Find opskrift

Lev stærkt


Chili på 100 måder

Se Alle kogebøger


Forfatter   Larsen, Steen
Forlag Gyldendal
Udgivet 1998
Udgave 1
Illustrationer Birger J. Storm
Sider 97
ISBN 87-00-34708-6
Bognummer 231
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
71 Algeriet: Couscous
76 Algeriet: Fyldte peberfrugter
86 Algeriet: Rød chilipuré (Harissa)
54 Bangladesh: Torsk i karry
26 Barbados: Appelsin-avocadosalat
24 Barbados: Papaya-kyllingesalat
25 Barbados: Papayasalat m. rejer
49 Barbados: Rejer og søde kartofler i kokossauce
36 Brasilien: Chili-rejequiche
62 Burma: Nudler m. kylling og rejer (Kaushwe-Kyaw)
56 Cambodja: Kammuslinger i karry (Kari nuoc Phnom Penh)
37 Chile: Empanadas m. Bønnefyld
37 Chile: Kødfyld
37 Chile: Sardinfyld
28 Colombia: Kold avocadosuppe m. krydret creme
30 Danmark: Tomatsuppe (Sheik-el-Finn)
71 Egypten: Kebab
42 Frankrig: Ratatouille
91 Gambia: Afrikanske ris (Jolof)
46 Ghana: Banan-bønner for chilifreaks (Amadan ke abobie)
45 Grækenland: Spinattærte
27 Honduras: Butterbean-suppe
26 Indien: Agurkesalat (Raita)
26 Indien: Bananer i krydret yoghurt
79 Indien: Basmatiris
83, 29 Indien: Chapaties
84, 88 Indien: Citronpickles
53, 53 Indien: Dampede muslinger i karry (Teesryo)
90 Indien: Garam masala
84, 89 Indien: Kokoschutney
46 Indien: Krydrede kikærter
60 Indien: Kylling i karry (Murgh masala)
72 Indien: Kødboller i karrysauce (Kofta)
74 Indien: Lam i karry m. cashewnødder
79 Indien: Mandel-pulao
84, 89 Indien: Mangochutney
28, 29 Indien: Mulligatawny
83 Indien: Naan
48 Indien: Okra m. løg og chili
74 Indien: Oksekød i karry (Beef Madras)
39 Indien: Pakora
83 Indien: Paratha
44 Indien: Rispandekager (Masala Dosa)
39, 39 Indien: Samosas
45 Indien: Spinat-champignon gryderet
62, 63 Indien: Stegt kylling m. yoghurt masala (Tandoori murgh)
84, 89 Indien: Sød æblechutney
84, 89 Indien: Tomatchutney
75 Indien: Vindaloo m. svinekød
91 Indien: Yoghurtdrik til hot mad (Lassi)
91 Indonesien: Sambal Oelek
86 Indonesien: Jordnøddesauce
30 Indonesien: Karrysuppe
78 Indonesien: Nudelret (Mee goreng)
56 Indonesien: Nudler m. rejer og cashewnødder
56 Indonesien: Rejer m. kokos
31 Iran: Kold yoghurtsuppe (Abdoug Khiar)
32 Iran: Linsesuppe
80 Iran: Olivenbrød (Zeytin ekmegi)
70 Italien: Pizza m. salami og peberfrugt
22, 23 Italien: Tomatsalat m. olivensauce
43 Jamaica: Bagt papaya
41 Japan: Fiskeboller m. dip
44, 87 Japan: Omelet (Ta mago-yaki)
41 Japan: Tempura
72, 73 Kenya: Kødboller i tomatsauce (Mchuzi wa kebabu)
82 Kenya: Safranpandekager
76 Kina: Canton sur-sød svinekød
88 Kina: Chiliolie
64, 92 Kina: Kylling m. ananas
58 Kina: Lynstegt berberiandebryst
66 Kina: Lynstegt oksefilet m. mango
77 Kina: Lynstegt svinekød m. bønnespirer
46, 47 Kina: Lynstegte nudler (Chow mein)
40 Kina: Rejer i sur-sød sauce fra Sichuan
40 Kina: Rejer m. chili
47, 84, 86 Kina: Sichuan chilisauce
65 Kina: Sichuan kødboller
38 Libanon: Hummus
80 Libanon: Pitabrød
52 Malawi: Fisk og bananer
24 Malaysia Appelsin-ananas salat
24 Mexico: Advocadosalat
40 Mexico: Bønnedip
2, 68 Mexico: Chili con carne
84, 85 Mexico: Chipotlesauce
84, 85 Mexico: Enchiladasauce
34, 35 Mexico: Fyldt avocado m. rejer og mangosalsa
38 Mexico: Guacamole
58 Mexico: Kalkunbryst i chokolade-chilisauce (Mole poblano de guajolote)
69 Mexico: Krydret kødfyld (Picadillo)
31, 81 Mexico: Kyllingesuppe m. Lime og crème fraîche
80 Mexico: Majschips
27 Mexico: Majssuppe (Crema de elote)
85 Mexico: Mangosalsa
49 Mexico: Marineret fisk (Ceviche)
83 Mexico: Salsa de jitomate
57 Mexico: Sesampandekager m. kalkunfyld
36 Mexico: Stegte kammuslinger
43 Mexico: Stegte tortillas m. bønnefyld (Enchiladas con frijoles)
90 Mexico: Syltet chili
38 Mexico: Tomatsauce/dip (Salsa cruda)
51 Mexico: Tortillas m. fiskefyld (Burritos)
50, 51 Mexico: Tortillas m. krabbekød og grøn tabascosauce
80, 81 Mexico: Tortillas, grundopskrift
65 Mexico: Tortillasm. oksekød (Fajitas)
48 Pakistan: Aubergine og okra i safran sauce
61 Pakistan: Kylling m. karella
61 Pakistan: Seychellerne Kylling og rejer i kokosmælk
54, 55 Thailand: Fiskeboller m. salat (Tand mau pla)
78 Thailand: Grillstegt kød m.jordnøddesauce (Satay)
88 Thailand: Grøn karrypasta
53 Thailand: Krabbekød, rejer og ris i ananas (Kao pat sabharot)
64 Thailand: Kylling i rød karry
31 Thailand: Kyllinge-kokossuppe (Tom kha gai)
62 Thailand: Kyllinge-kød m. cashewnødder (Gai pat metmam-uang)
24 Thailand: Mangosalat
75 Thailand: Oksekød i grøn karry
25 Thailand: Papayasalat (Yam)
33 Thailand: Rejesuppe (Tom yam kaeng)
88 Thailand: Rød karrypasta
26 Thailand: Stærkt agurkesalat (Arjad)
22 Thailand: Sur-sød tofusalat
42, 43 Tyrkiet: Den besvimede præst (Imam bayildi)
30 Tyrkiet: Okrasuppe
28 USA: Avocadosuppe m. hvidløgs-croutoner
68 USA: Baked Beans
85 USA: Barbecuesauce
57 USA: Cajun kalkun
70 USA: Cajun risret fra Louisiana (Jambalaya)
32 USA: Chili-bønnesuppe
60 USA: Creoler kyllingelever
69 USA: Creoler-gryde
4, 34 USA: Kinarejer i habanerosauce
34 USA: Krydrede rejer
52 USA: Okra fiskegryde
64 USA: Stegt kylling
66, 67 USA: Texas burger
32 Vietnam: Batat-suppe
86, 87 Vietnam: Chilidip (Nuoc cham)
33 Vietnam: Fiskesuppe
77 Vietnam: Lynstegt svinekød m. lime
76 Vietnam: Oksekød m. kokossauce
91 Vietnam: Stegte ris
82 Yemen: Fladbrød m. 3 slags fyld: Chilifyld
82 Yemen: Fladbrød m. 3 slags fyld: Sambal Oelek-fyld
82 Yemen: Fladbrød m. 3 slags fyld: Sesam-pistaciefyld

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Lev stærkt (1998)
Gyldendals wokbog (2002)
Eksotisk - en kogebog (2002)
Grønt på gaflen (2003)