Find opskrift

Gyldendals wokbog

Se Alle kogebøger


Forfatter   Larsen, Steen
Forlag Gyldendal
Udgivet 2002
Udgave 1
Illustrationer Jesper Glyrskov
Sider 150
ISBN 87-02-00446-1
Bognummer 57
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
15 Agurkeblad
130, 128 Agurkesalat
124, 129 Ananas-appelsinsalat
129 Ananasdip
100 And med ananas
88, 89 Andebryst i grøn karrysovs
27 Andebryst i ingefærsovs
44, 45 Artiskok og linser
120 Aubergine med svinekød
62 Aubergine og kartofler i karrysovs
134 Balsamicoeddike fra Italien
8, 11, 13 Bambusdampkurv
8, 11, 13 Bambussi
134 Bambusskud
11, 13 Bambustang
134 Basilikumblade
132, 134 Basmatiris
134, 141 Batat
140 Black bean sauce
66 Blandede grønsager i kokosmælk
134 Blommesauce
82, 83 Blæksprutter i rød chilisovs
58 Bombay tomatris
121 Bøf og broccoli
134 Bønnespirer
109 Cantonbøf i østerssauce
94 Cantonkylling med citronsovs
134 Cashewnød
54 Cashewnødde- og aspargessuppe
134 Cayennepeber
26 Champignoner i kokosmælk
30 Champignoner med pinjekerner og valnødder
10, 135 Chili
125 Chili-piri-piri
15 Chiliblomst
106 Chilibøf med basilikum
104 Chilikylling
132 Chiliolie
141 Chilisauce
126 Chilisovs
135 Chipotle Peppers i Adobosauce
92 Chop suey
135 Citrongræs
132 Citronris
66 Courgetter med cashewnødder
133, 136 Couscous
50, 51 Cremet tomatsuppe
35 Dampede dumpling med fyld
38, 39 Dampede fiskeboller med lynstegte grønsager
78, 79 Dampede fiskefileter med ingefær
13 Dampning i bambuskurv
7, 15 Dekoration, udskæring
135 Dosering af chili
35 Dumpling, dampede med fyld
142 Engelsk sauce
131, 136 Fem-krydderi
76 Fettucine med broccoli og svampe
64, 65 Fettucine med peberfrugt
77ff Fisk & skaldyr
28 Fisk i karry
81 Fisk i sur-sød sovs
84 Fisk med okra
78 Fisk og ananas i karry
38, 39 Fiskeboller, dampede med lynstegte grønsager
80 Fiskefilet med grønsager
78, 79 Fiskefileter, dampede med ingefær
34 Fiskefrikadeller med tahinadip
136 Fiskesauce
50 Fiskesuppe
87ff Fjerkræ
136 Forårsløg
15 Forårsløgkost
32, 33 Fritter med ingefærsovs
13 Friturestegning
56, 57 Friturestegt tofu med grønsager
32 Friturestegte banansnitter
40 Friturestegte fiskeruller
136 Funghi svampe
136 Galanga
124 Garam masala
138 Garbanzobønner
136, 139 Glasnudler
139 Gombo
136 Granatæble
58, 59 Græskar i kokosmælk
128 Grøn karrypasta
141 Grønne pebre, syltede
55ff Grønne retter
60 Grønsager i karry
63 Grønsager i østerssauce
60, 61 Grønsags-fajita
50 Grønsagssuppe
15 Gulerodsblomst
64 Gulerødder og pastinak med kokos
136 Gurkemeje
7 Gå hjem og wok!
94, 95 Hakket kyllingekød med basilikum
14 Hakning
125 Hirsepandebrød
137 Hoisinsauce
137 Holy basil
130, 128 Hot relish
13 Hulske
137 Ingefær
131 Ingefærrelish
137 Jasminris
8, 11 Jernring
10 Jernwok
137 Jordnøddesmør
126, 125 Jordnøddesovs 1
127 Jordnøddesovs 2
137 Kaffir limeblade
27 Kalkun i jordnøddesovs
98 Kalkun med mandler
92 Kalkunkød med mango
112, 113 Kalvekød med artiskok og linser
30 Kalvelever i kokosmælk
44 Kammuslinger med ingefærrelish
124, 137 Karry
137 Karrypasta
56 Kartofler i sur-sød sovs
137 Ketjap manis
138 Kikærter
63 Kikærter i karry
138 Klisterris
8, 11 Knive
138 Kokoscreme
129, 138 Kokosmælk
126 Kokosrelish
138 Koriander
120 Korianderfrø
138 Kroepek
132 Krydrede basmatiris
84, 85 Krydrede muslinger
62 Krydrede okra
74, 75 Krydrede sichuannudler
42 Krydret laks
106 Krydret lam med spinat
6 Krydring
17ff Kvik wok
18 Kvik wok grundingredienser
20 Kylling i grøn karry
96 Kylling i karrysovs
91 Kylling i limesovs
91 Kylling i sur-sød sovs
96 Kylling med ananas
102 Kylling med balsamico
98, 99 Kylling med bladselleri
20, 21 Kylling med cashewnødder
88 Kylling med citrongræs
97 Kylling med granatæblekerner
72 Kylling med nudler
104 Kylling med sharon
97 Kylling med æg
90 Kylling og rejer i kokossovs
94, 95 Kyllingekød, hakket med basilikum
90 Kyllingelever i fiskesauce
28 Kyllingelever i teriyaki
100, 101 Kyllingelever med svampe
48 Kyllingesuppe
118, 119 Kænguru med champignon
138 Kærlighedsfrugt
139 Ladyfinger
110 Lam i appelsinsovs
116 Lam i karry
106 Lam krydret med spinat
120 Lam med courgetter, kartofler og kapers
114, 115 Lam med dadler
105ff Lam, svin, kænguru & okse
112 Lammestuvning
134 Leksikon
138 Lingham's chilisauce
138 Linser
62 Linser med kokos
52 Linsesuppe
138 Litchi
7, 12 Lynstegning
28, 29 Lynstegt kalkun med granatæblekerner
70 Lynstegt kylling med grøn peber
58 Lynstegt kål med tofu
109 Lynstegt oksekød med piri-piri
22 Lynstegt svinemørbrad i rød chilisovs
64 Lynstegte bambusskud og champignon
66 Lynstegte bønner i hoisinsauce
22 Lynstegte grønsager
68, 69 Lynstegte nudler med fersk laks
68, 69 Lynstegte nudler med laks
6 Læserservice
138 Mango
133, 129 Mangochutney
137 Masala
139 Nam pla
52, 53 Nudelsuppe
139 Nudler
67 Nudler & ris
73 Nudler med asparges og bønnespirer
74 Nudler med svin, kylling og tigerrejer
6, 139 Okra
122 Oksekød i kokosmælk
110 Oksekød i rød karry
112 Oksekød med broccoli
110, 111 Oksekød med bønnespirer og mandariner
26 Oksekød med hoisinsauce
108 Oksekød med jordnødder
22, 23 Oksekød med papaya
22, 23 Oksekød med papya
118 Oksekød med tomater og selleri
73 Oksekød, rejer og nudler i karry
8, 139 Olie
127 Omeletstrimler
139 Pak choi
56 Pak choi med citronsovs
42, 43 Pandekager med kinesisk kål og blommesauce
139 Papaya
64 Pastinak og gulerødder med kokos
137 Peanutbutter
11, 13 Pincet
139 Pinjekerner
125 Piri-piri chilisovs
129 Puff-brød
10 Redskaber
138 Rejebrød
36 Rejefritter
38 Rejekager
140 Rejepasta
82 Rejer i chili
82 Rejer i kokossovs
81 Rejer med okra
46 Rejer med tamarinde
46 Rejer med tamarinde og chili
68 Rejer og nudler
48, 49 Rejesuppe
9 Rengøring af wok
128 Rice sticky
76 Ris og linser med karry
139 Risnudler
140 Risvineddike
11 Rivejern
15 Rullesnitning
128 Rød karrypasta
140 Safran
131 Safranris
34 Salatruller med kylling, chili og pinjekerner
140 Sambal oelek
9 Sauterpande
108 Sichuanbøf
140 Sichuanpeberkorn
132 Sichuansalt
15 Skiver
14 Skiver på skrå
8, 11 Skærebrætter
10 Slip-letwok
40, 41 Små kinaruller
31 ff Snacks & småretter
140 Sort bønnesovs
141 Soyasauce
116, 117 Spareribs
141 Spidskommen
24 Spinat med markchampignoner
46 Spinat og rucola
8, 16 Spisepinde
136 Spring onions
72 Sprøde glasnudler med mixede grønsager
14 Stave
130 Stegte bananer
44 Stegte courgetter med feta
26 Stegte nudler
36, 37 Stegte rejer
24 Stegte ris
70, 71 Stegte ris med rejer og skinkekød
70 Stegte risnudler med grønsager
138 Sticky rice
141 Stjerneanis
15 Strimler
102, 103 Struds med madagascarpeber
24, 25 Strudsekød i blommesovs
10 Støbejernswok
141 Sukker
47ff Supper
54 Sur-sød fiskesuppe
141 Svampe
114 Svinekød med bambusskud
20 Svinekød med grøn mango
121 Svinekød med ingefær og shiitake-svampe
106, 107 Svinekød med litchi
141 Syltede grønne pebre
125, 124 Sød chili
125, 124 Sød chilisovs
9, 141 Sød kartoffel
12 Sådan gør du
16 Sådan spiser man med pinde
141 Tabasco
142 Tahina
142 Tamari
142 Tamarinde
133 Tamarindeblok
133, 125 Tamarindedip
142 Teriyaki
15 Terninger
34 Thai-fiskefrikadeller
127 Thai-tilbehør
32 Tigerrejer med mango, chili og cashewnødder
123ff Tilbehør m.m.
10 Titaniumwok
142 Tofu
58 Tomatris
126 Tomatsovs
80 Torsk og rejer i kokossovs
14 Tråde
86 Tun i limesovs
7, 14 Udskæring
7, 14 Udskæring af grønsager
7, 14 Udskæring af kød
7, 15 Udskæring af pynt
8, 10 Valg af wok
142 Vandkastanjer
139 Vermicelli
142 Wasabi
9, 11 Wokbørste
8, 11 Woklåg
8, 11 Wokske
8, 11 Wokudstyr
142 Worcestershiresauce
18 Yin-yang
127 Yoghurldip
130 Yoghurtchutney
35 l Æg i kokossovs
139 Ægnudler
142 Østerssauce

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Lev stærkt (1998)
Gyldendals wokbog (2002)
Eksotisk - en kogebog (2002)
Grønt på gaflen (2003)