild med purløg og radiser
19-21 Classic Grey
24 Dampet rødspættefilet med tomatsauce
173 Dampning
169 Dilddressing
118 Efterårsmenu
181 Fade
156 Fem slags sushi med ingefær, wasabi og soya
176 Filetering, fladfisk
175 Filetering, runde fisk
168 Filodej
177 Finner, afklipning
170 Fiskecremesauce
166 Fiskefond
133 Fiskefrikadeller med krydderurtecreme
156 Fjordlaks, sushi
56 Fjordrejefrikassé med asparges
53, 40, 71 Fjordrejer
172 Fjordrejer, kogning
57 Fjordrejesalat med asparges og sommertrøffel
72, 75, 81, 110 Fjæsing
72 Fjæsing bagt i olivenolie og balsamico med courgette
22 Fladfisk
177 Fladfisk, rensning
177 Flåning
146 Forel
42 Forårsmenu
29, 154 Gedde
154 Gedde i cocotte med trøffel
156 Geddeboller i karrysauce
150 Gratinerede østers
34 Gratineret aborre
69 Gratineret hummer med rød carrysauce
142 Gravad laks med sennepscreme og sprødt skind
51 Grillede kammuslinger med caviarsauce
73 Grillet fjæsing med pesto og små tomater
66 Grillet jomfruhummer med hvidløg og persille
88 Grillet multe med varme tomater og spinat
161 Grillet røget laks med peberrod og saltede agurker
79 Grillet sandart med sommerkål
173 Grillning
177 Hale, afklipning
128 Havtaske
38 Havtaske med kapers og nye porrer
36 Havtaske på tomatcoulis og fennikel
38 Havtaskehaler
39 Havtaskekæber
37 Havtaskekæber med frikassé af sukkerærter
116 Havørred
107 Hel ovnstegt pighvar med skovsvampe og kapers
29, 100, 107, 113, 128, 132, 146 Helleflynder
113 Helleflynder med parmesan og svampe
114 Helleflynder med selleri og havtang
122 Helleflynder på courgettesoubise
115 Helleflynderterrine med broccoli og hummer
26 Helstegt rødspætte med persille
23 Helstegt skrubbe med artiskokhjerter i hvid trøffelsauce
170 Hollandaisesauce
40, 112 Hornfisk
40 Hornfisk med forårsfrikassé af nye kartofler og bælgærter
38, 40, 67, 68 Hummer
87 Hummer med frikassé af mango og æbler
172 Hummer, kogning
70 Hummerbisque med souffléboller
68 Hummersalat med pecorino og pinjekerner
169 Hvidløgsdressing
166 Hønsebouillon
19-21 Imperial
173 Indbagning
26 Indbagt rødtunge med kold sauce
26, 46 Ising
25, 26 Isingfileter
71 Jomfruhummer
67 Jomfruhummer med grønne asparges og parmesan
65 Jomfruhummer med grønærter
64 Jomfruhummer med pocheret æg
59 jomfruhummerhaler
18 Jordskokker
167 Kalvebouillon
51, 59, 147 Kammuslinger
51 Kammuslinger i aspargesfrikassé
12 Klargøring af stenbiderrogn
179 Knive
72, 73, 74, 81, 110 Knurhane
87 Knurhane på salat og krydderurter
173 Kogning
172 Kogning af skaldyr
106 Kogt pighvar på klassisk facon
126 Kogt torsk på klassisk facon
128 Kogte fiskerester
54 krabbekløer
55 Krabbeklør med romainesalat og kold dressing
53, 54, 71 krabber
53 Krabbesalat med selleri og fine bønner
63 Krebs à la nage
60 Krebs kogt i hønsebouillon serveret naturel
172 Krebs, kogning
62 Krebsehaler i dildkål med kylling
74, 76, 80, 101, 135, 135 Laks
143 Laksefrikadeller med kaperssauce
18, 45 Lakserogn
146 Laksesandwich med cornichoner
144 Lakseschnitzel med auberginekompot
139 Laksetatar rørt med æbler og mild chili
150 Limfjordsøsters serveret naturel
18 Lodde
33 Lun røget ål med purløg og røræg
116, 128 Lyssej
109 Makrel
111 Makrel med stuvet kål og kommen
39 Marineret havtaske i kold avocadosuppe
173 Marinering
171 Mayonnaise
46, 75, 112, 133, 155 Multe
75 Multe i papillot med løvstikke
166 Muslingefond
146 Muslingefrikassé med vilde ris og grønsager
116, 146 Muslinger
161 Muslingesuppe med koriander og dildfrø
59 Nye kartofler i vinaigrette med pesto og fjordrejer
19-21 Oscietre
174 Ovnbagning
74 Ovnbagt knurhane i sommergrønt
76 Ovnbagt multe og jomfruhummer på purløgssauce
22 Ovnbagt skrubbe i limesauce
162 Ovnbagt torsk i vintergrønt & timian
109 Ovnstegt makrel med ratatouille
107 Ovnstegt pighvar
180 Pander og kasseroller
174 Pandestegning
174 Papillot
172 Pesto
101, 104, 114, 128,132, 146 Pighvar
121 Pighvar med persille og jordskokpuré
108 Pighvar med svineskank og linser fra Le Puy
104 Pighvar med æbler i Gewurztraminerglace
156 Pighvar, sushi
80 Pocheret sandart i ærtepurésauce
33 Pocheret ål i hvide bønner, ærter og perleløg
174 Pochering
46 Rabarbersorbet med citrussalat og sukkermandler
59, 67, 68 Rejer
12 Rogn
38 Rokkevinge
19-21 Royal Black
93 Røde og hvide Bornholmersild lagt som terrine
30, 46, 76, 114, 133 Rødfisk
23, 30, 114 Rødspætte
25 Rødspættefileter med hjemmelavet remoulade
23, 26, 30, 31 Rødtunge
45 Rødtunge med grønne asparges
25, 26 Rødtungefileter
140 Røget fjordlakseryg med grøn peberrod og skorzonerrødder
113 Røget makrel
112 Røget makrel med trøffelrøræg
16 Røget torskerogn med rodfrugtcreme
172 Røræg
127 Råmarineret torsk med urter i creme
104 Salade niçoise
46, 78, 101, 107,115, 133 Sandart
78 Sandart i rødvinssauce
129, 146 Sandwichfyld: laks
171 Sauce simple
174 Sautering
156 Scampi, sushi
133 Sej
19-21 Sevruga
45 Sevrugacaviar
92, 112 Sild
95 Sild serveret som forskellige appetizere
93 Sildelage til kryddersild
93 Sildelage til marinerede sild
93 Sildelage til sherrysild
53 Skaldyr
172 Skaldyr, kogning
178 Skaldyr, pilning
178 Skaldyr, rengøring
26, 114 Skrubbe
25, 26 Skrubbefileter
176 Skæl, klargøring
181 Skærebræt
23, 30 Skærising
116 Slethvar
95 Små lune sild med æbler og salat
99 Små røgede sild med kartofler
88 Sommerbær og hvid chokoladetrøffel med frugtbrændevin
84 Sommermenu
170 Souffléfars
92 Spegning af sild
135, 141 Stegt laks
141 Stegt laks med krydderhollandaise
135 Stegt laks med olivensauce og friteret persille
97 Stegt sild i lage
29 Stegt søtunge på brøndkarsesauce
132 Stegt torsk med safran og oliven
102 Stegt tun med piment og vilde ris
31 Stegt ål med varm kartoffelsalat
13 Stenbiderogn med blinis
12, 45 Stenbiderrogn
14 Stenbiderrogn i creme
168 Strudeldej
162 Syltede pærer og Agensvesker med syrnet vanillecreme
26, 46, 114 Søtunge
30 Søtungemedaljoner med østerspølser
137 Terrine af røget laks og røget ål
100 Terrine lagt af efterårsfisk med oliven og tomat
16 To slags caviar med jordskokkepuré
167 Tomatconcassé
169 Tomatcoulis
169 Tomatkrydderdressing
169 Tomatkørveldressing
171 Tomatsauce
29, 107, 115, 116, 126, 146 Torsk
131 Torsk i svampefrikassé
127 Torskelever
127 Torskerogn
15 Torskerogn vinaigrette
128 Torskesandwich med æg og brøndkarse
134 Torsketatar med østers og havtang
45 Tre slags rogn med creme double
100 Tun
104 Tun i god olie med æg og oliven
156 Tun, sushi
121 Tuncarpaccio med artiskok og trøffel
101 Tunsandwich med sardeller og kapers
123 Vanillesabayon, varme figner med
31 Varm kartoffelsalat
123 Varme figner med vanillesabayon
58 Varme fjordrejer i salat på dildsauce
112 Varmrøget ørred
170 Vermouthsauce
117 Vesterhavslobescoves med purløg og koldt smør
130 Vesterhavstorsk med pigeonæbler og mild sennep
158 Vintermenu
172 Æg
143, 146 Ørred
149 Østers
153 Østers i champignoner og grønsager
151 Østers i persillecreme
178 Østers, åbning
30, 153 Østerspølser
153 Østerspølser i kørvelsauce med caviar
98 Østersøsild med sennep, basilikum og tomatravigotte
31 Ål
33 Ål, pocheret

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Politikens fiskekogebog (1997)
Politikens fiskekogebog (4. udg) (2005)