Find opskrift

Fransk landkøkken

Se Alle kogebøger


Forfatter   David, Elizabeth
Originaltitel
Oprindeligt udgivet i England
Original udgivet 1958
Oversættelse Henrik Larsen
Forlag Hans Reitzels Forlag A/S
Udgivet 1976
Udgave 4
Illustrationer -
Sider 212
ISBN 87-412-16679
Bognummer 72
 
Side Opskrifter Opskriftsforfatter
186 Abrikoskompot
193 Abrikostærte
143 f Agerhøns à la Catalane
143 Agerhøns en papillotes
142 f Agerhøns i kål
141 Agerhøns med linsepuré
142 Agerhøns med Soubise sauce
170 Agurker à la crème
149 f Aïllade de levraut
201 Aillade Toulousaine
69, 133 Aïoli
200 All Grenat
96 Anatole France
135 And à l'Albigeoise
133 f And en daube
132 f And med figner
131 f And med majroer
191 Angelica i tourteau fromagé
175 Appelsin- og bladsellerisalat
198 Appelsinsauce
174 Arménienne-salat
80 Artiskokker med æg Maritchu
145 f Artiskokpuré med skovduer
92 f Aspargestærte
169 Aubergines en gigot
97 Bacon med linser
66 Bagning af soufflé
43 Baskisk bondesuppe
127 f Basquaisehøne med ris
146 f Bécasse en cocotte
110 Bedekølle med bønner
171 Benner à la Gascogne
200 Beurre de Gascogne
189 Blommeriddere
175 Boeuf en salade
200 Bouillade
69 f Bourride
164 Braiseret bladselleri
67 f Brochet au beurre blanc de Vouvray
195 f Brun og hvid roux
135 Canard à l'Albigeoise
131 f Canard aux navets
133 f Canard en daube
174 f Carottes marinées
68 f Carpe à l'oseille
95 ff Cassoulet de Castelnaudary
102 f Catalansk fyldt hvidkål
70 f Catigau af ål
70 f Catigau d'anguilles
177 Cerneaux au verjus
167 Champignons Cévenols
165 f Champignons i fløde
42 f Champignonsuppe
177 Chapon til salat
169 Châtaignes au lard
112 f Châteaubriand en terrine
43 f Chiffonade
187 Chokoladedessert
186 f Chokolademousse
101 f Chou farçi à la mode de Grasse
100 f Chou farçi à la Provençale
100 Chou farçi aux câpres
102 f Chou farçi Catalan
103 Chou farçi chasseur
103 f Chou rouge Landais
42 Choucroûte soupe
182 f Citronsoufflé (1)
183 Citronsoufflé (2)
150 Civet de lièvre Landais
67 Colin à l'oseille
170 Concombres à la crème
137 Confit d'oie
119 Confit de porc
203 Confiture de pastèque
48 Consommé froid rose
130 f Coq au vin
118 Côtelettes de porc au cidre
203 f Cotignac Orléanais
140 Cou d'oie farçi
172 Courge au gratin
190 Crémets d'Angers
93 f Croquettes de volaille
189 Croûtes aux prunes
111 f Daube à l'Avignonnaise
111 f Daube af lamme- eller bedekød
85 Edmond About
98 El Pa y All
121 Eliza Acton
43 Elzekaria
163 f Endives au beurre
163 f Endivier i smør
117 Entrecôte aux huitres
117 Entrecôte med østers
162 f Épinards de chanoine Chévrier
108 Escalopes de veau en papillotes
108 Escalopes de veau Sophie
159 Escoffiers kartoffelgratinopskrift
197 Espagnole sauce, nem
57 Esquinado à l'huile
115 f Estouffade af oksekød
115 f Estouffade de boeuf à la Provençale
114 f Estouffat de boeuf
45 f Farçi, til supper
140 Farseret gåsehals
144 f Fasan med bladselleri
175 Fennikelsalat
118 Fersk skinke med pistacier
204 f Ferskener, krydrede
192 Ferskentærte
116 Filet de boeuf en croûte
150 f Filets de lièvre à la Provençale
63 Filets Maquereaux au vin blanc
62 Filets Maquereaux gratinés au câpres
61 Fiskemælke i hvidvin
93 f Fjerkrækroketter
71 Flodfisk, matelote af
190 Flødedessert
87 f Foie de porc braisé
88 Foie de veau en brochettes
160 f Fondantes af nye kartofler,
81 Fondue de Franche Comté
155 Ford, Ford Madox
120 f Fransk opskrift på at koge skinke
45 f Fricassée, til supper
170 Friterede løgringe
78 Fromage d'oeufs à la mayon­naise
101 f Fyldt hvidkål à la mode de Grasse
100 f Fyldt hvidkål à la Provençale
103 Fyldt hvidkål chasseur
100 Fyldt hvidkål med capers
63 Fyldte sild
161 f Galette de pommes de terre
46 f Garbure
200 Gascognesmør
181 Gâteau de marrons
181 Gâteau de marrons au chocolat
67 f Gedde med hvidt smør
125 Gertrude Stein
110 Gigot aux flageolets ou aux haricots
118 Gigot de porc aux pistaches
165 Glaserede majroer
89 f Gnocchi à la Romaine
184 f Gouère aux pommes
60 f Gratin af muslinger, champignons og rejer
159 Gratin Dauphinois
159 Gratin Savoyard
62 Gratinerede makrelfilet'er med capers
60 Gratinerede muslinger
56 Gratinerede østers à la Créole
172 Gratineret græskar
140 Gratineret kanin
126 Gratineret kylling
166 Grillerede champignons
62 Grilleret makrel
120 Grisetæer Sainte Ménéhould
189 f Græskartærte
176 Grøn salat med smeltet smør
177 Grønne valnødder i druesaft
139 Gås la Poitevine
130 f Hane i vin
147 ff Hare
150 f Harefileter la Provençale
150 Hareragout Landais
149 Hareryg Bourguignon
147 f Hareterrine
171 Haricots à la Gascogne
170 Hele ristede løg
191 f Hindbær- og ribstærte
146 Hjejle med oliven
54 f Homard à la crème
187 f Honning- og hasselnøddekage
53 Hummer
54 Hummer med smør
54 Hummerstuvning
155 ff Hvidløg
44 Hvidløgssuppe
126 f Høne med ris
174 Isafkølet agurk
185 f Jacques
171 Jordskokker à la Provençale
170 f Jordskokker en daube
182 Kaffekastanjer
136 f Kalkun à la Chevalière
135 f Kalkun-salmis à la Berrichonne
108 Kalveescalopes en papillotes
108 Kalveescalopes Sophie
88 Kalvelever på spid
109 Kalvenyrer med tomater
162 f Kannik Chévriers spinat
188 f Karamelris
68 f Karpe med syre
43 Kartoffel- og brøndkarsesuppe
161 f Kartoffelgalette
80 Kartoffelomelet
158 Kartoflen
161 Kartofler à l'Échirlète
159 f Kartofler en papillotes
181 Kastanjekage
181 Kastanjekage med chokolade
169 f Kastanjepuré
182 Kastanjer à la Lyonnaise
169 Kastanjer med bacon
39 f Kastanjesuppe
204 Kirsebær i brandy
202 Kirsebær- og ribsmarmelade
75 Kitchiner
54 Kogt hummer
134 f Kold and med appelsin- og kirsebærsauce
48 f Kold rejesuppe
38 f Krabbe- eller krebsesuppe
57 Krabberet
196 f Kraftsky af kød
157 f Krydderurter
67 Kulmule med syre
203 f Kvædemarmelade
131 Kylling à la crème
129 f Kylling à la Sainte Ménéhould
128 f Kylling i esdragon
61 Laitances au vin blanc
109 f Lammeragout med grønsager
110 f Lammeryg Basquaise
103 f Landais rødkål
56 Langouste à la Catalane
56 Langouste de l'île Sainte Marguerite
55 f Langouste en brochettes
117 f Langue de boeuf aux champig­nons
55 f Languster på spid
140 Lapin au gratin
88 f Lever- og bacon-pâté
198 f Løgsauce
94 Løgtærte
116 Macaronade
92 Macaroni au jus de viande
199 Madeirasauce
164 f Majroer
92 Makaroni med kødsky
61 f Makrel en papillotes
63 Makrelfilet'er i hvidvin
44 f Mallorkinsk suppe
174 f Marinerede gulerødder
182 Marrons la Lyonnaise
71 Matelote af flodfisk
44 f Mayorquina
59 Moules à la Bordelaise
60 Moules au gratin
59 f Moules Niçoises
57 ff Muslinger
59 Muslinger la Bordelaise
59 f Muslinger Niçoises
109 f Navarin printanier
165 Navets glacés
197 Nem Sauce Espagnole
64 Normannisk pighvar
89 Nyrer med majs
139 Oie à la Poitevine
139 Oie en confit à la purée
138 Oie en confit aux pommes de terre
137 f Oie en confit Landaise
112 f Oksefilet en terrine
116 Oksefilet, indbagt
114 f Oksekød en daube
175 Oksekød i salat
117 f Oksetunge med champignons
205 Oliven
81 Omelet med crouton'er og ost
81 Omelette aux croûtons et fromage
80 Omelette aux pommes de terre
183 Omelette soufflé au Grand Marnier
81 Ostefondue
65 f Ostesoufflé med søtungefileter
191 Ostetærte
47 f Ouïllade
121 Ovnstegt skinke
169 Ovnstegte auberginer
170 Paillettes d'oignon
145 f Palombes à la Béarnaise
119 f Pâté de foie de porc du Périgord
113 f Paupiettes af oksekød
113 Peberbøffer
143 f Perdrix la Catalane
141 Perdrix à la purée de lentilles
142 f Perdrix au chou
199 f Pestou
120 Pieds de porc Sainte Ménéhould
63 f Pighvar l'Espagnole
79 f Pipérade
146 Pluvier aux olives
75 f Pocherede æg
161 Pommes de terre l'Échirlète
161 Pommes de terre au grain de sel, sauce Bouillade
160 Pommes fondantes
40 Potage Saint Hubert
41 Potée
128 f Poulet l'estragon
131 Poulet à la crème
129 f Poulet à la Sainte Ménéhould
126 Poulet au gratin à la crème Landaise
126 f Poulet au riz
127 f Poulet au riz Basquaise
137 Præserveret gås
139 Præserveret gås med grønsagspuré
138 Præserveret gås med kartofler
137f Præserveret Landaise-gås
119 Præserveret svinekam
95 Pølser med vin
91 Quiche aux pommes de terre
90 f Quiche Lorraine
149 Râble de lièvre Bourguignon
78 f Ragout af champignons og æg
57 Rejer à la crème
39 Rejesuppe
191 f Ribs- og hindbærtærte
202 Ribs- og kirsebærmarmelade
89 Rognons au maïs
109 Rognons de veau aux tomates
66 f Rouget flambé au fenouil
66 f Røde muller flamberede med fennikel
187 Saint Émilion au chocolat
174 Salade Arménienne
177 Salade au chapon
175 f Salade de l'île Barbe
176 Salade Japonaise
175 Salat med oksekød
135 f Salmis de dinde à la Berrichonne
198 Sauce Bigarade
197 Sauce Bordelaise
199 Sauce Madère
198 f Sauce Soubise
95 Saucisson chaud au vin
42 Sauerkrautsuppe
110 f Selle Basquaise Agneau
145 f Skovduer à la Béarnaise
146 f Skovsneppe en cocotte
91 f Smørris
64 f Sole au vin blanc
44 Soupe à l'ail
41f Soupe au lard et au fromage
39 f Soupe aux marrons
37 f Soupe de langoustines d'Orthez
148 f Stegt hareryg
107 Stegt kalvekød med tomater
125 f Stegt kylling,
145 Stegt vildand
37 f Suppe af langoustiner
41 f Suppe på flæsk og med ost
204 Sveskeblommer i Cherry Brandy
118 Svinekoteletter i cider
87 f Svinelever, braiseret
119 f Svineleverpostej fra Périgord
203 Syltet vandmelon
64 f Søtunge i hvidvin
65 f Søtungefileter i ostesoufflé
94 Tarte à l'oignon
190 f Tarte au Petit Suisse
193 Tarte aux abricots
92 f Tarte aux asperges
192 Tarte aux pêches
192 f Tarte aux pommes
158 f Tilberedning af kartofler
173 Tomates Provençales en salade
173 Tomatsalat med fløde
171 Topinambours à la Provençale
170 f Topinambours en daube
189 f Tourte de citrouille
191 Tourteau fromagé
97 f Truffado
168 Truffes au lard
167 f Trøfler
168 Trøfler i bacon
72 Tunfisk med Sauce Tartare
63 f Turbot à l'Espagnole
64 Turbot Normand
190 f Tærte med Petit Suisse
149 f Ung hare med aïllade
202 f Vandmelon- og orangemarmela­de
107 Veau aux tomates
114 Vinmarinade til kød
184 f Æblekage fra Berry
185 f Æblepandekager
185 Æbler i cider
184 Æbler med smør
192 f Æbletærte
77 f Æg à la Monteynard
76 Æg Bénédictine
77 Æg en cocotte
80 Æg Maritchu
76 f Æg med fines herbes
78 Æg med mayonnaise
78 f Æggeragout med champignons
71 f Ørred i aspic
117 Østers med entrecôte

Login


Log ind - så kan du angive hvilke kogebøger og madblade, der skal søges i:

Brugernavn (e-mail):


Kodeord:



Opret mig som bruger



Alle forfatterens titler:
Italiensk køkken (1966)
Fransk landkøkken (1976)
Sommermad (1980)